Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Recommended Posts

Το θεμα συνηθισμένο...κοινότυπο και ίσως όχι τόσο σοβαρό σε σχέση με άλλες ιστορίες ο καθένας όμως κουβαλάει το δικό του σταυρό που γίνεται βαρύτερος κάθε φορά που ακους τις λέξεις, κουράγιο, σταμάτα να το σκέφτεσαι και άλλα παρόμοια λες και έχει διακόπτη το μυαλό.

Μετά απο 1,5 χρόνο αποτυχιών ήρθε και η ώρα της αποτυχημένης σπερματέγχυσης...Η αλήθεια είναι πως το είχα σίγουρο γι αυτό το μήνα μέχρι που πήρα το τεσσάρι στη χοριακή και την επόμενη μέρα την περίοδο...:twisted:

Τον επόμενο μήνα έχει ο θεός...άλλες ελπίδες, άλλα όνειρα...άλλο μεγαλύτερο άγχος. Και μέσα σε όλα αυτά η πίεση απο παντού...απο την κωλοδουλειά που κατάντησε σκλαβιά πια, τους γνωστούς, τους συγγενείς...Πότε θα κάνετε παιδί?Και γιατί αυτό? γιατί το άλλο?Ελεος!!!

Τόση πίεση απο παντού και κυρίως απο τον εαυτό μας...πόσο θ'αντέξω δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

κατα ρχην φιλενας ευχομαι να ειναι η τελευταια σου απογοητευση και πολυ συντομα να γινεις μανουλα απλα να σου πω οτι εμας μας ειχε αποκλεισει την σπερματεγχυση ο γυναικολογος μου αφενος γιατι υπηρχε προβλημα και αφετερου για να μην τρωω απανωτες απογοητευσεις ετσι περασαμε κατευθειαν στην εξωσωματικη και τωρα εχω εναν ζουζουνο 28 μηνων

Αααχ, irinoula29, σε καταλαβαίνω απόλυτα..........

Ωρες-ώρες και εγώ έτσι ένιωθα, έκλαιγα, φώναζα, χτυπιόμουν με το που ερχόταν η περίοδος...... ήθελα να παρατήσω τους πάντες και τα πάντα.... αλλά τώρα, μετά από 2,5 χρόνια αποτυχημένης προσπάθειας με 3 κύκλους υπό λήψη serpafar-pregnyl και 2 σπερματεγχύσεις μου έχει περάσει η εμμονή..... όχι ότι δεν το σκέφτομαι, δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου, αλλά κάποια στιγμή το αφήνεις στην τύχη γιατί έχεις κουραστεί υπερβολικά..... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.... πάντως θα το αντέξεις, και ας πιστεύεις ότι έχεις φτάσει στα όριά σου....

μην απογοητεύεσαι τόσο πολύ και κυρίως μην αγχώνεσαι, όλες μας κάποια στιγμή θα κάνουμε παιδάκια, θα τα σκεφτόμαστε και θα λέμε τι χαζές που είμασταν και αγχωνόμασταν τόσο πολύ!

Εγω θα ηθελα να σας πω τη δικια μου ιστορια:

Χωρις ιδιαιτερο προβλημα κ υστερα απο καιρο προσπαθειων αρχισα το καλοκαιρι που μας περασε στην επαρχια 3 φορες σπερματεγχυση χωρις σοβαρη αντιμετωση απο τον γιατρο οπως φανηκε. Ανεβηκα αθηνα το νοεμβρη κ ειπα μεχρι καινουργιο χρονο θα προσπαθησω ετσι κ μετα κατευθειαν εξωσωματικη αλλα με το σωστο τροπο κ την ψυχολογικη υποστηριξη απο το γιατρο. Η πρωτη δεν πετυχε παραμονη χριστουγεννων δηλ με τη δευτερη προσπαθεια εμαθα οτι ειμαι εγκυος κ δεν το πιστευα γιατι το μυαλο μου απλα περιμενε να ρθει ο γεναρης για εξωσωματικη.

Αυτα ....

Υ.Γ: Εκανα ενεσεις εγω κ ενα φαρμακακι κ ο καλος μου περα απο serpafar κ pregnyl

Ευχομαι τα καλυτερα....

