Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μουσική για βάφτιση

mariaser

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας. Πλησιάζει ο καιρός που θα βαφτιστεί το κοριτσάκι μας και έχω ένα θέμα(πολλά δηλάδή αλλά...). Κλείσαμε το μαγαζί όπου θα γίνει το τραπέζι και μου ζήτησαν να τους πάω cd με την μουσική που θέλω για να παίζουν όσο τρώμε. Για να σας δώσω εικόνα, θα είναι σε ανοιχτό χώρο με γκαζόν δίπλα στην πισίνα και η βάφτιση είναι τον Ιούνιο. Μου είπαν αν θέλω dj με 150€ και δεν είναι το θέμα τα λεφτά αλλά θα πρέπει ούτως ή άλλως να του πω εγώ τί μουσική θέλω να παίζει. Και είμαι ασχετη οπότε βοήθεια!!!!

ΜΑΡΙΑ

o3DBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Θα μπορούσα κι εγώ ως μουσικός νασου δώσω κάποιες συμβουλες. Το θέμα μουσική δεν έχει σχέση με το που θα το κάνεις αλλά με τους καλεσμένους σου... Γιατί για παράδειγμα το τοπίο που περιέγραψες εμέναμυ ήρθε στο μυαλο απαλή jazz μουσική, ίσως κάποιες bossa, λίγο έντεχνο ελληνικό και γενικά μιαμουσική σε ήπιους τόνους. Απλα σου τονίζω ότι δεν έχει σχέση το μέρος αλλά ο κόσμος. Αν ο κόσμος σου θα είναι γενικότερα άσχετος από τέτοιου είδους μουσική όσο ωραία κι αν νομίζεις ότι θα ακούγεται μία τέτοια μυσική σε ένα ανάλογο χώρο τόσο άσχημη θα ηχεί στα δικά τους αυτιά.

Επομένως θα σου συνέστηνα στην περίπτωση που οι καλεσμένοι σου δεν ανήκουν σε αυτούς τους μουσικούς κύκλους να κατεύφευγες σε ελληνική μουσική αλλά προς το έντεχνο...Χατζηγιάννη, Αλκίνοο...

Βέβαια και πάλι τονίζω, αναλόγα του τι κόσμο θα έχειις.

Ο dj είναι μία πολύ καλή λύση γιατί ξεγνοιάζεις από την αναζήτηση μουσικής. Εσύ απλά θα δώσεις τις κατευθυντήριες γραμμές.

Καλή συνέχεια

Ο dj είναι μία πολύ καλή λύση γιατί ξεγνοιάζεις από την αναζήτηση μουσικής. Εσύ απλά θα δώσεις τις κατευθυντήριες γραμμές.

Καλή συνέχεια

Συμφωνώ! Και σε πολύ καλή τιμή σου τον πρότειναν να προσθέσω... το καλοκαίρι που έψαξα και εγω dj για τη δική μας βάφτιση, τιμή κάτω των 400 ευρώ δεν άκουσα και εννοείται πως δεν έβαλα ... απλά εγραψα ενα cd mp3 και μια χαρά λύθηκε το θέμα :wink:

Τώρα για το τι θα επιλέξεις εξαρτάται πολύ απο το ύφος της βάφτισης. Θα είναι πρωινή ή βραδινή; Θέλεις να υπάρχει και χορός ή απλά μόνο να ακούγεται χαλαρά κάτι. Θέλεις ξένο ή ελληνικό ρεπερτόριο κ.ο.κ ... σκέψου τα όλα αυτά και θα βρεις την άκρη :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια. Και γω νομίζω ότι θα καταλήξω στην επιλογή του dj γιατί όλα μου φαίνονται δύσκολα. Πάντως οι συμβουλές σας ήταν χρήσιμες γιατί τουλλάχιστον τώρα ξέρω πάνω κάτω τί θα του ζητήσω.

ΜΑΡΙΑ

o3DBp3.png