Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειμαι χαλια...

Σοφία Τ.

Recommended Posts

Σοφία Τ. νομίζω ότι το μεγαλύτερο άγχος έχει σχέση με τα παιδιά.

Το καλοκαίρι πήγαμε διακοπές στο σπίτι μας στη Σάμο. Πρώτο ταξίδι με τα μικρά εκτός Αττικής. Εγώ είχα άγχος για το θέμα της περίθαλψης. Ίσως ήμουν υπερβολική. Όμως εδώ στην Αθήνα, βρίσκομαι 7 λεπτά από ένα παιδιατρικό νοσοκομείο και 20 λεπτά από καλύτερο στην Ελλάδα (αχρείαστα να είναι για όλες μας), με ένα παιδίατρο με μόνιμα ανοικτό το τηλέφωνο και πρόθυμο να έρθει σπίτι όποτε θελήσω.

Φτάνουμε Σάμο και τη 3η μέρα τα μικρά χάλια. Μυξο-ίωση με πυρετό. Έπαθα σοκ γιατί βρέθηκα έξω από τα νερά μου και όχι γιατί είχαν κάτι σοβαρό τα μικρά. Πήγα τα μικρά στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, τα εξέτασε ο Διευθυντής της κλινικής (ρε παιδιά μια ιωσούλα είναι, άντε να κρατήσει 2 μέρες). Όλες οι μαμάδες της γειτονιάς ήρθαν να δουν αν χρειάζομαι κάτι (που να το βρεις αυτό στην Αθήνα). Ο παιδίατρος μας, μας σύστησε συνάδελφο του στο νησί. Όλα λύθηκαν μέσα σε 1 ημέρα, που βέβαια δεν θα την ξεχάσω ποτέ γιατί υπήρξε ένα ντόμινο αλλά το σημαντικότερο είναι τι έχεις μέσα στο μυαλό σου. Κάλπαζε η φαντασία μου! Με μία μυξο-ίωση!

Αυτά στα γράφω περισσότερο για να σου πω ότι με ηρεμία προσαρμοζόμαστε παντού και πάντα. Έτσι και αλλιώς, αν το αποφασίσεις, θα πας σε ένα μεγάλο νησί όπου σίγουρα υπάρχουν κάποια standards και συνήθως οι άνθρωποι στην επαρχία είναι πιο ανοιχτοί και φιλικοί.

Κάποια κοπέλα είπε, ίσως η alcyon, ότι κάπως έτσι γινόμαστε πιο δυνατοί. Έχει δίκιο.

Ξέχνα το για λίγο καιρό, χαλάρωσε και άρχισε να το ξανασκέφτεσαι μετά από άνα δίμηνο.

Διαφημίσεις

Με συγκινουν πολυ οι απαντησεις σας κοριτσια και δεν μπορω να κρατηθω διαβαζοντας τις και κλαιω μπροστα στον υπολογιστη.Δυστυχως αν και πρεπει να παψω να σκεφτομαι απο τωρα τη μεταθεση δεν μπορω να το αποφυγω...Ερχονται συνεχεια σκεψεις και μου καρφωνονται μεσα στο κεφαλι μου...Φανταστειτε μια ζυγαρια "να παω ή να μην παω" που τη μια γερνει απο τη μια πλευρα και την επομενη απο την αλλη μερια...Μιλησα με καλες μου φιλες που εχουν αντρες στρατιωτικους,οχι για να μου πουν τι να κανω αλλα για να δω τι θα κανουν εκεινες ή τι εκαναν στο παρελθον...Ολες οι αποψεις αν και προσεχτηκα ειπωμενες του τυπου "ζυγισε τα και αποφασισε" γερνουν στο οτι ειναι καλυτερο να παω...Απο την αλλη σκεπτομενη την εκδοχη του να παω βλεπω οτι ολες τις θυσιες θα πρεπει να τις κανω εγω...Αν δεν παω τοτε οι θυσιες πρεπει να γινουν απο τον αντρα μου...Κι αναρωτιεμαι ειναι αραγε σωστο να υποβαλλω τον εαυτο μου σε τετοιο ψυχικο βαρος τωρα αλλα και αργοτερα αν αποφασισω να φυγω?Μπορει να ακουγεται εγωιστικο αλλα αυτη τη στιγμη αυτο σκεφτομαι...Δεν ξερω,πρεπει να αφησω τα πραγματα να ηρεμησουν σιγουρα...Αλλα αν κανω την αρχη και ακολουθησω τοτε μια ζωη θα πρεπει να κανω θυσιες...Και δεν ξερω αν μπορω να τις κανω...

κοριτσάκι βγάλτο απ' το μυαλό σου! Ασε να περάσουν οι μέρες της λοχείας σου και μετά το συζητάς με τον εαυτό σου.....

Θες να πάω εγώ στη θέση σου??? Θα πεταγα τη σκούφια μου (που δεν έχω δηλαδή) για κάτι τέτοιο! έλαααααα μη σε παίρνει από κάτω! Δεν μιλάει η λογική, μιλούν οι άτιμες καταραμένες ορμόνες! Μόλις γέννησες τον κούκλο σου, επικεντρώσου σε αυτόν κι όλα τα άλλα θα γίνουν με τη σειρά τους!

Χαμογελάκι? :D

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Σοφία χωρις να εχω αντρά στρατιωτικό θεωρώ οτι στην ζωή δεν πρέπει να κανεις πράγματα που νοιώθεις οτι σε πιέζουν σε τετοιο βαθμο που δεν μπορεις να το αντέξεις γιατι τοτε η ψυχολογία σου χαλάει και οι σχέσεις σου με τους γύρω σου γεμίζουν με ιντρικες και γενικά αυτη η εσωτερική καταπίεση σου καταστέφει σιγά σιγά την σχέση με τον άνθρωπό σου.

Σαν το σαράκι ενα πράγμα.

Το πιο σημαντικό ειναι να διατηρήσετε την σχέση σας.

είπες οτι θα φύγει καποια στιγμή μεσα στο καλοκαίρι επομένως εχεις ακόμα πολλους μήνες μεχρι να δεις τι θα κάνεις μην παρεις ακομα καμία απόφαση και μην βάζεις συνέχεια τον αυτό σου στην διαδικασία να σκέφτεσαι πως θα ειναι τα πράγματα οταν θα φύγει ο αντρας σου.

Αφήστε το ζήστε την καθημερινοτητά σας απολάυστε το νεο μελος της οικογένειας σας και οταν θα έρθει ο καιρός θα έρθει και η λυση απο μονη της. Και σίγουρα θα ειναι το πιο σωστό και για τους δύο σας.

παντως κω εχω παει και ειναι ενα γλυκο νησί με πολυ καλοκαρδους ανθρώπους!!!!!!!!!

και κατι τελευταίο στην επαρχια τα σπίτια ειναι αρκετα οικονομικά οποτε θα μπορέσει να νοικιάσετε ενα ανετο σπιτι απο την αρχη και χωρις να ειναι δεσμευτικο για εσένα οτι θα πας μαζί.

Ειστε ολες σας παρα πολυ καλες και στα λογια σας βρισκω παρηγορια που δεν ξερω αν θα βρω αλλου...Θα προσπαθησω οσο μπορω να μην το σκεφτομαι αν και εκ των πραγματων απο τη μια ολη μερα στο σπιτι και απο τη αλλη τη Δευτερα που τελειωνει η αδεια του συζυγου και θα παει στη δουλεια, το θεμα θα "παιζει" στις συζητησεις μας...Τελος παντων ελπιζω να πανε ολα καλα μεχρι το καλοκαιρι και να μην με παρει εντελως απο κατω...

Διαφημίσεις

Σοφακι σου ειπα..μην αγχωνεσαι!!ειδες την Μαρυπ?γρια γυναικα με 5 πλαστικες,προσωπου,σωματος,πατουσας και κατω δεν το βαζει...

ελα ριξε χαμογελο :D ολα θα γινουν....

εν αναγκη στειλε την Μαιρη :D ...το χασαμε το νησι πατριωτη!!!!θα διαλυθει το νησι και ο αντρας σου θα γυρισει πισω :D:D

γελασες τωρα ε??

ε???

Καταρχήν να σου ζήσει το μπεμπάκι!! Νομίζω οτι νοιώθεις ενοχές γιατί κατά βάθος δεν θέλεις να πάς. Μην νοιώθεις όμως. Το οτι δεν θέλεις να πας, δεν σημαίνει οτι δεν αγαπάς τον σύζυγο σου. Ο καθένας προσφέρει σε μία σχέση όπως μπορει. Σε καταλαβαίνω όταν λες οτι θέλεις να αποφασίσεις άμεσα, γιατι έτσι σκέφτομαι και εγώ. Θέλω να έχω προγραμματισμένα τα πράγματα μέσα στο μυαλό μου για να είμαι ήρεμη. Μην σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις, αλλά τι θέλεις. Ο άντρας σου τι γνώμη έχει? Αν συμφωνείτε μεταξύ σας, δεν υπάρχει θέμα.

Eσύ δεν θέλεις να πας, εκείνος είναι αναγκασμένος να πάει. Έχετε μέχρι το καλοκαίρι να το σκεφτείτε. Το σημαντικό είναι το καλό των παιδιών, πιστεύω κι εγώ ότι είναι καλύτερο για όλους σας να πας, θα σου κάνει καλό η αλλαγή και θα είστε μόλις συνηθίσεις, οι δυο σας ήρεμοι και ευτυχισμένοι. Δεν θα είναι τόσο άσχημα. Προσωπικά θα ήθελα την αλλαγή, αλλά αντιμετωπίζουμε το αντίθετο πρόβλημα, ο άντρας μου είναι αναγκασμένος να δουλεύει μόνο σε ένα μέρος, ενώ εγώ παίρνω μετάθεση οπουδήποτε υπάρχει θέση. Ηρέμησε, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, μια αλλαγή θα είναι.

Πραγματικα αμφιταλαντευομαι πρωτη φορα τοσο πολυ στη ζωη μου...Καταρχην να σας πω οτι πλεον σταματησε να με παιρνει απο κατω και προσπαθω να σκεφτομαι πρακτικα ΑΛΛΑ:τη μια μερα ξυπναω και λεω θα παω και την αλλη λεω δεν θα παω.

Απο τη μια λεω οκ θα ειναι μια ωραια αλλαγη αλλα το ωραια ειναι σχετικο-αν με πιασει μελαγχολια ουτε τα παιδακια μου θα χαιρομαι,θα φορτωνω το φταιξιμο στον αντρα μου και θα χαλασω τη σχεση μας.

Απο τη αλλη λεω οτι στους χαλεπους καιρους που ζουμε δεν μας παιρνει να παραταμε στρωμενη δουλεια με σχετικα καλους εργοδοτες και να φευγουμε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα...Και οταν βγει ο συζυγος στη συνταξη και επιστρεψουμε οριστικα,τοτε θα ειμαι 40 χρονων και σιγα μην βρω δουλεια ξανα...

Ενταξει το διασταυρωσα,τα εισητηρια για Κω ειναι ακριβα.Αλλα δεν χρειαζεται να πηγαινοερχομαστε καθε ΣΚ.Εγω παιρνω 22 μερες αδεια το χρονο και ο συζυγος πανω απο 40.Αν τις χωρισουμε σε μικροτερες αδειες και αν υπολογισουμε και καποιες αργιες τοτε σχεδον μια φορα το μηνα θα μπορουμε να βλεπομαστε...Ενω αν παμε οικογενειακως και με ενα μισθο στο σπιτι,τοτε μονο καλοκαιρι,Χριστουγεννα και Πασχα θα μπορουμε να ερχομαστε Θεσσαλονικη.

Πως σας φαινεται ο συλλογισμος μου-ενα γκαλοπ κανω σε εσας που με ανεχεστε!!! :D

Διαφημίσεις

Εγω πιστευω οτι αμα πας δεν θα θελεις να φυγεις απο εκει!!τωρα το θεμα της δουλειας εχεις δικιο ερχονται δυσκολοι καιροι και σιγουρα θα ειναι κριμα να την αφησεις!!δεν μας ειπες ομως(αν επιτρεπεται)ο συζυγος τη γνωμη εχει?

Πραγματικα αμφιταλαντευομαι πρωτη φορα τοσο πολυ στη ζωη μου...Καταρχην να σας πω οτι πλεον σταματησε να με παιρνει απο κατω και προσπαθω να σκεφτομαι πρακτικα ΑΛΛΑ:τη μια μερα ξυπναω και λεω θα παω και την αλλη λεω δεν θα παω.

Απο τη μια λεω οκ θα ειναι μια ωραια αλλαγη αλλα το ωραια ειναι σχετικο-αν με πιασει μελαγχολια ουτε τα παιδακια μου θα χαιρομαι,θα φορτωνω το φταιξιμο στον αντρα μου και θα χαλασω τη σχεση μας.

Απο τη αλλη λεω οτι στους χαλεπους καιρους που ζουμε δεν μας παιρνει να παραταμε στρωμενη δουλεια με σχετικα καλους εργοδοτες και να φευγουμε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα...Και οταν βγει ο συζυγος στη συνταξη και επιστρεψουμε οριστικα,τοτε θα ειμαι 40 χρονων και σιγα μην βρω δουλεια ξανα...

Ενταξει το διασταυρωσα,τα εισητηρια για Κω ειναι ακριβα.Αλλα δεν χρειαζεται να πηγαινοερχομαστε καθε ΣΚ.Εγω παιρνω 22 μερες αδεια το χρονο και ο συζυγος πανω απο 40.Αν τις χωρισουμε σε μικροτερες αδειες και αν υπολογισουμε και καποιες αργιες τοτε σχεδον μια φορα το μηνα θα μπορουμε να βλεπομαστε...Ενω αν παμε οικογενειακως και με ενα μισθο στο σπιτι,τοτε μονο καλοκαιρι,Χριστουγεννα και Πασχα θα μπορουμε να ερχομαστε Θεσσαλονικη.

Πως σας φαινεται ο συλλογισμος μου-ενα γκαλοπ κανω σε εσας που με ανεχεστε!!! :D

Δoκιμασε το και πες μου,ματια μου :?:?:?:? .

ΚαΛή τυχη,ο,τι και αν αποφασισεις.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Καλημερα κουκλαμου ,να σου ζησουνε τα παιδακια σου και να ειστε καλα . Θα σου μιλησω ως γυναικα στρατιωτικου οπου και ειμαι . Σπιτι μου ειναι εκει οπου ειναι και η καρδια μου , οταν ερωτευομουνα τον Παναγιωτη ηξερα καλα ποια ειναι η δουλεια του και ποια δυσκολα εχει , βασικα πιο πολυ οι υπηρεσιες με αγχωνουνε . Ενας απο τους πολλους λογους που δεν εργαζομαι ειναι και αυτος , να μπορω δηλαδη να ακολουθω τον ανθρωπο μου οπου και να παει . Το ηξερα καλα αυτο απο την στιγμη που τον διαλεγα για αντρα μου και δεν με ενοχλουσε κιολας . Εμεις για να παρουμε αμεταθητο σχεδιαζουμε να κανουμε 3ο παιδι σε 2 χρονια αλλα ως τοτε μαλλον του χρονου παιζει μεταθεση στη Λαρισα . Με το 3ο παιδι αποκτας αμεταθητο για 10 χρονια στο μερος αρεσκειας σου . Δεν θα σοθ πω τι να κανεις φυσικα , αλλα κατσε και σκεψου αμα θα μπορουσες να ζησεις χωρις εκεινον στο σπιτι σας .

καλα να σας πανε ολα ο,τι κι αν αποφασισεις.

:) κι εγω πιστευω οτι εν μερει μιλανε οι ορμονες τωρα για την απελπισια σου,θα αλλαξει η κατασταση,θα δεις! :cool:

εγώ πάλι,σαν τη μαρυπ,θα πετουσα τη σκουφια μου....ναι θα τα αφην αολα πισω,δουλεια φιλους οικογενεια για διακοπες διαρκειας με τον αντρα μου και τα παιδια μου :wink::lol: αλλα δεν μου τυχαινουν τετοια εμενα!

ευκολα δεν ειναι καλη μου,τιποτα δεν ειναι ευκολο. ολα καλα να σας πανε.

ναι θα τα αφην αολα πισω,δουλεια φιλους οικογενεια για διακοπες διαρκειας με τον αντρα μου και τα παιδια μου :wink::lol: αλλα δεν μου τυχαινουν τετοια εμενα!

ευκολα δεν ειναι καλη μου,τιποτα δεν ειναι ευκολο. ολα καλα να σας πανε.

τα δύσκολα έχουν τη νοστιμιά όμως ...

:wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

αχ σοφακι..δυσκολη η αποφαση..ειχε χρειαστει να την παρω στο παρελθον..

τοτε επρεπε να φυγω εγω για επαρχια, χωρις παιδια βεβαια τοτε..

ηταν λιγους μηνες πριν το γαμο.να φανταστεις πως παρασκευη γυρισαμε απο ταξιδι μελιτος, κυριακη εφυγα για δουλεια.

ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων..εγω θεωρουσα απαραιτητο να εχω μονιμη δουλεια.οχι οτι δεν τα βγαζαμε περα με το μισθο του αντρα μου, αλλα το ηθελα.

οταν ξεκινουσε η ολη ιστορια, νομιζα πως δεν θα το αντεξω, καθε κυριακη που αποχωριζομασταν ημουν σε καταθλιψη..

ενιωθα πως η ζωη μου ηταν μεσα σε μια βαλιτσα και σε ενα κτελ..

εχω λιγο παραπανω απο χρονο που πια εχω παρει μεταθεση και καμια φορα λεμε τι καλα που ηταν τοτε..στην επαρχια με τις εκδρομες μας, τις βολτες μας, που περνουσαμε το σκ ποιοτικα, μονο για μας.τωρα παρολο που μενουμε μαζι, οι υποχρεωσεις μας κανουν να μην αξιοποιουμε στο επακρον το χρονο μας μαζι.

σοφια καταλαβαινω το διλλημα σου, στα λεω αυτα για να δεις και μια εμπειρια πανω στο θεμα. πως ναι ειναι δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο.

ευχομαι να αποφασισεις το καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου!!

Σημερα μιλησαμε λιγο με τον αντρα μου...Του ειπα καποιους απο τους προβληματισμους μου αλλα περισσοτερο μεσα απο τη συζητηση που ειχαμε προσπαθησα να εκμαιευσω πληροφοριες για το πως θα ενιωθε εκεινος αν αναγκαζοταν να παει μονος του...Μου προτεινε και μια λυση ακομη:οτι θα μπορουσαμε περα απο τις κανονικες αδειες να παρω και μια αδεια ανευ αποδοχων το καλοκαιρι και να ειμαι εκει...Δεν σημαινει οτι αποφασισαμε τιποτα...Απλα συζηταμε...Και δεν σημαινει οτι ειμαι ικανοποιημενη απο το γεγονος οτι ειναι θετικος...Δεν παυω να σκεφτομαι οτι αν τελικα παει μονος θα εχω τυψεις...Δεν λεω μπορει και να τα καταφερουμε μια χαρα αλλα...δεν παυει να ειναι ενας χωρισμος...Ελπιζω η λυση να μου φωναξει απο μονη της γιατι δεν σας κρυβω οτι - αν και βεβαια δεν με νοιαζει και πολυ- φοβαμαι οτι αν τον αφησω να παει μονος του σιγουρα καποιοι θα με κατηγορουν οτι δεν σταθηκα διπλα του να του συμπαρασταθω...

Έκανες πολύ καλά που μίλησες με το σύζυγο!!!

Όσο για το τι θα πουν οι άλλοι... μην το σκέφτεσαι. Ό,τι και να κάνεις μα Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σε κατηγορούν για το ένα ή για το άλλο ή για κάτι τρίτο που δεν το έχεις στο μυαλό!

Σημασία έχει να είσαι καλά εσύ, ο άνθρωπός σου και τα παιδιά σας! Η απόφαση αφορά εσάς και μόνο εσάς. Τι να την κάνεις την απόφαση όταν έχεις τους άλλους ευχαριστημένους αλλά εσείς να είστε χάλια μεταξύ σας;

Και κάτι ακόμα... στήριξη χρειάζεται η οικογένεια ολόκληρη.... και όχι μόνο ο σύζυγος. Αντίστοιχα θα μπορούσε να πει κάποιος πως ο σύζυγος δε στήριξε εσάς κτλ.... Γι'αυτό σου λέω... άσε τι λένε οι άλλοι και κοίτα μόνο τον εαυτό σου, τον άνθρωπό σου και τα παιδάκια σου!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

• 4 months later...

Τελειωσαν τα ψεμματα!Περασαν τεσσερις μηνες απο τοτε που ανοιξα αυτο το θεμα και ηρθε το πληρωμα του χρονου:στις 12 Ιουλιου πεταμε με τα παιδια για Κω!Θελω να σας πω οτι με βοηθησατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να παρω την αποφαση μου - ακομη κι αν τελικα δεν ειμαι 100% ικανοποιημενη με αυτη- και ιδιαιτερα θελω να ευχαριστησω την πολυ τρυφερη alcyon και την γλυκια maria70 που με τα πμ τους με βοηθησαν πολυ,με εβγαλαν απο μια απιστευτα ασχημα ψυχολογικη κατασταση και με απετρεψαν απο το να μην παθω μελαγχολια και λογω της λοχειας μου...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΟΥ!

Θα εχω ιντερνετ μεχρι την Παρασκευη κι επειδη εχω πακεταρισμα θα στειλω σε ολες σας ενα γλυκο χαιρετισμο απο τωρα και λαχταρω να σας ξαναβρω απο το νησι πια...Ελπιζω να μην μου την αργησουν την συνδεση στο ιντερνετ!!!

Να ειστε ολες σας καλα!!!:D:D:D

καλησπερα σοφακι.θελω να σου πω να πατε με το καλο στη κω και να περνας ομορφα με την οικογενεια σου και να σκεφτεσαι οτι θα ειναι μια νεα εμπειρια.να προσπαθησεις να απολαυσεις καθε στιγμη και οταν με το καλο θα γυρισετε να εχετε ομορφες αναμνησεις.σε ζηλευω λιγο.μενω στη μυτιληνη ολη μου τη ζωη και θα ηθελα α δω και κατι διαφορετικο.καλη τυχη να εχετε..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...