Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Παλλάδα

Recommended Posts

Θλιβερά τα νέα για τον Χριστόπουλο, και εγώ μέσα στο καλοκαίρι πήρα τον δικό μου (1 φορά) κάποια στιγμή και δεν το σήκωσε (δεν ήταν κάτι σημαντικό και δεν τον ξαναπήρα).

Απλά μου γεννήθηκε η απορία γιατί δεν στρέφεστε σε άλλον ομοιοπαθητικό γιατρό σε τέτοιες περιπτώσεις ...

Εγώ είχα κάποια στιγμή την αγωνία και είχα ρωτήσει τον γιατρό μου τι να κάνω σε τέτοια περίπτωση και μου είχε πει πως θα ήταν αδικία να ξεχωρίσει κάποιους από τα συστεγαζόμενα γιατρεία (Μαρούσι) και ησύχασα ότι μπορώ να απευθυνθώ σε οποιονδήποτε από αυτούς.

Παλαιοτέρα, πριν εξαπλωθούν τόσο τα κινητά τηλέφωνα, είχαν και το καθεστώς της εφημερίας στο κέντρο, έβγαινε τηλεφωνητής και σου έλεγε π.χ. το Σάββατο πάρε τον Χ και την Κυριακή την Ψ, σου έδινε και τα τηλέφωνά τους (σταθερά ή κινητά ή και τα δύο)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 408
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι να σκάσω,

Πήρα εχθές το απόγευμα στο ιατρείο του χριστόπουλου γιατί ήθελα να τον ρωτήσω κάτι για τον μικρό, εξέταζε άφησα μήνυμα στην γραμματέα του με πήρε πίσω και ήμουν στο τσακ να του πω για αυτά που διάβασα, μα γιατί αυτή η συμπεριφορά?

FXWyp3.png

Απογοητεύτηκα τελείως με αυτά που διάβασα για τον κο Χριστόπουλο. Οφείλω όμως να πω ότι κι εγώ που τον χρειάστηκα κοντά στον δεκαπενταύγουστο (δεν θυμάμαι ακριβώς ποια ημέρα), δεν απάντησε στις πρώτες δύο κλήσεις αλλά μετά από 1 ώρα που ξανακάλεσα τον βρήκα και με βοήθησε με το πρόβλημα που είχαμε.

Πάντως είναι πολύ δυσάρεστο να χρειάζεσαι άμεσα το γιατρό σου και να μην εμφανίζεται πουθενά. Σίγουρα αν μου τύχει κι εμένα, όσο και αν τον έχω συμπαθήσει, θα αναγκαστώ να τον αλλάξω.

The love of my life....

Απλά μου γεννήθηκε η απορία γιατί δεν στρέφεστε σε άλλον ομοιοπαθητικό γιατρό σε τέτοιες περιπτώσεις ...

Για πειτε γνωμες. Καλο ειναι να εχουμε καβατζα αλλον εναν ομοιοπαθητικο παιδιατρο. Μενω Παιανια.

Δηλαδή βρε mesastoura κάθομαι και τρέχω από άνω Γλυφάδα στον Χριστόπουλο για να να παίρνω άλλο γιατρό όταν το υπάρχει ανάγκη ?

καλύτερα να πηγαίνω σε γνωστό νοσοκομείο που με καλύπτει και η ασφάλεια τις μικρής τότε...

και καλά εννοείται ότι ο γιατρός γνωρίζει και το ιστορικό σου άλλα δεν ανοίγω το θέμα

qbd8p2.png

Διαφημίσεις

Η βασική μου αντίρρηση είναι να πηγαίνει κανείς από ομοιοπαθητικό γιατρό σε συμβατικό, εφόσον πλέον έχει πειστεί για τα οφέλη της ομοιοπαθητικής. Να ρισκάρει να υποβιβάσει δηλαδή το επίπεδο της υγείας του ή του παιδιού του.

Αν ο οποιοσδήποτε γιατρός δεν είναι στο τηλέφωνο όταν τον χρειαζόμαστε (και κατανοώ ότι για τα παιδιά μας έχουμε συχνά λιγότερη υπομονή από ότι για τους ίδιους μας τους εαυτούς - όπου έχουμε και άμεση αντίληψη του επείγοντος ή όχι), τότε απλά αλλάζουμε γιατρό.

Η ομοιοπαθητική διάγνωση είναι δύσκολη από το τηλέφωνο, πόσο μάλλον με ... sms!

Ένας καλός κοντά σου είναι ο ΜΠΟΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΑΝΩ ΒΟΥΛΑ 210-8056810 (δουλεύει και στα συστεγαζόμενα γιατρεία στο Μαρούσι και μου τον έχει συστήσει ο δικός μου για φίλο μου)

Όσο για το ιστορικό (σημαντικότατο) λογικά μπορείς να το ζητήσεις να το δόσεις σε άλλον ομοιοπαθητικό.

