Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κουβερτούλα ακρυλική ή όχι?

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους!

ήθελα να σας ρωτήσω, αν είναι καλό να χρησιμοποιούμε σε μωρά κουβερτούλες ακρυλικές (εννοώ αυτές τις χοντρές τις χνουδωτές) οι οποίες είναι αρκετά ζεστές για τώρα τον χειμώνά ή μάλλινες? ή τελοσπάντων ποιες είναι οι καλύτερες? γιατί οι fleece μου φαίνονται κάπως λεπτές...

Διαφημίσεις

Οι fleece είναι λεπτές αλλά είναι αρκετά ζεστές και αυτές και εγώ τις προτίμησα.

Κανονικά βέβαια δεν κάνει να χρησιμοποιούμε ούτε ακρυλικές ούτε fleece ούτε τίποτα συνθετικό, παρα μόνο βαμβακερές για να αναπνέουν και να μην υπερθερμαίνονται τα μωράκια μας που δεν μπορούν ακόμα να ρυθμίσουν καλά τη θερμοκρασία τους.

Ενεδωσα όμως και εγώ στις fleece ! :) Αρκεί να το ελέγχεις συχνά, ότι δεν σκάει!

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια έβαλα την fleece κουβερτούλα μέσα σε βαμβακερή παπλωματοθήκη και είναι souper :wink: Πριν όταν την είχα σκέτη ίδρωνε η μικρή. Και την ακρυλική επίσης την βάζω σε παπλωματοθήκη και είναι πιστεύω καλύτερα έτσι.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εγω χρησιμοποιω ακρυλικη με σεντονακι.Εχω και fleece για ημερησιους υπνους και για το φθινοπωρο,αλλα τωρα πολυ λιγες μου φαινονται.Εκτος αν βαλω 2 μαζι.

bxBwp2.png EgDTp2.png

Εγώ προτιμώ γενικά τις βαμβακερές, ειδικά όταν ήταν πιο μικρός χρησιμοποιούσα μόνο βαμβακερή. Τώρα έχω και κάποιες ακρυλικές αλλά όταν τις χρησιμοποιώ βάζω και σεντονάκι από κάτω.

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Μου έφεραν δώρο μια ακρυλική ισπανική η οποία όμως είχε την ετικέτα που έγραφε πως είναι φιλική για τα βρέφη , και την χρησιμοποιώ με σεντονάκι. Αλλά αγόρασα μια αγκαλιάς βαμβακερή!! Βρήκα και μάλλινη αλλά θέλει ψάξιμο για να βρεις.