Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κλοπή (υλικών αγαθών) σε μαιευτήριο

Recommended Posts

Φίλοι μου για σας. Παρακαλώ βοηθήστε με να διαδώσουμε την παρακάτω ιστορία σε όσους περισσότερους μπορούμε. Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και νομίζω ότι αφορά πολλούς από εσάς ή φίλους σας. Τίτλος της ιστορίας «Όλα μπορεί να συμβούν»

Την Πέμπτη 15/11/2007 η σύζυγός μου γέννησε το δεύτερο παιδί μας σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών, γνωστό και ως «ξενοδοχείο πολυτελείας» (θα σας πω παρακάτω γιατί δεν αναφέρω το όνομα του). Δυστυχώς μας έκατσε το λαχείο να γνωρίσουμε την «άλλη πλευρά» του εν λόγω ιδρύματος που διαφέρει δραματικά από το ιλουστρασιόν περιτύλιγμα με το οποίο πλασάρεται στον κόσμο.

Επιλέξαμε μονόκλινο δωμάτιο και όλα πήγαιναν καλά μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα. Βγήκαμε από το δωμάτιο για να περπατήσει η λεχώνα, όπως της είχε συστήσει ο ιατρός της και λείψαμε περίπου 15 λεπτά. Όταν επιστρέψαμε διαπιστώσαμε ότι είχαν κάνει «φτερά» το laptop μου, η φωτογραφική μηχανή, πορτοφόλια και πιστωτικές κάρτες.

19:30 της Κυριακής! Με τρομακτική άνεση! Μέσα από το δωμάτιο! Με φουλ βάρδια!

Ενημερώσαμε αμέσως το προσωπικό του ορόφου και αυτό με τη σειρά του ενημέρωσε την ασφάλεια του κτηρίου. Η αντίδραση ήταν άμεση (sic). Ο πρώτος σεκιουριτάς εμφανίστηκε μετά από 20 λεπτά (!), άνετος, κυριλέ, και όταν τον ενημέρωσα για το γεγονός αντί να σημάνει συναγερμό, προσπαθούσε να πείσει ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μαιευτήριο, ότι πρέπει να θυμηθούμε μήπως τα είχαμε βάλει κάπου και το είχαμε ξεχάσει και γενικά έδωσε πολύτιμο χρόνο σε όποιον τα είχε πάρει να μπορέσει να τα απομακρύνει. Εμφανίζεται ο υπεύθυνος της ασφάλειας του μαιευτηρίου ο οποίος δίνει εντολή σε υφιστάμενο του να με πάει «μια βόλτα» σε όλους τους ορόφους μήπως και δούμε κάτι! Λες και ο κλέφτης θα κυκλοφορούσε με το laptop ανα χείρας διαλαλώντας το κατόρθωμά του!. Όταν του είπα ότι μάλλον πρέπει να βάλουν ανθρώπους τους στις εξόδους του κτηρίου, με έγραψε κανονικά και όπως θα δείτε παρακάτω αυτό ήταν σαφής εντολή της διοίκησης να « μην διαταραχτεί το κλίμα του νοσοκομείου»!

Πήγαμε τελικά να δούμε τις κάμερες στο φυλάκιο της εταιρίας σεκιούριτι όπου διαπίστωσα ότι καμία από τις εξόδους του μαιευτηρίου δεν καλύπτεται από κάμερα και η μόνη που μπορούσε κάτι να δείξει ήταν μία που έδειχνε το πάρκινγκ! Και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που να μην μπορείς να δεις αριθμό αυτοκινήτου!

Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα ότι είχα παρατηρήσει ότι σε κάθε όροφο υπάρχει κάμερα που καλύπτει την είσοδο προς τα δωμάτια και θα σας πω πως το θυμόμουνα. Το Σάββατο το βράδυ, όταν πήγα στο μαιευτήριο γύρω στις 00:30, διαπίστωσα έκπληκτος ότι έφτασα στο δωμάτιο της γυναίκας μου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ διασχίζοντας σχεδόν όλο το κτήριο. Προβληματίστηκα από το γεγονός και τότε ψάχνοντας τον όροφο διαπίστωσα ότι υπάρχει κάμερα που κάλυπτε την είσοδο του ορόφου και ηρέμησα θεωρώντας ότι τουλάχιστον κάποιος παρακολουθεί ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Τζίφος όμως. Όταν ζήτησα από τους υπεύθυνους ασφαλείας να δούμε την καταγραφή της κάμερας του ορόφου μας πήρα τις εξής απαντήσεις: ο ένας μου είπε ότι οι κάμερες δεν δουλεύουν γιατί τους «έχουν απαγορέψει νομοθετικά (sic) να έχουν κάμερες! , ο άλλος μου είπε ότι δουλεύουν αλλά δεν αποθηκεύουν τις καταγραφές(!!). Ακόμα και η κάμερα που δείχνει την είσοδο στο θάλαμο που φυλάσσονται τα βρέφη ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ μου είπαν! Δηλαδή μπαίνω, διαλέγω μωρό όπως ακριβώς το θέλω, φεύγω και αν δεν με πιάσουν ΓΙΑ ΣΑΣ!

Αποφασίσαμε να φωνάξουμε την αστυνομία. Προσοχή. Εμείς, όχι το μαιευτήριο. Ήρθαν όντως δυο αστυφύλακες, κατέγραψαν το συμβάν και από εκείνη τη στιγμή άρχισε το πανηγύρι. Ξαφνικά λες και είχαμε λέπρα. Δεν τόλμαγε κανένας από το (εξαιρετικό μέχρι εκείνη την ώρα) προσωπικό. Για να φέρουν φαγητό στη λεχώνα έπρεπε να τους ενημερώσουμε εμείς και μας δικαιολογούνταν ότι «δεν ήθελαν να μας ενοχλήσουν»!

Φυσικά από την διοίκηση ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ενώ όλοι στο νοσοκομείο «έπεφταν από τα σύννεφα» και μας διαβεβαίωναν ότι πρώτη φορά συμβαίνει τέτοιο γεγονός σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του και που λογικά θα έπρεπε να κινητοποιήσει άπαντες, δεν μας πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να ηρεμήσουν τουλάχιστον την λεχώνα που όπως καταλαβαίνετε είχε φρικάρει με όλα αυτά. Να δείξουν τουλάχιστον ότι κάνουν κάτι. Ότι υπάρχουν και έχουν ενοχληθεί από το γεγονός. Ή για να ακριβολογούμε, έκαναν αισθητή τη παρουσία τους περνώντας γραμμή στο προσωπικό να μας αντιμετωπίζει σαν να φταίγαμε εμείς για ότι συνέβη!

Την άλλη μέρα το πρωί και αφού περιμέναμε οι αφελείς ότι κάποιος θα έρθει από την διοίκηση να μας μιλήσει, έφτασε μεσημέρι και έπρεπε να αδειάσουμε το δωμάτιο, να πληρώσουμε και να φύγουμε. Αποφασίζω να ζητήσω να δω τον γενικό διευθυντή. Μετά από 5 φορές που το ζήτησα στην προϊσταμένη του ορόφου, ήρθαν δύο κυρίες και μου είπαν ότι ο κος ταδε θα μας δεχτεί (sic) στο γραφείο του. Πήγαμε μαζί με την γυναίκα μου στον κύριο τάδε ο οποίος όμως δεν ήταν γενικός διευθυντής αλλά νομικός σύμβουλος. Διαπίστωσα ότι φυσικά ήταν πλήρως ενημερωμένος για το γεγονός, είχε φέρει μάλιστα και κάτι εκπαιδευόμενους βοηθούς που ψάχνανε νόμους και συμβόλαια και μας είπε ότι «η μόνη ευθύνη που φέρει το μαιευτήριο είναι για απώλειες μέχρι 88 ευρώ!» Γιούπι! Αναγνώρισε δηλαδή ότι κάτι μπορεί να κλάπηκε αλλά «ας προσέχατε να μην φέρνατε αντικείμενα αξίας στο θάλαμο». Όταν του επισήμανα ότι δεν είναι το θέμα τα υλικά που κλάπηκαν αλλά η παντελής έλλειψη ασφάλειας στην εταιρία του, η άθλια αντιμετώπιση μας από το προσωπικό μετά το συμβάν και η ταλαιπωρία που περάσαμε έφτασε στο σημείο να μας βάλει τις φωνές, να πιάσουν την γυναίκα μου τα κλάματα και να γίνει χαμός.

Ζητάω επιτακτικά να δω τον γενικό διευθυντή. Συναντάμε τελικά τον κύριο γενικό στο γραφείο του. Θα σας πω μόνο μια ατάκα του για να δείτε σε τι επίπεδα κυμάνθηκε η κουβέντα.

