Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως τα βγάζετε πέρα?[οικογενειακά έξοδα]

Rachel

Recommended Posts

Καλά δε μιλάω γι αυτά όπως λάμπες κ τα απλά αυτά είναι αυτονόητα και συνήθως τα κάνω εγώ. Μιλάω να θέλουμε να αλλάξουμε ένα ντουί, να σφίξουμε μια βρύση που στάζει με κάβουρα κτλ εμείς πρέπει να φωνάξουμε ειδικό δυστυχώς. Οσο καλός είναι ο άντρας μου στα θέματα υπολογιστών λόγω δουλειάς τόσο δεν ασχολείται με τίποτα άλλο που θα χαλάσει στο σπίτι. Πολλές φορές δεν τον αφήνω κιόλας μην το αποτελειώσει εντέλώς

Στην επαρχία είναι τα πράγματα εντελώς διαφορετικά, οι τιμές φυσιολογικές σε σχέση με την Αθήνα. Το σουβλάκι, ο καφές είναι πολύ φθηνότερα και σε αυτο είσαστε τυχεροί.

μπα δεν είναι πιο φτηνά, είμαστε τουριστικό μέρος...

Εμένα ευτυχώς πιάνουν τα χέρια του και όλα τα κάνει εκείνος, έχει και τα εργαλεία του στο αποθηκάκι. Κι αν χρειαστούμε ειδικό έχει όλο και κάποιο γνωστό ειδικό που τον βοήθησε κι εκείνος με τη σειρά του κάπου και θα του πάρει λιγότερα. Αλλά ακόμα είμαστε στο νοίκι, τα πολλά λεφτά είναι στο σπίτι το μόνιμο...:?

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπα δεν είναι πιο φτηνά, είμαστε τουριστικό μέρος...

Εμένα ευτυχώς πιάνουν τα χέρια του και όλα τα κάνει εκείνος, έχει και τα εργαλεία του στο αποθηκάκι. Κι αν χρειαστούμε ειδικό έχει όλο και κάποιο γνωστό ειδικό που τον βοήθησε κι εκείνος με τη σειρά του κάπου και θα του πάρει λιγότερα. Αλλά ακόμα είμαστε στο νοίκι, τα πολλά λεφτά είναι στο σπίτι το μόνιμο...:?

ναι εκεί είναι γιατί και να μην κάνεις κάτι μέσα στο σπίτι σου αν χρειαστεί στην οικοδομή πρέπει να το πληρώσεις π.χ ένας λέβητας ,ένας καυστήρας,η πόρτα εισόδου κ.τ.λ.

Η αλήθεια είναι πως το σπίτι είναι ανοιχτός κουμπαράς βάζεις-βάζεις και δεν τελειώνεις ποτέ.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Θα πω μια συμβουλη οσον αφορα το σουπερ μαρκετ που ισως σε καποιες να φανει βλακεια αλλα εμενα με εξυπηρετει τρελλα......ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ! και τι εννοω..........

καθε τι που τελειωνει στο σπιτι το γραφω σε ενα χαρτι.......οταν μαζευτουν καποια που τα θελω οπωσδηποτε, παιρνω τηλεφωνακι.......τσουπ σε δυο ωρες στην πορτα μου.........

ετσι εχω γλυτωσει τρελλα λεφτα "αχ να παρω κι αυτο αχ κι εκεινο" και οχι μονο απ αυτα που θα χτυπησουν στο ματι μου αλλα κι απ αυτα που δεν τα θελω αμεσα και τα εβαζα σε λιστες......αναμονης!

θα δωσω ενα ευρω στο παιδι που τα ανεβαζει 2 πατωματα, ΟΚ, αλλα γλυτωνω πολυ πολυ περισσοτερα! και ολα τα σουπερ εχουν πια delivery!

κουράγιο αδέρφια...

Θα πω μια συμβουλη οσον αφορα το σουπερ μαρκετ που ισως σε καποιες να φανει βλακεια αλλα εμενα με εξυπηρετει τρελλα......ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ! και τι εννοω..........

καθε τι που τελειωνει στο σπιτι το γραφω σε ενα χαρτι.......οταν μαζευτουν καποια που τα θελω οπωσδηποτε, παιρνω τηλεφωνακι.......

αυτό ακριβώς κάνω με τον άντρα μου τώρα στην εγγυμοσύνη! Νομίζω ότι είναι πιο οικονομικά έτσι, όταν πήγαινα εγώ σουπερ πήγαινα και πιο συχνά και δεν έπαιρνα μόνο τα απαραίτητα!

Πολλά πετάγονταν, ναι ντρέπομαι που το λέω αλλά η αλήθεια να λέγεται :oops:

Τώρα το ψυγείο δεν είναι ποτέ γεμάτο αλλά έχει πάντα τα χρήσιμα υλικά για να μαγειρέψω κτλ! Aφήστε που έχει χώρο και για να βάλεις στο ψυγείο φαγητό και στην κατάψυξη (έτοιμο μαγειρεμένο) και δεν είναι όλα τίγκα όπως παλιά...

