Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στρώμα για παιδιά μετά τα δύο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

gia sas

kenourios sthn parea sas!

emeis ston gio mas (2 xronon) apo 3 mhnwn tou exoume ena strwma apo thn media strom to optimum pou exoume kai emeis to idio.

to pedaki mas me to pou to valame ekei meta apo 2-3 meres xekinise na koimate olo to vrady kai poly irema.

imaste poly efxaristimenoi apo to strwma afou mporoume na elexoume ta ilika kataskeyhs tou (exei fermouar).

episeis kataskeyazete stis diastaseis pou to paragelneis.

to dialexame giati emeis diskola volevomaste pia se alo strwma kai kanoume poly xekourasto ypno.

nomizw to idio kai to paidaki mas!

elpizw na voi8isa.

• 4 months later...

κι εμείς το ίδιο! Media strom και τώρα στο κρεβατάκι της. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή και από προσωπική εμεπιρία γιατί κι εμείς το ίδιο έχουμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Και είναι και μεγάλη εταιρεία είναι εγγύηση το όνομα! το optimum είναι η καλύτερη επιλογή αξίζουν τα λεφτά του!

5KRfp2.png

Πονοκέφαλος το στρώμα!

Εμείς μετά από πολύ ψάξιμο, καταλήξαμε σ'ένα επώνυμο μεν, φθηνό δε. όπου και να ρώτησα, μου είπαν να είναι απλά ανατομικό, γιατί με τα 15 κιλά που είναι τα 3χρονα, είναι σαν αέρας.

Από προσωπική προτίμηση, απέφυγα τα μαλακά και αυτά με latex (βουλιάζει μετά από κάποια χρήση νομίζω).

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

εμεις στην κορη μου αγορασαμε ενα αντιαλλεργικο, ανατομικο ημισκληρο στρωμα με στρωμα κοκοφοινικα στην πανω πλευρα. το ειχαμε ψαξει και εμεις και καταληξαμε σε αυτο σαν το πιο υγεινο. στην ουσια επειδη το παραγγειλαμε σε ιδιωτη που κατασκευαζει στρωματα, καναμε ενα συνδυασμο στρωματων καταλληλο για την περιπτωση μας!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

μιλάς για το κανονικό κρεβατι που θα εχουν μεχρι να πάνε στο σπιτι τους????

εγω επειδη εχω προβλημα στην μεση και εχω χειρουργηθεί και το στρωμα μου κανει ενα σκασμό λεφτά το εψαξα ΠΟΛΥ

Αυτό που μου άρεσε είναι απο μια εταιρεία Ελληνική με πολλά βραβεία αλλα ....... εκανε ευρώ σε χιλιάρικα!!!!! ακριβώς το ποσο δεν το θυμαμαι αλλα θυμαμαι μουδιασμα στο αριστερο χέρι ελαφρια παραλυση και μια δυσκολία στην αναπνοή :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν θες να ξαναρωτήσω τιμή!

Τελικά πήρα τον χειρούργο μου και του εκανα την ερωτηση. Η απάντηση ηταν οτι τα παιδιά πρεπει να εχουν ημισκληρο στρώμα.

Προσωπικά το διάλεξα να κανει λίγο γκελ .... για λόγους παιχνιδιού!!!!

και εννοείται οτι πρεπει να το αλλαξουμε στην 8ετία!!!

ααααα!!!!! και μην διανοηθείς να το παρεις δίχως τουλάχιστον 2 αδιάβροχα καλύματα!!!!!

Επειδη εχω κι εγω πολυ μεγαλο προβλημα στη μεση μου με δισκοκηλες μηπως μπορεις να μου πεις τι μαρκα ειναι το στρωμα σου και τι υλικα εχει; ειναι μονο λατεξ; εχει ανεξαρτητα ελατηρια; ψαχνω για στρωμα και δεν ξερω τι να διαλεξω

• 2 weeks later...

τι πονοκέφαλος το στρώμα ρε παιδιά; Μήπως τα παραλέμε; Εμείς δεν μεγαλώσαμε με τα στρώματα από βαμβάκι που ήταν τόσο σκληρά όσο οι σάκοι του box;

Πάθαμε τίποτα;

τα στρώματα πλέον είναι πολύ καλύτερα από αυτά που είχαμε εμείς, ιδίως αυτά με τα ανεξάρτητα ελατήρια.

Προσωπική μου γνώμη: το πιο φτηνό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια. Αν ταιριάζουν οι διαστάσεις με του ΙΚΕΑ, παίρνεις από εκεί και τελείωσες.

• 5 months later...
τι πονοκέφαλος το στρώμα ρε παιδιά; Μήπως τα παραλέμε; Εμείς δεν μεγαλώσαμε με τα στρώματα από βαμβάκι που ήταν τόσο σκληρά όσο οι σάκοι του box;

Πάθαμε τίποτα;

τα στρώματα πλέον είναι πολύ καλύτερα από αυτά που είχαμε εμείς, ιδίως αυτά με τα ανεξάρτητα ελατήρια.

Προσωπική μου γνώμη: το πιο φτηνό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια. Αν ταιριάζουν οι διαστάσεις με του ΙΚΕΑ, παίρνεις από εκεί και τελείωσες.

To θεμα της αλλεργιας ειναι κατι που οπως φαινεται δεν σε εχει απασχολησει. Εγω απο φτηνο στρωμα εχω παθει μεγαλη ζημια,μεχρι ασθμα ειχα φτασει κ οταν καταλαβα οτι εφταιγε το κακης ποιοτητας στρωμα το πεταξα και αγορασα ενα λατεξ και εσωσα την υγεια μου.

Το λατεξ ειναι το μονο που δεν προκαλει αλλεργιες γιατι τα ακαρεα δεν μπορουν να ζησουν σ αυτο.

Γι αυτο και ολες οι εταιρειες που σεβονται τον εαυτο τους συστηνουν λατεξ για τα παιδια.Ειναι ο,τι πιο υγιεινο κ φυσικο.

Αυτος ο τυπος που ειπε οτι ειναι μονο για εχοντες κινητικα προβληματα εχει μαυρα μεσανυχτα απο στρωματα κ δεν θα τον εμπιστευομουν με τιποτα...Δεν ειμαι αναπηρη αλλα θα ημουν ασθματικη αν κοιμομουν σε στρωμα με βαμβακι,βατες,τζιβες κ λοιπα υλικα.

Διαφημίσεις