Καλη μου irinoula29 οτι και να σου πουμε εμεις εαν εσυ εισαι τοσο χαλια δεν μπορουμε να βοηθησουμε πολύ!!!

Δυστυχως την περισσότερη δουλειά πρέπει να την κανεις μονη σου!!!

Το οτι ειχες μια αποτυχημενη σπερματεχυνση ξερει και εσυ πολύ καλά οτι δεν ειναι σπάνιο!!!

με την σπερματεχυνση προσπαθούν τουλαχιστον 3 φορες!Απλα αλλά ζευγαρια είναι πιο τυχερα και άλλα όχι!

Θα γινει και το δικό σου το θαυμα ειτε το πιστευεις τωρα ειτε όχι και να εισαι σιγουρη οτι θα γίνει πολυ πιο γρηγορα από οτι πιστευεις αυτην την στιγμή που εισαι χάλια!!!

Σου ευχομαι τα καλύτερα και συντομα να μιλάμε εδω γι α τα σποράκια μας!!! :P:P

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Διαφημίσεις

Και εγω πόσο πολύ σε καταλαβαίνω....μια απο τα ίδια και εγώ..εχουν περάσει 3 1/2 χρόνια που προσπαθούμε, πολλές εξετάσεις...αποτέλεσμα κανένα...χάπια...κτλ και να φανταστείς χωρίς ακόμα να έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα...τι να πώ...κανω υπομονή, περημένω και προσεύχομαι...που θα πάει κάποια στιγμή θα κρατήσουμε το μωράκι που όλες εδώ οι κοπέλες περημένουμε..σκέψου ότι δεν είσαι μόνη..είμαστε μια μεγάλη παρέα με το ίδιο άγχος κάθε μήνα...όλα θα γίνουν..αξίζει να κάνεις υπομονή όσο δύσκολο κι αν είναι...στο κατω κατω σκασιλα σου τι λένε όλοι οι γύρω σου...κοίτα να είσαι ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου και ν απερνατε ομορφα την κάθε στιγμή σας...το ίδιο κάνω κι εγώ...φιλάκια :)

iU5Hp2.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα καλή μου. Μην ξεχνάς ότι η σπερματέγχυση έχει μικρά ποσοστά επιτυχίας. Πολλές κοπέλες φτάνουν στην τρίτη και μένουν έγκυες. Προσπάθησε ακόμη άλλο λίγο και μην απογοητεύεσαι όσο μπορείς. Που ξέρεις την επόμενη φορά μπορεί να σου κάτσει το μπεμπε.

Το θεμα συνηθισμένο...κοινότυπο και ίσως όχι τόσο σοβαρό σε σχέση με άλλες ιστορίες ο καθένας όμως κουβαλάει το δικό του σταυρό που γίνεται βαρύτερος κάθε φορά που ακους τις λέξεις, κουράγιο, σταμάτα να το σκέφτεσαι και άλλα παρόμοια λες και έχει διακόπτη το μυαλό.

Μετά απο 1,5 χρόνο αποτυχιών ήρθε και η ώρα της αποτυχημένης σπερματέγχυσης...Η αλήθεια είναι πως το είχα σίγουρο γι αυτό το μήνα μέχρι που πήρα το τεσσάρι στη χοριακή και την επόμενη μέρα την περίοδο...:twisted:

Τον επόμενο μήνα έχει ο θεός...άλλες ελπίδες, άλλα όνειρα...άλλο μεγαλύτερο άγχος. Και μέσα σε όλα αυτά η πίεση απο παντού...απο την κωλοδουλειά που κατάντησε σκλαβιά πια, τους γνωστούς, τους συγγενείς...Πότε θα κάνετε παιδί?Και γιατί αυτό? γιατί το άλλο?Ελεος!!!

