Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπορεί να γίνουμε νονοί... τι χρειαζεται...

Marilena

Recommended Posts

Καλησπέρα,

συζηταμε με ενα φιλικό ζευγάρι να βαπτίσουμε το κοριτσάκι τους... είναι ενα ζουζουνάκι σκέτη γλύκα... Πολύ το θέλουμε...

Ήθελα όμως να επιβεβαιώσω πρότα από όλα τι χρειάζεται από την πλευρά των νοννών...

Γράφω μια λίστα... και βοηθήστε με ότι ξεχνάω...

1) Βαπτιστικά ρούχα

2) Εσώρουχα

3) Λαδόπανα

4) Λαμπάδα

5) Μαρτυρικά

6) Σταυρός

7) Παπουτσάκια

8) Κουτί για τα βαπτιστικά

Νομιζω αυτα ειναι τα στανταρ... ? Για βοηθηστε...

Επισης θέλω να μου πείτε αν ξέρετε καταστήματα για την αγορά τους και κυρίως online...

Διαφημίσεις

Εγώ που έχω βαφτίσει ένα αγοράκι πήρα τα βαφτιστικά από την MIKELINA

16ο χιλ Λ.Μαραθώνος Παλλήνη 2106666675 και Κωνσταντινουπόλεως 53 Περιστέρι(Γέφυρα Ροσινιόλ) 2105726862! Έχει μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές!

m.gifa.gift.gifh.gifi.gifl.gifd.gifa.gif

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

16ο χιλ Λ.Μαραθώνος Παλλήνη 2106666675 και Κωνσταντινουπόλεως 53 Περιστέρι(Γέφυρα Ροσινιόλ) 2105726862! Έχει μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές!

Και εμείς όλα από κει τα πήραμε και όλοι οι γνωστοί μας!!! το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! :wink:

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Βρε κοριτσια τις πετσετες ποιος τις παιρνει εγω η ο νονος? Ξερετε ποιες λεω. Μια που σκουπιζει ο παπας τα χερια του και μια που μπαινει πανω απο το λαδοπανο το λενε νομιζω για να μην περασει το λαδι και λερωθει ο νονος.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Βρε κοριτσια τις πετσετες ποιος τις παιρνει εγω η ο νονος? Ξερετε ποιες λεω. Μια που σκουπιζει ο παπας τα χερια του και μια που μπαινει πανω απο το λαδοπανο το λενε νομιζω για να μην περασει το λαδι και λερωθει ο νονος.

ναι Χρυσα μου τις πετσετες τις περνει ο νονος...

Ευχαριστω Σοφουλα,

Πριν χρονια στη βαφτιση της αδερφης μου θυμαται η μαμα μου οτι τις ειχε παρει εκεινη. Και στη βαφτιση μιας ξαδερφης μου το ιδιο.

Τελικα μηπως ειναι και ετσι και αλλιως?

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

Eξαρταται απ τα εθιμα καθε τοπου

Εγω ξερω οτι οι μπομπονιερες ειναι των γονιων αλλα σε καποιες περιοχες ειναι των νονων :?

Νομίζω ότι στη Βόρειο Ελλάδα είναι των νονών :?

πακέτο :?

• 4 weeks later...

Γεια σας κι από μένα!

Επειδή μάλλον θα βαφτίσω κι εγώ μέσα στο έτος, μπορείτε χοντρικά να μου πείτε το κόστος μιας βάφτισης, για να μην μου έρθει ξαφνικά και δεν έχω τα χάπια μου μαζί?? :wink:

Το κάνω με όλη μου την καρδιά και το χαίρομαι, απλά θα ήθελα να ξέρω που βαδίζω... :D

Η δική μας νονά έδωσε - τιμές Αθήνας όμως....

650 για τα βαφτιστικά (ρούχα, εσώρουχα, κουτί, λαμπάδα, παπούτσια - κάλτσες, μαρτυρικά, λαδόπανα κλπ) και περίπου 300 για τον σταυρό....

Μετά δικά της έξοδα τα ρούχα της κλπ...

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, να κάνω μια χαζή ερώτηση, γιατί δε γνωρίζω; :oops: Το στολισμό της εκκλησίας εξωτερικά (π.χ μπαλόνια, λουλούδια στο προαύλιο) ποιος το αναλαμβάνει οικονομικά; Η νονά ή οι γονείς; :roll:

117500.birthday.png

ezBoard Code:

Βρε κορίτσια, να κάνω μια χαζή ερώτηση, γιατί δε γνωρίζω; :oops: Το στολισμό της εκκλησίας εξωτερικά (π.χ μπαλόνια, λουλούδια στο προαύλιο) ποιος το αναλαμβάνει οικονομικά; Η νονά ή οι γονείς; :roll:

αυτό είναι μάλλον κατόπιν συμφωνίας....

εγώ παρακαλάω την κουμπάρα μου να με αφήσει να πληρώσω τουλάχιστον τα μισά μπαλόνια και δε με αφήνει....

Και εμείς όλα από κει τα πήραμε και όλοι οι γνωστοί μας!!! το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! :wink:

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ?? ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Κοιταξε εγω που εγινα νονα εχω να σου πω οτι οι τιμες διαφερουν αναλογα τι θελεις κ απο που να ψωνισεις οπως κ με το σταυρο συμβαινει το ιδιο αναλογα αν θα ειναι σκετος ή με γεμισμα λευκοχρυσο ή κλασσικος παντως εμενα μου πηγε η βαφτιση περιπου 1200 ευρω χωρις το στολισμο.

Ο στολισμος ειναι της νονας βασικα αλλα αν δεν προτιθετε σε συννενοηση παντα με τους γονεις μπορει να γινει ή απο κοινου ή απο τους γονεις αποκλειστικα.

Εγω το προτεινα να τον κανω κ με τη κουμπαρα μου αποφασισαμε να κανουμε μονο ανθοστηλες μιας κ στη κολυμπηθρα απαγορευοταν να βαλουμε λουλουδια. Κ επισης εξωτερικα πηραμε μπαλονια κ στολισαμε την εκκλησια αφου μας το επετρεψαν. :D

Ελπιζω να βοηθησα...

Εκτος απο αυτο το μαγαζι, γνωριζετε κανενα αλλο καλο?

Δεν εχω παει εκει ακομα, αλλα ψαχνομαι γενικα!

Επισης, γνωριζετε αν εχει επωνυμα ρουχαλακια?