Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΛΥΜΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑ?


Recommended Posts

Καλημέρα. Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να "ντύσω" ένα σκληρό βιβλίο (άλμπουμ φωτογραφιών) με ύφασμα? Δηλαδή, τί ύφασμα πρέπει να πάρω, τί κόλλα να χρησιμοποιήσω και ποια είναι τα βασικά βήματα...

Το έχει κάνει κάποια κοπέλα??? :roll:

Ευχαριστώ πολύ! χχχ

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εχω φτιάξει διάφορα,ειναι εύκολο,αγοραε υφασμα και κόλλα για υφασμα,θα τη βρεις σε μαγαζια με είδη ραπτικης και καντο όπως ντύναμε παλιά τα βιβλία του σχολείου,θα χρειαστείς ενα καλό ψαλιδακι,μην βαλεις πολύ κόλλα,περασε απαλά μ ενα πινελάκι,να κολλήσεις καλά στις ακρες,καλή δουλειά :)

Link to comment
Share on other sites

antigoni84, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!

 

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο: Το ύφασμα που θα αγοράσω, πρέπει να είναι πολύ χοντρό ή να έχει κάτι ιδιαίτερο (για παράδειγμα: να είναι λινό, μεταξωτό, κ.λ.π.) και έχεις μήπως να μου προτείνεις κάποιο μαγαζί με καλά και οικονομικά υφάσματα, για αυτή τη δουλειά???

Σε ευχαριστώ και πάλι :D

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Link to comment
Share on other sites

oτι θέλεις μπορείς να βάλεις,εγω προτιμώ τα πιο χοντρά υφάσματα και αν θέλω να κάνω κατι ιδιαίτερο το κάνω απο πάνω,συνήθως βαζω μονόχρωμο ύφασμα και το ντύνω και απο πάνω κανω διάφορα,αλλο υφασμα ή κορδέλες ή χάντρες,ακομα και να ζωγραφίσεις μπορείς,το λινό δεν το συνιστώ γιατι τσαλακώνει πολύ και δεν φαίνεται όμορφο,το βελούδο μ αρέσει πολύ,ανάλογα βέβαια και το τι θες να ντυσεις,οσο για μαγαζί,λόγω του οτι ραβω ερασιτεχνικά εχω πάει σε πολλά υφασματάδικα,υπαρχει μαγαζί που εχει με 1€ το μέτρο,το Σύνταγμα σε βολεύει?Αθήνα μένεις ετσι?

Link to comment
Share on other sites

Ναι, στην Αθήνα μένω και το Σύνταγμα με βολεύει πολύ, γιατί δουλεύω κοντά.

Θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία του καταστήματος αυτού?

 

Πάντως και εγώ σκέφτομαι για βελούδο τυρκουάζ και από πάνω - αν τα καταφέρω - να βάλω μία κορδέλα λιλά. Πρόκειται για ένα άλμπουμ φωτογραφιών με σκληρό εξώφυλλο, που το προορίζω για βιβλίο των ευχών του μπέμπη μου.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και περιμένω την απάντησή σου για το κατάστημα.

:D:D:D

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ειναι μεταξύ Συντάγματος και Μοναστηράκι,στο ύψος της Αιόλου,ωραια η ιδεα για το τυρκουάζ,μπορεις επισης να παίξεις με τα υφάσματα,να σχεδιάσεις κατι απο πάνω,πχ ενα καραβάκι,και να κολλήσεις υφασμα στις διαστάσεις του σχεδίου που θα εχεις ηδη κόψει,περιμένω εντυπώσεις! :)

Link to comment
Share on other sites

Ναι. Το είδα στο internet. Μπορώ να πάω και με το μετρό μέχρι την στάση "Πανεπιστήμιο" για πιο γρήγορα.

 

Σκέφτομαι, αν καταφέρω και το κάνω ωραίο με βελούδο τυρκουάζ, να φτιάξω (από ύφασμα) έναν πειρατή ή ένα καραβάκι και να τα κολλήσω από πάνω. Αλλιώς, να βάλω μόνο μία λιλά κορδέλα - για πιο εύκολο. Όταν το κατασκευάσω, θα βάλω φωτογραφία.

 

Επίσης, θέλω να αγοράσω υφάσματα για να διακοσμήσω τις 13 ροτόντες για το τραπέζι της βάφτισης του μωρού μου. (τυρκουάζ και λιλά). Θα πάω να δω και θα γράψω εντυπώσεις!

(Μόνο που δυστυχώς, έπεσε πολύ δουλειά σήμερα και δεν μπορώ να "το σκάσω" για λίγο από την δουλειά μου). Άραγε, είναι ανοιχτά και το απόγευμα? :roll:

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Link to comment
Share on other sites

σημερα νομιζω ειναι μεχρι τις 4,εγω παω σαββατο πρωί συνηθως,θα βρεις για τραπεζομάντηλα,εγω απο κει παιρνω υφασμα για κουρτίνες,ριχτάριακαι τετοια,μου ερχεται πολύ οικονομικά

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 8 χρόνια μετά...

γειά σας, μήπως ξέρετε/ξέρει κανείς αν υπάρχει και αλλού η κόλλα για ύφασμα! 

πρέπει αυριο να επισκευάσω τις παντόφλες της μικρής του σχολείου (κολλήσω στο μπροστινό σημείο ύφασμα από πάνω), και θα έχω μόνο1 ώρα στη διάθεσή μου να ψάξω να την αγοράσω. 

μήπως υπάρχει και σε μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών ή κ σούπερμάρκετ πλέον? ή αναγκαστικά σε καταστήματα ειδών ραπτικής;... 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...