Να ξερεις οτι δεν εισαι μονη σου!!και εγω ειμαι μια απο τα ιδια,πριν απο ενα μηνα εκανα την πρωτη αποτυχημενη σπερματεγχυση χωρις προβλημα και οι δυο με πολυ καλα ποσοστα αλλα παρ'ολα αυτα δεν ετυχε!!ειναι σπανιο να πετυχεις με την πρωτη απο τη δευτερη και μετα εχεις αποτελεσματα!τωρα ετοιμαζομαι για την δευτερη εκτος εαν τυχει κανα ευχαριστο!!εγω δε θα σου πω να μη στενοχωρεθεις αντιθετως ξεσπασε με οποιο τροπο νομιζεις γιατι εισαι ενας υγιεις ανθρωπος με συναισθηματα!!!μην το βαζεις κατω και ολα θα γινουν!! :mrgreen:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Κ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΤΩΡΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ Κ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΞΩΣΩΜ

μαρια

Καλησπέρα κορίτσια,

Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι κάποιοι άνθρωποι σε καταλαβαίνουν. Μακάρι να έχουμε δύναμη όλες και να φτάσουμε μέχρι το στόχο με τις λιγότερες δυνατές απώλειες ψυχικά κυρίως. Εγώ δυστυχώς προς το παρόν πρέπει να διακόψω την προσπάθεια γιατι δεν έσπασαν όλα τα ωοθηλάκια και μετατράπηκαν σε τεράστιες κύστεις, οπότε μέχρι να φύγουν δεν θα κάνουμε άλλες προσπάθειες. Δεν περίμενα να το πάρω τόσο στραβά. Μάζεψα τα κομμάτια μου και είπα δεν πειράζει, τον επόμενο μήνα...Οπως ήρθαν όμως τα πράγματα θα περάσουν αρκετοί μηνες κι εγώ νιώθω πως χάνω χρόνο...

Καλές προσπάθειες να έχουμε και καλό κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να γινεις συντομα μανουλα σχετικα με την σπερματεγχυση δεν εκανες ενεση να πεσουν τα ωοθηλακια;Εγω εκανα 4 προσπαθειες με αυτο τον τροπο αλλα οι πιθανοτητες μην νομιζεις οτι ειναι μεγαλες αν υπαρχει προβλημα 20 με 25 τοις εκατο πιθανοτητες οσο να μεινεις και φυσιολογικα.Εμεις τελικα παμε για εξωσωματικη και βλεπουμε τι θα γινει.Μην στεναχωριεσαι αν και καταλαβαινω ποσο ψυχοφθορο ειναι αλλα ψαξε το μηπως ταλαιπωρησαι με τις σπερματεγχυσεις :roll:

Κορίτσια, μετά τη σπερματέγχυση αν μας έρθει περίοδος είναι απόδειξη αποτυχίας και τελειώνει η ιστορία? ή κάνουμε οποωσδήποτε χοριακή και ας είναι με περίοδο για να δούμε τιμή? σας ευχαριστώ

Σου λεει ο-η γιατρος την συγκεκριμενη ημερομηνια που πρεπει να κανεις χοριακη,η οποια ειναι 14 μερες μετα τη σπερματεγχυση οποτε την κανεις ειτε εχεις περιοδο ειτε οχι!στην δικη μου περιπτωση την εκανα με περιοδο γιατι απ΄οτι μου ειχε πει ο γιατρος μου αυτο μπορει να ηταν και εγκυμοσυνη,δυστυχως ομως δεν ηταν!!Καλη επιτυχια!!! :P

• 5 years later...

Αυτά που λες περιγράφουν και τη δική μου κατάσταση. Μετά από 1 χρόνο άκαρπων προσπαθειών κάναμε την πρώτη μας σπερματέγχυση η οποία απέτυχε. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ και αρχίζω να είμαι απαισιόδοξη ότι δεν θα τα καταφέρω. Είμαι 37,5 χρονών, με fhs 13, που σημαίνει ότι δεν έχω άπειρα αποθέματα ωαρίων ακόμα. Ευτυχώς έχω διαβατές σάλπιγγες (αλλά δυστυχώς ο άντρας μου χαμηλή κινητικότητα στο σπέρμα). Όλοι σου λένε ηρέμησε και μην το σκέφτεσαι. Μα πώς γίνεται???Εγώ έχω πάθει εμμονή με το θέμα. Και σα να μην έφτανε αυτό έχω και την απαίσια δουλειά να με πιέζει. Τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου για να προχωρήσουμε στη δεύτερη σπερματέγχυση, αλλά δεν ξέρω μέσα μου νιώθω άτυχη. Νιώθω ότι αποκλείεται να συμβεί σε μένα το θαύμα. Το μόνο που μου δίνει ελπίδα είναι οι ιστοριες που διαβάζω εδώ με αίσιο τέλος (παρ' όλη την ταλαιπωρία). Αλήθεια, υπάρχει καμία κοπέλα παρόμοιας ηλικίας και ιστορικού που να τα κατάφερε με τη δεύτερη σπερματέγχυση ή με την πρώτη εξωσωματική?

Αυτά που λες περιγράφουν και τη δική μου κατάσταση. Μετά από 1 χρόνο άκαρπων προσπαθειών κάναμε την πρώτη μας σπερματέγχυση η οποία απέτυχε. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ και αρχίζω να είμαι απαισιόδοξη ότι δεν θα τα καταφέρω. Είμαι 37,5 χρονών, με fhs 13, που σημαίνει ότι δεν έχω άπειρα αποθέματα ωαρίων ακόμα. Ευτυχώς έχω διαβατές σάλπιγγες (αλλά δυστυχώς ο άντρας μου χαμηλή κινητικότητα στο σπέρμα). Όλοι σου λένε ηρέμησε και μην το σκέφτεσαι. Μα πώς γίνεται???Εγώ έχω πάθει εμμονή με το θέμα. Και σα να μην έφτανε αυτό έχω και την απαίσια δουλειά να με πιέζει. Τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου για να προχωρήσουμε στη δεύτερη σπερματέγχυση, αλλά δεν ξέρω μέσα μου νιώθω άτυχη. Νιώθω ότι αποκλείεται να συμβεί σε μένα το θαύμα. Το μόνο που μου δίνει ελπίδα είναι οι ιστοριες που διαβάζω εδώ με αίσιο τέλος (παρ' όλη την ταλαιπωρία). Αλήθεια, υπάρχει καμία κοπέλα παρόμοιας ηλικίας και ιστορικού που να τα κατάφερε με τη δεύτερη σπερματέγχυση ή με την πρώτη εξωσωματική?

Καλημέρα και καλό μήνα. Εγώ είμαι 36,5 και ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοσπερμία, δηλαδή και χαμηλή κινητικότητα και χαμηλό αριθμό. Η σπερματέγχυση δε θα μπορούσε να μας βοηθήσει, αφού για να γίνει με όσο το δυνατόν καλές προυποθέσεις πρέπει το σπέρμα να είναι κάπως καλό. Αν δεν έχετε καλή κινητικότητα, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε την εξωσωματική για να μην χάνετε χρόνο και χρήμα και κυρίως να μην πέφτεις ψυχολογικά από μια αποτυχία. Εμείς πετύχαμε εγκυμοσύνη με την πρώτη εξωσωματική και γι'αυτό σου γράφω για να πάρεις κουράγιο και να έχεις ελπίδα. Και να σου πω και κάτι άλλο??? Με αυτό το σπέρμα είχαμε πετύχει και φυσιολογικά εγκυμοσύνη, που όμως είχε ατυχή κατάληξη δυστυχώς και έτσι μετά από κάποιο διάστημα προχωρήσαμε σε εξωσωματική που πέτυχε. Να είσαι αισιόδοξη και να κοιτάξεις το θέμα της σπερματέγχυσης. Δεν είμαι γιατρός και δεν ξέρω, απλά στο λέω για να μην χάνεις το χρόνο σου και την ελπιδα σου.

Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλό μήνα και απο μένα. Καταλαβαίνω πως σου στοίχησε η αποτυχία της πρώτης προσπάθειας αλλά προσπάθησε όσο γίνεται να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Μπορεί όπως λες να μην έχεις άπειρα αποθέματα ωαρίων, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τελειώσουν και τον επόμενο μήνα! Η κινητικότητα στο σπέρμα του συζύγου δεν βελτιώνεται καθόλου μετά την επεξεργασία και τον εμπλουτισμό για την σπερματέγχυση; Εφόσον μπήκες σε αυτή την διαδικασία δώσε στον εαυτό σου το περιθώριο να δοκιμάσει ακόμη μια δυο φορές χωρίς να σκέφτεσαι αρνητικά και χωρίς να προδικάζεις το αποτέλεσμα. Γιατί να μην συμβεί σε σένα το θαυμα δλδ; Κλάψε, θύμωσε, πόνεσε... και ασ'το να περάσει! Πήγαινε στην 2η προσπάθεια με το κεφάλι ψηλά και με αισιοδοξία και πίστη στην καρδιά σου! Και γω είμαι 36 χρονών και προσπαθούσαμε 3μιση χρόνια! Ημουν ένα βήμα πριν την εξωσωματική και έκανα την σπερματέγχυση για χατήρι του άντρα μου και τελικά πέτυχε. Ποτέ δεν ξέρεις γι'αυτό και ποτέ μην αποκλείεις τίποτα! Αν παρόλα αυτά πιστεύεις οτι ταλαιπωρείσαι άδικα ψάξε για εξωσωματική, πάνω απο όλα πρέπει να αισθάνεσαι εσύ καλά με αυτό που κάνεις!

Καλησπέρα και καλό μήνα και απο μένα. Καταλαβαίνω πως σου στοίχησε η αποτυχία της πρώτης προσπάθειας αλλά προσπάθησε όσο γίνεται να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Μπορεί όπως λες να μην έχεις άπειρα αποθέματα ωαρίων, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τελειώσουν και τον επόμενο μήνα! Η κινητικότητα στο σπέρμα του συζύγου δεν βελτιώνεται καθόλου μετά την επεξεργασία και τον εμπλουτισμό για την σπερματέγχυση; Εφόσον μπήκες σε αυτή την διαδικασία δώσε στον εαυτό σου το περιθώριο να δοκιμάσει ακόμη μια δυο φορές χωρίς να σκέφτεσαι αρνητικά και χωρίς να προδικάζεις το αποτέλεσμα. Γιατί να μην συμβεί σε σένα το θαυμα δλδ; Κλάψε, θύμωσε, πόνεσε... και ασ'το να περάσει! Πήγαινε στην 2η προσπάθεια με το κεφάλι ψηλά και με αισιοδοξία και πίστη στην καρδιά σου! Και γω είμαι 36 χρονών και προσπαθούσαμε 3μιση χρόνια! Ημουν ένα βήμα πριν την εξωσωματική και έκανα την σπερματέγχυση για χατήρι του άντρα μου και τελικά πέτυχε. Ποτέ δεν ξέρεις γι'αυτό και ποτέ μην αποκλείεις τίποτα! Αν παρόλα αυτά πιστεύεις οτι ταλαιπωρείσαι άδικα ψάξε για εξωσωματική, πάνω απο όλα πρέπει να αισθάνεσαι εσύ καλά με αυτό που κάνεις!

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια!!!Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το ξεπεράσω γρήγορα και να ξεκινήσω πάλι την προσπάθειά μου με θετική σκέψη και αισιοδοξία. Όσο για το σπέρμα έχει γενικά χαμηλή κινητικότητα αλλά ειδικά εκείνη τη μέρα ήταν στα χειρότερα επίπεδα. Φυσικά βελτιώνεται με την επεξεργασία που του κάνουν, αλλά σίγουρα αν από την αρχή είναι καλύτερο ποιοτικά, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Εύχομαι να έχω την ίδια τύχη με σένα και η δεύτερη προσπάθεια να είναι και η τυχερή, γιατί διαφορετικά το επόμενο βήμα μας θα είναι η εξωσωματική που σίγουρα είναι μεγαλύτερη ταλαιπωρία και επιβάρυνση για τον οργανισμό.