Κος Γενικός: Όλα μπορούν να συμβούν κύριε μου. Ακόμα και οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Τι να κάνουμε.

Σοκ.

Αφού μας ενημέρωσε ότι ΘΑ κάνει έρευνα για το θέμα (μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς για πληροφορίες κλπ) και αφού εκθείασε τα (ανύπαρκτα) μέτρα ασφαλείας της εταιρίας που διοικεί ( έχουμε πλήρες σύστημα παρακολούθησης (!), 35 σεκιουριτάδες (αν πάτε και δείτε έστω και 2 εκτός από αυτούς που φυλάνε το πάρκινγκ να μου τρυπήσετε την μύτη) και ότι δεν έχει ξαναγίνει ότι η επιχείρησή του είναι «τόπος χαράς» και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να διαταραχτεί το καλό κλίμα και η ηρεμία και ότι (κύριε ελέησον) δεν έχει χαθεί ποτέ παιδί από εδώ(!) κλπ κλπ με απείλησε ότι αν βγει κάτι παραέξω θα «σας κυνηγήσω»! Παραδέχτηκε δε ότι είναι αδύνατον να μπορέσουν να ελέγξουν τις χιλιάδες των εισερχόμενων στο μαιευτήριο δηλαδή με λίγα λόγια «ENTER AT YOUR OWN RISK!». Με ευχαρίστησε δε για την ενημέρωση που του κάναμε και που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν το (κατά τα άλλα άψογο) σύστημα ασφαλείας τους!

Όταν πολύ ευγενικά του είπα ότι ούτε οι κάμερες δουλεύουν ούτε σεκιουριτάδες υπάρχουν, μας έβαλε και αυτός τις φωνές κατηγορώντας μας ότι τον προσβάλουμε και ότι δυσφημούμε την εταιρία του. Κι όλα αυτά χωρίς ούτε ένα συγγνώμη. Τελικά του επισήμανα ότι αδυνατούμε να πληρώσουμε γιατί μας έκλεψαν τις πιστωτικές, μας είπε ότι θα βοηθήσει να εκδοθεί άμεσα νέα πιστωτική (!).

Γυρίζοντας στο δωμάτιο διαπιστώνουμε ότι έχουν αρχίσει και μοιράζουν κλειδιά στα μονόκλινα και να εμφανίζονται από το πουθενά σεκιουριτάδες. ΟΛΕ! Το σύστημα λειτούργησε!

Πήρα το παιδί και έφυγα. Φυσικά και δεν πλήρωσα. Και δεν με εμπόδισε κανένας!

Το χειρότερο από όλα είναι ότι διαπιστώνεις πόσο ανίσχυρος είναι κανείς απέναντι στις εταιρίες – τέρατα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με τιμή

Τάσος

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλα,δεν το πιστευω οτι συμβαινουν τετοια πραγματα σε ιδιωτικα που υποτιθεται δινεις τα ωραια σου λεφτουδακια και οχι μονο για τις πολυτελειες αλλα και για βασικα πραγματα οπως η φυλαξη ενοσ παιδιου!Και μονο στη σκεψη οτι καποιος μπορει να αρπαξει τοσο ανετα ενα μωρο....με πιανει φρικη!Απαραδεκτο :evil::evil::evil:

pEmXp3.png

Καλα,δεν το πιστευω οτι συμβαινουν τετοια πραγματα σε ιδιωτικα που υποτιθεται δινεις τα ωραια σου λεφτουδακια και οχι μονο για τις πολυτελειες αλλα και για βασικα πραγματα οπως η φυλαξη ενοσ παιδιου!Και μονο στη σκεψη οτι καποιος μπορει να αρπαξει τοσο ανετα ενα μωρο....με πιανει φρικη!Απαραδεκτο :evil::evil::evil:

Χριστινάκι καλέ δε μου απάντησες!Μένεις κοντά στα Sprider και στο γήπεδο?

Καταρχήν να χαίρεστε το παιδάκι σας !!!!

Τάσο εγω πιστευω πως αυτό πρεπει να το καταγγείλετε δημόσια!

