Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ο μυθος της τελειας μαμας

elena32

Recommended Posts

Παρεπιπτόντως, για να χαζεύει η μανούλα στο internet, ο μικρός κοιμάται & ο μεγάλος βλέπει το κοτοπουλάκι!!!

Πολυ σωστα Νοβη μου, αυτο το ειχα ξεχασει!Ολες αυτες οι τελειες μαμαδες (ακομη και μεσα απο αυτο το φορουμ) περνουν ποιοτικο χρονο με τα παιδια τους και παιζουν ολη μερα μαζι τους και ποτε δεν τα αφηνουν σε γιαγιαδες ή μπροστα στην tv, αλλα πως γινεται και ειναι σχεδον ολη μερα στο φορουμ?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαλλον θα εχουν κι εναν κλωνο για να προσεχει τα παιδια τους την ωρα που αυτες σερφαρουν.....:twisted:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 213
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάντως πιστέυω ότι όλες οι μανούλες είναι τέλειες (εντάξει εκτος από κάτι τέρατα..) και όλες εσείς που απαντήσατε ιγα σκεφτείτε..μήπως κάποια άλλη μανούλα σας βλέπει εσάς για την τέλεια μαμά και εσείς ΔΕΝ το έχετε καταλάβει???? Που προσπαθείτε όοολη μερα και όλη νύχτα.....

Για εμένα πάντως μετά από τόσα χρόνια η τέλεια μαμά ειναι η μαμά μου, με τα λάθη της και τα σωστά της!!!!

Επίσης σχετικά με τα "τέλεια παιδία" που αναφέρθηκαν παραπάνω...ζούμε στην εποχή της τελειτητας τελικά...εγώ αντιμετώπισα τις ΤΕΛΕΙΕΣ εγκύους .....

Πόσα κιλα πήρες??? Α εγώ είχα/έχω πάρει λιγότερα....Πόσο ήταν το μωρό σας στον υπέρηχο??? ΑΑΑΑ εμένα αυτή την εβδομάδα ήταν πιο πολύ.....Πόσο σας βγήκε η αυχενική??? ΑΑΑΑ εμάς ήταν χαμηλότερη.....Τί? Πονάς?? ΑΑΑΕγώ τίποτα δεν έχω καταλάβει.....Πως ήταν οι εξετάσεις σου?? ΑΑΑΑ εμένα ούτε συμπληρώματα δε μου έσωσε.είπε ότι ήταν ΤΕΛΕΙΕΣ...κλπ κλπ..ΕΛΕΟΣ.....και η ιστορία φαντάζομαι θα συνεχιστεί..πόσο γεννήθηκε..πόσο καιρό θήλασες κλπ

....και τι νερό καταναλώνεις (με το νερό έχω ένα θέμα)...!

α ολα κι ολα...κι εγω εχω θεμα με το νερο.....βουλιαζω μεσα στην μπανιερα αγκαλια με τον γιο μου και παιζουμε με τα παιχνιδια του και χαλαμε αρκετο και ζεστο! αλλα το ευχαριστιεμαι τοσο πολυ οταν μου τριβει με τα μουλιασμενα χερακια του την πλατη μου!

ειμαι κακια μανα, καθομαστε με τις ωρες εκει μεσα!

(τωρα που το σκεφτομαι παει η οικολογικη συνειδηση, θεε μου ειμαι πολυ κακος ανθρωπος τελικα)

"aria146. εγω πάντως αισθάνομαι η ΤΕΛΕΙΑ μαμα γιατι ειμαι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μαμα που εχει το παιδι μου !!!!

παλι καλα ! "

αυτο ακριβως σκεφτομουν για το δικο μου παιδι!

Τελειο topic,ετσι? Να πω λοιπον κι εγω τις δικες μου μαμαδοαμαρτιες!!!

1) Κατ΄αρχην ναι μεν θηλασα τη μεγαλη μου κορη 16 μηνες και τωρα θηλαζω και τη μικρη,αλλα το τσιγαρο δεν το απαρνηθηκα.Στις εγκυμοσυνες δεν καπνιζα,αλλα τωρα στο θηλασμο καπνιζω (ενταξει,λιγακι) και πολλες φορες εχει τυχει να θηλασω και αμεσως μετα απο τσιγαρο-εχοντας βεβαια πλυνει δοντια και χερια.Βεβαια το εψαξα πολυ το θεμα και δε βλαπτει οσο το καπνισμα στην εγκυμοσυνη,αλλα το καλυτερο θα ηταν να μην το εκανα καθολου.

