Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πού θα βρω ρυζόχαρτο και χαρτονάκι για προσκλητήριο

zoi73

Recommended Posts

Καλησπέρα! :D Είμαι νέο μέλος και χαίρομαι που επιτέλους επικοινωνώ μαζί σας. Θέλω να φτιάξω μόνη τα προσκλητήρια για τη βάφτηση της κόρης μου, μα δεν ξέρω που θα βρώ τα κατάλληλα υλικά: ρυζόχαρτο και χαρτονακι. Αν γνωρίζει κανείς, θα χαιρόμουν να μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ

life can be wonderful

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια τυπωσα σημερα δοκιμαστικα σε ρυζοχαρτο το εσωτερικο του προσκλητηριου και μετα απο ωρες που το επιασα με λιγο παραπανω ιδρωμενα χερια το χρωμα εφυγε! και εγινε χαλια το προσκλητηριο! να'κανα κατι λαθος και δε στεγνωσε το μελανι? γιατι φοβαμαι αν το πιασει κανεις με βρεγμενα χερια η με χερια με κρεμα πχ μηπως γινει χαλια το προσκλητηριο με τα χρωματα να "τρεχουν"...

σας εχει τυχει εσας??? :roll:

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Διαφημίσεις

Aggeloudia, καλημέρα και ευχαριστώ για την πληροφορία. :D Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει ρυζόχαρτο σε διάφορα χρώματα;

κάτι είχα ακούσει για μια αποθήκη χάρτου στο κέντρο. Γνωρίζει κανείς κάτι;

life can be wonderful

ναι με laser δεν εχει προβλημα...

πολύχρωμα ριζοχαρτα θα ειναι ωραια και μάλλον θα τα βρειτε στο παλισιο και αυτά αν δεν κάνω λάθος... :arrow:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

η αποθηκη στο κεντρο μαλλον ειναι διονυσοπουλος πραξιτελους 28

πηγα απο εκει πολυ ευγενικοι κυριοι και υπαρχει μεγαλη ποικιλια.. χωρια που αν παρεις πανω απο 9 νομιζω φυλλα στα κοβουν σε οτι μεγεθος θες!

:wink:

και γω απο εκει θα παρω...

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ απο το πλαίσιο τα πηρα όλα!!Οσο για τον εκτυπωτη επειδη δεν εχω laiset τα εκτυπωσα με κανονικό..Αλλα δεν είχα ριζοχαρτο χρησημοποιησα κατι σαν χαρτονι που βρηκα τωρα με τις ορολογιες δεν τα παω καλα.. :?

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

greca003 σε ευχαριστω για την πληροφορια. Τωρα διάβασα πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον κλασσικο εκτυπωτη άρα δηλώνω αλλαγή πλεύσης όσο αφορα στο ρυζόχαρτο. Βαφτίζουμε τη ζουζούνα Νο2 τέλη Ιουνίου και είμαι ακόμα στο ψάξιμο. Άσε που φτιάχνω μόνη κούκλες - μπομπονιέρες ... Πανικός γίνεται, αλλά για καλό σκοπό.

life can be wonderful

Ναι! ναι! ο Διονυσόπουλος έχει ρυζόχαρτα σε πολλά χρώματα και τα κόβει σε ότι διάσταση θέλετε!

μόνο προσέξτε! καλό είναι να τα κόψετε σε Α4 για να μπορείτε να ελέγξετε την εκτύπωση! σε ποιό μικρά ίσως να είναι δύσκολο να βρείτε τα κέντρα του εκτυπωτή!

και καλά τα είπατε... οι laser εκτυπωτες τα στεγνώνουν τα μελάνια στο ρυζόχαρτο! οι inkjet όχι!

Επίσης να πω για όσες δε μπορούν να κατεβουν κέντρο... χαρτόνι μπορείτε να πάρετε από βιβλιοπωλείο (κανσον) και ρυζόχαρτο υπάρχει και σε μπλοκ Α4!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

• 4 weeks later...

Καλησπερα και πάλι. λοιπον εφτιαξα τα προσκλητηρια. βγηκαν μια χαρα. στο πλαισιο εχουν ενα λεπτο ρυζοχαρτο (διασταση Α4 τιμη 0,06), οχι πολυ γυαλιστερο και το δοκιμασα στον κλασσικο εκτυπωτη με το μελανι και μου βγηκε μια χαρα.

life can be wonderful

Διαφημίσεις

Καλησπερα και πάλι. λοιπον εφτιαξα τα προσκλητηρια. βγηκαν μια χαρα. στο πλαισιο εχουν ενα λεπτο ρυζοχαρτο (διασταση Α4 τιμη 0,06), οχι πολυ γυαλιστερο και το δοκιμασα στον κλασσικο εκτυπωτη με το μελανι και μου βγηκε μια χαρα.

και αν μπορείς να μας πεις ποιο είναι ακριβώς γιατί και εγώ ψάχνω ριζόχαρτο!

