Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

80 άτομα σε αίθουσα δεξιώσεων για 300

Recommended Posts

Καλημέρα!Τον Ιούνιο βαφτίζουμε το κοριτσάκι μας. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκαμε μία αίθουσα δεξιώσεν καταπληκτική για να κάνουμε μετά την βάφτιση το τραπέζι. Είναι τέλεια, με εσωτερική πισίνα και ζωντανη μουσική. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη χωράει 300 άτομα και εμείς θα είμαστε μόλις 80 άντε 100.Φοβάμαι ότι θα γίνω ρεζίλι στους καλεσμένους που θα υπάρχουν τόσα άδεια τραπέζια.Ακόμα και η ζωντανή μουσική (δεν την ζητήσαμε εμείς, πάει πακέτο με την αίθουσα) μήπως είναι λίγο υπερβολή για τόσους λίγους καλεσμένούς; Από την άλλη μεριά βρήκα και μια πολύ ωραία ταβέρνα που μπορώ να κάνω εκεί το τραπέζι στην ιδια τιμή ανά άτομο.Εκεί απλά θα πάμε θα φάμε και θα φύγουμε.Δεν έχει πίστα σαν την αίθουσα.Εσείς τι λέτε τι να επιλέξω;(το φαγητό είναι εξίσου καλό και στα δύο)

mKndp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά θα είναι και θα κάθονται και άνετα οι καλεσμένοι. Το θέμα είναι ότι θα δεχτεί το μαγαζί να κλείσει όλη την αίθουσα με πληρότητα κάτω του 50%; Δεν νομίζω ότι τους συμφέρει, εκτός και αν έχουν πέσει αναδουλειές... Ή εκτός και αν σας χρεώσουν παραπάνω...

εχω δυο μπουμπουκακια

Το θέμα είναι ότι θα δεχτεί το μαγαζί να κλείσει όλη την αίθουσα με πληρότητα κάτω του 50%; Δεν νομίζω ότι τους συμφέρει, εκτός και αν έχουν πέσει αναδουλειές... Ή εκτός και αν σας χρεώσουν παραπάνω...

Δύσκολο μου φαίνεται να τη δώσουν για τόσο λίγα άτομα σε σχέση με τη χωρητικότητα.

Η αίθουσα θα είναι άδεια και θα φαίνεται λίγο άσχημη.

Επειδή όμως είναι για βάφτιση μπορείς να το εκμεταλλευτείς: να μαζέψεις τα τραπέζια σε μια μεριά και να αφήσεις χώρο για τα παιδιά. Μπορείς να φέρεις κλόουν, παιχνίδια και δεν ξέρω τι άλλο ώστε να μπορούν τα παιδιά να παίζουν ανενόχλητα. Θα έχουν αρκετό χώρο ώστε να ευχαρηστηθείτε όλοι: τα παιδιά γιατί θα παίζουν, οι γονείς γιατί τα παιδιά δεν θα βαριούνται ...ακόμα και οι σερβιτόροι γιατι τα παιδιά δεν θα μπλέκονται στα πόδια τους όταν θα τρέχουν!

Αν δεν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα ταβέρνα

Διαφημίσεις

ημασταν τόσο στριμωγμενοι στο γαμο που θα πω να πας!!!

ε και τι που θα ειναι αδεια η αιθουσα? ε και τι που θα ειναι πριβέ η ορχηστρα? θα παιζει και παραγγελιες!!! :wink:

ομως συμφωνω με το κοριτσια... εισαι σιγουρη οτι θα σας δωσουν την αιθουσα???

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια!Χτες την κλείσαμε την αίθουσα, αφού είχα ξεχάσει και μερικούς από το σόι που μου τους υπενθύμισε η πεθερά μου και φτάσαμε τους 150 σίγουρους. Την αίθουσα που την ξαναείδα δεν είναι και τόσο μεγάλη. Απλά αυτός για να χορέσει τα 300 άτομα έβαλε σε κάθε τραπέζι 12 άτομα (πολύ στριμωγμένοι) και μάλιστα έβαλε τραπέζια και σε μέρη που δεν φαινόντουσαν (πχ. πίσω απο κολώνες).Ο δικός μου αριθμός καλεσμένων είναι ό,τι πρέπει τελικά.Θα βάλω κάθε οικογένεια στο δικό της τραπέζι και θα βλέπουν όλοι την πίστα. Ευτυχώς ο επιχειρηματίας είναι συνεργάσιμος και ούτε μας έφερε αντίρρηση σε τίποτα.

mKndp2.png