Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΧΕΙ ΨΩΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ELXIS?

ikas

Recommended Posts

Σκεφτομαι κοριτσια να παραγγειλω καποια πραγματα για την βαπτιση της μικρης απο το elxis γιατι δεν εχω την ευχερεια να παω στο καταστημα να τα παρω με την ησυχια μου εσεις ειστε ευχαριστημενες?

Διαφημίσεις

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

καλημέρα!!!

εγώ πήγα το σάββατο εκει και παράγγειλα κάποια πράγματα..

μου είπε οτι μέχρι την τρίτη θα έρθουν, απόρρησα ,τόσο γρήγορασκεφτηκα?την τετάρτη πέρνω τηλ. μου λέει τα περιμένω λογικά ,σήμερα να έρθουν :..περιμένω... :wink::wink::mad::mad:

αν δεν έρθουν μέχρι την παρασκευη θα π΄΄αρω πάλι τηλ..

και το θέμα είναι οτι είναι πληρωμένα όλα...

να σου πώ, το μαγαζί του είναι μια τρύπα και είναι σαν να έχει πέσει βόμβα..δέν θα σου κάνει καλή εντύπωση..

αλλά έχει καλές τιμές.. :wink::wink:

οπότε οτι κατάλαβες ,κατάλαβες..

αυτά...

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

:D

εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει (καιρό τωρα.. αλλα ειπα μιας και το κουβεντιαζουμε..) ειναι γιατι δεν λετε το ονομα του μαγαζιου αυτου μόνο?

όόόόλα τα αλλα γιατι τα λεμε κανονικα? και το αν αγαπας λεμε, και τη μικελινα λεμε, και για γλυκα λεμε... όλα τα αλλα ειναι οκ???

:D

εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει (καιρό τωρα.. αλλα ειπα μιας και το κουβεντιαζουμε..) ειναι γιατι δεν λετε το ονομα του μαγαζιου αυτου μόνο?

όόόόλα τα αλλα γιατι τα λεμε κανονικα? και το αν αγαπας λεμε, και τη μικελινα λεμε, και για γλυκα λεμε... όλα τα αλλα ειναι οκ???

και εγώ την ίδια απορία έχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...
καλημέρα!!!

εγώ πήγα το σάββατο εκει και παράγγειλα κάποια πράγματα..

μου είπε οτι μέχρι την τρίτη θα έρθουν, απόρρησα ,τόσο γρήγορασκεφτηκα?την τετάρτη πέρνω τηλ. μου λέει τα περιμένω λογικά ,σήμερα να έρθουν :..περιμένω... :wink::wink::mad::mad:

αν δεν έρθουν μέχρι την παρασκευη θα π΄΄αρω πάλι τηλ..

και το θέμα είναι οτι είναι πληρωμένα όλα...

να σου πώ, το μαγαζί του είναι μια τρύπα και είναι σαν να έχει πέσει βόμβα..δέν θα σου κάνει καλή εντύπωση..

αλλά έχει καλές τιμές.. :wink::wink:

οπότε οτι κατάλαβες ,κατάλαβες..

αυτά...

καλημέρα! ειδα στο σάιτ του βαζάκια κεραμικά για γλυκο και κουτιά χάρτινα για προσκλητηριο, μήπως κατα τυχη τα πηρε το ματι σου όταν πήγες;; γιατί αναρωτιεμαι αν όντως ειναι καλα κι αξιζει να τα παραγγειλω...κι ειμαι και στη Μυτιληνη και δε μπορω να παω!

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Καλημέρα.

Εγώ ψώνισα από το site τα πολύχρωμα κεραμικά βαζάκια για γλυκό του κουταλιού. Για την ακρίβεια, πήρα τηλέφωνο, ο κύριος ήταν εξυπηρετικός, του έδωσα τον κωδικό και την ποσότητα και μου τα έστειλε σε 3-4 μέρες στη διεύθυνση που του έδωσα, με αντικαταβολή. Στο μαγαζί δεν έχω πάει, πάντως για παραγγελία από τηλέφωνο ήταν σούπερ.

Καλημέρα.

Εγώ ψώνισα από το site τα πολύχρωμα κεραμικά βαζάκια για γλυκό του κουταλιού. Για την ακρίβεια, πήρα τηλέφωνο, ο κύριος ήταν εξυπηρετικός, του έδωσα τον κωδικό και την ποσότητα και μου τα έστειλε σε 3-4 μέρες στη διεύθυνση που του έδωσα, με αντικαταβολή. Στο μαγαζί δεν έχω πάει, πάντως για παραγγελία από τηλέφωνο ήταν σούπερ.

αλήθεια; εγω θα παραγγειλω τα λευκα κεραμικά. ησυχασα καπως που τα ειπες ετσι. Θα τα παραγγειλω κι εγω σημερα!

Διαφημίσεις

Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Πάντως, και μόνο ότι είναι με αντικαταβολή, είναι καλό γιατί δεν έχεις άγχος ότι έχεις πληρώσει και περιμένεις. Α, είχε μία χρέωση περίπου 10 ευρώ για να μου τα φέρει. Για να έχεις όλα τα δεδομένα όταν πάρεις.

Πάντως, εγώ είμαι κατενθουσιασμένη με τα βαζάκια που πήρα, και όσοι τα έχουν δει -γιατί δεν έχει γίνει η βάφτιση ακόμη - ξετρελάθηκαν.

Καλή τύχη και με το καλό η βάφτιση!