2)Εχω τσακωθει πολλες φορες με τον μπαμπα της και τη μανα μου (γιαγια της δηλαδη) μπροστα της και μαλιστα χρησιμοποιωντας και ασχημες εκφρασεις...αυτο πραγματικα νομιζω οτι ειναι το χειροτερο που μπορει να κανουν οι γονεις σε ενα παιδι-ή εστω απο τα χειροτερα.Εγω οταν τσακωνομαι ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ με ολητη σημασια της λεξεως και ειδικα οταν ηταν πολυ μωρο και νομιζα οτι δεν καταλαβαινε (φυσικα ολα τα καταλαβαινουν,απλα εγω ημουν ασχετη) δεν ειχα προβλημα να στησω τρικουβερτους καυγαδες με τον αντρα μου μπροστα της.Τωρα που μεγαλωσε προσπαθω να συγκρατουμαι αλλα δεν τα καταφερνω παντα καιειδικα με τη μανα μου πολυ συχνα τσακωνομαι ασχημα μπροστα στο παιδι,ενω με τον αντρα μου κρατιεμαι καπως αλλα και παλι καταλαβαινει οτι υπαρχει μια διαχυτη ψυχροτητα και μια ηλεκτρισμενη ατμοσφαιρα,ειδικα τωρα τελευταια που ολο στραβωμενοι ειμαστε με τον μπαμπα της.Μεγαλο λαθος μου.

3)Πολλες φορες στο δρομο οταν οδηγαω ή και στην καθομιλουμενη εχω χρησιμοποιησει ασχημες λεξεις,οχι απαραιτητα σε καυγα αλλα ξερετε τωρα,οπως μιλαμε συνηθως,με αποτελεσμα κατα καιρους να πεταει και η μικρη κανενα "γαλλικο"!!!Της εξηγω οτι και εμεις οι μεγαλοι κακως τα λεμε αλλα ειναι το γνωστο "δασκαλε που διδασκες..."

3)Καμμια φορα αμα δεν εχει φαει καλα της δινω μπισκοτακια,σοκολατιτσες και τετοια,ετσι για να παρει τις θερμιδες τουλαχιστον και να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δε θα χασει γραμμαριο...εχω και ενα "κατοχικο συνδρομο" σε αυτο το θεμα,τα θελω στρουμπουλουτσικα τα παιδια,κι ας λεει η μανα μου (παιδιατρος) οτι αμα τα κανω χοντρα μεθαυριο εμενα θα βριζουνε.

4)Τη μικρη που ειναι σχεδον 2 μηνων την εχω αφησει αρκετες φορες να κλαψουριζει ζητωντας προαφνως αγκαλια ενω εγω κανω το νοικοκυριο.Οχι για ωρα,ενταξει,αλλα για ενα 5λεπτο-10λεπτο σιγουρα εχει συμβει.Δε σας λεω να κλαιει σαν τρελλο,για γκρινια μιλαω αλλα και παλι,τι ειναι πιο σημαντικο,το να αγκαλιασεις το παιδι σου ή να εξολοθρευσεις και το τελευταιο ιχνος σκονης απο το πατωμα?

5)Τη μικρη παλι,την εχουμε πλυνει αρκετες φορες με κρυο νερο οταν δεν εχει ζεστο (και κανει και 10 ωρες ο θερμοσιφωνας γμτ) χωρια που καμμια φορα αμα ειναι νυχτα και λερωθει βαριεμαι να σηκωθω να την αλλαξω...πωπω ντρεπομαι που τα γραφω!!!

6)Επειδη η μεγαλη μου κορη εχει μια "εφεση" στα χτυπηματα στο κεφαλι τα οποια εγω τα τρεμω κυριολεκτικα (εχω ανοιξει και αναλογα topics κατα καιρους) καθε φορα που παει να πεσει κανω σαν τρελλη,ενω αμα τυχει και κουτουλησει καπως δυνατα αρχιζω τα "χτυπησες?εισαι καλα?πώς αισθανεσαι?" και τετοια.Διευκρινιζω,αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ οσον αφορα το κεφαλι,οποιοδηποτε αλλο χτυπημα της συμβει (χερια,ποδια κλπ) της λεω "τιποτα δεν επαθες,ξεκολλα,μια χαρα εισαι".Το παιδι ομως εχει φοβηθει με την τρελλα που με πιανει αμα χτυπαει,και μαλιστα επειδη κανα δυο φορες εχω τσακωθει αγρια με τη μανα μου και τον αντρα μου επειδη και καλα δεν την προσεχανε,τωρα οποτε χτυπησει το πιανει αγχος και πανικος γιατι φοβαται τη δικη μου αντιδραση.Σκατα τα εχω κανει ή μου φαινεται ρε παιδια???

Αμα θυμηθω κι αλλες βλακειες που εχω κανει θα τις γραψω,να ειστε σιγουρες.Παντως το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο ολα αυτα νομιζω οτι ειναι οι καυγαδες μπροστα στα παιδια,κοριτσια,κι αυτο γιατι ετσι τραυματιζεται η ψυχουλα τους ισως και ανεπανορθωτα.Ολα τ΄αλλα επονται.

