Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο πεθερός μου μας κρατάει μούτρα για το τραπέζι της βάφτισης

fraoula

Recommended Posts

Γεια σας και απο μένα,

Βαφτίζουμε τον μπέμπη μας σε 3 μήνες. Φυσικά θα πάρει το όνομα του πεθερού μου αν και δεν θέλω να του κάνω την τιμή.

Όταν του είπαμε ότι τραπέζι θα κάνουμε μόνο στους κουμπάρους, αδέρφια και στους γονείς μας κατεβασε τα μούτρα του μέχρι κάτω, δεν με καλομιλάει, έγινε πυρ και μανία γιατί το θεωρεί ντροπή. Αυτός θέλει να ταισουμε όλο του το σόι - έχει 6 αδέρφια με παιδιά εγγόνια κλπ - άλλα 18 πρώτα ξαδέρφια - φίλους του χωρίς να τσοντάρει ούτε ευρώ. Μεχρι τώρα το δώρο που έκαναν τα πεθερικά μου στον εγγονο τους ήταν -κρατηθείτε καλά - 2 φορμάκια των 10 Ευρώ όταν γεννήθηκε. Τίποτα άλλο σαν παππούδες στο πρώτο τους εγγόνι και θα ακούσουν και όνομα. Από τα αδέλφια τους ούτε ένας δεν έστειλε δώρο στο μωρό και ούτε καν μας πήραν τηλέφωνο να μας ευχηθούν. Αντίθετα με συγγενείς μου που έστειλαν λεφτά και δώρα για τον μπέμπη αλλά για μένα το βασικότερο ήταν οι ευχές τους. Για να μην πω για τους γονείς μου που όλα τα έκαναν αυτοί και γίνονται θυσία για το μωρό.

Εκεί που πληρώνουμε εμείς θα κάνουμε κουμάντο εμείς αυτό τους είπα. Αν έχει υποχρέωση ας τους τραπεζώσει αυτός.

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα,

Εκεί που πληρώνουμε εμείς θα κάνουμε κουμάντο εμείς αυτό τους είπα. Αν έχει υποχρέωση ας τους τραπεζώσει αυτός.

Σωστήηηηηηη :lol::lol::lol::lol:

Την οικογένειά μας και τα μάτια μας!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα,

Σωστήηηηηηη :lol::lol::lol::lol:

Συμφωνώ και επαυξάνω. Μην ξανασχοληθείς με τα μούτρα του, φαντάζομαι έχεις και πιο σημαντικά πράγματα και κάνεις

Προσπαθώ να σκεφτώ τί θα έκανα εγώ, αν ήμουν γιαγιά, και τα παιδιά μου (γιος και νύφη) ήθελαν να κάνουν κλειστό τραπέζι μετά τη βάφτιση, όπου θα δίνονται και το όνομά μου. Την επόμενη μέρα, ή ακόμα καλύτερα σε καμιά εβδομάδα, θα καλούσα όσους ήθελα και θα τους κέρναγα για να μου ευχηθούν. Ρίξε του την ιδέα, δεν είναι κακό, και έτσι θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Άλλωστε στη βάφτιση καλούν οι γονείς, όχι οι παππούδες. Αυτοί όμως μπορούν να κεράσουν τους φίλους τους και το σόι άλλη μέρα.

το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν διάβασα το ποστ σου ήταν ξύδιιιι αλλά βλέπω πως με πρόλαβαν :lol::lol: . Σημασία για μένα δεν έχουν ούτε τα λεφτά ούτε τα δώρα κοίτα να είσαι εσύ καλά με το μωράκι σου και τον αντρούλι σου. Όπως έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ ούτε εγώ έχω τις καλύτερες σχέσεις με τα πεθερικά μου και για να είμαι πιο ακριβής δεν μιλάμε καθόλου.. και αυτό λόγο του ονόματος (ε ναι συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένεις :lol: ).

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΜΕ EVER.ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ!

Διαφημίσεις

πως σε νιωθω πως σε νιωθω! αμαν αυτα με τα ονοματα!!! και τους εμμεσους υπαινιγμους! εγω αν ημουν στη θεση σας αυτο θα εκανα... μα τι θα πει ο κοσμος? κοκ... και αν ειναι και τσιφουτηηηηηηηηηηηηηης τι να του πεις?

στη δικη μας περιπτωση που θα κανουμε τραπεζι αλλα το σοι το αλλο δε θα μας τιμησει (τωρα να πω οτι νοιαζομαι? :lol: ) γιατι θα πρεπει να κανουν 2.5 ωρες ταξιδι (ειχαν την απαιτηση να το κανουμε στο χωριο τους) ενω απο το δικο μου θα ερθουν παρα την ιδια χιλιομετρικη αποσταση (κοντα 3 ωρες ταξιδι και γι'αυτους) δε με πειραζει καθολου! απλα ο καλος μου στενοχωριεται και κανα 2 φορες του μπηκαν ιδεες να το κανουμε στο χωριο του.. αλλα οπως του μπηκαν του βγηκαν! :wink:

υπομονη! αυτοι που ειναι μεσα οταν κλειδωνει η πορτα του σπιτιου σου να σε απασχολουν! μονο! :wink:

l8gxp3.png 7SGKp3.png

και να προσθεσω για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα.. εμας ο δικος μου ηρθε να δει το παιδι μετα απο 3 μηνες και μολις για 2 ωρες γιατι...............

