Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΖΕΥΓΑΡΙ...ΜΕ ΜΩΡΟ...ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ;

candy1234

Recommended Posts

Οι νονοί μας είναι ζευγάρι, παντρεμένοι και όταν θα κάνουμε την βάπτιση θα έχουν και μωράκι (τώρα είναι έγκυος η νονά). Σκεφτόμαστε τι δώρο να τους πάρουμε...ένα κοινό ή ξεχωριστό στον καθένα και τι; Ο νονός είναι ναυτικός και απο τεχνολογία είναι full...δηλαδή ψηφιακές μηχανές, κορνίζες, κλπ. Επίσης και απο ρολόγια full. Στη νονά όταν μας πάντρεψε (τότε ήταν ελευθερη) είχαμε πάρει δώρο ρολοι... Τι να πάρουμε βρε παιδιά; Η ιδέα του ταξιδιού θα μου άρεσε αλλά η κοπέλα θα είναι με μωρό παιδάκι...(ούτε 2 μηνών τότε) πού να πάει; Επίσης, ο νονός λίγο μετά την βάπτιση, θα φύγει για ταξίδι πάλι, οπότε ναυάγησε η ιδέα του ταξιδιού. Καλή λύση που θα με έβγαζε απο το αδιέξοδο θα ηταν να ρωτησω τη νονά (και φίλη μου πάνω απ' όλα) τι δώρο θέλουν...αλλά είναι πολύ διακριτική και δεν λέει που να χτυπιέσαι χάμο (τα ίδια μου έκανε και όταν την ρώταγα για δώρο γάμου όταν μας παντρευε...). Μετά έλεγα για έναν πίνακα για το σπίτι ...αλλά πάλι..ξέρω και εγώ...μήπως αυτό είναι κάτι που το παίρνει το ζευγάρι με το προσωπικό του γούστο; Έλεγα για κανένα χειροποίητο δημιούργημα (μεταλλο ή κάτι) για πάνω απο το τζάκι...αλλά τα παιδιά σε κανένα χρόνο θα φύγουν απο αυτό το σπίτι και δεν ξέρω αν το καινούργιο θα έχει τζάκι.. Λάμπες επιτραπέζιες έχουν...ουφ! Δεν ξέρω... Είναι πως παντρεύτηκαν πρόσφατα και είναι κομπλε απο τέτοια, κατόπιν αλλαγής των δώρων που τους έκαναν στο γάμο τους. Να τους δώσω χρήματα...δεν μου αρέσει σαν κίνηση για την βάπτιση... Θέλω κάτι να υφισταται σαν μπομπονιέρα των κουμπάρων στην εκκλησία... Καλά, τώρα θα μου πεις αν τους κάναμε δώρο ταξίδι, τι θα βάζαμε στην μπομπονιέρα; Καρτ ποστάλ;χιχιχιχι..εε...κάτι θα σκεφτόμουν...

Έχετε εσείς καμιά ιδέα; Ο άντρας μου δεν με βοηθάει...δηλαδή προσπαθεί αλλά όλο σαχλαμάρες ιδεες έχει...

Έλεγα να έκανα ένα κολιέ ή δαχτυλίδι στη νονά..στο νονό όμως τι;;;;

Διαφημίσεις

να σου πω αφου θα γεννησει συντομα γιατι δε κανετε ενα δωρο για το μωρο...καροτσι,κουνια δε ξερω αναλογα τα λεφτα πουθελετε να διαθεσετε...πιο χρησιμο θα ειναι απο κατι που απλα θα ειναι κοσμημα και μπορει να το βαλει μπορει και οχι....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Έλα που τα έχουν πάρει όλα..εντάξει θα τους πάρουμε μια ενδοεπικοινωνία με κάμερα για το μωρό...αλλά αυτό θα είναι το δώρο μας για την γέννηση του...Τι άλλο; Ιδέες;

κανε το πιο κουλο....πληρωσε μια μερα σε σπα γι αυτον και αυτην...σιγουρα θα χρειαζετε μια μερα αναζωογοννησης μετα τη γεννα :P:lol:

τεμεναδες θα εκανα αν μου το κανανε αυτο :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

για δωρο μπορειτε να σκεφτειτε μια ψηφιακη φωτογρ.μηχανη, ή μια ψηφιακη κορνιζα, μια καμερα.ρωτηστε τους καλυτερα.θα τους αρεσει κατι απο αυτα αν δεν το εχουν