Διαφημίσεις

Πολυ σωστα Νοβη μου, αυτο το ειχα ξεχασει!Ολες αυτες οι τελειες μαμαδες (ακομη και μεσα απο αυτο το φορουμ) περνουν ποιοτικο χρονο με τα παιδια τους και παιζουν ολη μερα μαζι τους και ποτε δεν τα αφηνουν σε γιαγιαδες ή μπροστα στην tv, αλλα πως γινεται και ειναι σχεδον ολη μερα στο φορουμ?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαλλον θα εχουν κι εναν κλωνο για να προσεχει τα παιδια τους την ωρα που αυτες σερφαρουν.....:twisted:

:mrgreen:

Κι εγώ μια φορά που φώναξα (τσίριξα βασικά) στον άντρα μου μπροστά του - συνήθως φωνάζει ο άνδρας μου, είναι νευρικός, κι εγώ είμαι η ήρεμη και τον μαλώνω να μην φωνάζει μπροστά στο μωρό :) - γύρισα και κοίταξα τον μικρό και η έκφρασή του ήταν ... γ@@@@ε τα! :(

Είναι από εκείνες τις εικόνες που δεν ξεχνάς ποτέ.

Μ' άρεσε - ΠΟΛΥ όμως - το σχόλιο για τις "τέλειες" μαμάδες που είναι όλη μέρα στο φόρουμ! :D ΧαΧαΧαΧαΧαΧα

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

:):)

sory να ανχωθείς για τα δόντια?????? γιατι?????

μπορείς να του φυτρωσεις σαν μανα, τα δόντια του παιδιού σου , για να αποδείξεις την τελειωτητα σου ????

χαααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχα

σορι αλλα γενικά με το θεμα εχω πεθανει στο γελιο !!!!!

όχι μόνο γι ατα ΄δοντια

αλλα γενικα.... :):):)

Καλέεεεεεεε

δεν αγχώνομαι για τα δόντια, έλεος δλδ!

Απλά όλα τα άλλα παιδάκια έχουν βγάλει πριν από εμάς (μπράβο τους) και είναι πολύ περήφανες. Και μου το κοπανάνε λες και είναι τίποτα σπουδαίο.

Ας τα βγάλει όποτε θέλει, σιγά μην αγχωθώ!

Χαίρομαι που και άλλες μαμάδες βάζουν στα παιδάκια τους dvd γιατί ένιωθα τύψεις μερικές φορές... αλλά είναι στιγμές που δεν παλεύεται η φάση!

Μα δεν πειράζει να βλέπει dvd παιδάκι μου! Μήπως εμείς δεν βλέπουμε ταινίες ή σειρές; (Εγώ ειδικά είμαι φανατική :D)

Δεν τ' αποβλακώνουμε κιόλας όλη μέρα με dvd! Λίγο, ίσα - ίσα να πάρουμε κι εμείς μια ανάσα.

Μήπως προλαβαίνει καμία να είναι όλη μέρα στο πάρκο ή στο πάτωμα του παιδικού να παίζει ρε κορίτσια; Και γιατί να το κάνει; Ενήλικες είμαστε, δεν θα ξετρελαθούμε ξαφνικά για κούνιες και τουβλάκια! Για ν' ασχοληθούμε με τα παιδιά μας το κάνουμε.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

1. τον εχω αφησει να φαει και 3 κιντερ αυγα στη σειρά και εκανε μετά κατι κακακια μουρλια και εφταιγα εγω..το καλο ηταν οτι το παθημα εγινε μαθημα και δεν ξαναεφαγε..χαχαχα!

2. τον εχω κανει και εγω με κρυο νερο σε αλλαηγ πάνας απο βιασυνη και του ελεγα ελα αγαπη μου τελειωσαμε δεν ειναι και πολυ κρυο.. ενω ηταν μπουζι που λεμε στο χωριο μου ψευτρααααααααααα!

του εχω δωσει φρυγανια για απογευματινο γιατι ημασταν εξω και αργησαμε..και στη μαμα μου ειπα οτι εφαγε χυλοπιτες..! και ο μικρος εχει πει μετα οτι δεν εφαγε..χυλοπιτες και εγινα ρεζιλι χαχαχα

3. τον εχω αφησει στο μπανιο με νερο που παιζει πολυ ωρα ενω το νερο εχει κρυωσει αρκετα..για να τελειωσω κατι ....

4.εχει δει ενα σκηνικο βιας (εχω γραψει) που δεν θελω να ξαναδει ποτε!

και ειναι το μονο για το οποιο ντρεπομαι ..πραγματικά!

5. του εχω δωσει ληγμενο γιαουρτακι 2 μερες γιατι δεν ειχα κατι αλλο και μετα φοβομουν μην παθει τιποτα ...και στον ανδρα μου ειπα οτι δεν το ειδα οτι ειχε ληξει..!ντροπή! (τιποτα δεν επαθε βεβαια αλλα πο το φοβο μου αστα)

6. τον εχω μαλώσει αδικα γιατι καποιος μου εκανε παρατηρηση για το παιδι και εγω αντι να τα βαλω με αυτον που δεν κατλαβαινει οτι ειναι παιδι ...ΜΑΛΩΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ. Το θυμηθηκα και νευριασα..αντι να την βαλω στη θεση της μαλωσα το παιδι μου ..

