Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!(άγχος για επιβεβαίωση εγκυμοσύνης)

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

ΛΟΙΠΟΝ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ.ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΑΙΜΑΤΟΣ- ΧΟΡΙΑΚΗ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ;ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ;

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ POST ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

Γλυκειά και αγχωμένη pixy καλωσήρθες!! Μην ανησυχείς..

Πολλές φορές μπορεί να μην έχεις και καθ'όλου συμπτώματα αυτά που έχεις είναι αρκετά!!

Από την υπέρμετρη αγωνία σου πήγες και συ γρήγορα στον γυναικολόγο το ίδιο έκανα και γω με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει σαφή εικόνα!! Όλα θα πάνε καλά αφού η χοριακή σου βγήκε θετική!!

Να φαντασταστείς ότι εγώ που πήγα επίσκεψη στον γυναικολογο μου περίπου στον ένα μήνα περίπου της εγκυμοσύνης μου, μου είπε ότι ήταν πολύ νωρίς ! Έβλεπε την ''σακούλα'' στον υπέρηχο αλλά του φαινόταν πολύ μικρό το έμβρυο (πιο έμβρυο κύτταρο πρέπει να ταν ακόμα :!: ) και μου είπε ''έλα σε μια βδομάδα για να δούμε μήπως κάτι δεν πάει καλάστην ανάπτυξη του'' shock: καταλαβαίνεις τι έπαθα!! Ομως όλα πήγαν πολύ καλά είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και γέννησα ένα μπέμπαρο 3800 κιλά, 55 πόντους :P

Γιαυτό μην ανησυχείς.

Εύχομαι να πάνε και θα πάνε όλα καλά!! Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!! :wink:

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Γεια σου και καλός ήρθες,

Τα συμπτώματα (αναγούλες κλπ) ξεκινάνε πολύ αργότερα, στην αρχή ( σε μένα τουλάχιστον) το μόνο που νιώθεις είναι τα συμπτώματα της περιόδου.

Αφού το τεστ και όλα τα άλλα είναι θετικά τι ανησυχείς?? Όλα καλά θα πάνε.

Καλή επιτυχία

μην ανησυχείς pixy, πολλοί δεν έχουν κανένα σύμπτωμα στον πρώτο μήνα και στο δεύτερο. ..

κάνε υπομονή και όλα θα ξεκαθαρίσουν!

Μαρία

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ , ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΛΙ;

ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΒΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. :cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

κοιτα,... νομίζω ότι μπορεί να σου κάνει κακό το να είσαι τόσο αγχωμένη.

το άγχος, βγάζει στο σώμα ορμόνες οι οποίες ΠΕΡΝΑΝΕ στο έμβρυο.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

το λεω αυτό γιατί νοιάζομαι όχι για να σου την πω ελπίζω να καταλαβαίνεις.

για αυτό μέχρι τη διάγνωση σήμερα, κάνε κάτι που σου αρέσει πολύ. μίλησε σε φίλους/οικογένεια,.. τέλος πάντων κάνε κάτι που να σε χαλαρώνει. Εσυ ξέρεις καλύτερα τι είναι αυτό.

αν είσαι δουλειά, πάρε βαθιές ανάσες - κράτα την ανάσα για ένα δυο δευτερόλεπτα και κάνε εκπνοή πολύ πολύ πολύ αργά...

Αυτο πάρε το σαν διαταγή!!! :D

R.I.P. Michael Jackson.

pixy :)

Χαλάρωσε :) Eίσαι έγκυος (Γιούπιιιι) και όλα θα πάνε καλά.

Για τα συμπτώματα μην τρελλαίνεσαι. Και εγώ στην εγκυμοσύνη μου για το πρώτο διάστημα δεν είχα και με το που μπήκα στον 5ο μήνα είχα τρελλαθεί στους εμετούς ....

Να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι κάθε εγκυμοσύνη (όπως και κάθε παιδάκι) είναι μοναδική και διαφορετική.

Καλωσόρισες pixy.

Καταρχήν, όπως λένε και όλες οι υπόλοιπες μητέρες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην αγχώνεσαι...

Το κάθε μωρό αναπτυσσεται με δικούς του ρυθμούς ακόμα και μεσα στην μήτρα, και φυσικά η σύλληψη δεν είναι απαραίτητο να έγινε τις γόνιμες μέρες, οπότε είναι φυσιολογικό να μην φαίνεται το παιδί ακόμα στοι υπερηχογράφημα...

Η χωριακή στο αίμα σου αυξάνεται σιγά σιγά με την πάροδο της εγκυμοσύνης, (εάν δεν κάνω λάθος διπλασιάζεται περίπου μέρα με την μέρα), αλλά σίγουρα δεν υπάρχει καθόλου εαν δεν είσαι έγκυος...

Πιστεύω ότι στην επόμενη επίσκεψη σου θα δεις το εμβρυάκι στον υπέρηχο, αλλά κατα πάσα πιθανότητα θα εχεί λίγα χιλιοστά μήκος..