Για το χαρτί που σας έλεγα, υπάρχει στο παίσιο. Είναι διαφανές χαρτί 92 γρ. για πλοτερ. Αγοράστε έστω κι ένα να δείτε αν σας κάνει. Εγώ με αυτό έφτιαξα τα προσκλητήρια. Πίσω έβαλα ένα πιο χοντρό χαρτονάκι και τα ένωσα με μία κορδέλα. Καλή επιτυχία!

life can be wonderful

Για το χαρτί που σας έλεγα, υπάρχει στο παίσιο. Είναι διαφανές χαρτί 92 γρ. για πλοτερ. Αγοράστε έστω κι ένα να δείτε αν σας κάνει. Εγώ με αυτό έφτιαξα τα προσκλητήρια. Πίσω έβαλα ένα πιο χοντρό χαρτονάκι και τα ένωσα με μία κορδέλα. Καλή επιτυχία!

Ακριβώς το ίδιο είχα σκεφτεί κι εγώ!

Μόνο που λέω το πίσω χαρτόνι να είναι με σχέδια και η ένωση να γίνει με ένα διπλόκαρφο και ίσως ένα στολίδι πάνω σε αυτό!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Λενανεκ, βγήκαν όμορφα τα προσκλητήριά μου. Πρέπει να υπολογήσεις σε τι φάκελλο θα τα βάλεις αν χρησιμοποιήσεις και κάποιο στολίδι.

life can be wonderful

Λενανεκ, βγήκαν όμορφα τα προσκλητήριά μου. Πρέπει να υπολογήσεις σε τι φάκελλο θα τα βάλεις αν χρησιμοποιήσεις και κάποιο στολίδι.

Πολύ χάρηκα για το μύνημα!!!!!!!

Τελευταία είχα μπερδευτεί τόσο πολύ με την ιδέα μας.

Άρχισα να βλέπω κι άλλα προσκλητήρια, να μου αρέσουν όλα και να μην αποφασίζω!

Τελικά θα κάνω αυτό με το χαρτονάκι, ρυζόχαρτο και διπλόκαρφο(δεν εμποδίζει με το φάκελο).

Πήγα και στη χαρτοσχολική έκθεση σήμερα και έλυσα όλες τις απορίες περί ποιων χαρτιών θα χρυσιμοποιήσω τελικά!!!

Ουφ επιστήμη πια!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Κορίτσια μόλις γύρισα από Αθήνα που είχα έρθει για τα βαπτιστικά και έχω να πω τα εξής: Ο Διονυσόπουλος μια χαρά και η εξυπηρέτση και όλα. Στο my tree ¨ομως ήταν μια αντιπαθητική πωλήτρια και ενώ είχα σκοπό να πάρω έτοιμες μπουμπουνιέρες αποφάσισα να τις φτιάξω εγώ. Επίσης αγενέστατοι και στον Μπάρκα. Τέλεια βαπτιστικά ρούχα και φτηνά πήρα από ένα κατάστημα στην οδό Παλλάδος.

STELLA

line_m123_beg_minie_time_1221796800_text_.gif

• 3 weeks later...
Κορίτσια μόλις γύρισα από Αθήνα που είχα έρθει για τα βαπτιστικά και έχω να πω τα εξής: Ο Διονυσόπουλος μια χαρά και η εξυπηρέτση και όλα. Στο my tree ¨ομως ήταν μια αντιπαθητική πωλήτρια και ενώ είχα σκοπό να πάρω έτοιμες μπουμπουνιέρες αποφάσισα να τις φτιάξω εγώ. Επίσης αγενέστατοι και στον Μπάρκα. Τέλεια βαπτιστικά ρούχα και φτηνά πήρα από ένα κατάστημα στην οδό Παλλάδος.

Συμφωνώ στο My tree,αχώνευτη η κοπελίτσα και με ύφος , και στον Διονυσόπουλο πολύ εξυπηρετικοί. Ερευνα αγοράς έκανα και πέρασα και απο τα δύο. Απλώς σκέφτομαι οτι θα πρέπει λογικά να έχουμε βρει τους φακέλους πριν αγοράσουμε και κόψουμε τα χαρτιά για τα προσκλητήρια,έτσι;

κι εγω στη βαπτιση των παιδιων μου τα ειχα φτιαξει ολα μονη μου

τα χαρτονια τα αγορασα απο πραξιτελους

αγορασα υλικα για μπομπονιερες και στολισμο απο www.ariswed.gr ειναι αποθηκη κι εχει τα παντα σε καλες τιμες και βαζακια για το γλυκο απο

ΑΚΤΥΠΗ Α. - ΚΡΑΣΣΑ & ΣΙΑ ΟΕ ΑΘΗΝΑΣ 39 & ΚΑΛΑΚΙΔΑ 2 ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ Tel: 210-3210487 210-3214131

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006