Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάφτιση με θέμα κόρώνα και καρό σιέλ

DespinaΚ

Recommended Posts

Κορίτσια τι κάνετε? σας παρακολουθώ από την περίοδο της εγκυμοσύνης μου και τώρα που πλησιάζει η βάφτιση του γιου μου αποφάσισα να έρθω κι εγώ στην παρέα σας. θέλω λίγη βοήθεια σχετικά με το θέμα που επέλεξα. κορώνα και καρό σιέλ. βρήκα κάποια πράγματα, όπως κορώνα από τσόχα την οποία θα κολλήσω στα βαζάκια με το γλυκό του κουταλιού, καθώς και καρό προσκλητήρια αλλά θα ήθελα να ακούσω και τισ δικές σας ιδέες.

line_flow_blue_beg_40_time_1221969600_text_cf20f0f1dfe3eae7f0dcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ανθούλα μου σ' ευχαριστω πολύ.

τώρα ψάχνω να βρω ιδέες ΄για τη διακόσμηση των τραπεζιών.

τα τραπέζια θα είναι στρογγυλά. πήρα ήδη σιέλ ράνερς. σκέφτηκα να διακοσμήσω κάτι άσπρες γλαστρούλες από ΙΚΕΑ. στο σημείο αυτό στέρεψε η έμπνευση ... :(

line_flow_blue_beg_40_time_1221969600_text_cf20f0f1dfe3eae7f0dcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Ωραιο θεμα..μπραβο...και εγω πουά και καρό παστέλ ειχα στην βαπτηση...

με το καλό...

Τελικά δεν κατάλαβα...για ταπέζια η για μπομπονιέρες ψαχνεις ιδέες...

Κουτιά με το ιδιο θεμα στην μεση του τραπεζιου και μεσα μας μελλου και στο κεντρο φιγουρες απο πλεξι γκλάσ και μερικά γλυφιτζουρια μεγάλα διάσπαρτα...

Δωσε κάτι πιο και τα ξαναλέμε...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κυρία Αγγελούδια ετοιμάσου γιατί σε λίγο καιρό θα σας χρειαστώ.

Προς το παρόν βρίσκομαι στα προσκλητήρια....βαδίζω σαν την χελώνα...άσχετα αν μοιάζω με άλλο ζωντανό :lol:

Διαφημίσεις

Μικρή και συμπαθεστάτη anthoula...το ξερεις πως ειμαι πάντα εδω με την λόξα που δεν εκανε επάγγελμα...την διακόσμηση...(την σπουδασα αλλά με κερδισε η δημοσιογραφία... :lol: ) να ταξιδευουμε μαζι στα ονειρα (μερικές φορες απιαστα...) μια βαπτησης...του παιδιου μας...Ετσι κι αλλιώς εχω ψησει!!!!!!! απο βαπτήσεις φιλων...με ξέρουν τι ψωνιο ειμαι...οταν εχω χρονο-οχι πάντα-σολάρω...! :lol:

Δωσε παρασυνθημα και φυγαμε...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

http://www.mpiskotoula.gr/christening-girl.html

καλημερα

κι εμενα μ αρεσει πολυ σαν ιδεα η κορωνα κι εχει σ αυτο το site για μπουμπουνιερες σου βαζω για τα κοριτσακια γιατι εκει εχει την κορωνα εχει και καρω σιελ κορδελιτσα για τα αγορακια . Σε επικοινωνια που ειχα με την κοπελα που τα φτιαχνει μου ειπε οτι ολα προσαρμοζονται και στα χρωματα και στις κορδελες, μπισκοτα κτλ... εμενα μου φανηκε ομορφο και προτοτυπο.. με το καλο η βαφτιση! να ειναι ολα τελεια!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Theni, τέλειο site! Έψαχνα αυτά τα μπισκότα για την βάφτιση του γιου μου!

DespinaΚ, και εγώ θα βάλω τυρκουάζ ράνερς, αγόρασα τυρκουάζ γλαστράκια από το jumbo και θα βάλω μέσα λιλά χαρτί αφής. Θα κολλήσω σε ξυλάκια μία φιγούρα του πειρατή (αυτό θα είναι το θέμα της βάφτισης) και θα έχω μία φιγούρα σε κάθε γλαστράκι.

Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι σε μία δοκιμή που έκανα, το ξυλάκι με τον πειρατή, πέφτει δεξιά και αριστερά (δεν είναι σταθερό). :cry:

Τί άλλο θα μπορούσα να βάλω στο κουβαδάκι, εκτός από το χαρτί αφής για να είναι πιο σταθερός ο πειρατής μου? :roll:

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

ζιζελ, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και τις ευχές σου!

Ένα άλλο που σκέφτηκα είναι να βάλω πλαστελίνη στην βάση του στικ. :?:

t6c4p3.pngXRnsp2.png

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ιδέες.

εκανα μια μοκρι ερευνα σημερα και αποφασισα τα εξής

1. προσκληση ορθογώνια σε χαρτόνι καρό σιελ στην οποία θα τυπώσουμε μικρές κορώνες.

2. μαρτυρικά βραχιολάκια

3.μπομπονιέρες γλικό του κουταλιού με κουταλάκι.το υφασμα θα ειναι λευκο και θα κολλησω κορωνα σιελ απο τσόχα, η κορδελα καρο.

4. τα κεραστικα πραλινα με γεμιση βανιλια σε σιελ περιτυλιγμα θα μπουν σε λευκο κουτακι. απ'εξω θα περασω το καπακι με gliter και θα κολλησω κορωνα σιελ απο τσόχα,

5. για τα τραπεζια θα παρω τα λευκα γλαστρακια και τωρα ψαχνω στικσ με το θεμα αλλα χλωμο το βλεπω.

Τα στικ, μπορείς να τα κάνεις εσύ.

Μπορείς να πάρεις ξυλάκια (αυτά για τα σουβλάκια, αλλά τα μεγάλα), να βρεις μια ζωγραφιά ή μια εικόνα από το internet (μια κορώνα), να την εκτυπώσεις δύο φορές, να την κόψεις και να κολλήσεις ενδιάμεσα ένα χαρτόνι (αφού το κόψεις και αυτό στο ίδιο σχήμα). Κολλάς και το ξυλάκι πάνω και ...έτοιμο το στικάκι. Το καλό με αυτόν τον τρόπο, είναι ότι μπορείς να επεξεργαστείς την εικόνα και να βάλεις τα χρώματα της βάπτισης. :wink:

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα Despina κι εγω ψαχνω κατι αναλογο αλλα για την κορη μου βρηκα αυτο αν σε βοηθαει μου φενεται κομψο και λιτο. :D

Ειναι η τελευταια φωτο της σελιδας

http://www.victoria-wedstories.gr/start.php?page=6#

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Elisa καλα εκανες και εβαλες φωτο. ασε που με τον τροπο που εβαλες το λιλα χαρτι εμενα μου θυμιζει κορωνα !!! θα βαλω κι εγω φωτογραφιες οταν τα ετοιμασω. πολυ ωραιος ο πειρατης. ισως βρω κι εγω κατι παρομοιο σε κορωνα.