Σίγουρα ο γιατρός σου ξέρει παραπάνω, γιατί εκτός ότι έχει τις γνώσεις, θα έχει δει και διάφορες εγκυμοσύνες. ενώ εδώ η κάθεμια γνωρίζει μόνο την δική της απόπρώτο χέρι.

Πάντως τα συμπτωματα όχι μόνο είναι διαφορετικά από γυναίκα σε γυναίακ,αλλά μπορεί να διαφέρουν και στην ίδια γυναίκα στην κάθε της εγκυμοσύνη.

Χαλάρωσε, και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου από την αρχή της, (αν και μερικά συμπτώματα είναι αρκετά επίπονα)

Η μόνη συμβουλή που θα σου δώσω και που σίγουρα θα σου πει και ο γιατρός σου είναι σε περίπτωση που είσαι καπνίστρια, να προσπαθήσεις να κόψεις το τσιγάρο γιατί πραγματικά συμβάλλει στην ανάπτυξη του εμβρύου

Επίσης υπάρχει ένα καλό site, το http://www.babycentrer.com το οποίο δίνει συμβουλές για την εγκυμοσύνη σου, αλλά και για την ανάπτυξη του παιδιού αργότερα. Εγώ είχα γραφτεί από τότε και λαμβάνω κάθε βδομάδα newsletter Που πραγματικά έχει ενδιαφέροντα άρθρα.

Χαλάρωσε, προσπάθησε να ενημερώσεσαι όσο περισσότερο μπορείς απόέγκυρες πηγές και προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη και το κυριότερο να μην δίνεις σημασία σε δυσάρεστες ιστορίες.

Ελπίζω να σε ξεαγχώσαμε λιγάκι...

Βρε πύξι καλός ήλθες , αλλά βιάζεσαι ρε πουλάκι μου , θα τρελάνεις τον γυναικολόγο και θα κάνεις κακό στον εαυτό σου!

Καταλαβαίνω πως γνωρίζεις κάποια πράγματα περί εγκυμοσύνης , επίσης γνωρίζεις ιστορίες με αποτυχημένες εγκυμοσύνες και όλα αυτά γίνονται μύλος μέσα στο κεφάλι σου και καταλήγεις στο χειρότερο σενάριο για σένα .

Έλεος πια , για πιο λόγο να συμβούν όλα τα κακά σε σένα???????

Μήπως κατά το κοινός λεγόμενο εμαγάρησες το πηγάδι :?::?::lol::lol::lol:

Υπέρηχο έκανες μην περιμένειες και πολλά πράγματα σε αυτήν την φάση από τον υπέρηχο...........ότι μεγαλώνει τώρα μέσα σου είναι πάρα πολύ μικρό και σχεδόν αδύνατο να εντοπισθεί .............

Σκέψου λίγο πιο θετικά και δώσε λίγο χρόνο στην επιστήμη να κάνει την δουλειά της.

Μπορεί να έχεις συμπτώματα , μπορεί και να μην έχεις, μπορεί να ξερνάς για μήνες μπορεί και όχι, η δική σου εγκυμοσύνη θα είναι " η δική σου " και λίγο θα μοιάζει με τις άλλες........ντααααααξ :!::!:

Άντε κοπέλα μου με το καλό και με το eazy 8)8)

ΥΓ. Τι νομίζατε πως δεν θα έλεγα την γνώμη μου επειδή ζήτησε την γνώμη απο έμπειρες μανάδες :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!! :P:P:P

ΕΙΝΑΙ 1,3 ΕΚ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΝΙΑΚΟΣ ΣΑΚΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΩΟΡΕΞΙΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ 27 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.ΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 27 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;;;;;;;;;

πρέπει να τρελλάθηκες απο τη χαρά σου ε ???

χαίρομαι χαίρομαι για σένα... :) είδες που οι φοβοι σου δεν έγιναν πραγματικότητα...?

Και τώρα,... θα μας κρατάς ενήμερους/-ες για όλες τις εξελίξεις! και σε λίγο καιρό θατο έχεις μπροστά σου, στην αγκαλιά σου!!! .....!!!

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

πω πω!!!!! πολύ άγχος βρε καλή μου!!

ελπίζω πως απο εδώ και πέρα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις λιγάκι την κατάσταση!!!

εγώ είμαι στο τέλος...της πρώτης μου εγκυμοσύνης κι αυτό που έχω να σου πω είναι φρόντισε να είσαι όσο πιο ήρεμη μπορείς, γιατί φοβίες ίσως σου γεννηθούν και στο μέλλον...του τύπου "μεγαλώνει σωστά?" , "μήπως η μία ή η άλλη εξέταση δεν βγούν καλές και γεννήσω άρρωστο μωρό?" και πολλά άλλα κακά!!

επίσης, πολύ πιθανόν να ονειρεύεσαι άσχημα πράγματα...απλά από άγχος και να τρελαινεσαι κι εσύ και το μωρό σου χωρίς λόγο!!

είναι απόλυτο φυσικό να ανησυχείς και να έχεις φοβίες...εγώ τις αντιμετώπισα διαβάζοντας σχετικά βιβλία και άρθρα σε σχετικά site...όσο πιο ενημερωμένη τόσο πιο ήρεμη!!

