Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φυσημα???????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τιποτα δεν ειναι το φυσημα ασε που στα παιδακια συνηθως ακουγεται τους πρωτους μηνες και μετα εξαφανιζεται. αλλα και να μην εξαφανιστει δεν αξιζει να ασχοληθεις γιατι ειναι πολυ light προβλημα. εγω ειχα το μωρο της αδερφης μου με φυσημα και τωρα ειναι μια χαρα και ειχα και συναθλητριες (2) με φυσημα. φαντασου οτι ο αθλητισμος επιτρεπεται κανονικα, οποτε μην ανησυχεις!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Δεν ανησυχησα ποτε μα ποτε γι'αυτο το θεμα. Απλα με χαλασε που δεν μπορεσα να ακολουθησω επαγγελματικα αυτο που ηθελα να κανω σε ολη μου τη ζωη γιατι οπως ελεγαν καποιοι γιατροι ειναι συγγενης καρδιοπαθεια. Και 6 χρονια αθλητισμο εκανα και γεννησα κανονικα!!!!!

Α και ηταν και ενα ακομη λογος που αλλαξα γιατρο κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης γιατι μολις το ανεφερα στον γιατρο που με παρακολουθουσε εξω μου ειπε χωρις καν να το σκεφτει "ε τοτε θα κανουμε καισαρικη για να μην ζοριζεσαι". Ε οχι δα για κατι το οποιο δε μου δημιουργησε ποτε προβλημα γιατι να κανω καισαρικη χωρις λογο. Στο νοσοκομειο που γεννησα φυσιολογικα οταν το ανεφερα στο γιατρο οτι εχω φυσημα μου συστησε να παω σε καρδιολογο να με ξαναδει και βεβαια μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογος για καισαρικη αφου δεν ειναι καιτι το σοβαρο. Δηλ καποιο θελουν και σου δημιουργουν προβλημα.

Κοιταξε, αθωο τελειως δεν ειναι. Αθωο ειναι το λειτουργικο φυσημα. Αυτο που οφειλεται σε ανοιγμα στην καρδια, ειναι συγγενης καρδιοπαθεια και δεν ειναι και τελειως αδιαφορο. Γι αυτο και δεν μπορεις να κανεις ολες τις δουλειες, γι αυτο χρειαζεται προληπτικα αντιβιωση σε καποια θεματα κλπ.

Καποιοι γυναικολογοι φοβουνται να αφησουν μια γυναικα με συγγενη καρδιοπαθεια να γεννησει φυσιολογικα, γιατι ποτε δεν ξερεις ποσο μπορει να πιεστει μια γυναικα στο φ.τ. Επισης η καθε περιπτωση εχει δικα της χαρακτηριστικα.

Γενικα ειναι θεμα του γιατρου, ποσο εμπειρος ειναι, ποσο σιγουρος για τον εαυτο του, ποσο φοβαται κλπ.

Ας μην κανανε αλλες κι αλλες περιττες καισαρικες κι αυτο ειναι το λιγοτερο.

k9Tap3.png

Διαφημίσεις

Φυσημα εχω κ γω,μαλλον εκ γεννετης,εγω το θυμαμαι απο το δημοτικο να το αναφερω στο σχολειο.Μην τρελλαινεστε,ποτε δεν μου δημιουργησε προβλημα,ειμαι γυμναστρια κ κανω γυμναστικη 20 χρονια κ βαλε...Παντα μου το βρισκει ο γιατρος,δεν μου λεει να προσεχω τιποτα.Ξερω πως εμφανιζεται πιο συχνα στα κοριτσια.Παντως γεννησα φυσιολογικοτατα....

• 1 month later...

γεια σας θα με βοηθουσατε πολυ να μου δωσετε ονομα καποιου καλου παιδοκαρδιολογου στην Αθηνα. ο γιος μου 1 ετους γεννηθηκε με φυσημα (εξεταση στο λητο. απο τοτε δεν εχουμε κανει επανεξεταση , ο γιατρος τοτε μας ειπε να επανεξεταστει το μωρο 10 μηνων. γνωριζω οτι το εχουν πολυ ανθρωποι χωρις να τους επιρεαζει σε κατι.

ευχαριστω

Τα σημαντικότερα πλάσματα για μας χρειάζονται το πιο πολυπόθητο αγαθό της ζωής μας.Το χρόνο μας.

http://www.facebook.com/home.php?

stelaki καλημερα!κι ο γιος μου εχει φυσημα...λοιπον εγω τον πηγα στο ιασω αφου ειχα γεννησει εκει...ο γιατρο (παιδοκαρδιολογος)ηταν καταπληκτικος κ με το παιδι που ηταν 7 μηνων οταν πηγαμε κ δεν εκλαψε καθολου..ασε που ηταν λεπτομερεστατος κ στην εξεταση κ μας τα εξηγουσε ολα απλα κ με λεπτομεριες το ονομα του ειναι βασιλειος πα΄ι΄λοπουλος...εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη!οσο για το κοστος νομιζω αν θυμαμαι καλα καλυπτεται απο ολα τα ταμεια εκτος απο 1 μικρο ποσο 20 ευρω,θα σου πουν καλυτερα οι κοπελες στο τηλεφωνο μην σε μπερδεψω γιατι πηγα με βιβλιαριο στρατιωτικο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...