Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ ΟΣΕΣ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ!!!

Recommended Posts

Την κυριακη στης 18:45 στο μεγκα τα μωρα που τα εγκατελειψαν στο αλεξανδρα θα ξανα παιξει, οσες δεν το ειδατε μπορειτε να το δειτε σε επαναληψη....

Διαφημίσεις

Οχι πάλι αυτή η εκπομπή, είδα απόσπασμά της και φρίκαρα. Και δεν είμαι και από τις πιο ευαίσθητες, αλλά μπρρρρρ και μόνο που το ξαναθυμάμαι...... Ακατάλληλο για ευαίσθητες μανούλες.

Ειδα οτι καποιες μανουλες το χασανε κ θελανε να το δουνε γι αυτο το εβαλα, θα ριξω παλι ενα κλαμα που θα το δω... στης 20/05 γεννησες ε??

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ρε παιδια βλεπω τωρα την φαση που βρισκεται ο παρουσιαστης με τα μωρα στον θαλαμο :cry: Ποιος αφηνει ρε παιδια αυτους τους αγγελους?

Πως συνεχιζεις να ζεις???

Δεν θα αντεξω μαλλον να το δω ολο.

προτιμω να το δω σπιτι...

Διαφημίσεις

Κι εγώ elenik σε ευχαριστώ πολύ για το link. Μπόρεσα να το δω τώρα που κοιμούνται τα μωρά... Εντάξει... εγώ άρχισα να κλαίω από την καισαρική που έδειξε στο πρώτο λεπτό... Είναι μεγάλη αδικία, αλλά αν η οικογένεια δεν μπορεί να προσφέρει τα απαραίτητα στο μωρό, δεν είναι λίγο καλύτερα εκεί μέσα? Νομίζω ότι το πιο συγκλονιστικό ήταν για τα εθισμένα σε ναρκωτικά νεογέννητα και την περίοδο απεξάρτησης που περνούν... Τί φρίκη...

.png

Μόλις το είδα από το Internet. Ημουν αρκετά διστακτική γιατί φοβόμουν ότι θα με έπαιρνε από κάτω αλλά τελικά όλοι πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται ....

για να εκτιμούμε αυτό που έχουμε.

Πραγματικά λυπάμαι πολύ αλλά τελικά τί σημασία έχει...

Το θέμα είναι κάνουμε κάτι εμείς... νομίζω πως όχι :(

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Κι όμως ίσως κάτι να μπορούμε να κάνουμε. Σοκαρίστηκα όταν μετά την εκπομπή έψαξα το θέμα λίγο παραπάνω και βρήκα ότι 14.000 παιδιά ζουν σε ιδρύματα στην Ελλάδα (http://www.e-tipos.com/newsitem?id=32577)

Δεν ξέρω τους κανόνες του κάθε ιδρύματος αλλά νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε οι "νονοί" ενός παιδιού κάνοντας του τακτικές επισκέψεις, χαρίζοντας του ένα παιχνίδι, μια αγκαλιά ή αν επιτρέπεται να το βγάλουμε για μια βόλτα.

Ας ρωτήσει ο καθένας σε ένα ίδρυμα κοντά του για το τι μπορεί να κάνει, πρέπει να σταματήσουμε απλώς να παρακολουθούμε και να συγκινούμαστε, κάτι θα μπορούμε να κάνουμε ρε γ....!

Από τη πρώτη κιόλας στιγμή που το είδα "άδειασα" μέσα μου...ένα απέραντο κενό..ένα τεράστιο γιατί!!!!!!

Δε σκέφτηκα τόσο πως θα μπορούσε μια μητέρα να αφήσει το μωρό της όσο πως θα μπορέσει αυτό το μωρό να νιώσει ένα χάδι από ανθρώπους που θα το αγαπήσουν σα δικό τους παιδί!

Αυτό που είπε κάποια βρεφοκόμος "Δεν πρέπει να ρωτάμε σε ποιον ανήκει το μωρό αλλά ποιος ανήκει στο μωρό!!!!!!" (αν το έγραψα σωστά) είναι μεγάλη κουβέντα!

Εύχομαι και ελπίζω όλα αυτά τα παιδάκια μικρά και μεγάλα να βρουν τη ζωή που τους αξίζει...με πολλή αγάπη και χαμόγελα!

Ελπίζω...εύχομαι...προσεύχομαι γιατί προς το παρόν μόνο αυτό μπορώ να κάνω και λυπάμαι γι'αυτό...λυπάμαι για μένα!!!

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

ρε παιδιά... ή ώρα κοντευει 2,30 πμ... είδα το πρωτο 20λεπτο εκπομπης δεν έχω σταματήσει να κλαιω...

το έκλεισα...

δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω αυριο....... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol: