Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

agapaki

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!

Χρόνια πολλά σε όλες και καλή χρονιά!!!

Ήθελα να ρωτήσω για όποια γνωρίζει αν είναι καλός ο γυναικολόγος Xασιάκος απ'το ξέρω είναι στο νοσοκομείο ΛΗΤΩ και ΕΛΕΝΑΣ. Επειδή δεν μπορώ να γεννήσω σε ιδιωτική κλινική όταν έρθει η ώρα (για οικονομικούς λόγους) έχω ακούσει αυτόν τον γιατρό στο Έλενας. Βέβαια δεν ξέρω αν το Έλενας έχει την στοιχειώδη υγιεινή για να γεννήσω αλλά αν είναι καλός ο γιατρός θα το αντέξω.

Ευχαριστώ

agapaki

AGAPAKI

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!

Ήθελα να ρωτήσω για όποια γνωρίζει αν είναι καλός ο γυναικολόγος Xασιάκος απ'το ξέρω είναι στο νοσοκομείο ΛΗΤΩ και ΕΛΕΝΑΣ. Επειδή δεν μπορώ να γεννήσω σε ιδιωτική κλινική όταν έρθει η ώρα (για οικονομικούς λόγους) έχω ακούσει αυτόν τον γιατρό στο Έλενας. Βέβαια δεν ξέρω αν το Έλενας έχει την στοιχειώδη υγιεινή για να γεννήσω αλλά αν είναι καλός ο γιατρός θα το αντέξω.

Ευχαριστώ

agapaki

Γεια σου agapaki,

ο Χασιακος ειναι ο γιατρος ο δικος μου αλλα και απ'οσο ξερω πολλων αλλων γυναικων που γραφουν εδω στο forum...

Για'μενα ειναι απο τους πιο καλους γιατρους,απο τους πιο καλους επιστημονες,μα πανω απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Προσωπικα μου εσωσε την ζωη,οταν προεκυψε ενα πολυ σοβαρο προβλημα μετα τον τοκετο που ειχα,στο Αρεταιειο οπου και γεννησα.

Το μονο "μειον" στον γιατρο αυτο,ειναι η πολυωρη αναμονη στα ραντεβου του,καθως δεχεται παααααρα πολλες γυναικες στο ιατρειο του.

Αν χρειαστεις τηλ. ή οτιδηποτε αλλο εσυ νομιζεις,ειμαι στην διαθεση σου.

Με το καλο,

φιλακια.

:D:D :D

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Καλησπέρα σας!!!

Ευχαριστώ

agapaki

Γεια σου agapaki,

ο Χασιακος ειναι ο γιατρος ο δικος μου αλλα και απ'οσο ξερω πολλων αλλων γυναικων που γραφουν εδω στο forum...

Για'μενα ειναι απο τους πιο καλους γιατρους,απο τους πιο καλους επιστημονες,μα πανω απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Προσωπικα μου εσωσε την ζωη,οταν προεκυψε ενα πολυ σοβαρο προβλημα μετα τον τοκετο που ειχα,στο Αρεταιειο οπου και γεννησα.

Το μονο "μειον" στον γιατρο αυτο,ειναι η πολυωρη αναμονη στα ραντεβου του,καθως δεχεται παααααρα πολλες γυναικες στο ιατρειο του.

Αν χρειαστεις τηλ. ή οτιδηποτε αλλο εσυ νομιζεις,ειμαι στην διαθεση σου.

Με το καλο,

φιλακια.

Γεια σου και εσένα!!!

Θα κλείσω ραντεβού μαζί του πρώτη φορά την Τετάρτη έχω μόνο ένα τηλέφωνο 210 6448475. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις μερικά πράγματα για αυτόν. Τι ποσό παίρνει στην γέννα, είναι καλός στην δουλειά του, που δουλευει, γιατί για ιδιωτικό μαιευτήριο δεν έχω χρήματα. Θα τον βρίσκω ότι και να μου συμβεί??? είναι υπεύθυνος??? μου τον συστήνεις ανεπιφύλακτα???

:D:D :D

AGAPAKI

Διαφημίσεις

agapaki ο κ. Χασιάκος είναι ο γιατρός που έφερε τον μπεμπάκο μου στον κόσμο. Όσα να πει κανείς για αυτό τον Άνθρωπο είναι λίγα. Είναι ένας καταπληκτικός επιστήμονας αλλά πάνω από όλα μια πολύ γλυκιά ψυχή. Σου εύχομαι με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου.

• 1 month later...

Στην ενότητα ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, έχει ανοιχθεί θέμα ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ.

Όποια κοπέλα τον έχει γιατρό της, καλό θα ήταν να μας γράψει κάτι σχετικό, είτε καλό είτε κακό, γιατί είναι σωστό να λέγονται όλες οι απόψεις.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, σε όλες τις μαμάδεσ και ευχαριστώ bp για την βοήθεια με την διευκρινιστική σου πληροφορία.

Θα φάμε ξύλο στο τέλος, το αισθάνομαι!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Εγώ μέχρι και ξύλο θα φάω ευχαρίστως για τον γιατρούλη μου :D:D

Αύριο θα πάω να των δω επειδη έκλεισα σαράντα μέρες από τη γέννα και ήδη χαμογελάω που σκέφτομαι τις γκριμάτσες και τις ατάκες του!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

D9kvp2.png?3X2batCM

Διαφημίσεις

Σύνδρομο στέρησης θα πάθουμε στο τέλος!

Οι ατάκες του θα μείνουν στην ιστορία!

Στον 2ο τοκετό τον ρώτησα, κατά την εξέταση,αν έχω τίποτα απο εξέλιξη, γιατί ήταν ψηλά ο μικρός και ο τράχηλος σκληρός και δεν ήθελα επισκληρίδιο και μου απάντησε : " ναι, έχεις στον εγκέφαλο".

Α, ΡΕ ΧΑΣΙΑΚΟ, θα ησυχάσεις από μένα, αλλά εμένα θα μου λείψεις!

Πω, πω ούτε ο Ρουβάς τέτοιες επιτυχίες!!!!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Χα!! εγώ όταν του είπα στην εγκυμοσύνη:γιατρέ μέσα σε μία εβδομάδα πήρα τρία κιλά μου λέει: ε και γω τι θες να κάνω?? Να έρθω σπίτι σου και να σου κλείνω το ψυγείο??(Με το γνωστό βλέμα και τη γνωστή προφορά)

Αλλη θα είχε παρεξηγήσει ότι ο γιατρός δεν ασχολείται αλλά εγώ ξέρω:

Ο άνθρωπος δεν έχει χρόνο για να ασχολείται με χαζά και αυτονόητα λέμεεεεεεεεε!!

Στα δύσκολα. εκει φαίνεται ο Σάκης μας!!!!!

D9kvp2.png?3X2batCM

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...