είναι μαγευτική εμπειρία και μάλιστα κορυφώνεται με την γέννηση...απόλαυσέ το!!! :)

• 2 weeks later...

Pixy,

σου εύχομαι με το καλό και όλα να πάνε καλά.

Εγώ πάντως το καταλαβάινω το άγχος σου.

Το ίδιο συνέβη και σε μένα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου, η οποία δυστυχώς δεν πήγε καλά (το έχασα στον πέμπτο μήνα). Είχα πάει στο γιατρό αλλά επειδή ήταν σχετικά νωρίς φάνηκε μόνο ο σάκος χωρίς έμβρυο μέσα. Ξέρεις με τί άγχος πέρασα τις επόμενες ημέρες μέχρι να ξαναπάω και να το δώ ???

Πάντως τώρα είμαι πάλι έγκυος (στον τρίτο μήνα) και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά. Βέβαια αυτή τη φορά έχω λίγο περισσότερο άγχος απ' οτι πριν (λόγω της προηγούμενης παλίνδρομης) με αποτέλεσμα να περνάω όλο και καμιά βόλτα από τον γιατρό για να δω είναι ακόμη εκεί το μωρό ? Χτυπάει η καρδιά.

Βέβαια σημαντική είναι και η συμπεριφορά του γιατρού σε κάθε περίπτωση. Είναι σημαντικό να σου τα εξηγεί όλα, να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι όλα θα πάνε καλά και να μην σε αγχώνει.

Εγώ είμαι τυχερή γιατί ο γιατρός μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που μου συμπαραστέκεται πολύ.

Αυτά, ελπίζω να μην σας κούρασα.

Να ευχηθώ επίσης σε όλους ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, ευτυχία και ό,τι επιθυνμεί ο καθένας.

Σοφία

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

ΑΧ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!!!!

ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ.

Χαλαρά ....

Εγώ είχα μια παλίνδρομη κύηση στον πέμπτο μήνα.

Σύμφωνα με τον γιατρό μου, ένα μωρό μπορεί να χαθεί εώς και τον ένατο μήνα. Απλά λέμε ότι οι πιο επικύνδυνοι μήνες είναι συνήθως οι τρεις πρώτοι.

Εσύ όμως γιατί αγχώνεσαι και σκέφτεσαι τέτοια πράγματα; Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι αρνητικά. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα και όλα θα πάνε καλά.

cool !! cool !! :)

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

• 2 months later...
Χαλαρά ....

Εγώ είχα μια παλίνδρομη κύηση στον πέμπτο μήνα.

Σύμφωνα με τον γιατρό μου, ένα μωρό μπορεί να χαθεί εώς και τον ένατο μήνα. Απλά λέμε ότι οι πιο επικύνδυνοι μήνες είναι συνήθως οι τρεις πρώτοι.

Εσύ όμως γιατί αγχώνεσαι και σκέφτεσαι τέτοια πράγματα; Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι αρνητικά. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα και όλα θα πάνε καλά.

cool !! cool !! :)

ολους τους προηγουμενους μηνες δεν το ειχες δει?πως ηταν αδειος ο σακος?ειχες κλεισει τον πεμπτο?

my baby was my reborn...

ax pixy mou,

εγώ πάλι πήγα στον γυναικολόγο στην 8η βδομάδα...και με κατσάδιασε ότι άργησα!! μετά, καθότι είχα τρελαθεί στα αρνητικά συμπτώματα μέχρι που έχασα και βάρος, έβαζα τα κλάματα από...την αίσθηση ότι δεν αξίζω να γίνω μάνα αφού καμιά γλυκιά σκέψη δεν έκανα, καμία χαρά δεν ένιωθα, ίσα-ίσα όλο νεύρα ήμουν.

πάρτο χαλαρά, η φύση ξέρει να φροντίζει!! εγώ απόλαυσα την εγκυμοσύνη αφού ένιωσα το μωρό μου να κινείται μέσα στην κοιλιά μου!!

ακολούθα τα ένστικτά σου κι όχι τις φοβίες σου!!!

συγχαρητήρια λοιπόν για το μπεμπάκι σου!! :lol:

ολους τους προηγουμενους μηνες δεν το ειχες δει?πως ηταν αδειος ο σακος?ειχες κλεισει τον πεμπτο?

Όταν πήγα πρώτη φορά στον γιατρό δεν φάνηκε το έμβρυο και νομίζαμε ότι είναι άδειος ο σάκος. Μετά από δύο βδομάδες που ξαναπήγαμε, το είδαμε.

Η εγκυμοσύνη ήταν φυσιολογική και όλα πηγαίναν καλά (το είχα ακούσει κιόλας να "κλοτσάει"). Αλλά κάπου στην μέση του πέμπτου μήνα (που πήγα για άσχετο λόγο να κάνω υπέρηχο νεφρού) αντιληφθήκαμε ότι το έμβρυο δεν ήταν ζωντανο πλέον. Πήγα στο γυναικολόγο και το επιβεβαιώσαμε. Πρέπει να το είχα χάσει 3-4 μέρες πριν πάω για τον υπέρηχο νεφρού.

Σοφία

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)