ειχε κυνηγι νωριτερα!!!! ουτε στη γεννηση ηταν φυσικα γι'αυτον! γιατι περναγαν τσιχλες!!!

:evil::twisted::twisted:

σε καλυψα???? :lol:

l8gxp3.png 7SGKp3.png

αν πραγματικα του ειπες

"Εκεί που πληρώνουμε εμείς θα κάνουμε κουμάντο εμείς αυτό τους είπα."

να αγιασει το στομα σου!!

ακριβως αυτο ειπα κι εγω στην πεθερα μου. Μου εκανε παραπονα που θα κανουμε ορθιο catering πισω απο την εκκλησια. Θα κουραστουμε μου ειπε. Την πρωτη φορα της απαντησα : σε όποιον αρεσει. Σε όποιν δεν αρεσει να πάρει τη μπομπονιερα και να φυγει. Μετα απο λιγες μερες ηρθε και μου ειπε θα σας δωσω 1000 ευρω για τη βαφτιση για να την κανετε σε ταβερνα. Της απαντάω: δεν φτανουν, ειναι πολυ λιγα... Την επομενη φορά που ξεκινησε κουβεντα, της ειπα ορθα κοφτά : αν δεν σας αρεσει, μην κατσετε στο μπουφε. Φυγετε. Γιατι αν κατσετε θα μου χαλασετε την ορεξη. (στον πλυθιντικο ΠΑΝΤΑ!!)

ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!

ασε που μας εστειλε σε ενα μαγαζι γιατι της ειπε μια φιλη οτι πληρωσαν 8 ευρω το ατομο. Και πηγαμε εκει και ηταν 18 χωρις τα ποτά...

στην τελική, δεν ευχαριστηθηκα το γαμο μου γιατι τον εκανα όπως τον θελαν και με τους γνωστους και φιλους και τις "υποχρεωσεις" των γονιών... Δεν θα κανω το ιδιο λαθος και τωρα!!!

Περίεργα πράγματα...να σου πω και κάτι...εγώ ξέρω πως ο παππούς/γιαγιά που "ακούει" το όνομα του ..κερνάει...αν όχι όλο το τραπέζι...(εντάξει..είναι και οικονομικά δύσκολες εποχές) δίνει τουλάχιστον κάτι τις...500,00? π.χ. για κέρασμα...

αμαν πια βα ρεθηκα να ακουω για τις μακακιες ολων.ο καθενας με την τρελα του!να σταματησουν να ασχολουντε με μακακιες που δεν τους πεφτει λογος γιατι αν τους ερθει καμια αρρωστια τοτε θα δουν το νοημα της ζωης και θα τρεχουν σαν τα ποντικια!

Διαφημίσεις

Συμφωνώ μαζι σας,αλλά τι να κάνεις ,όταν ο αντρούλης σου, σου λέει,οτι ντρεπεται για αυτα που λενε και κανουν '' αλλα τι να κανω γονεις μου ειναι''

εεε????? Τι να απαντησω η γυναικα?

36fZp3.png

Κορίτσια γεια σας,

Που λέτε η ιστορία συνεχίζεται...

Πήρε τηλέφωνο η πεθερά μου και είπε ότι οι καλεσμενοι τους για την βάφτιση προς το παρόν, είναι....120 άτομα. Ο πεθερός μου μαλιστα έκανε την πρόταση στον άντρα μου να τραπεζώσω το σόι του στο σπίτι μας πριν την βάφτιση και επ΄ευκαιρία να δούνε το σπίτι μας...Φανταστείτε να τρέχω στην κομμώτρια, να βαφτω, να ντύνω το μωρό και να έχω και κόσμο για τραπέζι..

Ο άντρας μου ευτυχώς - είμαστε μια γροθιά στην κυριολεξία - τον έστειλε.Τον είπε να τους τραπεζώσει αυτός και άν θέλει μεγάλο τραπέζι να πληρώσει. Να αγιάσει το στόμα του....

Να διευκρινισω ότι αρχικά είχαμε αποφασίσει να κάνουμε τραπέζι μεταξύ των πρώτων συγγενών, αδέρφια των γονιών μας, πρώτα ξαδέρφια, κουμπάροι που και πάλι μαζευόμασταν 100 άτομα και να το πληρώναμε εμείς. Αυτός ήθελε να τραπεζώσουμε και φίλους του, γείτονες, δεύτερα και τρίτα ξαδέρφια του και μαζευτήκανε 200 άτομα και βάλε...Χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη. Και να λέει στον κόσμο ότι πληρωσε και το τραπέζι επειδή άκουσε όνομα.. Έτσι καταλήξαμε για στενό τραπέζι γονείς και κουμπάροι. Στον γάμο μας είχαμε 400 άτομα κόσμο στην δεξίωση και ενώ τα πληρωσαμε εμείς ελεγε στον κόσμο ότι τα πληρωσε αυτός και άκουγε και τα συγχαρίκια...