Οι άντρες εν αγνοία τους είναι πιο οικονόμοι και πιο γρήγοροι, παίρνουν αυτό που θέλουν ή που τους έχεις παραγγείλει και φεύγουν.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

pk33, γιατί να μην έχω παντρευτεί κάποιον σαν εσένα;! :lol:

Πέρα από την πλάκα, αυτό:

σε τι εξυπηρετεί;

χρειάζεται να πέφτουν 6 λίτρα όποτε πατάς το καζανάκι; Και με 3 λίτρα (αν είναι καλή η λεκάνη) καθαρίζει η τουαλέτα

Διαφημίσεις

Τώρα που σε βρήκα εύκαιρο pk33 και σε βλέπω και γνώστη..............εμείς ανάβουμε αυτόνομη θέρμανση κάθε μέρα περίπου 4 ώρες το σύνολο. Γενικότερα το σπίτι είναι πολύ ζεστό. Το βράδυ επειδή έχει πολύ υγρασία έχω αγοράσει καλοριφέρ λαδιού για τα δωμάτια των παιδιών. Το ένα είναι 18 ημερών και το άλλο 21 μηνών. Ομως καίνε πάρα πολύ ακόμα και στην μικρότερη ένταση. Εχω βάλει χρονοδιακόπτη να ανοίγουν μόνο 2 ώρες τη νύχτα μεσα στο νυχτερινό αλλά και πάλι οι καταναλώσεις εχουν αυξηθεί δραματικά. Πέρυσι οι μονάδες μας ήταν 12 περίπου τη μέρα και φέτος 20-25 μονάδες. Τι μπορώ να κάνω; Μη μου πεις να μην ανάβω καλοριφέρ δε γίνεται τα δωμάτια παγώνουν τη νύχτα. καμμιά άλλη λύση;

Αυτό που κάνεις δεν είναι βέλτιστο:

1. σε 4 ώρες δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί το σπίτι, οπότε ο καυστήρας δουλεύει όλες τις 4 αυτές ώρες.

2. τα καλοριφέρ με ηλεκτρικό ρεύμα δουλέουν συνέχεια.

Θα πρότεινα να ρυθμίσεις με το θερμοστάτη την κεντρική θέρμανση πχ από τις 7 το πρωί ώς τις 11 το βράδυ στους 21, και το βράδυ να το βάλεις πχ στους 19.

τι να πω ρε κορίτσια οικονομία ,οικονομία αλλά όταν πάω σ/μ τα καλάθια των περισσοτέρων έχουν από 2 μπουκάλια coca-cola,γαριδάκια και άλλα τέτοια που δεν τα λες και 1ης ανάγκης που ουσιαστικά δεν σου προσφέρουν και τίποτα,με συγχωρείτε πολύ αλλά νομίζω πως κοροϊδευόμαστε ή το άλλο κάνουν οικονομία στη θέρμανση-που για μένα την στερούν από τα παιδιά τους- αλλά το τσιγάρο τσιγάρο,που αν καπνίζουν και οι 2 είναι τουλάχιστον 200-300 ευρώ το μήνα ,νατα τα κοινόχρηστα ή μία δόση από ένα δάνειο ή τέλοςπάντων το σ/μ το μήνα.το καταλαβαίνω πως οι καιροί είναι δύσκολοι έχω και φίλη που αντιμετωπίζει πρόβλημα αλλά πιστεύω πως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

πολλοί γνωστοί μου πάνε τα παιδιά τους στο ΙΚΑ πλέον για εμβολιασμούς και όχι σε ιδιώτη γιατρό όπως πριν αλλά το τσιγάρο σύννεφο για μένα αυτά δεν συμβαδίζουν.

Τις ευκαιρίες τις κυνηγούσα πάντα όχι από τσιγκουνιά αλλά από την στιγμή που μπορώ να πάρω το ίδιο πράγμα πιο φθηνά γιατί να μην επωφεληθώ και να πάρω και κάτι ακόμα?

Συγνώμη αν θίγονται κάποιες/οι αλλά κρίνω με βάση αυτό που βλέπω.

Και εγώ συμφωνώ μαζί σου. Έχω φίλη που έχει σταματήσει το παιδί απο τα αγγλικά αλλά καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Οταν κάνουμε οικονομία κανουμε για όλους. Οταν την ρώτησα γιατί δεν κόβεις το τσιγάρο ή να το ελαττώσεις έστω, για να μπορεσει να παει το παιδι αγγλικά μου απάντησε πως το παιδί μπορει να τα βγαλει πέρα και χωρις αγγλικά εγω όμως δεν μπορώ χωρις τσιγάρο.