αυτα δεν θυμαμαι κατι αλλο..

α ναι και 1-2 φορες πιο μικρος -γιατι τωρα πειναει πολυ δε μπορω να το κανω ολο ζηταει φαγητο πρωί μεσημερι βραδυ συνεχειααα- αντι για μεσημεριανό του ειχα δωσει μονο γαλα..!γιατι δεν ειχα κανει τιποτα!

Διαφημίσεις

Καλέεεεεεεε

δεν αγχώνομαι για τα δόντια, έλεος δλδ!

Απλά όλα τα άλλα παιδάκια έχουν βγάλει πριν από εμάς (μπράβο τους) και είναι πολύ περήφανες. Και μου το κοπανάνε λες και είναι τίποτα σπουδαίο.

Ας τα βγάλει όποτε θέλει, σιγά μην αγχωθώ!

Χαίρομαι που και άλλες μαμάδες βάζουν στα παιδάκια τους dvd γιατί ένιωθα τύψεις μερικές φορές... αλλά είναι στιγμές που δεν παλεύεται η φάση!

οχι βρε αδερφή...δεν πήγαινε σε σενα το σχόλιο .... :):)

απλα να .... αυτα θα πρεπει να τα ξεπερνάτε με χιόυμορ γιατι ....πρεπει να καταλαβετε οτι οι συγκρίσεις δεν ωφελούν Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ...

σε θεματα ανάπτυξης σόρι δνε μπορεί να παρέμβει κανεις ...και δνε έιναι επιτήδευμα των γονέων ή όποια καλή ή ακόμα και κακή αναπτυξη του παιδιού

επίσης να έχετε κατα νού οτι (γενικά μιλάω)

ο οποιος γονιός προβαίνει σε συγρήσεις είναι γιατι ΑΥΤΟΣ θελει κατι να αποδείξει

οχι γιατι εσεις εχετε κάνει καπου λαθος ...!!!

αυτα τα ξυνησμενα μούτρα ή η χαρα επειδή το παιδί εβγαλε γρήγορα τηνπανα δεν αφορούν ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ουτε το ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ... τα ψυχολογικά των αλλων αφορούν !!!!

εγω παλι σε ενα ειμαι καθετη ...στην βία (ψυχολογική λεκτική σωματική κλπ ) εκει σόρι το έχω πει χιλιες φορές κι οχι γιατι ειμαι καλύτερη απο καποιααν αλλη που βαραει τοο παιδι της (λεμε τωρα)

αλλα γιατι ειναι ενα επιτήδευμα του γονέα το να βρει τρόπους να διαπαιδαγωγήσει το παιδι του ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ...!!!

τωρα αν αυτό με κανει καλύτερη δε μου λεει και κατι ....(δεν με αγγίζουν κι όλας τα σχόλια τύπου ειρωνίας) αν καποιον όμως μπορώ να τον βοηθήσω να ΜΑΘΕΙ να μην το κανει αυτο μου λεει κατι κι όχι για μένα αλλα για το παιδι του ...!!!!

τωρα όλα τα αλλα εγω τα ακούω και πεθαίνω στο γελιο

κι εμενα (με το να υποβοσκει και το ανήπαντρη μητερα απο κατω ) μου λεγαν διαφορα πχ για την πανα την πιπίλα , το οτι την αφήνω να πεσει και δεν τρεχω ξωπίσω της σαν την υστερο ....

αλλα η απαντηση μου ήταν μια : όταν θα αποφασίσω να το δώσω για υιοθεσία θα έιστε πρωτοι στην λίστα με τους γονείς που θα ήθελα να το δώσω , μεχρι τοτε .... θα το μεγαλώσω όπως θελω όπως γουστάρω και όπως μπορώ !.

ΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΜΟΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΠΟΙΑ .... :):):)

τωρα το προφίλ της ΜΕΝΕΓΆΚΗ ΜΕ 3 ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕς ΠΟΥ ΠΆΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΟΛ .... ή της Βανδή .... ε !!!όταν θα χω κι εγω 4 φιλιπινεζες μια μασερ 2 οικιακές βοηθούς και 3 παιδαγωγούς για home schoyling θα με δειτε κι εμενα στα περίπτερα (ΕΞΏΦΥΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) να βγαζω βόλτα τα παιδια και να γραφει η λεζαντα η τελεια μητερα αρια146 βολτα με το παιδι της στη μυκονο απολαυβανοντας την παρεα της και ψωνίζοντας στο Λαλαούνι κατι πρόχειρο .... χαχχααχαχαχαχχα ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥ ΤΙ ΕΠΙΤΉΔΕΥΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ Ε ???? χαχχαχαχαχα :):)

όταν θα αποφασίσω να το δώσω για υιοθεσία θα έιστε πρωτοι στην λίστα με τους γονείς που θα ήθελα να το δώσω , μεχρι τοτε .... θα το μεγαλώσω όπως θελω όπως γουστάρω και όπως μπορώ !.