Όταν εγώ ρώτησα τον δικό μου τι να κάνω σε περίπτωση που δεν βρίσκω τον ίδιο για κάποιο πρόβλημα μου, μου είπε να απευθυνθώ σε οποιονδήποτε των ιατρείων στο Μαρούσι ο οποίος φυσικά θα έχει πρόσβαση και στο ιστορικό μου :-)

Επίσης τον έχω πετύχει να βοηθάει τους λιγότερο έμπειρους σε δύσκολες συνταγογραφήσεις, οι γιατροί δηλαδή εκεί μέσα συνεργάζονται μεταξύ τους [και έτσι πρέπει να γίνεται γενικά με τους γιατρούς προς όφελος του ασθενούς, αυτό σημαίνει ... λειτούργημα (ξεχασμένη λέξη :-( )

πᾶν μέτρον ἄριστον

Σε ευχαριστώ πολύ mesastoura θα κλείσω αμέσως ραντεβού.

Να υποθέσω ότι είναι παθολόγος γιατί στην σελίδα της ομοιοπαθητικής τον έχει σαν γενικό γιατρό μάλλον.

**ξεχασμένη λέξη δεν θα πει τίποτα

να είσαι καλά

qbd8p2.png

Μάλλον δεν είναι ούτε παθολόγος. Ξεκίνησε να ασκεί ομοιοπαθητική χωρίς να κάνει ειδικότητα. Απο μια άποψη, ακόμα καλύτερα έτσι.

πᾶν μέτρον ἄριστον

πολυ απογοητευτικα τα οσα γραφετε για τον Χριστοπουλο... Κι εγω αυτον εχω και στα παιδια και σε εμενα που κανω ομοιπαθητικη..(καλα για μενα δεν με νοιαζει και τοσο).. Ρε παιδια, ο ανθρωπος ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ! αφου σε καθε ραντεβου βλεπεις πηγμενο το ιατρειο μεχρι τις 11 το βραδυ, το σταθερο χτυπαει συνεχεια, το κινητο το ιδιο...

το θεμα ειναι οτι οι επιλογες σε ομοιπαθητικους παιδιατρους ειναι απειροελαχιστες...

εμενα πρακτικα δεν με βολευει καμια....

πολυ κριμα..

Παιδίατροι Ομοιοπαθητικοί

ΖΩΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 210-9234439

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 210-8675992

ΜΕΓΡΕΜΗ ΑΜΑΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 210-5769620

ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΑΘΗΝΑ

ΙΛΙΟΝ 6937.047308

ΣΥΚΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Ν.ΣΜΥΡΝΗ 210-9317230

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ 210-6717082

Διαφημίσεις

@Eve.

Σε περίπτωση επείγοντος προβλήματος μπορούμε να πάμε σε οποιονδήποτε γιατρό της λίστας (παιδίατρο ή όχι) http://www.homeopathy.gr/homeopathy/doctors_homeopaths_practitioners.html έστω και για μια μόνο επίσκεψη.

Είναι 1000 φορές καλύτερο από το να στραφούμε στην κλασσική ιατρική.

Καλό θεωρώ είναι να ρωτήσουμε και τον ίδιο τον γιατρό μας "Σε περίπτωση που δεν σας βρίσκω σε ποιόν από αυτούς τους 3-5 να πάω" (με τους 3-5 γιατρούς κοντά μας γραμμένους σε μια λίστα)

Σε άλλες χώρες υπάρχουν και ομοιοπαθητικά νοσοκομεία.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διάβαζα λίγο το τοπικ σας αν και δεν έχω ιδέα από ομοιοπαθητική.Και βεβαια δεν ξέρω και τον συγκεκριμένο γιατρο αλλά....

πιστευω οτι πιο βασικο ακομα και απο τις γνωσεις σε έναν παιδίατρο (ομοιοπαθητικό ή μη) είναι να τον βρισκεις όποτε τον χρειάζεσαι.Είναι απαράδεκτο για παιδίατρο (και γυναικολόγο) να μην σηκώνουν τηλέφωνο και να μην απαντουν σε κλησεις!!:mad::mad:

Οσο καλός και να ηταν ο γιατρός μου θα τον άλλαζα.(...βέβαια δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρεις άλλον με τέτοια ειδικότητα...)

QqmLp3.png

απανταει, ειναι φιλικος απο κοντα, αλλά οχι και "χειμαρωδης" στο ποσα θα πει και ποση ωρα θα σου εξηγησει. Εγω αισθανομαι καμια φορα οτι θα τον ηθελα λιγο πιο ομιλητικο..

