Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

12/03/2009 : Σήμερα γεννάει η ΜΑΡΘΟΎΛΑ!!!!!!!

Recommended Posts

΄Καλημέρα κορίτσια και εύχομαι να είσαστε όλες καλά!

Σήμερα το πρωί θα μπεί να γεννήσει η Μάρθα!

Ανταλλάξαμε τηλ. και μόλις θα έχω νέα της θα σας ενημερώσω.

Στο μεταξύ, καλό θα ήταν να αρχίσουμε να της ευχόμαστε για τον ερχομό του νέου μέλους!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Διαφημίσεις

με το καλό Μάρθα

σήμερα θα ζήσεις την πιο ωραία εμπειρία της ζωής σου

από σήμερα και στο εξής τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο

Η ζωή μου όλη .....

Διαφημίσεις

Μαρθάκι, με το καλό κουκλίτσα να γεννήσεις, όσο πιο εύκολα γίνεται.

Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά και σύντομα θα κρατάς τον γιο σου στην αγκαλιά σου.

Η greek.mother θα μας ενημερώσει, μόλις με το καλό γεννήσεις.

Κορίτσια είμαι η bp

94d8dkuewx37xhyd.png

Με το καλό να γεννήσει ένα υγιές και πανέμορφό μωράκι!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Kορίτσια γειά σας και πάλι.

Όχι, δεν γέννησε ακόμα η Μάρθα. Την πήρα τηλ. πριν από 2 ώρες περίπου, και ακόμα δεν είχαν αρχίσει οι πόνοι. Είχε αρχίσει, ήδη, να κουράζεται. Καλά κουράγια Μάρθα και υπομονή!

Διαφημίσεις

Μαρθούλα, με το καλό κορίτσι μου και σε λίγες ώρες να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου! Σε αυτές τις στιγμές, ο Θεός δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες να ανταπεξέλθουν! Και με το Χασιάκο δίπλα σου, μη φοβάσαι τίποτα! Αντε και να μου πεις το μυστικό να είναι αγόρι το δεύτερο παιδάκι μου! Αυτo ισχύει και για σένα, greek mother! Κουκλιά τα αντράκια σου! Να σου ζήσουν!

Μαρθούλα, με το καλό κορίτσι μου και σε λίγες ώρες να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου! Σε αυτές τις στιγμές, ο Θεός δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες να ανταπεξέλθουν! Και με το Χασιάκο δίπλα σου, μη φοβάσαι τίποτα! Αντε και να μου πεις το μυστικό να είναι αγόρι το δεύτερο παιδάκι μου! Αυτo ισχύει και για σένα, greek mother! Κουκλιά τα αντράκια σου! Να σου ζήσουν!

τις στιγμές, ο Θεός δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες να ανταπεξέλθουν! Και με το Χασιάκο δίπλα σου, μη φοβάσαι τίποτα! Αντε και να μου πεις το μυστικό να είναι αγόρι το δεύτερο παιδάκι μου! Αυτo ισχύει και για σένα, greek mother! Κουκλιά τα αντράκια σου! Να σου ζήσουν!

Μόλις πριν μίλησα με την Μάρθα και ακούστηκε τρομερά κουρασμένη.

Έχει 3 εκ. διαστολή τραχήλου. Της έκαναν επισκλ. και την πείραξε με αποτέλεσμα να πέσει η πίεσή της. Απ' ότι κατάλαβα, δεν της έχουν βάλει ακόμα άλλη δόση και έχει αρχίσει να πονάει.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω να σας πώ, αλλά μόλις με ενημερώσει για το χαρμόσυνο γεγονός, θα σας ενημερώσω αμέσως και εγώ με τη σειρά μου.

Πάντως μεταξύ μας, δεν νομίζω να αργήσει και πολύ ακόμα. Βέβαια το "πολύ" είναι σχετικό για όλους μας και ιδίως για την Μάρθα, που και σε 3 ώρες να γεννήσει, πάλι πολύ θα είναι για εκείνη.

Καλά κουράγια Μάρθα μου και υπομονή!

Αααχχχχ, να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η κοπέλα. Εύχομαι να έρθει πολύ γρήγορα το μωράκι της και να είναι γερό και κουκλάκι!!!Όλα καλά να πάνε και με ένα υγιέστατο και αφράτο μωρουλάκι στην αγκαλίτσα της!!!!

Διαφημίσεις

με το καλό Μάρθα

σήμερα θα ζήσεις την πιο ωραία εμπειρία της ζωής σου

από σήμερα και στο εξής τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο

:D:D:D

Αφφροδιτούλα για να μην δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο, άλλαξε το συνθηματικό, γιατί το 2ο γιό περιμένει η Μάρθα! :lol::lol:

Αφφροδιτούλα για να μην δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο, άλλαξε το συνθηματικό, γιατί το 2ο γιό περιμένει η Μάρθα! :lol::lol:

1155329vrgdwakwr0.gif

Ειμαστε σιγουρες...το εχουν δει καλα ... :lol: :lol:

Παω να διορθωσω αμεσα :oops:

Ακόμα ο παίδαρος???

Λοιπόν κορίτσια καλημέρααααααα!

Εχθές το βράδυ στις 11:40 μ.μ η Μαρθούλα έφερε στον κόσμο το 2ο αγοράκι της!

Είχα μιλήσει μαζί της στις 10μ.μ, όταν με ενημέρωσε ότι είχε 4 εκ. διαστολή, αλλά είχε κάνει επαναληπτική δόση επισκλ. και ανενόχλητη από τους πόνους, μετρούσε αντίστροφα για την ιερή στιγμή του τοκετού.

Όταν στις 12 μ.μ την ξαναπήρα τηλ. είχαν τελειώσει όλα και ήταν σε πελάγη ευτυχίας!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΉΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΡΊΝΟς ΣΟΥ και να χαίρεσαι και τα 2 σου παιδάκια!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΘΑΚΙ.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.

Κορίτσια είμαι η bp

94d8dkuewx37xhyd.png

Να ναι πάντα γερός, τυχερός και ευτυχισμένος! Μαρθούλα να χαίρεσαι τα δυο παιδάκια σου και όλη την οικογένεια σου! Περιμένουμε το χρονικό του δεύτερου τοκετού σου, όταν ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου!

T5Zop3.png