Τελεια απαντηση!!!! μπορω να την χρησιμοποιω σε ολους ΟΛΟΥΣ που μονιμα συμβουλευουν και με κρινουν?

Αχ ναι μα πονεμενη ιστορια.......:shock: καθομαι κατω ζωγραφιζουμε, σκαβουμε γλαστρες, παμε παιδικη χαρα, χαιδευομαστε, παιζουμε τουβλακια, μαγνητακια, διαβαζουμε βιβλια δεν ξερω και εγω ποσα εχουμε καμια 40αρα τωρα παιδικα, εεεεεεεεεεεε..........ΚΑΠΟΙΑ στιγμη καιω κυτταρα .....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.....οποτε λιγο απο DVD (μαζι της και εγω φυσικα αγκαλια) ή κανα τραγουδι απο youtube σωζει τον εγκεφαλο μου. Και χαιρομαι που βλεπω οτι δεν ειμαι η μονη.....:oops: και οχι φυσικα μονο τελεια μανα δεν ειμαι......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

τωρα το προφίλ της ΜΕΝΕΓΆΚΗ ΜΕ 3 ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕς ΠΟΥ ΠΆΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΟΛ .... ή της Βανδή .... ε !!!όταν θα χω κι εγω 4 φιλιπινεζες μια μασερ 2 οικιακές βοηθούς και 3 παιδαγωγούς για home schoyling θα με δειτε κι εμενα στα περίπτερα (ΕΞΏΦΥΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) να βγαζω βόλτα τα παιδια και να γραφει η λεζαντα η τελεια μητερα αρια146 βολτα με το παιδι της στη μυκονο απολαυβανοντας την παρεα της και ψωνίζοντας στο Λαλαούνι κατι πρόχειρο .... χαχχααχαχαχαχχα ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥ ΤΙ ΕΠΙΤΉΔΕΥΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ Ε ???? χαχχαχαχαχα :):)

Κιομως βρε Αρια, σε αυτο το προφιλ αν παρατηρησεις τις βαφτισεις τους, τα παιδια κοιταζουν και ζητουν τις φιλιππινεζες να τα παρουν αγκαλια. Εγω αν ημουν μανα και μου το εκανε το παιδι μου αυτο, θα σκεφτομουν ΣΟΒΑΡΑ τι χοντρες μαλαλιες εχω κανει, και οχι οταν χρησιμοποιω μωρομαντηλα αντι την μπανιερα......τα προφιλ της τελειας μανας, ομορφης γυναικας αψεγαδιαστης, φοβερης επαγγελματιας, καταπληκτικης συζυγου που πασαρουν τα μιντια ειναι τεραστιο θεμα που δημιουργει ΑΦΑΝΤΑΣΤΟ κομπλεξ σε ολες τις μεσες μαναδες/συζυγους και μη, και ειναι θεμα για πολυ κουβεντα......και καθολου ρεαλιστικο........αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας το χωνουν στην μουρη για να μας δειξουν ΠΟΣΟ χαλια ειμαστε εμεις.......:evil 'ΤΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΝΟ 1 παιδι, και δεν εχασες ΑΚΟΜΑ τα κιλα, να κανεις γραμμωτους κοιλιακους, και να χασεις ΟΛΗ την κυτταριτιδα ενω μπαλανσαρεις το μωρο στο ενα χερι, το μπουκαλι στο αλλο, και εχεις επισης 1 κεικ, 1 μουσακα και μπακλαβαδακια να γινονται.....και ΟΛΑ τα πιατα πλυμμενα ΑΚΟΜΑ και αυτα που μαγειρευουν ετσι? ΑΝΤΕ'...........τα πηρα κρανιο τωρα βραδυατικα........

Κιομως βρε Αρια, σε αυτο το προφιλ αν παρατηρησεις τις βαφτισεις τους, τα παιδια κοιταζουν και ζητουν τις φιλιππινεζες να τα παρουν αγκαλια. Εγω αν ημουν μανα και μου το εκανε το παιδι μου αυτο, θα σκεφτομουν ΣΟΒΑΡΑ τι χοντρες μαλαλιες εχω κανει, και οχι οταν χρησιμοποιω μωρομαντηλα αντι την μπανιερα......τα προφιλ της τελειας μανας, ομορφης γυναικας αψεγαδιαστης, φοβερης επαγγελματιας, καταπληκτικης συζυγου που πασαρουν τα μιντια ειναι τεραστιο θεμα που δημιουργει ΑΦΑΝΤΑΣΤΟ κομπλεξ σε ολες τις μεσες μαναδες/συζυγους και μη, και ειναι θεμα για πολυ κουβεντα......και καθολου ρεαλιστικο........αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας το χωνουν στην μουρη για να μας δειξουν ΠΟΣΟ χαλια ειμαστε εμεις.......:evil 'ΤΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΝΟ 1 παιδι, και δεν εχασες ΑΚΟΜΑ τα κιλα, να κανεις γραμμωτους κοιλιακους, και να χασεις ΟΛΗ την κυτταριτιδα ενω μπαλανσαρεις το μωρο στο ενα χερι, το μπουκαλι στο αλλο, και εχεις επισης 1 κεικ, 1 μουσακα και μπακλαβαδακια να γινονται.....και ΟΛΑ τα πιατα πλυμμενα ΑΚΟΜΑ και αυτα που μαγειρευουν ετσι? ΑΝΤΕ'...........τα πηρα κρανιο τωρα βραδυατικα........

yeeeeeeeeeeeesssssssssss.......

thats the point ...!!!! :):)

αντε μπραβο.....

και καλα κανεις που τα παιρνεις καρνίο γιατι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

σε μακροκοσμική point of view

σε μικροκοσμική point of view το θεμα ειναι οτι αλλος θελει να πατησει στην ανασφαλεια που εχει δημιουργήσει η ΕΙΚΟΝΑ (το τονίζω) του υποτηθέμενου ελλατώματος.....

η αναγκη του ανθρωπου να ανίκει σε μια αποδεκτή ομάδα οπου δνε ξεχωρίζει ....

ΉΤΕ ΑΥΤΟΣ ΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.....(και αυτο λεγται αγέλη ...που δημιουργούν στην φύση τα ζωα .... γιατι έχουν αναγκη την επιβιωση ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ ...ο ανθρωπος...???? (ερωτώ)εγω δνε θελω να ανήκω στην αγελη may i???)

αλλα αυτο εχει εναν τεραστιο παρααλογισμό γιατι Κ Α Ν Ε Ι Σ δεν ειναι ίδιος.

Πώς μπορεί το παιδι του να είναι ????

η διαφορετικότητα για μένα ειναι το χαρησμα ...να μπορείς να ξεχωρίζεις , να εισαι διαφορετικός και εν κατακλείδη να είσαι Ε Σ Υ !!!!

ΠΟΛΎ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΙΡΕΣ ΚΡΑΝΙΟ!!!

:):):)

Διαφημίσεις

yeeeeeeeeeeeesssssssssss.......

thats the point ...!!!! :):)

αντε μπραβο.....

και καλα κανεις που τα παιρνεις καρνίο γιατι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

σε μακροκοσμική point of view

σε μικροκοσμική point of view το θεμα ειναι οτι αλλος θελει να πατησει στην ανασφαλεια που εχει δημιουργήσει η ΕΙΚΟΝΑ (το τονίζω) του υποτηθέμενου ελλατώματος.....

η αναγκη του ανθρωπου να ανίκει σε μια αποδεκτή ομάδα οπου δνε ξεχωρίζει ....

ΉΤΕ ΑΥΤΟΣ ΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.....(και αυτο λεγται αγέλη ...που δημιουργούν στην φύση τα ζωα .... γιατι έχουν αναγκη την επιβιωση ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ ...ο ανθρωπος...???? (ερωτώ)εγω δνε θελω να ανήκω στην αγελη may i???)

αλλα αυτο εχει εναν τεραστιο παρααλογισμό γιατι Κ Α Ν Ε Ι Σ δεν ειναι ίδιος.

Πώς μπορεί το παιδι του να είναι ????

η διαφορετικότητα για μένα ειναι το χαρησμα ...να μπορείς να ξεχωρίζεις , να εισαι διαφορετικός και εν κατακλείδη να είσαι Ε Σ Υ !!!!

ΠΟΛΎ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΙΡΕΣ ΚΡΑΝΙΟ!!!

:):):)

Μας εχουν κανει να χασουμε την ταυτοτητα μας και να περναμε μια ζωη να προσπαθουμε να φτασουμε το αφταστο για να καταναλωνουμε στο ενδιαμεσο ολα τα προιοντα τους προς πωληση ΜΠΑΣ και φτασουμε το αφταστο. Απιστευτη εκμεταλευση της ψυχης μας. Και το κακο? Το πετυχαινουν σε ενα μεγαλο βαθμο. Το συμπερασμα? Ολα για τα λεφτα κυρια μου.....το καναμε το θεμα μανταρα λεει λιγο?:roll: Ειναι μεγας πονος ομως.....εχω περασει απο χοντρη ανορεξια εξαιτιας αυτου που συζηταμε στο παρελθον......επιτιδευμενο......--> η τελεια μανα.........ρε ουστ απο δω καθηκια.....(λες να με κοψουν?)......

πς στα γκρικλις οκ? ....και εγω ΔΕΝ θελω να ειμαι στην αγελη.....γιατι με παρασειρουν ομως και ορισμενες φορες χανομαι?