αποπνεει παντως μεγαλη ηρεμια, ο,τι και να του εχω πει κατα καιρους ειναι παντα καθυσυχαστικος και ψυχραιμος.

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα η εμπειρία μου με τον Χριστόπουλο είναι λίγο διαφορετική...Και εμένα μου τον σύστησε η μαία μου (όπως φαίνεται είχαμε όλες την ίδια μαία) και πολλοί γνωστοί με τα καλύτερα λόγια. Και εγώ τον βρήκα φιλικότατο και πολύ συμπαθητικό από κοντά. Και στα δύο χρόνια που παρακολουθούσε την μικρή μου δεν είχε χρειαστεί ποτέ να τον ενοχλήσω στο κινητό οπότε ήμουν πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας. Και ξαφνικά μία Πέμπτη το παιδί ανεβάζει 39 πυρετό. Όχι όμως μία συνηθισμένη Πέμπτη...την Πέμπτη πριν από του Αγίου Πνεύματος! Τηλεφωνώ λοιπόν στον Χριστόπουλο στο ιατρείο, μου δίνει τα ομοιοπαθητικά που χρειάζονταν αλλά ο πυρετός 39... Τηλεφωνώ την Παρασκευή, ούτε συζήτηση για να δει το παιδί από κοντά. Μου είπε πως κυκλοφορούσε μία ίωση που έκανε 3 μέρες πυρετό. Σάββατο τα ίδια (ήταν η πρώτη φορά που τον ενόχλησα στο κινητό), Κυριακή τα ίδια (σταμάτησε να απαντάει στο κινητό), Δευτέρα (αργία Αγ. Πνεύματος-ως εκ θαύματος απάντησε) τον παρακαλώ το απόγευμα να του πάω την μικρή στο ιατρείο (προς Θεού...όχι να έρθει ο ίδιος στοο σπίτι...) να την δει γιατί το παιδί έχει 5 μέρες 39 πυρετό χωρίς να την έχει δει ο γιατρός. Και μου λέει όχι! Μου λέει να πάω το παιδί την Τρίτη στο κανονικό του ιατρείο! Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν είμαι καμία τρελή που τον ενοχλούσε 40 φορές την ημέρα. Πολύ λίγα τηλέφωνα (2 ή max 3 αν δεν κατέβαινε με τίποτα ο πυρετός) και με πολύ προσοχή να μην είναι μεσημέρι, ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά και τον ενοχλήσω (τρομάρα μου!)

Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο παιδίατρος πρέπει εκτός από καλός επιστήμονας (που είναι ο Χριστόπουλος...), ευχάριστος και φιλικός με τα παιδιά (που είναι ο Χριστόπουλος...) κλπ, κλπ να είναι και ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ. Και ο Χριστόπουλος έχει πια τόσο κόσμο που δεν είναι διαθέσιμος σε περίπτωση ανάγκης.

Ελπίζω να μην σας κούρασα...

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα η εμπειρία μου με τον Χριστόπουλο είναι λίγο διαφορετική...Και εμένα μου τον σύστησε η μαία μου (όπως φαίνεται είχαμε όλες την ίδια μαία) και πολλοί γνωστοί με τα καλύτερα λόγια. Και εγώ τον βρήκα φιλικότατο και πολύ συμπαθητικό από κοντά. Και στα δύο χρόνια που παρακολουθούσε την μικρή μου δεν είχε χρειαστεί ποτέ να τον ενοχλήσω στο κινητό οπότε ήμουν πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας. Και ξαφνικά μία Πέμπτη το παιδί ανεβάζει 39 πυρετό. Όχι όμως μία συνηθισμένη Πέμπτη...την Πέμπτη πριν από του Αγίου Πνεύματος! Τηλεφωνώ λοιπόν στον Χριστόπουλο στο ιατρείο, μου δίνει τα ομοιοπαθητικά που χρειάζονταν αλλά ο πυρετός 39... Τηλεφωνώ την Παρασκευή, ούτε συζήτηση για να δει το παιδί από κοντά. Μου είπε πως κυκλοφορούσε μία ίωση που έκανε 3 μέρες πυρετό. Σάββατο τα ίδια (ήταν η πρώτη φορά που τον ενόχλησα στο κινητό), Κυριακή τα ίδια (σταμάτησε να απαντάει στο κινητό), Δευτέρα (αργία Αγ. Πνεύματος-ως εκ θαύματος απάντησε) τον παρακαλώ το απόγευμα να του πάω την μικρή στο ιατρείο (προς Θεού...όχι να έρθει ο ίδιος στοο σπίτι...) να την δει γιατί το παιδί έχει 5 μέρες 39 πυρετό χωρίς να την έχει δει ο γιατρός. Και μου λέει όχι! Μου λέει να πάω το παιδί την Τρίτη στο κανονικό του ιατρείο! Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν είμαι καμία τρελή που τον ενοχλούσε 40 φορές την ημέρα. Πολύ λίγα τηλέφωνα (2 ή max 3 αν δεν κατέβαινε με τίποτα ο πυρετός) και με πολύ προσοχή να μην είναι μεσημέρι, ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά και τον ενοχλήσω (τρομάρα μου!)

Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο παιδίατρος πρέπει εκτός από καλός επιστήμονας (που είναι ο Χριστόπουλος...), ευχάριστος και φιλικός με τα παιδιά (που είναι ο Χριστόπουλος...) κλπ, κλπ να είναι και ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ. Και ο Χριστόπουλος έχει πια τόσο κόσμο που δεν είναι διαθέσιμος σε περίπτωση ανάγκης.

Ελπίζω να μην σας κούρασα...

Επειδη δυστυχως νομιζω πως εχεις δικιο, μηπως καποια κοπελα ξερει καποιον-α αλλον-η ομοιοπαθητικο παιδιατρο στα περιξ????

dOLPHIN

Αν δεις και στην προηγούμενη σελίδα αυτού του post τον Κωστή τον πηγαίνουμε σε παιδίατρο συμβατικό που όμως σε τυχόν ιώσεις μας δίνει ομοιοπαθητικά σκευάσματα και έτσι τις αντιμετωπίζουμε (αν χρειαστεί δίνει και τα συμβατικά φάρμακα αλλά σε πολύ light μορφή τους).

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά θα σου έπεφτε λιγάκι μακριά και δεν ξέρω αν θα σε βόλευε (είναι στην Πεύκη :? ). Επίσης μπορώ να σου προτείνω ομοιοπαθητικό γιατρό για εσένα αλλά και πάλι είναι μακριά (Χαλάνδρι).

Αν χρειαστείς πάντως οτιδήποτε, πες μου!

:D

Annastasia,

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις π.μ. με τα στοιχεία της παιδιάτρου στην Πεύκη?

Ευχαριστώ!!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Και εγω κοριτσια μια απο τα ιδια με Χριστοπουλο. Και εμενα μου αρεσε πολυ το χαλαρο του στυλ αλλα δεν παει αλλο...Πολυ βιαστικος και λιγο οτι να ναι.

Καπου διαβασα για Πευκη . Ειναι ομοιπαθητικος? Μπορεις να γραψεις κανενα στοιχειο εδω να δουμε ολοι?

θενκς

JBePp2.png?qDX8aAa3

• 4 εβδομάδες μετά...

σωστα,εξαλλου και στο αλλο τοπικ "ομοιοπαθητικος παιδιατρος" υπαρχουν οι αποψεις για 2-3 αλλους ομοιοπαθητικους-καλες και κακες.οποτε ας τα γραψετε εδω,οχι σε πμ,να ενημερωνονται οσες μανουλες ενδιαφερονται!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Δεν εμεινα ικανοποιημενη και δεν θα ξαναπαω στην γιατρο, ομως οχι γιατι δεν ειναι καλη επιστημων αλλα περισσοτερο γιατι δεν ταιριαξαμε μαλλον. Δεν της αρεσε καθολου που κοιμαμαι μαζι με το μωρο και για το οτι θηλαζω ακομα πηρα εναν μορφασμο μονο.... Ενας παιδιατρος να υποστηριζει την φιλοσοφια του attachment parenting υπαρχει πουθενα???

πριν γεννήσω την είχα πάρει τηλεφωνο να την ρωτήσω αν έρχεται σε σπίτια σε άλλη περιοχή, μου είπε ναι αλλά οταν την ρώτησα πόσο κοστίζει η επίσκεψη δεν μου είπε και στράβωσα τότε και δεν την ξαναπήρα φυσικά.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοπέλες πήγαμε ξανά στο Χριστόπουλο πριν από λίγες μέρες και πάλι μόνο τα καλύτερα έχω να σας πω!

Πολύ υπομονετικός, καθόλου βιαστικός δεν μου φάνηκε παρόλο που είχε πολύ κόσμο να περιμένει απ' έξω.

Kάτσαμε αρκετή ώρα και συζητήσαμε για διάφορα θέματα που αφορούνε τα παιδιά.

Και σίγουρα δεν είναι του χρήματος, αφού μας χρέωσε μόνο 70 Ευρώ και για τα δυο τα παιδιά.

Η προηγούμενη που είχαμε μας χρέωνε 70-100 Ευρώ για το μικρό μόνο για απλή τυπική επίσκεψη :roll:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...