Καλημέρα και καλό μήνα. Εγώ είμαι 36,5 και ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοσπερμία, δηλαδή και χαμηλή κινητικότητα και χαμηλό αριθμό. Η σπερματέγχυση δε θα μπορούσε να μας βοηθήσει, αφού για να γίνει με όσο το δυνατόν καλές προυποθέσεις πρέπει το σπέρμα να είναι κάπως καλό. Αν δεν έχετε καλή κινητικότητα, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε την εξωσωματική για να μην χάνετε χρόνο και χρήμα και κυρίως να μην πέφτεις ψυχολογικά από μια αποτυχία. Εμείς πετύχαμε εγκυμοσύνη με την πρώτη εξωσωματική και γι'αυτό σου γράφω για να πάρεις κουράγιο και να έχεις ελπίδα. Και να σου πω και κάτι άλλο??? Με αυτό το σπέρμα είχαμε πετύχει και φυσιολογικά εγκυμοσύνη, που όμως είχε ατυχή κατάληξη δυστυχώς και έτσι μετά από κάποιο διάστημα προχωρήσαμε σε εξωσωματική που πέτυχε. Να είσαι αισιόδοξη και να κοιτάξεις το θέμα της σπερματέγχυσης. Δεν είμαι γιατρός και δεν ξέρω, απλά στο λέω για να μην χάνεις το χρόνο σου και την ελπιδα σου.

Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!Μακάρι να τελειώνουν τα βάσανά μου γρήγορα γιατί η αποτυχία σε κάθε προσπάθεια μας εξασθενεί ψυχολογικά, κυρίως εμένα δηλαδή γιατί ο άντρας μου ευτυχώς είναι πιο ψύχραιμος και προσπαθεί να με κρατάει ήρεμη και αισιόδοξη.

Ευχαριστώ πολύ!!!Μακάρι να τελειώνουν τα βάσανά μου γρήγορα γιατί η αποτυχία σε κάθε προσπάθεια μας εξασθενεί ψυχολογικά, κυρίως εμένα δηλαδή γιατί ο άντρας μου ευτυχώς είναι πιο ψύχραιμος και προσπαθεί να με κρατάει ήρεμη και αισιόδοξη.

Καλή σου επιτυχία κούκλα μου!!!! Να είσαι όπως λες ήρεμη και αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά!!!

Καλησπέρα σε όλες!

Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Ξεκινάω από μεθαύριο ενέσεις altermon αυτή τη φορά ( το προηγούμενο πρωτόκολλο περιλάμβανε μόνο κλομιφαινη). Τώρα είπαμε να εφαρμόσουμε διαφορετικό με γοναδοτροπινες. Ο γιατρός είπε ότι έχουν κάπως πιο αυξημένα ποσοστά επιτυχίας. Για την ακρίβεια είπε ότι με την κλομιφαινη έχεις γύρω στο 10% ενω με τις γοναδοτροπινες διπλασιάζεται. Ξέρει κάποια από σας κάτι για το θέμα αυτό;

Υ.Γ.Roubies ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση!Εσύ γεννησες ή ακόμα;

Καλησπέρα σε όλες!

Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Ξεκινάω από μεθαύριο ενέσεις altermon αυτή τη φορά ( το προηγούμενο πρωτόκολλο περιλάμβανε μόνο κλομιφαινη). Τώρα είπαμε να εφαρμόσουμε διαφορετικό με γοναδοτροπινες. Ο γιατρός είπε ότι έχουν κάπως πιο αυξημένα ποσοστά επιτυχίας. Για την ακρίβεια είπε ότι με την κλομιφαινη έχεις γύρω στο 10% ενω με τις γοναδοτροπινες διπλασιάζεται. Ξέρει κάποια από σας κάτι για το θέμα αυτό;

Υ.Γ.Roubies ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση!Εσύ γεννησες ή ακόμα;

Καλησπέρα κούκλα. Δεν ξέρω να απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά φαντάζομαι για να το λέει ο γιατρός κάτι θα ξέρει. Πάντως εμένα μου φαίνεται λογικό να σου αλλάξει το πρωτόκολλο. Πολύ καλή σου επιτυχία κοριτσάκι μου!!!! Πότε περίπου θα γίνει η σπερματέγχυση???

Δεν έχω γεννήσει ακόμα. Διανύω τον πέμπτο μήνα και με τη βοήθεια του Θεού θα γεννήσω τον Νοέμβριο.

Καλησπέρα κούκλα. Δεν ξέρω να απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά φαντάζομαι για να το λέει ο γιατρός κάτι θα ξέρει. Πάντως εμένα μου φαίνεται λογικό να σου αλλάξει το πρωτόκολλο. Πολύ καλή σου επιτυχία κοριτσάκι μου!!!! Πότε περίπου θα γίνει η σπερματέγχυση???

