Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ-ΒΙΝΤΕΟ;

candy1234

Recommended Posts

Καλημέρα...

Πήρα τιμή από φωτογράφο+βίντεο για την βάπτιση μας...Δεν ξέρω αν είναι καλή ή όχι η τιμή...οπότε θα ήθελα γνώμες:

Το πακέτο περιλαμβάνει:

- 70τεμ. φωτογραφίες μικρες

- 1 album (σκέτο)

- 3 φωτογραφίες μέγεθος Α4

- 1 dvd με τις φωτογραφίες μονταρισμένες..σαν βιντεάκι

- Λήψη με 1 κάμερα του μυστηρίου + 3 dvd copies

Σύνολο: 510?.

Για κάθε φωτογραφία που θα ζητήσουμε εξτρά κόστος: 1,50?/τεμ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

η προσφορά είναι καλή. Εμείς δώσαμε 600 ευρώ για αυτά που λες χωρίς το μονταρισμένο βιντεάκι. Επίσης, δεν ξέρω που θα κάνετε την βάφτιση αλλά είναι ωραία ιδέα να βγάλετε και κάποιες φωτο πριν (γιατί μετά τα παιδάκια ή κοιμούνται ή είναι ανήσυχα) στην θάλασσα. Εμείς αυτό το κάναμε 5 μέρες μετά. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!!!

bunbunsbu20080415_-1_My+child+is.png

dev272prs__.png

Εμείς κλεισαμε το ίδιο πακέτο με 80 φωτογραφίες μεσαίου μεγέθους και το αλμπουμ σε στυλ scrapbooking με 400?.

Βεβαια μαλλον παίζει ρόλο ότι είμαι επαρχία.

Αν βαζαμε μικρες φωτογραφίες ηταν 350?

Δεν θυμάμαι ποιος ήταν...αλλά θα δω όταν πάω σπίτι..απο κάποιες προσφορές φωτογράφων από σχετική έκθεση που είχα πάει..νομίζω μου είχαν δώσει άλλη τιμή..νομίζω καλύτερη από αυτή..θα τα δω όταν πάω στο σπίτι..

:shock::shock::shock:

εμεις κλεισαμε κιολας... με βιντεο dvd οσα θελουμε εμεις, φωτογραφος και στο μαγαζι για 1 ωρα, αλμπουμ με τις φωτογραφιες τυπωμενες στις σελιδες του και δε θυμαμαι ποσες φωτογραφιες θα επιλεξουμε εμεις για κορνιζες..

φιλικη τιμη 1200 :shock::shock: αλλιως 1800!!!

κατι καναμε λαθος μου φαινεται!!!

αλλα ομως ειναι παρα πολυ καλος (τον ειχαμε και στο γαμο)_

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Διαφημίσεις

αλμπουμ με τις φωτογραφιες τυπωμενες στις σελιδες του και δε θυμαμαι

μηπως μιλας για ψηφιακο αλμπουμ????? Γιατι η τιμη του ψηφιακου αλμπουμ ειναι άλλη απο το κανονικο....

Καλημέρα...

Πήρα τιμή από φωτογράφο+βίντεο για την βάπτιση μας...Δεν ξέρω αν είναι καλή ή όχι η τιμή...οπότε θα ήθελα γνώμες:

Το πακέτο περιλαμβάνει:

- 1 album (σκέτο)

Καλή είναι η προσφορά, αλλά είναι ακριβό το extra κόστος στις φωτογραφίες και μάλλον εκεί ποντάρει. Εμείς δώσαμε 0,90 στις extra photos και περίπου 700€ Πάντως πήραμε πολύ περισσότερες φωτογραφίες από τις 70 + ακόμη περισσότερες για συγγενείς (γιαγιάδες-παππούδες κτλ)

εχω δυο μπουμπουκακια

εμεις κλεισαμε φωτογραφο 900 ευρω το οποιο περιλαμβανει ψηφιακό αλμπουμ, 4 dvd, και δωρο ψηφιακό άλμπουμ για τον κουμπαρο. Νομιζω ειναι καλα τον ιδιο ειχα και στο γαμο μου.

αλμπουμ με τις φωτογραφιες τυπωμενες στις σελιδες του και δε θυμαμαι

μηπως μιλας για ψηφιακο αλμπουμ????? Γιατι η τιμη του ψηφιακου αλμπουμ ειναι άλλη απο το κανονικο....

