Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χρωσταμε το ΤΕΒΕ, Δε δικαιούμαστε ΑΣΦΑΛΙΣΗ;;; ΙΚΑ;

Recommended Posts

Αντε να βρεις το κράτος μετά...!

το θέμα: ειχαμε μαγαζί για περιπου δυο χρονια, εκτός απο το πρώτο τριμηνο, δεν πληρώσαμε αλλη εισφορά, και λόγω τουότι δεν έβγαινε -!!!- αλλά, βασικό, λόγω κακοδιαχείρισης -τεσπά και για αυτό, καθώς είναι άλλο θέμα :evil: . ΤΩΡΑ ο συζυγος δουλειει με ένσημα, υπάλληλος απο αρχες Φεβρουαρίου, λοιπον ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΎΜΑΣΤΕ ΒΙΒΛΙΆΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ;;;;

Αυτό το φλέγον ερώτημα και όποιος ξερει ας μας ριξει τα ΄φωτα του!!!

πήγε στο Τεβε και του είπαν ότι πρέπει να σκάσει ένα ποσο, περι τα 1000 ευρώ πριν του βγάλουν αυτοί - ου Τεβε- βιβλιάριο υγείας, αλλά αυτό δε γίνεται καθώς δεν υπάρχουν! και ρωτώ μια απλή βεβαίωση ότι δεν είναι ασφαλισμένος σε αυτούς μπορούν να δωσουν΄;;; και απο ποτε το δικαιούμαστε αυτό το ρημαδο βιβλιάριό;;; αντε έδωσε ο θεός και βασταμε απο υγεία, αλλά άνθρωποι είμαστε, για να μη θυμηθώ το θέμα κήλης που μας προέκυψε και περιμένουμε σαν τους.... χαμένους... δεν ξέρω τι...;;;ετσι για να ξερω τι να τους πω αυριο- μεθαύριο που θα πάω, γιατί ο άντρας μου δεν βγάζει άκρη... καθώς και αυτοι του λένε άλλα τι μια άλλα την άλλη! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

Διαφημίσεις

Το ίδιο ακριβώς προβλημα ειχα και εγώ. Ο λογιστής μου ειπε να πάω στο Ικα να τους πω πως έχασα το βιβλιαριο του Ικα που ειχα, χωρις να αναφερω το ΤΕΒΕ, αυτοι ελεγξαν τα ενσημα μου και μου εβγαλαν καινουριο. Βεβαια βοηθησε ισως που ολα αυτα εγιναν στην Αθηνα ενω ΤΕΒΕ και το πρωτο βιβλιαριο του ΙΚΑ το ειχα βγαλει στην Θεσσαλονικη.

Δεν ειναι νομιμος τροπος βεβαια αυτος αλλά τι να εκανα; Και εμενα μου ζητησαν λεφτα στο ΤΕΒΕ που δεν υπηρχαν, εγω ενσημα ειχα για να σφραγιζω βιβλιαριο οποτε ετσι και εκανα.

Γεια σου irene, ναι δε θα κανε κακό λίγη διπλωματία, αλλά εδώ στην επαρχια οκύκλος ειναι πιο στενός και κανείς δε χανεται, το κακό είναι ότι ξεγραφήκαμε απο ικα, με το που έκλεισε η επιχε'ιρηση κατα τελη Νοέμβρη, θεωρώντας οτι θα φτασουν τα λεφτα για το ΤΕΒΕ, εκει πάνω έσκασε μυτη ο Δημος και τα τσεπωσε τα 4 χιλιάρικα, τα δωσαμε εκεί για να μην έχουμε εκρεμμότητα και με δημο, ΟΥΦ ....

Και καμια αλλη ΑΠΟΨΗ;;;; Τιποτα πιο νομιμο;;; δηλαδή δε δικαιούμαστε ασφάλεια;;; ΕΠΕΙΔΗ χρωσταμε;;;;; :roll:

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

• 3 months later...

Είναι παλιό το θέμα και φαντάζομαι ότι ήδη θα έχεις βρει άκρη αλλά θα σου γράψω τι σκέφτομαι...

Έχετε κάνει διακοπή της δουλειάς για την οποία είχε ασφαλιστεί ο σύζυγος στο Τεβε? Αν ναι με το χαρτί της διακοπής από την Εφορία, μπορεί να σταματήσει την ασφάλισή του στο ΤΕΒΕ. Για τις εισφορές που οφείλονται ήδη μήπως θα μπορούσατε να κάνετε ρύθμιση? Αφού γίνουν όλα αυτά θα σας δώσουν και το απαλλακτικό που χρειάζεσαι για το ΙΚΑ