Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μόλις εχασα το μωρό μου από παλλίνδρομη

Recommended Posts

γεια σας,

στην 13 η εβδομάδα, πήγα για αυχενική σήμερα, αλλά αντί να ακούσω το μωρό μου ειπε ο γιατρος οτι εγινε παλλινδρομος, ουτε παλμοι ούτε τίποτα.κι έχω καταρρεύσει. αύριο θα μου κάνουν απόξεση.

Δεν ξέρω ποια παρηγοριά είναι η καλύτερη. Έχω ΄ήδη τον μπέμπη μου 22 μηνών σήμερα και νομίζω πως είναι η μεγαλύτερη μου ελπίδα. Αλλά όταν σκέφτομαι και το μωρό που έχασα στεναχωριέμαι αφάνταστα και κλαίω συνέχεια. ΄Τι εφταιξε, τι έκανα ή παρέλειψα να κάνω?

μπορεί κάποιος να μου πει?

.png

Διαφημίσεις

Kαποια πραγματα απλα τυχαινουν μη κατηγορεις τον εαυτο σου κοριτσακι....

Ηρεμησε και ετοιμασου να ξαναμπεις δυναμικα στον "αγωνα" :P:P χωρις να προσπαθεις να εξηγησεις το γιατι....ολα για καποιο λογο γινονται,μπορει απλα ετσι να επρεπε να γινει τωρα.....ετυχε μια φορα δεν σημαινει οτι θα τυχαινει συνεχεια...αλλωστε εχεις τον κουκλο μπεμπη σου σκεψου οτι αλλες κοπελες τους ετυχε αυτο στην πρωτη τους φορα και παλι κατω δεν το εβαλαν......

1956484dsh2s7o6cu.gif

Ισως να μην ηταν να ζησει. Μπορει να ηταν εμβρυο με καποια γενετικη ανωμαλια που θα φαινονται στην αυχενικη και να εμπαινες στο διλημα να διακοψεις την κυηση. Σκεψου το κι ετσι. Για να μην εζησε κατι δεν πηγαινε καλα. Να χαιρεσαι τον μπεμπουλη σου και σιγουρα θα του χαρισεις ενα αδερφακι μια απο τις επομενες φορες. :wink:

lcWup3.png

Να σκεφτεσαι οτι καλυτερα ετσι και πως καποιο προβλημα θα υπηρχε με το μωρο και συνεβει....ειναι πολυ βαρυ ομως κατι τετοιο,για μια μητερα,και κανενας λογος ή αγκαλια δεν μπορει να σε ηρεμησει ...κουραγιο και καλη δυναμη.η ζωη συνεχιζεται και εχει να σου δωσει πολλες χαρες ακομη.

ξερω πωσ τα λογια δεν οφελουν τετοιεσ ωρες...να εχεισ κουραγιο και δυναμη για το μωρακι που εχεισ ηδη...σε χρειαζεται γερη και δυνατη...και εγω ειχα 1 αποβολη πριν 2,5 χρονια ετσι χωρις λογο το χασαμε φαντασου οτι απο τοτε παλευουμε...ακομα τιποτα ..νε χεισ κουραγιο και εσυ καο ολες μας....το μιρο σε χρειαζεται μην το ξεχνας.... :!:

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μην κατηγορεις τον εαυτο σου σε καμια περιπτωση! Μην το κανεις αυτο! Το ξερω οτι ειναι αυτο το "ΓΙΑΤΙ" που σε καιει αλλα μην το κανεις. Μερικα πραγματα δεν ειναι στο χερι μας δυστυχως αλλα στο χερι της Φυσης και του Θεου. Ξερω πως αισθανεσαι, γιατι περσι τετοιον καιρο το περασα κι εγω, δεν ειναι ευκολο..Μονο ο χρονος θα ειναι βοηθος σου, ο αντρουλης σου και βεβαια πανω απ ολα το παιδακι σου! Σου ευχομαι κουραγιο και να δεις την επομενη φορα που θα πανε ολα τελεια! :)

Διαφημίσεις

Μονο εσυ ξερεις τι νιωθεις..αυτη ειναι η μονη αληθεια.

Εχεις ολη μου την συμπαρασταση και ευχομαι την επομενη φορα (γιατι θα υπαρξει δευτερη φορα οσο πιο συντομα επιθυμεις) θα ειναι ολα τελεια.Φιλια πολλα.