Εγώ πήρα όλα τα

υλικα για μπομπο και προσκλητήρια από εκει (το προσκλητήριο το έκανα σε σωλήνα). Το μαγαζί όντως ειναι σαν να έχει πεσει βομβα, ο κος Βαγγελης ειναι εξυπηρετικος, όντως αργουν οι παραγγελιες αλλά αξίζει λόγω τιμής. Ειδικά αντικειμενα οπως κουτάκια κλπ. Τα διαφορα μεταλλικα ισως ειναι φτηνοτερα στο κεντρο. Πάντως η ποιοτητα ειναι καλή. Και έχει και τα πιο φτηνά κουφέτα βότσαλο Χατζηγιαννακη που εψαχνα. 11,5?/κιλο.

s-age.pngs-age.png

παντως σε μια κοπελα απο εδω της ειπε σε 4 μερες και τα εστειλε σε 29..

οποτε κοιτα να εχεις χρονο....

μη ξύνεται πληγές...

Καμια δεκαρια μερες μετά την βάπτιση ηρθαν ...δεν θελω ΟΥΤΕ ζωγραφιστο να τον βλέπω τον κυριουλη...καλα τον λενε κυριουλη

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

και εγώ πάντως έμεινα σχετικά ευχαριστημένη. τα μπρελόκ τα είχε σε μια μέρα, λίγο με τα λαδόπανα μου τα χάλασε και με τα τούλια....

Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Πάντως, και μόνο ότι είναι με αντικαταβολή, είναι καλό γιατί δεν έχεις άγχος ότι έχεις πληρώσει και περιμένεις. Α, είχε μία χρέωση περίπου 10 ευρώ για να μου τα φέρει. Για να έχεις όλα τα δεδομένα όταν πάρεις.

Πάντως, εγώ είμαι κατενθουσιασμένη με τα βαζάκια που πήρα, και όσοι τα έχουν δει -γιατί δεν έχει γίνει η βάφτιση ακόμη - ξετρελάθηκαν.

Καλή τύχη και με το καλό η βάφτιση!

Πήρα τηλ να παραγγείλω και μου είπε ότι θα τα στείλει με μεταφορική με χρέωση 10 ευρώ, και ότι πρέπει να καταθέσω τα λεφτά σ'ένα τραπεζικό λοαριασμό και μετα θα τα στείλει. Αυτό δεν μου πολυάρεσε...είπε επίσης ότι τα κεραμικά βαζάκια είναι ετοιμοπαράδοτα αλλά να πάρω αύριο να μάθω πότε θα ναι έτοιμα τα κουτια των προσκλητηρίων. Εσύ πώς και πλήρωσες με αντικαταβολή; μηπως να του πω οτι θα βάλω τα μισα λεφτά τωρα και τα μισα αφού τα λάβω, για να μη ξηθεί και αργήσει να τα στειλει..;; έχω χρόνο βέβαια 19 Ιουλίου είναι η βάφτιση αλλά αγχώνομαι και θέλω να είμαι έτοιμη νωρίτερα...

εγω ευτυχως το ψιλιαστηκα και του ειπα δευτερα και τα ειχα πεμπτη, την κυριακη η βαφτιση και καθε μερα τον επαιρνα 2 φορες τηλεφωνο και ελεγε μπουρδες αλλα ηταν πολυ καλα σε τιμη και μου τα εστειλε με κτελ, δικη μου χρεωση βεβαια!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Κι εγώ από εκεί πήρα όλα τα υλικά για τις μπομπονιέρες.

Εγώ πήγα όμως από το μαγαζί του, ό,τι είχε εκεί το πήρα εκείνη την ώρα, τα υπόλοιπα τα παρήγγειλα.

Είχα πάει πριν το Πάσχα και η βάπτιση είναι τον Ιούνιο, ήθελα να έχω χρόνο μπροστά μου, μη τυχόν και γίνει στραβή και μου τα αργήσει.

Μου είχε πει λοιπόν Τετάρτη μετά τον Πάσχα να τον πάρω τηλέφωνο. Τα πράγματα τα πήρα λίγο πριν την Πρωτομαγιά.

Βέβαια, δεν τον είχα αφήσει σε χλωρό κλαρί. Σχεδόν κάθε μέρα τον έπαιρνα τηλέφωνο και έσπαγαν τα νεύρα μου γιατί ούτε στο τηλέφωνο τον βρίσκεις εύκολα.

Πάντως αξίζει γιατί έχει πολύ καλές τιμές.

Αν όμως, δεν μου τα είχε έτοιμα μέχρι την Πρωτομαγιά, θα του ακύρωνα την παραγγελία.

Δεν είχα πληρώσει τίποτα, ούτε εκείνος μου ζήτησε κάποια προκαταβολή.

Μια φορά την πάτησα στον γάμο μου που είχα προπληρώσει τα προσκλητήρια και από τότε μόνο προκαταβολή, κι αυτή ελάχιστη.

.png

Marilena.s, συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις τώρα είδα το μήνυμά σου.

Όσον αφορά στο θέμα της αντικαταβολής, εκείνος μου το είπε, δεν το πρότεινα εγώ. Πλήρωσα έναν κυριούλη που μου τα έφερε. Δεν ξέρω γιατί σου ζήτησε να καταθέσεις τα χρήματα, ίσως όμως επειδή στην περίπτωσή σου θα τα στείλει με μεταφορική και η μεταφορική δεν μπορεί να παίρνει χρήματα. Εμένα μου τα έφερε υπάλληλός του.

Για το άγχος, σε καταλαβαίνω. Και εγώ τα είχα παραγγείλει δύο μήνες πριν την βάφτιση. Βέβαια, ήμουν από τις τυχερές και τα παρέλαβα πολύ γρήγορα. Δεν με πειράζει όμως, καλύτερα να τα έχεις νωρίτερα, παρά να τρέχεις τελευταία στιγμή.

Δεν ξέρω τι αποφάσισες τελικά, σου εύχομαι όμως καλή τύχη με όλα!