Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα. Η κόρη μου θα γίνει 3 ετών σε 2 μήνες. Τα πρωινά την κρατάει η μαμά μου. Το πρόβλημα πάντα υπήρχε αλλά έχει επιδεινωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Επειδή της λείπω εγώ αντιδράει πολύ άσχημα στην μαμά μου αντιδράει στα πάντα δηλ.δεν θέλει να ντύνεται να βγαίνει βόλτα να πίνει το γάλα της. Βαράει την μητέρα μου της πετάει πράγματα και της λέιει ότι δεν την αγαπάει. Το απόγευμα που είμαι στο σπίτι είναι ένα τελείως διαφορετικό παιδί. Η μαμά μου είναι πολύ ήρεμη και υπομονετική μαζί της αλλά δεν γίνεται τίποτα. Γενικά η μικρή με ζητάει συνέχεια και ενώ από την μία είναι αυτόνομο παιδάκι από την άλλη είναι πολύ εξαρτημένη από εμένα συναισθηματικά πιό πολύ θα έλεγα. Πώς πρέπει να την αντιμετωπίσουμε? Και η μικρή είναι μέσα στα νεύρα και η μαμά μου ταλαιπωρείτε πολύ!!!

5KRfp2.png

Διαφημίσεις

Ελεναχ μου, μήπως κάτι εχει γίνει με τη μητέρα σου; Οι αντιδράσεις της μικρης σου μπορεί να δειχνουν οτι θελει να ειναι μαζι σου αλλά μπορει να δειχνουν οτι για καποιο λογο δεν θελει να καθεται με τη μητερα σου. Δεν κατηγορω τη μητερα σου για κατι, μπορει κατι να εγινε αθελα της. Μηπως αν αλλαζανε το προγραμμα τους για μερικες μερες; Μηπως να μιλουσες με τη μικρη σου λεγοντας της οτι ηδη στεναχωριεσαι που εισαι μακρυα της τις ωρες που δουλευεις και με το να μη θελει να ειναι με τη γιαγια που την αγαπαει και εσυ την εμπιστευεσαι γιατι μονο αυτη την αγαπαει εξισου ειναι κατι που σε κανει πολύ στεναχωρημενη...;

Δεν ξέρω αν μπορω να βοηθησω και αν καταλαβες το υφος των γραφομένων μου..... καλη επιτυχια...

έχω συζητήσει με την μικρή αν την ενοχλεί κάτι στην γιαγιά και μάλιστα μου απάντησε ότι το μόνο που την ενοχλεί είναι που της κάνει ου στο τραγούδι του παναθηναικού δηλ. κάτι τελείως ανούσιο. Μου έχει πεί η μικρή ότι θέλει εμένα και ότι δεν θέλει να πηγαίνω στην δουλειά μου το λέει συνέχεια. Και στον μπαμπά της κάνει τα ίδια αλλά όχι σε τόσο μεγάλη εκταση γιατί είναι λίγες οι φορές που μένουν οι δυό τους και είναι και πιό λίγη η ώρα. Μάλιστα παίζαμε ένα παιχνίδι για να δώ τις αντιδράσεις της και έκανα ότι εγώ ήμουν το παιδί και αυτή η μαμά και της έλεγα ότι δεν θέλω να πάει στην δουλειά και μου έλεγε ότι πρέπει να πάει και να κάτσω με την γιαγιούλα που την αγαπάει. Και όταν είναι μαζί μου και η γιαγιά της μπροστά την αγκαλιάζει συνέχεια μάλιστα όταν ήρθε το Σάββατο που ήμουν κι εγώ σπίτι της είπε σήμερα σε αγαπάω γιαγιά! Είναι καθαρά με εμένα το θέμα γιατί και στον ύπνο της με θέλει ΄δίπλα της δεν μπορώ με τίποτα να την πείσω να κοιμάται μόνη της άλλο μεγάλο θέμα αυτό!

5KRfp2.png

Το θέμα του ύπνου το αντιμετωπίζω και εγώ με το μικρό. Τον δικαιολογώ γιατι 3 ωρες την ημέρα ποσο να με χορτασει και να ευχαριστηθει;

Τωρα τι να σου πω, εμας λεει καμια φορα, εγω θα ερθω στη δουλεια μαζι σου ή θα καθησω μονος στο σπιτι μεχρι να ερθει η μαμα στο σπιτι αλλά ξέρει πως αν η μαμα και ο μπαμπας δεν πανε στη δουλειά δεν θα έχουμε λεφτά... το ξέρει μια κουβέντα ειναι... απλά το εχει αποστηθισει απο την πολύ επαναληψη μας...