Βγάλτους τις τηλεοράσεις!!!! :evil:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

δε στέλνεις καλύτερα ενα εμαιλ στο [email protected] με τι username θελεις να αλλαχτεί αυτό που χρησιμοποιείςμιάς και έχει το επιθετό σου ?/...?

(για να προστατευτείς...)

εγώ θα σταθώ στο πόσο απαράδεκτο είναι κάποιος να πάει να κλέψει πράγματα απο το μαιευτήριο. :?:shock: ή να κλέψει γενικά...

κάποτε έκλεψε χρήματα ελληνίδα εργαζόμενη απο καλή οικογένεια στον παιδικό .... τα χρήματα που θα πληρωνόντουσαν οι δασκάλες τα χριστούγεννα!!!... τα επέστρεψε μετά μαζί με ένα γράμμα, αφού είχε έρθει και αστυνομικός να πει ότι θα διερευνηθούν διάφορα κτλ,.....

πολύ άσχημο...

εκεί που πας για κάτι καλό να αισθανθείς ότι σου αφαιρούν και κάτι....

όπου και να πας τελικά κινδυνεύεις.

εμένα μου είχαν κλέψει πορτοφόλι στην Βιέννη σε έκθεση τέχνης... :?:?:?

ελπίζω να μπορέσετε να το αφήσετε πίσω σας και να χαρείτε το νέο σας μωράκι! ! καλωσήρθες στο φόρουμ :) έστω και με τέτοια μαντάτα.. ! :(

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Τάσο να ξέρεις ότι κάποιες εκπομπές και κάποια κανάλια φτάνουν σε σημείο να πληρώσουν για τέτοια θέματα !!!

Έχεις απευθυνθεί σε αυτούς? Ξέρεις πόσο πιο εύκολα θα ήταν τα πράγματα αν το είχες κάνει εκείνη την στιγμή?

Μπροστά στην κάμερα κάθε ένας από αυτούς τους "γίγαντες" τρέμει σαν το ψάρι.

Πάντως να είσαι καλά γιατί μου έβαλες τρελούς ψήλους στα αυτιά καθώς και εμείς είμαστε για το ίδιο "ξενοδοχείο πολυτελείας" και μάλιστα ίδια θέση με εσάς.

Φιλικά

Γιάννης

Τάσο, επειδή γνωρίζω λίγα πράγματα για τη λειτουργία των καμερών, μια που κι εκεί που δουλεύω έχουμε κάμερες και έχουν γίνει καναδυο φορές κλοπές, έχω να σου πώ τα έξης:

1. Οι κάμερες και δουλεύουν, και καταγράφουν.

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Διαφημίσεις

Εγώ σοκαρίστηκα με το γεγονός οτι πήρες το μωρό και έφυγες και δεν σε σταμάτησε ποτέ κανείς. Όπως επίσης με το οτι μπαίνοντας βραδιάτικα δεν υπήρχε ούτε μια κλειστή πόρτα!

Όσο για την κλοπή των λαπτοπ, κτλ. να είσαι σίγουρος οτι είναι καλυμμένοι νομικά !

Μου φαίνεται πάντως καλό θέμα για Τριανταφυλλόπουλο και Ευαγγελάτο !! Θα μπαίνανε εκεί και σε άλλα ιδιωτικά και θα γινότανε χαμός!

g4BDp3.pngyCdLp3.png

συνεχίζω, αφού η κόρη μου θεώρησε καλό να μου κλείσει το πισι πρίν προλάβω να τελειώσω...

Απλά Τάσο, αν το παραδεχτούν, τότε κι εσύ θα μπορείς να αποδείξεις οτί όντως έγινε κλοπή και έγινε εκεί μέσα, οπότε θα βρεθούν μπλεγμένοι για 2 λόγους (α) ελλειπή μέτρα ασφαλείας (β) παράνομη καταγραφήμε κάμερες. Βλέπεις το που πηγαίνει και το τί κάνει ο καθένας απο εμάς είναι προσωπικό δεδομένο και ούτε η αστυνομία δε νομιμοποιειταί να το καταγράφει. Α!! οι καταγραφές συνήθως κρατιούνται 1 εβδομάδα και μετά αντικαθίστανται.

2. Η συμπεριφορά του μαιευτηρίου απο εκείνη την ώρα και μετά είναι επιεικώς απαράδεκτη. Ο διευθυντής θα έπρεπε να έχει έρθει ο ίδιος να σας δεί άμεσα και να σας προσφέρουν οικιοθελώς τα νοσήλεια, και όχι να κρύβονται. Ένας πελάτης δυσαρεστημένος δεν αντισταθμίζεται στο μάρκετινκ ούτε με 100 ευχαριστημένους. Πάντως μεταξύ μας, ήξεραν οτι δεν πλήρωσες όταν πήρες το μωρό, και απλά οι κόπέλες κάναν τα "στραβά μάτια". Απο το λογιστήριο σου δίνουν ένα χαρτί που το δίνεις στην προισταμένη του ορόφου για να πάρεις το μωρό. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, επιχείρηση είναι.

3. Ας μην παραβλέπουμε το γεγονός οτί μεγάλο μέρος της ευθύνης για την κλοπή είναι δικό σας. Αφήσατε αφύλακτα πράγματα σε ανοικτό δωμάτιο, την ώρα που απέξω υπήρχαν εκατοντάδες άγνωστοι, και φύγατε για περπάτημα. Το πρωσωπικό δεν θα μπορούσε με κανένα τρόπο να ξέρει με τι σκοπό κυκλοφορεί ο καθένας εκεί πέρα, ή σε ποιό δωμάτιο πηγαίνει. Δε δείχνεις ποινικό μητρώο στην είσοδο για να μπείς μέσα. Αν ήσασταν σε 2κλινο+ αυτό δε θα είχε γίνει, καθώς και εσείς να φεύγατε, θα υπήρχε κάποιος στο δωμάτιο, δε θα ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε.

4. Με τα κανάλια δε θα καταφέρεις απολύτως τίποτα. Ίσως με επώνυμη καταγγελία στην αστυνομία.

Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο, και να βρείς το δίκιο σου σύντομα.

Κατα τα άλλα καλώς ήρθατε στην παρέα μας και να χαίρεστε το μωράκι σας!!

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Πραγματικά καταλαβαίνω πόσο άσχημο θα πρέπει να ήταν.

Γι' αυτό και η δική μου γνώμη είναι να το χειριστείς όσο μπορείς πιο διακριτικά και ήρεμα. Δε σου λέω να το ξεχάσεις, αλλά κάν' το σαν να μην τρέχει τίποτα. Η γυναίκα σου είναι στην πιο ευαίσθητη φάση της, θέλει να νιώθει ασφάλεια και ότι όλα γύρω της είναι καλά, βοήθησέ τη να το ξεχάσει εκείνη και να μπορέσει να αφοσιωθεί στο μωράκι σας και αντιμετώπισε το άσχημο συμβάν με στυλ "αν καταφέρουμε κάτι καλώς, αλλιώς χαλάλι..."... Γνώμη μου...

(αν και μεταξύ μας, θα τους χρειάζονταν κάμερες τηλεόρασης εκεί...)

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι επείδή δουλεύω σε τμήμα με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης και ξέρω παρα πολύ καλά ότι οι κάμερες και γράφουν στα καταγραφικά αρκεί κάποιος να ξέρει να τα δουλέψει ή αν οι κάμερες είναι εκεί απλά για τα ματια του κόσμου κάποιος από εκεί μέσα ξέρει ότι τα συστήματα δεν γράφουν.

:shock: θες να πεις οτι δεν υπηρχε κλειδι στη πορτα για να κλειδωσετε οταν βγαινετε?

εγω οταν γεννησα εμενα σε μονοκλινο και κλειδωνα βγαινοντας για να παω μια βολτα μεχρι το κυλικειο.Ποτε δεν θα αφηνα ξεκλειδωτα παρολο που δεν ειχα τιποτε αξιας μεσα παρα λιγα χρηματα,κινητο και φωτογραφικη.

Μακαρι να βρειτε μια ακρη και να το ξεπερασετε οσο πιο γρηγορα γινεται.

Διαφημίσεις

Βασικά δεν είμαι με το μέρος του μαιευτηρίου αλλά νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι να βαζουν σεκιουριτι εξω απο καθε δωματιο οπου πιθανον να εχει αφησει καποιος αφυλαχτα και με ανοιχτη την πορτα τα αντικειμενα αξιας του.... :roll:

Επισης σε αφησαν να φυγεις χωρις να πληρωσεις το λογαριασμο εννοεις? :roll:

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ???" απειλες!!!!!η μονη λυση για να μη χασουν τους πελατες τους...και φυσικα εψαχναν για κοροιδα αφου μετα τη κλοπη,ηθελαν να πληρωσετε κιολας!!!αλλα μπραβο σας μαγκια...που φυγατε ετσι!!!