Έτσι που λέτε...Παραπάνω μια κοπέλα ανέφερε ότι ο πεθερός της πήγε να δει το μωρό μετά απο τρεις μήνες. Για να έρθουν να δουν το μωρό πρέπει να πάει ο άντρας μου να τους φέρει και να τους γυρίσει γιατί δεν μπαίνουν στα λεωφορεία ούτε πληρώνουν ταξί.

χα χα!το θεατρο του παραλογου!ουτε εμενα ερχονται!ειναι νεα μοδα!δεν παει ο παππους και η γιαγια στο μωρο αλλα το μωρο οαει σαυτους!ειναι η νεα ταση της μοδας!χα χα!αντε γιατι νευριασα παλι!βαστατε τουρκοι τ"αρματα!

Ακριβώς φίλη μου όπως τα λες,

Πρέπει να παιρνουμε τα μπογαλάκια μας pampers, το φαι του, μετακόμιση ολόκληρη για να τους βλέπουμε.

Εδώ που τα λέμε καλύτερα που δεν έρχονται γιατί με ανεβάζουν την πίεση.

Και το καλύτερο είναι ότι ήθελαν τα πεθερικά οπωσδήποτε αγόρι!!!Την είδα την αγάπη τους. Αν ήταν κορίτσι ούτε στην κλινική θα ερχόταν να με δούνε...

και μενα που ηρθανε σ---α τα κανανε.ουτε τη μανα μου δεν ειδοποιησαν εγκαιρως.εγω γραψει γιαυτα στιε πεθερες.ριξε μια ματια και θα καταλαβεις.εμενα με συμβουλεψανε να τους αγνοησω.η περιφρονηση ειναι οτι καλυτερο.τους δινουμε και αξια τους καρμιριδες.

Έτσι που λέτε...Παραπάνω μια κοπέλα ανέφερε ότι ο πεθερός της πήγε να δει το μωρό μετά απο τρεις μήνες. Για να έρθουν να δουν το μωρό πρέπει να πάει ο άντρας μου να τους φέρει και να τους γυρίσει γιατί δεν μπαίνουν στα λεωφορεία ούτε πληρώνουν ταξί.

εγω ημουν... και το λογο τον θυμασαι ναι? ειχε κυνηγι νωριτερα!!! ξεχασα και να αναφερω οτι τους κανουμε τα εξοδα με το κτελ... :mad:

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Κορίτσια γεια σας,

Που λέτε η ιστορία συνεχίζεται...

Πήρε τηλέφωνο η πεθερά μου και είπε ότι οι καλεσμενοι τους για την βάφτιση προς το παρόν, είναι....120 άτομα. Ο πεθερός μου μαλιστα έκανε την πρόταση στον άντρα μου να τραπεζώσω το σόι του στο σπίτι μας πριν την βάφτιση και επ΄ευκαιρία να δούνε το σπίτι μας...Φανταστείτε να τρέχω στην κομμώτρια, να βαφτω, να ντύνω το μωρό και να έχω και κόσμο για τραπέζι..

Ο άντρας μου ευτυχώς - είμαστε μια γροθιά στην κυριολεξία - τον έστειλε.Τον είπε να τους τραπεζώσει αυτός και άν θέλει μεγάλο τραπέζι να πληρώσει. Να αγιάσει το στόμα του....

Να διευκρινισω ότι αρχικά είχαμε αποφασίσει να κάνουμε τραπέζι μεταξύ των πρώτων συγγενών, αδέρφια των γονιών μας, πρώτα ξαδέρφια, κουμπάροι που και πάλι μαζευόμασταν 100 άτομα και να το πληρώναμε εμείς. Αυτός ήθελε να τραπεζώσουμε και φίλους του, γείτονες, δεύτερα και τρίτα ξαδέρφια του και μαζευτήκανε 200 άτομα και βάλε...Χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη. Και να λέει στον κόσμο ότι πληρωσε και το τραπέζι επειδή άκουσε όνομα.. Έτσι καταλήξαμε για στενό τραπέζι γονείς και κουμπάροι. Στον γάμο μας είχαμε 400 άτομα κόσμο στην δεξίωση και ενώ τα πληρωσαμε εμείς ελεγε στον κόσμο ότι τα πληρωσε αυτός και άκουγε και τα συγχαρίκια...

Κοπελα μου κανε αυτο που θελεις εσυ με τον ανδρα σου και αστον να λεει ο πεθερος

και καλο ειναι να του λεγατε αν θελεις τραπεζι για ολους δωσε εσυ τα χριματα εμεις δεν εχουμε για τοσους και αν σου αρεσει

κουμαντο κανουμε εμεις εσυ στο σπιτι σου

Θα γηνης μια φορα κακια αλα θα σε φοβατε θα το δεις

Κιτα μωρε που εβαλες στο κεφαλι σου ντερβεναγκα!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!