FWusp3.png

:cry:

Είναι δύσκολο να βρει κανείς λόγια παρηγοριάς σε μια τέτοια στιγμή...Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια που λένε πως δεν ήταν δικό σου φταίξιμο, αλλά επιλογή του Θεού & της φύσης, αφού μόνο τα "δυνατά" έμβρυα επιβιώνουν. Εξάλλου θα κάνεις φαντάζομαι ιστολογική και θα δεις τι έφταιγε...Εν τω μεταξύ αγκάλιασε το μωρό σου, που αποτελεί, πίστεψέ με, την καλύτερη παρηγοριά. Και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, βουουρ για το επόμενο!!!! :)

πραγματικα λυπαμαι οταν ακουω τετοιες περιπτωσεις που δυστηχως ειναι πολλες.μην κατηγορεις τον εαυτο σου για οτι εγινε.παντα θα ειναι κατι που θα σκεφτεσαι με πονο αλλα σκεψου το παιδακι σου και παρε δυναμη απο αυτο για να συνεχισεις :cry: :cry:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση.

λένε πως τα μωράκια είναι αγγελάκια απ το Θεό κι έρχονται όταν πρέπει να έρθουν. θα προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά για να ξανάρθει πάλι γερό και δυνατό.

:( απλώς ειναι νωρίς ακόμη και με πονάει πολύ.

.png

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πολύ :(

Είναι ακόμα νωπό αλλά με τον καιρό θα δεις, θα νιώθεις κάθε μέρα και καλύτερα. Να χαίρεσαι το άλλο σου αγγελουδάκι κι όταν νιώσεις έτοιμη ξεκίνα τις προσπάθειες-αφού κάνεις ιστολογική- και θα πάνε όλα καλά :)

επειδη ειμαι στην ιδια φαση με σενα αυτη τη στιγμη (αν και δεν προλαβαμε να ακουσουμε καν καρδουλα,ευτυχως), θα σου πω οτι αν και υπαρχει στεναχωρια, και απογοητευση, ειναι μεγαλη ευλογια το οτι υπαρχει ηδη ενα μωρακι στην οικογενεια..

επειδη εχω διαβασει πολλες ιστοριες απο κοπελες που εχουν βρεθει στην ιδια θεση, και δυστυχως ηταν η πρωτη τους εγκυμοσυνη, εσυ και γω πρεπει απλα να ευχαριστουμε το Θεο...

δε προλαβαινω να μελαγχολησω... το λεω ειλικρινα.... μεχρι να αλλαξω το μωρο, να το ταισω, να το κανω μπανιο, να το κοιμησω... εχει φυγει η μερα... προχτες μ ειχε παρει απο κατω... η μικρη με κοιταζε και μου κανε "μππφφφφφφφφφφ"... γελαγα μεσα στη μαυριλα μου..........

ολα θα πανε καλα....

χαμογελα στο παιδακι σου!!

κοριτσακι σε καταλαβαινω απολυτα οπως και ολα τα κοριτσια εδω μεσα καθως εχουμε παρομοιες εμπειριες.εγω ειχα μια παλλινδρομη πριν ενα χρονο και κατι και σκεψου πως ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη.ειχα μαθει πως ημουν εγκυος τεσσερις μερες πριν το γαμο μου.στο γαμηλιο ταξιδι καναμε ονειρα για το μωρακι μας και εναμιση μηνα μετα χαθηκαν ολα.ομως δεν το βαλαμε κατω.τωρα ειμαι εγκυος στον πεμπτο και ολα πανε καλα.γι αυτο παρε κουραγιο απο το μπεμπη σου και να εισαι σιγουρη πως η επομενη φορα θα ειναι πιο τυχερη.ετσι απλα.φιλια.

επειδη ειμαι στην ιδια φαση με σενα αυτη τη στιγμη (αν και δεν προλαβαμε να ακουσουμε καν καρδουλα,ευτυχως)

fistikaki δεν το ηξερα κ λυπαμαι...

agneska μην απελπιζεσαι...ο Θεος ξερει καλυτερα...

καταλαβαινω πως η στενοχωρια σου ειναι μεγαλη αλλα καταλαβαινω επισης πως το οτι το μοιραζεσαι βοηθαει πολυ...

χαμογελα κ συντομα η ζωη θα σου χαμογελασει κ παλι...!!!

ps...http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7284&highlight=%C1%D0%CF%C2%CF%CB%C7

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λυπαμαι κοριτσια . Λυπαμαι πολυ :cry::cry:

Agneska μην νοιωθεις ασχημα. Δεν εκανες τιποτα λαθος και δεν ειναι δικο σου το φταιξιμο.

Ο χρονος και τα μικρα σας ειναι ο καλυτερος γιατρος

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ο χρονος και τα μικρα σας ειναι ο καλυτερος γιατρος

fistikaki κι εγώ δεν το ήξερα

ειλικρινά λυπάμαι πολύ..........

Η ζωή μου όλη .....