Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παμε προνηπια ή κανω λάθος;

Recommended Posts

Ο μικρουλης μου ειναι γεννημενος Νοεμβριο 2005. Με τη νεα χρονια πάει προνηπια ή κανω λάθος; Και αν ναι, αναρωτιέμαι, υπάρχουν θέσεις για τα προνηπια ή ειναι δύσκολο; Ειναι ολοημερα ή μεχρι τις 12 οποτε θα χρειαστω κοπελα για το σπιτι; Και κατι τελευταιο, η επιλογη του σχολειου γινεται με βαση την κατοικια,ετσι; Εμεις που μενουμε σε ενα δρομο που ειναι συνορα τριων περιοχων(Ηρακλειο-Λυκοβρυση-Πευκη) που θα παμε σχολειο;

Συγνωμη αν σας κουρασα, απλα εχω μπερδευτει λιγο...

Διαφημίσεις

Γεια σου,

καταρχας θα πρεπει να επισκεφθεις το πιο κοντινο νηπιαγωγειο και εκει θα σου πουν σε ποιο υπαγεσαι, εχουν χαρτες με τις οριοθετησεις οποτε δεν ειναι δυσκολο.

εχεις δικιο οτι θα παει προνηπιο αφου ειναι γεννημενος το 2005 αλλα και παλι δεν υπαρχουν αρκετες θεσεις για να καλυφθουν τα νηπια οποτε δυσκολα παιρνουν τα παιδια του προνηπιου. Στο δικο μας παντως μου ειπαν οτι μπορουν να εχουν θεσεις τον Σεπτεμβριο αλλα πρεπει να κανω αιτηση εγραφης και θα με ενημερωσουν.

επισης τα κρατουν και στο ολοημερο μεχρι τις 1545

Popi

ειρήνη μου πολύ ωραίο θέμα...ναι τα καμαρια μας ( και μεις 14/11/05) πανε προνήπια..εγω θα τον στηλω στον παιδικο μας ( διπλα στο σπίτι ) όπου έχει τμημα προνηπιων..

Ακουσα..μάλλον ραδιο αρβυλα οτι απο Σεπτεμβριο 2009 θα ειναι υποχρεωτικα τα προνηπια...

Ξέρει κανείς κάτι πιο επισημο?

rQGhp3.png

Ράδιο αρβύλα δυστυχώς. Εδώ δεν έχουν καλύψει ακόμη τα νήπια που και είναι υποχρεωτικό εδώ και δυο χρόνια ήδη.

Χρόνια παλεύουμε γιαυτό, ώστε να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο με τις κληρώσεις και τους αποκλεισμούς των προνηπίων, αλλά κανείς δε μας ακούει τις ρημαδονηπιαγωγούς. Διαμαρτυρηθείτε κι εσείς οι γονείς, οργανωθείτε στις περιοχές σας, γιατί οι νηπιαγωγοί πραγματικά μπαίνουν κάθε φορά στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα. Μιλήστε με την τοπική ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και στηρίξτε τα νηπιαγωγεία. (Πολύ επαναστατικά μου βγήκε :lol: αλλά πραγματικά έχω κουραστεί κάθε χρόνο να μου επιτίθενται οι γονείς πάνω στην απελπισία τους και να μην μπορώ ούτε να βοηθήσω ούτε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Θυμώνω που αποκλείονται και τα παιδιά από τοδημόσιο σχολείο) :evil::evil::evil::evil:

FLcUp3.png0BQfp3.png

Εγώ πολύ φοβάμαι οτι θα καταλήξω στην ίδια λύση του παιδικού, όπως ειμαστε δηλαδή και τώρα. Απλά θεωρώ οτι το κράτος θα επρεπε να έχει θέσεις για τα προνηπια, και οχι να τους λειπουν ακομη και για τα νηπια! Εγώ θυμάμαι οταν πήγαινα στο δημοτικό, ερχόταν και η αδελφή μου οχι προνήπια, προπρονηπια!!! καθώς ηταν 3 ετών! Την πήραν ομως.

Διαφημίσεις

ειρήνη μου πολύ ωραίο θέμα...ναι τα καμαρια μας ( και μεις 14/11/05) πανε προνήπια..εγω θα τον στηλω στον παιδικο μας ( διπλα στο σπίτι ) όπου έχει τμημα προνηπιων..

Ακουσα..μάλλον ραδιο αρβυλα οτι απο Σεπτεμβριο 2009 θα ειναι υποχρεωτικα τα προνηπια...

Ξέρει κανείς κάτι πιο επισημο?

ράδιο αρβύλα

:wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.