Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γνωρίζετε τίποτα για τον σταθμό PLAY TOWN;

Recommended Posts

Ενδιαφέρεται μία φίλη μου για τον σταθμό PLAY TOWN στα βριλήσσια, έχετε ακούσει κάτι γι' αυτόν θετικό ή αρνητικό;

Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν υπήρχε κάποιος που να μπορεί να μου δώσει πληροφορίες.

as1cvdSNw3-0010ODc1NTMxfDAwMDY3NDRkfEggRGVzcG9pbm91bGEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Πέρασα προχτές από τον παιδικό αυτό, γιατί είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και με βολεύει. Είναι καινούριος μου είπαν, λειτουργεί δέύτερο χρόνο τώρα, είναι οικογενειακή επιχείρηση και τον άνοιξε μια πρώην φιλόλογος του Αρσακείου (Λύκειο) με τον άντρα της και την κόρη της. Όλοι ήταν πολύ φιλικοί, μου φάνηκε αρκετά ασφαλής (δεν μπορείς να μπεις μέσα αν δεν σε δουν να σου ανοίξου, ούτε χερούλι δεν υπάρχει απέξω), και από πρόγραμμα και δραστηριότητες μου άρεσε. Επίσης είναι πολύ θετικό ότι έχει φτιαχτεί με όλες τις νέες προδιαγραφές, χτίστηκε δηλαδή εξαρχής προορισμένο το κτίριο για παιδικός και δεν είναι ένα παλιό σπίτι που απλώς διαμόρφωσαν τα δωμάτια (πήγα και σε τέτοιους). Ως μεγάλο μείον είδα τον πολύ μικρό κήπο. Επίσης προβληματίζομαι για την έλλειψη εμπειρίας που προφανώς έχουν, αφού λειτουργεί μόλις δεύτερη χρονιά. Από την άλλη βέβαια, ίσως είναι καλύτερα που είναι μικρός και οικογενειακός και έχεις άμεση επαφή με όλους παρά πιο οργανωμένος αλλά και απρόσωπος. Εγώ έχω προβληματιστεί, στον άντρα μου άρεσε αρκετά. Εάν έχει κάποιος εμπειρία θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως να μας έγραφε... Διότι μια επόμενη επιλογή μου θα είναι ένας από τους δημοτικούς των Βριλησσίων, για τους οποίους όμως επίσης δεν έχω ιδέα...

• 1 year later...