Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο πεθερός μου μας κρατάει μούτρα για το τραπέζι της βάφτισης

fraoula

Recommended Posts

Γεια σας και απο μένα,

Βαφτίζουμε τον μπέμπη μας σε 3 μήνες. Φυσικά θα πάρει το όνομα του πεθερού μου αν και δεν θέλω να του κάνω την τιμή.

Όταν του είπαμε ότι τραπέζι θα κάνουμε μόνο στους κουμπάρους, αδέρφια και στους γονείς μας κατεβασε τα μούτρα του μέχρι κάτω, δεν με καλομιλάει, έγινε πυρ και μανία γιατί το θεωρεί ντροπή. Αυτός θέλει να ταισουμε όλο του το σόι - έχει 6 αδέρφια με παιδιά εγγόνια κλπ - άλλα 18 πρώτα ξαδέρφια - φίλους του χωρίς να τσοντάρει ούτε ευρώ. Μεχρι τώρα το δώρο που έκαναν τα πεθερικά μου στον εγγονο τους ήταν -κρατηθείτε καλά - 2 φορμάκια των 10 Ευρώ όταν γεννήθηκε. Τίποτα άλλο σαν παππούδες στο πρώτο τους εγγόνι και θα ακούσουν και όνομα. Από τα αδέλφια τους ούτε ένας δεν έστειλε δώρο στο μωρό και ούτε καν μας πήραν τηλέφωνο να μας ευχηθούν. Αντίθετα με συγγενείς μου που έστειλαν λεφτά και δώρα για τον μπέμπη αλλά για μένα το βασικότερο ήταν οι ευχές τους. Για να μην πω για τους γονείς μου που όλα τα έκαναν αυτοί και γίνονται θυσία για το μωρό.

Εκεί που πληρώνουμε εμείς θα κάνουμε κουμάντο εμείς αυτό τους είπα. Αν έχει υποχρέωση ας τους τραπεζώσει αυτός.

Διαφημίσεις