Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΝΙΝΑ81

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!(ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ)ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ)ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ¨ΕΥΘΥΜΙΑ¨.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! ΘΑ ΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ .

Διαφημίσεις

MAYA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΥΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ. :D

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ

Διαφημίσεις

ΝΙΝΑ81, εγώ θα σου έλεγα να τα κρατήσεις ολόκληρο. Είναι εύηχο, και δεν έχει κάποια δυσκολία στην προφορά του... Εξάλλου είναι θέμα συνήθειας. Η θεία μου, έδωσε στην κόρη της το όνομα Ελεονώρα και την φωνάζει έτσι. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε από μπέμα ξαφνικά Ελεονώρα, αλλά τώρα δεν μας πειράζει. Και είναι πολύ ωραίο όνομα, Οπότε ψηφίζω ΕΥΘΥΜΙΑ.. (και πάντα στην ζωή της έτσι να είναι :D )

ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΤΕΤΙΚΟ,ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ,ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ,ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ,ΚΑΤΙ ΘΗΛΥΚΟ!ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ :?: ΜΑΛΛΟΝ :!: ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ!

Guest ΜΑΡΤΗΑ

ΕΥΘΥΜΙΑ κ παλι ΕΥΘΥΜΙΑ!!!Την μαμα μου την λενε ετσι

κ παντα την φωναζαν εφη.Στην πορια βρεθηκε ενας ανθρωπος

που ηταν ο μονος που την φωναζε ευθυμια κ μας αρεσε μα πανω απο

ολα αρεσε στην ιδια κ ετσι εμεινε.Τον γιο μου τον μεγαλο τον εβγαλα

ευθυμη κ θα δωσω μαχη για να μην μου το αλλαξουν στο μελλον σε κανενα μακη.Ειναι παρα πολυ ωραιο ονομα μηπως να το ξανα σκεφτεις???Παντως καλυτερα ευθυμια απο το εφη.

Διαφημίσεις

μια κοπελα που εχει παντρευτει τον ξαδερφο του αντρα μου τη λενε ευθυμια αλλα την φωναζουν φιφη!δεν ξερω αν σου αρεσει αλλα στο ειπα!

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΕΦΗ!ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ

καλημερα! μα τι ονομα και αυτο !μονο που το βλεπω ανατριχιαζω, μου θυμιζει την πρωην στριγγλα πεθερα μου !χαχαχαχα μονο εύθυμε δεν ηταν! :roll::roll::roll: λοιπον θα σου προτεινο και εγω ονοματακι τι θα ελεγες για λιγη ποντικα διαλεκτο...

Ευθυμία Θυμίτζα, Θυμία Από το μεσ. Ευθυμία ......

μπορεις να την φωναζεις....θυμίτζα...κουκου τζα! ελπιζω να σε βοηθησα!

εμενα παντως το νινι θα βαπτιστει δημος το οποιο προερχεται απο το δημος! ουτε δημοσθενης ουτε κατι παραπλησιο και ο πεθερος ετσι λεγεται σκετο δημος.!!!!! αρα καθομαι και λεω μερικες φορες....."δημος κατερινης, δημος αθηναιων χααχααχα¨" προς το παρον τον φωναζω.."μπουλη,πατατουλη, γουρουνακι....το παιδ της μαμας¨" αρα μια ακομη λυση ειναι να φωναζεις την μπεμπα σου "ζουζουνιτσα,πεταλουδιτσα {απο το τραγουδι μια ωραια πεταλουδα)!!!!! χαχα πως τα λεω ε? εχω ενα θειο ο οποιος ειναι 55 χρονων και τον φωναζω "θειο μπουλη". το πραγμαατικο του ειναι γιωργος! αρα μην κολλας! και το ονομα του αδερφου μου ειναι δημητρης αλλα τον λεω μπουλη" ελπιζω να σε κατατοπισα! :oops::oops:

dimos0kliniki045.jpg

το λακτακι μου!

Έφη ή Έμυ !

Ενώ άλλα ονόματα μου αρέσουν ολόκληρα, το Ευθυμία μου θυμίζει τη γιαγιά μου. :D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Εγώ θα τη φώναζα Μίκα! ή Μικελίνα....Ελπίζω να σε βοήθησα...Να τη χαίρεσαι!!

Μητέρα 2 μωρών με 11 μήνες διαφορά

• 2 years later...

Το Φαιη βγαινει απο το Ευθυμια??ή μονο αποτο Φωτεινη???Γιατι και εγω τη μια κορουλα μου θα τη βαφτισω Ευθυμια.....παντως Ευθυμια---Εφη---Φεη(anagrammatismos)---Φαιη(η σωστη ορθογραφια)).τι λετε????

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Το Φαιη βγαινει απο το Ευθυμια??ή μονο αποτο Φωτεινη???Γιατι και εγω τη μια κορουλα μου θα τη βαφτισω Ευθυμια.....παντως Ευθυμια---Εφη---Φεη(anagrammatismos)---Φαιη(η σωστη ορθογραφια)).τι λετε????

Προτιμώ το Έφη. Ταιριάζει πιο πολύ στο Ευθυμία.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...