χαχαχαχχαχα

σωστη......

δεν νομίζω οτι το καναμε μανταρα .... απο την στιγμή που μιλάμε για ΜΥΘΟΥΣ ... ΜΠΟΡΟΎΜΕ κι εμεις να πουμε ατα που θελουμε....

ΑΝΟΡΕΞΊΑ Ε...???

εγω να δείς ...πιτσιρίκι ειχα θεμα και ειχα παρει χαπια που μου εκαναν κακό στην καρδία εκανα μετα 5 χρονια θεραπειες για στομαχια και καρδιες.....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α τελειο στην φύση ...όπως δεν υπάρχει και η ευθεία ....

εγω ποιά απλα γελάω ...

και κοιτώ την μικρη και την αγαπω πιο πολύ ....

μα και τους ΜΗ τελειους φιλους γνωστούς και ανθρώπους ....

Σωστη αντιμετωπιση ετσι πρεπει. Εγω ακομα μπαινω στο τρυπακι καμια φορα. Με χαπια εσυ ε? Εγω με γυμναστικη. Αντι να τα κανω εμετο, εκανα γυμναστικη μεχρι και 5 ωρες την μερα να καψω ενα μηλο.......πολυ ασχημα.....ευτυχως που ξεφυγες....το παιδι σου κοριτσι μου κοιτα οπως λες και χαμογελα.....και τους μη τελειους δικους σου ανθρωπους και ασε την τελειοτητα να καιγεται σιγα σιγα μεχρι να μας αφησει τις σταχτες της.......παω για νανι......φιλακια σε ολες....

Σωστη αντιμετωπιση ετσι πρεπει. Εγω ακομα μπαινω στο τρυπακι καμια φορα. Με χαπια εσυ ε? Εγω με γυμναστικη. Αντι να τα κανω εμετο, εκανα γυμναστικη μεχρι και 5 ωρες την μερα να καψω ενα μηλο.......πολυ ασχημα.....

όλοι έχουμε μερίδιο στην ηληθιότητα ...ε ! όσο να ναι εχω κι εγω το δικό μου .... :):):0

καληνύχτα ρε συ ....!!!

:D

Αμε τον μικρό μπερδεύω τους μήνες. Άντε να γίνει 18 μηνών να λέω ενάμισι να τελειώνω!

Το επαθα προσφατα αυτο :mrgreen:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κορίτσια, σας διαβάζω κάθε μέρα και βλέπω πόσο πολύ μοιάζουμε. Ναι, το ομολογώ, έχω κάνει τα περισσότερα, αν όχι όλα, από αυτά που έχετε γράψει.

Κι ένα ακόμη: στα γεράματα αποφάσισα να γίνω φοιτήτρια, οπότε το παιδί με βλέπει εν μέσω εργασιών, διαβασμάτων, εξετάσεων. Μάλιστα, τώρα που μιλάει, λέει ότι κι αυτό διαβάζει και κάνει εργασίες.:rolleyes::rolleyes:

Αποφάσισα να γράψω στο θεματάκι, όταν σήμερα το πρωί, το ζουζούνι μου, αφού ήπιε το γάλα της μου είπε: "Μαμά μου, σ' αγαπώ. Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και δεν θέλω άλλη" και μου έδωσε το ωραιότερο φιλί που έχω πάρει ποτέ. Το ζουζούνι είναι μόλις 3,5 ετών και ναι, είμαι για αυτό η "τέλεια" μαμά. Άσχετο που εγώ δεν το πιστεύω και δεν είμαι.

Κι εγώ μια φορά που φώναξα (τσίριξα βασικά) στον άντρα μου μπροστά του - συνήθως φωνάζει ο άνδρας μου, είναι νευρικός, κι εγώ είμαι η ήρεμη και τον μαλώνω να μην φωνάζει μπροστά στο μωρό :) - γύρισα και κοίταξα τον μικρό και η έκφρασή του ήταν ... γ@@@@ε τα! :(

Είναι από εκείνες τις εικόνες που δεν ξεχνάς ποτέ.

Μ' άρεσε - ΠΟΛΥ όμως - το σχόλιο για τις "τέλειες" μαμάδες που είναι όλη μέρα στο φόρουμ! :D ΧαΧαΧαΧαΧαΧα

αυτό δυστυχώς το έχω κάνει κι εγώ κι αισθάνομαι τρομερές τύψεις, βλέπετε σχεδόν όλη μέρα τον έχω μόνη μου και το απογευματάκι έρχεται η μαμά μου για να κάνω καμιά δουλειά ή να βγω έξω για ψώνια ή μικρή βολτούλα, το βράδυ είμαστε και οι 3 στο σπίτι και φυσικά και ο σύζυγος και η μαμά μου έχουν διαφορετική άποψη για όλα, όταν λοιπόν ακούς πάνω από το κεφάλι σου 2 ανθρώπους να σου λένε έτσι κι αλλιώς και όχι όπως το κάνεις και δεν ξέρεις ε, λογικό είναι να τα πάρεις, έχω βάλει τις φωνές 2 φορές με το παιδί αγκαλιά και το έχω πάρει σε άλλο δωμάτιο, να δείτε μόνο την έκφρασή του, νομίζει ότι τον μαλώνω και βάζει κάτι κλάμματα απελπισίας, μετά του ζήταγα συγνώμη, τον πήρα αγκαλιά κι έκλαιγα εγώ περισσότερο