1) νονά: κόσμημα

νονός: εικόνα του Αγίου Νικολάου

2) νονά: κόσμημα

νονός: ρολόι διπλό (αυτά που φοράνε οι αεροσυνοδοί που από πάνω λεει την ώρα της χώρας που είσαι και το άλλο την ώρα της χώρας σου)

3) νονά: κόσμημα

νονός: αλυσίδα για το χέρι ή το λαιμό

3) ταξίδι κι ας πάνε όταν μπορέσουν

aPiIp2.png AMd6p2.png

εγω που θα εχω 2 νονες και μπορει και 3 να βαλω

εχω παρει περιδερια στις 2 με μια ομωρφη καρδια πολυ μοντερνα

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Κοριτσια δεν ξερω αν βοηθάει..Αλλα ψαχνοντας για δωρα βρηκα αυτο το σάιτ που εχει κάποια πακέτα με δωρα όχι αντικείμενα αλλα απο εμπειρίες..Ειναι ενδιαφέρον ριξτε μια ματια!!Εχει πολυ προτωτυπα πραγματα και με τιμες νομιζω σχετικα καλες για καποιες περιπτωσεις..Εγω στην αδερφη μου που βαφτισε εκλεισα απο εδω ενα πακετο για σπα :wink:

http://www.dreamdays.gr/

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ προτείνω κάτι σε spa και για τους δύο... ειδικά αν μπορούν να αφήσουν το μωρό σε γιαγιά-παππού, θα το καταευχαριστηθούν. Οκ, η μαμά περισσότερο αλλά το αξίζει αφού θα γίνει μανούλα.

Αν είναι άνθρωποι του κοσμήματος, τότε κι αυτό είναι πάρα πολύ καλή λύση. Εγώ που δεν είμαι φρίττω στην ιδέα ότι κάποιος πετάει τα λεφτά του σε κάτι τόσο άχρηστο αλλά η κουμπάρα μου που το θεωρεί από τα πιο προσωπικά δώρα δεν έχει βγάλει ποτέ από πάνω της το δώρο από τη βάφτιση του γιου μου. Εϊναι θέμα ανθρώπου.

Εγώ ψηφίζω ταξιδάκι (όποτε μπορέσουν) ή ένα διήμερο σε σπα.

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

Γειά σας! Επειδή είμαι πολύ αντιπροσωπευτική περίπτωση σε αυτό που ζητάς σκέφτηκα να καταθέσω κι εγώ την γνώμη μου...Τι εννοώ αντιπροσωπευτική; Το καλοκαίρι θα βαφτίσω την κορούλα των αγαπημένων κουμπάρων μου, είμαι έγκυος (ο μπεμπούλης μου θα είναι λίγων μηνών τότε) και ο άντρας μου είναι στο ναυτικό!!!! Φοβερή σύμπτωση, έτσι;

Γενικά, βρίσκω πολύ καλές όλες τις ιδέες που αναφέρθηκαν παραπάνω αλλά η ιδέα του ταξιδιού ήταν η πιο δελεαστική και πρωτότυπη!!!

Αυτό που νομίζω, όμως, ότι θα πρέπει να λάβεις υπόψη είναι το στυλ και οι προτιμήσεις τους.

tcyDp3.png

Να ξέρεις ότι και στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη που έχει ενδιαφέροντα αντικείμενα τέχνης και ειδικά πολλές μεταξοτυπίες (και τίποτα από αυτά δεν είναι της σειράς) μπορείς να βγάλεις δωροεπιταγή με ό,τι ποσό θέλεις.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Κάτι σε κρύσταλλο για το σπίτι???

Μόνο προσέξτε το μην σπάσει, γιατί έχω δει σε γάμο να δίνουν το δώρο του κουμπάρου (κρύσταλλο) σε παιδάκι να το κρατάει και εκείνο να μπουρδουκλώνεται και να το κάνει θρύψαλα!!!

Αφου θα ειναι και οι δυο νονοι και ειναι και ζευγάρι θα επελεγα να τους παρω κατι για το σπίτι ή τελος παντων κατι κοινής χρήσης. Το ταξίδι ειναι καλή ιδέα αλλα μενει μονο σαν αναμνηση. Κατι καλό για το σπιτι συμφωνα και με τα γουστα τους νομίζω ότι ειναι μια καλή λύση. :)

Διαφημίσεις

Η ιδέα του spa είναι καλή αλλά όχι για το συγκεκριμένο ζευγάρι...δεν είναι του τύπου τους...και πολύ περισσότερο δεν θα μπορούν καθώς θα είναι πολλές οι υποχρεώσεις του...και συν τις άλλες ο νονός λίγο μετά την βάπτιση θα φύγει για κανένα 8μηνο...