αντε ντε και ειχα κολλησει πως λεγεται... ναι αυτο! :wink:

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Κορίτσια καλημέρα.

Εγω θεώρησα σωστό να βάλω επαγγελματία φωτογράφο διότι οι φωτο, το video ή το cd είναι κάτι που θα μείνει σε μας και το παιδί μια ζωή. Στο γάμο έπεσα σε φωτ/φο που άρχισε και αυτός τις φαμφάρες περι πνευματικής ιδιοκτησίας (καλό κολπάκι αυτό). Στη βαφτιση ένας συνάδελφος μου συστησε έναν άλλον ο οποίος και καλές τιμές είχε αλλά μας έδωσε και ΔΩΡΕΑΝ όλα τα αρνητικά από τις φωτο της βάφτισης του γιού μου. Στη βάφτιση της κόρης μου μου έδωσε ΟΛΕΣ τις φώτο που είχε τραβήξει σε cd πάλι ΔΩΡΕΑΝ. Το συνολικό κόστος πριν 2 περ.χρ. για τη βάφτιση της κόρης μου (80φωτο σε άλμπουμ, 4 μεγενθυσεις, cd) ήταν 300 ευρώ (290 για την ακρίβεια). Είναι στην Αθήνα κέντρο αν θέλει κάποιος μπορώ να του δώσω τηλ.επικοιν. Περικοπές στη βάφτιση εγώ έκανα από τα λουλούδια. Είχα ρωτήσει για στολισμό βάφτισης και είχαν ξεσαλώσει τα ανθοπωλεία, είχα εκνευρηστει από την εκμετάλευση. Ετσι λοιπόν δεν έβαλα καθόλου και περιττό να σας πω ότι κανείς δε το κατάλαβε σε καμία βάφτιση. Εξάλου ο χώρος ομορφαίνει από τα βαφτιστικά, τις λαμπάδες, τις μπομπονιέρες που στην ουσία όλοι αυτά προσέχουν.

Aυτό είχα απαντήσει σε παρόμοιο θέμα. Αν θες και μένεις Αθήνα στείλε μου π.μ. να σου δώσω τηλ. του καταστήματος να πάρεις μία προσφορά.

Διαφημίσεις

καναμε την βαφτιση της μικρης μας πριν 1,5 μηνα

ψηφιακο αλμπουμ 80 φωτογραφιων , 3 dvd , 1 ευρω η καθε εκτυπωση φωτογραφιας και 2 μεγενθυσεις και συνολο 800 ευρω

τα ματια σου η ζωη μας ολη

Καλημέρα...

Το πακέτο περιλαμβάνει:

- 1 album (σκέτο)

Eγω 70 φωτο

5 φωτο μεγαλεσ

1 αμπουμ που θα μου τσ διακοσμηση ωρε μεσα και θα τησ βαλει

1 dvdμε μουσικη καταπλικτικη

1 καμερα

1 φωτογραφω

σινολο 450 ευρω

αλα εχω και πιο ικονομικο ακομα

120 φωτο

10 μεγαλεσ

3 ντιβιντι

1 φωτογραφω

1 καμερα

500 ευρω

εκλισα στον πρωτο που ειχα κανει τον γαμο μου και δε θελω να το αλαξω

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

ρε παιδιααα εγω εδω στο ηρακλειο τα εχω ψα3ει σχεδον ολα και κατω απο 1350 δεν εχω βρει ακομα.... :(:(:(:( πανακριβα

ειναι 150 φωτο 2 dvd kai to almpoym tης νονας

δεν ειναι υπερβολικο????

ηρακλειωτισσες μηπως 3ερετε κανενα φωτογραφειο να προτεινετε λιγο πιο οικονομικο?

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Καλημέρα...

Το πακέτο περιλαμβάνει:

- 1 album (σκέτο)

ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη τιμη την ακουω...Δες δειγματά του και αν ειχες και κανεναν να σου πει αν ειχε κάνει κάτι σαυτόν...ακόμη καλυτερα...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

ξαναγραφτηκε παραπανω..

αλλα κοιτα αν μπορεις να κανεις κατι με το 1,50 ανα εξτρα φωτό...

εκει θα σου φυγουν πολλά...