η λύση είναι απλά ότι και να μου λένε από το ένα αυτί πρέπει να μπαίνει από το άλλο να βγαίνει, εξάλλου εγώ περνώ τον περισσότερο χρόνο μαζί του, άρα ξέρω λίγο καλύτερα τα χούγια του, και να μην πληγώνω τον μπέμπη μου που δεν φταίει σε τίποτα για την παλαβομάρα των δικών του, και την προσπάθεια τους να πλειδοτήσουν σε αγάπη γιατί και αυτό κάπου κάπου είναι εκνευριστικό, όλοι θέλουμε το καλό του αλλά όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι....τα γνωστά

1FdQp2.png

6. τον εχω μαλώσει αδικα γιατι καποιος μου εκανε παρατηρηση για το παιδι και εγω αντι να τα βαλω με αυτον που δεν κατλαβαινει οτι ειναι παιδι ...ΜΑΛΩΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ. Το θυμηθηκα και νευριασα..αντι να την βαλω στη θεση της μαλωσα το παιδι μου ..

Λοιπόν είμαστε διακοπές στο χωριό (εγώ γύρω στα 10) και τσακώνομαι με μια άλλη πιτσιρίκα, φωνές, τσιρίδες, τα κλασικά. Σηκώνεται η γιαγιά της και την πλακώνει στο ξύλο :shock: :shock:, αφού τις φχαριστιέται η γιαγιά γυρνάει στη μαμά μου "Εσύ δεν θα τη δείρεις;" και της απαντάει η μαμά μου "Εγώ να βαρέσω το παιδί μου; ΠΟΤΕ, αν κρίνω σκόπιμο να την μαλώσω, θα την μαλώσω στο σπίτι που θα είμαστε οι δυο μας!!!!!!!!!"

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Σωστη αντιμετωπιση ετσι πρεπει. Εγω ακομα μπαινω στο τρυπακι καμια φορα. Με χαπια εσυ ε? Εγω με γυμναστικη. Αντι να τα κανω εμετο, εκανα γυμναστικη μεχρι και 5 ωρες την μερα να καψω ενα μηλο.......πολυ ασχημα.....ευτυχως που ξεφυγες....το παιδι σου κοριτσι μου κοιτα οπως λες και χαμογελα.....και τους μη τελειους δικους σου ανθρωπους και ασε την τελειοτητα να καιγεται σιγα σιγα μεχρι να μας αφησει τις σταχτες της.......παω για νανι......φιλακια σε ολες....

Μια από τα ίδια. Παρολίγο να μην τα καταφέρω να συνέλθω από ανορεξία και ντρέπομαι που το αναφέρω αλλά κάποτε έχω και τα πισογυρίσματα μου παρόλο που από τον καιρό που γνώρισα τον άντρα μου θεωρώ ότι ξεπέρασα τις ακραίες συμπεριφορές.:oops: Μα να πεθάνει ο ανθρωπος για να φτάσει την "τελειότητα" όπως την θέλουν κάποιοι? Μακριά και καλύτερα με κιλά και το μωρό μου αγκαλιά και ας μην την πλένω σε κάθε αλλαγή πάνας και ας μην πηγαίνω κάθε μέρα στην παιδική χαρά και ας κλαψουρίσει λίγο μέχρι να πλύνω ένα πιάτο.

Να συμπληρωσω μερικες αμαρτιες μου ακομα? Τον εχω αφησει στην στρατα ενω εχει κανει κακα γιατι ηθελα να ετοιμασω το φαι. Βεβαια τιμωρηθηκα γιαυτο γιατι ξεχειλισαν ολα απο το παντελονι του και τα πατησε και τα απλωσε στο πατωμα. Τρεχουμε λεμε. Επισης εχουμε μαλωσει και εμεις μπροστα του. Και μας κοιταζει με ενα περιεργο υφος. Πολυ ασχημο αυτο.

Σχετικα με την tv και εγω τον αφηνω ΣΚ να βλεπει τα τραγουδια με τα ζουζουνια και mazoo and the zoo για να κανω καμμια δουλεια, καθως και καθε απογευμα για να φαμε το απογευματινο μας εχουμε φοβερο κολλημε με τις διαφημισεις του αλτερ (cd, βιβλια, θεατρικες παραστασεις κτλ.) εκει κερωνει και ετσι τον ταιζω. Ειμαστε φαν.

Y9MXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...