Θέλω κάτι να μείνει...δεν ξέρω...ίσως τελικά καταλήξω σε χρυσαφικό...λευκοχρυσο δηλαδή...να σας ρωτήσω..για τον νονό ένα ωραίο λευκόχρυσο δακτυλίδι θα ήταν ωραίο; Βέβαια..χμμ δεν ξέρω αν θα το βάλει ο άνθρωπος...στο καράβι σίγουρα απαγορεύεται...λόγω δουλειάς (Β΄Μηχανικός). Να έπαιρνα κάτι για το σπίτι; Τι όμως; Κρύσταλλα δεν θέλω..είναι τίγκα...με πολύ συγκεκριμένα κομμάτια (μαύρο κρύσταλλο). Θα μπορούσα βέβαια να τους σκαλίσω σειρά απο ποτήρια με τα μονογράμματα τους (έχει πολύ συγγενικό μου άτομο βιοτεχνία κρυστάλλων) αλλά νομίζω πως είναι ήδη πολύ full απο τέτοια...

Το σπίτι είναι προς το μοντέρνο..με βεγκε επιπλα...να έπαιρνα κάποιο έργο τέχνης; Σκέφτομαι επίσης να τους κάνω, εκτός του όποιου δώρου, και μια φωτογραφία απο την βάπτιση οι δυο τους μαζί με τον μπέμπη σε ξύλο..ξέρετε αυτές τις φωτογραφίες που φαίνονται σαν προσωπογραφίες παλαιομένες πάνω στο ξύλο... Είναι κάτι σαν πίνακας...

Είδα σε ένα μαγαζί εδώ στον Πειραιά ένα διακοσμητικό για επάνω απο το τζάκι (κρεμαστό) ένα στεφάνι ελιάς μπρούτζινο μεγάλο...χειροποίητο...αλλά δεν ξέρω αν θα εκτιμηθεί ένα τέτοιο δώρο..ουφ...πολύ αγχος...πολύ αγχος..

Απο οτι εχω καταλαβει επειδη στον κουμπαρο ειναι που δυσκολευεσαι, στην κουμπαρα μπορεις να παρεις καποιο κοσμημα, οσα και να εχει, δεν παει χαμενο. Η γνωμη μου ειναι οτι θα μπορουσες να του παρεις καποιο σταυρο για το λαιμο, ή ακομα ενα καλο ρολοι με δερματινο λουρακι που ειναι πιο glam! Οι περισσοτεροι αντρες εχουν τα κλασσικα ρολογια με το μπρασελε. Ο πινακας ειναι πολυ προσωπικο γουστο. Εκτος αν το διαλεξετε μαζι! Βεβαια μπορουν να το αλλαξουν αν δεν τους αρεσει, αλλα δεν ξερω, μου φαινεται καπως ασχημο να αλλαξουν το δωρο....Και το ταξιδι καλο ειναι και πρωτοτυπο και θα τους μεινουν οι αναμηνσεις. Αλλα παλι δεν ξερεις αν και ποτε θα καταφερουν να πανε και δεν ειναι και κατι χειροπιαστο που μπορεις να πας στην εκκλησια οπως θελεις....Αφου οπως λες του αρεσουν τα gadgetακια, μπορεις να του παρεις ενα κινητο, μια ψηφιακη μηχανη, ενα playstation βρε αδερφε!!!!

• 2 months later...

Εμεις οταν βαφτισαμε τον γιο μας ψαχναμε τι δωρο να παρουμε στους κουμπαρους μας.Θελαμε κατι ξεχωριστο που θα τους μεινει και να ξεφυγουμε απο τα τετριμενα.Ρολογια ,κοσμηματα κλπ.Ετσι σκεφτηκαμε απο το να παρουμε μονο ενα δωρο στην νονα και ο ανδρας της να μεινει με τα χερια αδεια σκεφτηκαμε κατι για το σπιτι τους.Ειχε το μαγαζι αυτο ρολογια τοιχου,επιτραπεζια, πινακες με αναγλυφα σχεδια εμεις πειραμε ενα χειροποιηtο γλυπτο απο χρωματιστο γυαλι που πανω ειχε 2 δελφινακια και τους παρακαλεσα και μου γραψανε και αφιερωση πανω στο γυαλι.Μοναδικο σχεδιο.

ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ!

Πρεπει να πληρωσαμε περιπου στα 150 euro,και αξιζε πολυ τα λεφτα του.,αλλα ειχε και αντιστοιχα πιο απλα γυρω στα 70 euro.Εχει και τρομερες ιδεες για τη διακοσμηση του σπιτιου.Αν ηθελα την εβγαζα καθαρη και με ενα δωρο των 40 euro απο το ιδιο μαγαζι αλλα ηθελα κατι ξεχωριστο.Μπες και δες http://www.stylefantasy.gr

ωραίες ιδέες! μου άρεσε το ταξίδι και το σπα...θα καταλήξω όμως σε δωροεπιταγή απο τα μπιζ αρτ!!! δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδια και δουλεύουν φουλ. αμφιβάλω αν έχουν χρόνο να διαλέξουν και πίνακα....

Οι νονοί μας είναι ζευγάρι, παντρεμένοι και όταν θα κάνουμε την βάπτιση θα έχουν και μωράκι (τώρα είναι έγκυος η νονά). Σκεφτόμαστε τι δώρο να τους πάρουμε...ένα κοινό ή ξεχωριστό στον καθένα και τι; Ο νονός είναι ναυτικός και απο τεχνολογία είναι full...δηλαδή ψηφιακές μηχανές, κορνίζες, κλπ. Επίσης και απο ρολόγια full. Στη νονά όταν μας πάντρεψε (τότε ήταν ελευθερη) είχαμε πάρει δώρο ρολοι... Τι να πάρουμε βρε παιδιά; Η ιδέα του ταξιδιού θα μου άρεσε αλλά η κοπέλα θα είναι με μωρό παιδάκι...(ούτε 2 μηνών τότε) πού να πάει; Επίσης, ο νονός λίγο μετά την βάπτιση, θα φύγει για ταξίδι πάλι, οπότε ναυάγησε η ιδέα του ταξιδιού. Καλή λύση που θα με έβγαζε απο το αδιέξοδο θα ηταν να ρωτησω τη νονά (και φίλη μου πάνω απ' όλα) τι δώρο θέλουν...αλλά είναι πολύ διακριτική και δεν λέει που να χτυπιέσαι χάμο (τα ίδια μου έκανε και όταν την ρώταγα για δώρο γάμου όταν μας παντρευε...). Μετά έλεγα για έναν πίνακα για το σπίτι ...αλλά πάλι..ξέρω και εγώ...μήπως αυτό είναι κάτι που το παίρνει το ζευγάρι με το προσωπικό του γούστο; Έλεγα για κανένα χειροποίητο δημιούργημα (μεταλλο ή κάτι) για πάνω απο το τζάκι...αλλά τα παιδιά σε κανένα χρόνο θα φύγουν απο αυτό το σπίτι και δεν ξέρω αν το καινούργιο θα έχει τζάκι.. Λάμπες επιτραπέζιες έχουν...ουφ! Δεν ξέρω... Είναι πως παντρεύτηκαν πρόσφατα και είναι κομπλε απο τέτοια, κατόπιν αλλαγής των δώρων που τους έκαναν στο γάμο τους. Να τους δώσω χρήματα...δεν μου αρέσει σαν κίνηση για την βάπτιση... Θέλω κάτι να υφισταται σαν μπομπονιέρα των κουμπάρων στην εκκλησία... Καλά, τώρα θα μου πεις αν τους κάναμε δώρο ταξίδι, τι θα βάζαμε στην μπομπονιέρα; Καρτ ποστάλ;χιχιχιχι..εε...κάτι θα σκεφτόμουν...

Έχετε εσείς καμιά ιδέα; Ο άντρας μου δεν με βοηθάει...δηλαδή προσπαθεί αλλά όλο σαχλαμάρες ιδεες έχει...

Έλεγα να έκανα ένα κολιέ ή δαχτυλίδι στη νονά..στο νονό όμως τι;;;;

πάρε ένα ωραιο κόσμημα λαιμου απλο και διακριτικο για την μαμα....για τον μπαμπα μανικετοκουμπα ασημενια μοντερνα και για το μωρο αν θες ρωτα τι τους λειπει....απο την προικα μωρου και αν τα έχουν παρει παρε κατι σε ματάκι κοσμημα εννοω....για το χεράκι του παιδιου

1129643tvsq1yiqpw.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...