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

Τάσο κατ'αρχήν να σας ζήσει το αγγελούδι σας.

Εγώ αν ήμουνα στην θέση σου θα είχα ειδοποιήσει το δικηγόρο μου ήδη.

Προτείνω να πάρεις την καταγραφή του περιστατικού από την αστυνομία και να μιλήσεις με δικηγόρο. Το ότι δεν πλήρωσες δεν σημαίνει ότι αυτοί θα σε αφήσουν ήσυχο (έτσι πιστεύω). Αυτοί δεν έχουν ιερό και όσιο, μην κοιτάς που είναι μαιευτήριο.

Το μωρό δεν μπορούν να το πάρουν τόσο εύκολα γιατί έχουν κλειδιά για το δωμάτιο που τα κρατάνε μόνο οι βοηθοί νοσηλείας και οι μαίες. Δεν μπορείς να μπεις παρά μόνο αν έχεις κλειδιά ή αν σου ανοίξουν από μέσα. Ούτε οι παιδίατροι δεν έχουν κλειδιά, χτυπάνε την πόρτα για να τους ανοίξουν.

Τώρα… το να πάρεις το μωρό σου και να φύγεις χωρίς να πληρώσεις είναι πιο εύκολο, αλλά θα σε κυνηγήσουν οι δικηγόροι του μαιευτηρίου μετά, δεν θα στην χαρίσουν.

Ευτυχώς που κάλεσες εσύ την αστυνομία Τάσο και κατέγραψε το γεγονός. Ίσως να μην κυνηγήσουν το θέμα της πληρωμής για να μην βγει στην δημοσιότητα το άλλο θέμα: της κλοπής. Και όλη αυτή η αντιμετώπιση από πλευράς μαιευτηρίου έχει σαν σκοπό να μην βγει στην δημοσιότητα και να την γλυτώσουν…

Αννα Κονοβέση

Μαία - Ψυχοπροφυλάκτρια,

Εκπαιδεύτρια Α' Βοηθειών

ο ένας μου είπε ότι οι κάμερες δεν δουλεύουν γιατί τους «έχουν απαγορέψει νομοθετικά (sic) να έχουν κάμερες! , ο άλλος μου είπε ότι δουλεύουν αλλά δεν αποθηκεύουν τις καταγραφές(!!). Ακόμα και η κάμερα που δείχνει την είσοδο στο θάλαμο που φυλάσσονται τα βρέφη ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ μου είπαν!

Πώς γίνεται 3 εργαζόμενοι του ιδίου χώρου να σου δίνουν 3 διαφορετικές απαντήσεις; Αυτό και μόνο δείχνει τα πράγματα από πλευράς οργάνωσης δεν είναι όπως φαίνονται.

Άσε που αν όντως ισχύουν τα παραπάνω (δεν δουλεύουν οι κάμερες ή δεν αποθηκεύονται οι καταγραφές) ε...τί μου τις πλασάρεις; Για βιτρίνα; Για να με πείσεις για την οργάνωση και ασφάλεια που ουσιαστικά είναι ανύπαρκτες;

Γνώμη μου: ψάξτο το θέμα, μην τους αφήσεις έτσι! Δεν χρειάζεται να μπλέξεις την γυναίκα σου αν αυτό την αναστατώνει. (Αν και στη θέση της θα ηρεμούσα μάλλον αν κάποιος αναλάμβανε αυτή την υπόθεση!) :evil:

Σε ποιό σοβαρό ζήτημα όπως ο θάνατος νεογνού 24 ωρών από λάθος της κλινικής αποδεδειγμένα η απάντηση τους ήταν ότι αν κινηθούν νομικά υπάρχει ένα παραθυράκι στο νόμο που τους καλύπτει ένα ποσοστό αδικαιολόγητων θανάτων και να μην τολμήσουν να το κυνηγήσουν................................

όσο για τα έξοδα της κλινικής δεν φτάνει που πέθανε το μωρό πληρώσανε κανονικά και μάλιστα μέσα στο λογαριασμό υπήρχαν έξοδα για το νεογνό

όταν τους είπαν μα πέθανε τους απάντησαν ότι είναι μέσα στο πακέτο :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά