Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΑΛΑ 1ης ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ή ΟΧΙ;;

Recommended Posts

Βρε κορίτσακια μου.

Ο μπουμπούκος μου μου κάνει κάτι νούμερα τις τελευταίες μέρες....

Ενώ έτρωγε κανονικά τα 180 με 200 ml ξαφνικά τα κατεβάσαμε στα 150 και με ζόρι...

Πριν 3 μέρες αρχίσαμε και την κρέμα βανίλια το απόγευμα που ούτε για αυτή τρελλαίνεται...Από τα 50 ml που του έκανα εχθές έφαγε τα 20 ml μετά ήπιε γάλα βέβαια....Για νερό ούτε συζήτηση ούτε ζωγραφιστό δεν το θέλει...

Την δευτέρα θα πάμε στο γιατρό μας για το μηνιαίο ραντεβού... Την παρασκευή γινόμαστε 6 μηνών...

Υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει πια το 1ης βρεφικής ηλικίας γάλα και να θέλει το 2ης για να ξαναφάει τις ποσότητες που έτρωγε παίζει και αυτό... Και το γάλα από 1ης σε 2ης πότε το αλλάζουμε;;;;

Αχ βάσανα......!!!

Διαφημίσεις

Ισως είναι μια φάση που θα του περάσει, ισως να μην πεινάει και τόσο, εσύ τρώς κάθε μέρα το ίδιο, ίσως έχει και τα δοντάκια του και του έχει κοπεί λίγο η όρεξη!! Δεν είναι οτι δεν τρώει καθόλου, απλά έχει μειώσει την ποσότητα κατά 30 ml!!!

Νερό δεν πίνει σχεδόν κανένα μωράκι στην αρχή...δοκίμασε να του το ζεστάνεις λίγο (θερμοκρασία γάλατος) και ίσως το πιεί.

Οσο για την κρέμα, τώρα την αρχίσατε δώστου λίγο χρόνο, ακόμα δεν ξέρει ούτε το κουτάλι καλά καλά, θέλουν τον καιρό τους για να συνηθίσουν με τις στερεές τροφές!!

Καλό κουράγιο και υπονονή!!

:wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...