υπολογισε.. Δεν θα δωσεις κατι σε γιαγια- παππου- (μη σου πω και στη δικη σου γιαγια αν ζει..) , στους νονους? εσυ δεν θα θελεις καμια επιπλεον? Για καμια κορνιζουλα...

βεβαια μπορεις και ωραιοτατα να τις σκαναρεις και να πας σε ενα οποιοδηποτε φωτογραφο και να στις κανει... Ιδιως οι μεγαλες θα σκαναριστουν μια χαρα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Δουλειά του γνωρίζω.. μας έκανε ο ιδιος φωτογραφος καλη δουλεια στον γάμο. Τώρα για το βίντεο..πάλι γνωρίζω δουλεια του..τον είχε η κουμπάρα μου.. Δεν ξέρω όμως πώς να του ζητήσω τα αρχεια σε cd ρε γμτ... έστω αν όχι για όλες που θα τραβήξει, τουλάχιστον για αυτές που θα πάρω εγώ... Κανονικά, δεν τις δίνουν;

Πριν λίγο, πήρα την εξής προσφορά από μία φωτογράφο "δοκιμασμένη":

70 φωτογραφίες μεγάλες

1 άλμπουμ χειροποίητο (και τοποθετημένες οι φωτογραφίες σαν scrapbooking)

5 μεγενθύσεις

4 dvd

740€

Όμως, η κάθε επανεκτύπωση στοιχίζει 1,90€!

Δεν είναι πάααααααρα πολύ μεγάλη η τιμή της επανεκτύπωσης???

Θέλω τουλάχιστον 100 επιπλέον φωτογραφίες για παππούδες, γιαγιάδες, νονούς και λοιπούς συγγενείς...

Τί ...αντιπρόταση...να της κάνω???

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Εγώ για 80 φωτογραφίες 13Χ20, Άλμπου για τους γονείς, Αλμπουμ για τους κουμπάρους (40 τεμ), 5 φωτο 20Χ30, 1 φωτο 30Χ40, 4dvd, 2 άμλπουμ για παππούδες σύνολο 550€, τιμή extra φωτογραφίας 1 €. Μου φαίνεται πολύ καλή τιμή, και κάνει πολύ καλή δουλειά. Τον είχα στο γάμο μου και έμεινα εκπληκτή από το αποτέλεσμα.

Εγώ για 80 φωτογραφίες 13Χ20, Άλμπου για τους γονείς, Αλμπουμ για τους κουμπάρους (40 τεμ), 5 φωτο 20Χ30, 1 φωτο 30Χ40, 4dvd, 2 άμλπουμ για παππούδες σύνολο 550?, τιμή extra φωτογραφίας 1 ?. Μου φαίνεται πολύ καλή τιμή, και κάνει πολύ καλή δουλειά. Τον είχα στο γάμο μου και έμεινα εκπληκτή από το αποτέλεσμα.

Θα μπορούσες να μου στείλεις Pm τα στοιχεία του φωτογράφου; Η τιμή περιλαμβάνει και βίντεο; Αθήνα είναι έτσι;

Κοριτσάκι μου γλυκά επειδη αυτο συζητουσαμε οι "καμενες" απο κακη δουλειά φωτογράφου...(η μini mouse,και εγω...) δειτε δουλειες τους και με τιποτα μην προπληρώσετε οσο και αν επιμενουν για το αντιθετο...

Ουτε δεκάρα τσακιστη αν εβλεπα απο την αρχη αυτο που μου εκανε στον γάμο , θα με πλήρωνε κιολας για ψυχική οδύνη και παρολίγον αποβολή απο την ταραχή...

Ψαξτετο και προπάντων παρτε γνωμες ανθρωπων που εχουν συνεργαστει μαζί τους...Δυστυχώς εγω δεν εχω να σας συστήσω και καλό και οικονομικό... αλλά θα βρειτε και μην ξεχνάτε οτι μπορει τις φωτο να μην τις ξαναδειτε για τουλάχιστον τα πρωτα 10 χρονια...αλλά μετά πο χρονια θα ειναι ενας θησαυρός αναπόλησης...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

εγω ξερω εναν πολυ καλο αλλα δεν ξερω ακομα τιμη! για το γαμο δεν μας ειχε παρει και πολλα... (και παλι δεν θυμαμαι πόσα...) είναι πλατεια κολιατσου.. όποια θελει ας με ρωτησει...