Δεν έχω γεννήσει ακόμα. Διανύω τον πέμπτο μήνα και με τη βοήθεια του Θεού θα γεννήσω τον Νοέμβριο.

Καλημέρα!

Η σπερματέγχυση υπολογίζεται περίπου το επόμενο Σάββατο, ανάλογα με το τι θα δείξει ο υπέρηχος την άλλη Πέμπτη (10/7).

Με το καλό να τελειώσεις την εγκυμοσύνη σου και να αποκτήσεις το μωράκι σου. Άντε και στα δικά μας!!!

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά λόγια!!!Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το ξεπεράσω γρήγορα και να ξεκινήσω πάλι την προσπάθειά μου με θετική σκέψη και αισιοδοξία. Όσο για το σπέρμα έχει γενικά χαμηλή κινητικότητα αλλά ειδικά εκείνη τη μέρα ήταν στα χειρότερα επίπεδα. Φυσικά βελτιώνεται με την επεξεργασία που του κάνουν, αλλά σίγουρα αν από την αρχή είναι καλύτερο ποιοτικά, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Εύχομαι να έχω την ίδια τύχη με σένα και η δεύτερη προσπάθεια να είναι και η τυχερή, γιατί διαφορετικά το επόμενο βήμα μας θα είναι η εξωσωματική που σίγουρα είναι μεγαλύτερη ταλαιπωρία και επιβάρυνση για τον οργανισμό.

καλημέρα κορίτσια! positive thinking δε θέλω απογοήτευση. Όπως σου ξαναείπα εγω έμεινα με την 1η σπερματεγχυση.Ειμαι πιο μικρή σε ηλικία και προσπαθούσαμε 2 χρόνια. Δυστυχώς το αγγελουδάκι μου χάθηκε αλλά αυτό είναι άσχετο με τη σπερματέγχυση.Συγνωμη για αυτό που θα σου προτείνω, μη το πάρεις σαν προσηλυτισμό(χιχι), αλλά λίγο νηστεία και Θεία Κοινωνία και μια επίσκεψη σε εναν πνευματικό σίγουρα θα σε βοηθήσουν. Θα προσευχηθείτε μαζί, θα δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη.Εγω ειχα προετοιμαστεί αρκετά πριν πάω για την σπερματεγχυση και δε λέω ότι γι αυτό πέτυχε, αλλά ο Θεός σου δίνει σίγουρα πολλή δύναμη που μόνος του ο άνθρωπος δεν έχει.Έχω κάνει τάμα στην Αγία Άννα και είμαι σίγουρη ότι η Αγία που βίωσε η ίδια την αδυναμία να τεκνοποιήσει μέχρι που η Χάρη του Θεού της χάρισε την Παναγία, θα μας βοηθήσει όλες να αποκτήσουμε ένα μωράκι.

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!(συγνωμη για τα παραπάνω).Θα αναμένουμε τα ευχάριστα!

Καλημέρα!

Η σπερματέγχυση υπολογίζεται περίπου το επόμενο Σάββατο, ανάλογα με το τι θα δείξει ο υπέρηχος την άλλη Πέμπτη (10/7).

Με το καλό να τελειώσεις την εγκυμοσύνη σου και να αποκτήσεις το μωράκι σου. Άντε και στα δικά μας!!!

Μπράβο κούκλα μου!!! Με το καλό εύχομαι και όλα να πάνε καλά!!! Να έχεις θετική σκέψη και ενέργεια και όλα θα γίνουν!!!! Σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!!

Σας ευχαριστώ για την ψυχολογική βοήθεια!!!

Σήμερα πήγα το πρωί και έκανα επανέλεγχο της FSH. Το απόγευμα περιμένω τα αποτελέσματα με πολλή αγωνία. Ελπίζω να είναι πιο χαμηλή.

Επίσης, έχω μια ερώτηση: ξέρετε πόσες μέρες μετά αποβάλλονται από τον οργανισμό η κλομιφαίνη και τα utrogestan?Δεν πιστεύω να μου επηρεάσουν το αποτέλεσμα.