Και εγώ συμφωνώ μαζί σου. Έχω φίλη που έχει σταματήσει το παιδί απο τα αγγλικά αλλά καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Οταν κάνουμε οικονομία κανουμε για όλους. Οταν την ρώτησα γιατί δεν κόβεις το τσιγάρο ή να το ελαττώσεις έστω, για να μπορεσει να παει το παιδι αγγλικά μου απάντησε πως το παιδί μπορει να τα βγαλει πέρα και χωρις αγγλικά εγω όμως δεν μπορώ χωρις τσιγάρο.

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να υπαρχουν τετοιοι γονεις? γιατι ενταξει το καταλαβαινω αν υπαρχει θεμα διαβιωσης σημασια εχουν τα βασικα αλλα αν κανει 3 πακετα τσιγαρα και το παιδι δεν παει αγγλικα θα ηθελα να τη βρισω!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να υπαρχουν τετοιοι γονεις? γιατι ενταξει το καταλαβαινω αν υπαρχει θεμα διαβιωσης σημασια εχουν τα βασικα αλλα αν κανει 3 πακετα τσιγαρα και το παιδι δεν παει αγγλικα θα ηθελα να τη βρισω!!!

Πως εξηγείς και το ότι ενώ είμαστε 11 εκατομύρια, η μάλλον περίπου 6-7 εκατομύρια που μπορούν να έχουν κινητό (εννοείται ότι απλά απαγορεύεται τα παιδιά να έχουν κινητό), οι ενεργές συνδέσεις στην Ελλάδα είναι περίπου 18 εκατομύρια;

Αν δεν έχεις δουλειά γιατί πρέπει να έχεις 2 κινητά;

Επίσης πως είναι δυνατό με 20% ανεργία να γίνεται ανάρπαστο το iphone 4S;

Σε μια χώρα που οι κάτοικοί της είχαν συνειδητοποιήσει ότι έχει χρεοκωπήσει και οδηγείται με γοργά βήματα σε εξαφάνιση ώς κρατική ωντότητα, το iphone4S θα έπρεπε να μην είχε πουλήσει ούτε ένα κομμάτι.

Επίσης, δεν είναι δυνατό να διαμαρτυρόμαστε για ακρίβεια και πολύ περισσότερο για φόρους και ταυτόχρονα να μην έχει κλείσει ούτε ένα σκυλάδικο!

Pk33 όπου υπαρχει φτωχια υπαρχει και μεγαλος πλουτος Σιγουρα η φτωχεια δεν αφορα την πλειοψηφια του πλυθησμου μας αλλα το ποσοστο της μεγαλωνει

Αν 3 εκατομμυρια Ελληνες εχουν μεγαλα εισοδηματα αυτοι ειναι που καταναλωνουν αυτα που γραφεις.

Αρκετοι γνωστοι μου στο νοικι και με αθλια οικονομικα εχουν 2 συσκευες (τις πιο φθηνες) για να βαζουν καρτες οικονομικες(απο 2 εταιριες για να επωληθουν των προσφορων τους) και εχουν κοψει το σταθερο

Αμφιβαλλεις οτι υπαρχει φτωχεια; Δουλεψα στην απογραφη περυσι και ειδα απο μεσα πώς ζουν οικογενειες με παιδια..σπιτια που μενεις παγωτο απο τη χλιδη και αλλα που εμοιαζαν ερειπια Και η εκπληξη ηταν οτι μεσα στις παραγκες ηταν αρκετοι ανθρωποι μορφωμενοι που πριν ειχαν μια δουλεια (ηταν κομματι των ερωτησεων ποτε δουλεψατε και πού για τελευταια φορα) η πλειοψηφια βεβαια ηταν εκεινοι που ποτέ δεν ειχαν μια ευκαιρια στη ζωη τους

Η κριση εχει χτυπησει αλυπητα εκεινους που στηριζοντουσαν στη δουλεια τους χωρις στηριγματα απο κανεναν και χωρις περιουσιακα στοιχεια και δεν τους χτυπησε σημερα αλλα απο το 2008 τουλαχιστον Καποιοι απο αυτους ακουγαν με απορια να μιλανε ολοι τοτε για την γενια των 700 ευρω...και ντρεποντουσαν να πουν οτι ο μισθος τους ειναι κατι λιγοτερο

Πολλοι δεν πηγαινουν στο σουπερ μαρκετ για ανεφοδιασμο Υπαρχει η λογικη οτι θα φαω σουπα με ρυζι και μακαρονι και θα τη βγαλω Θα ξεγελασω και το παιδι με καμια τηγανιτα , κεφτεδες με οσπρια , το αλευρι εχει γινει πιο βασικο απο ποτέ

Αυτοι ενοειται δεν κανουν λιστα για ψωνια και αν σας διαβαζαν θα σας θεωρουσαν πλουσιους που ακομα εχετε αυτη τη δυνατοτητα

Ομως δεν ειναι ετσι Απλα καποιοι ακομα δουλευουν και εχουν και μια περιουσια απο πισω (απο τους γονεις) Καποτε αναλογα με αυτα που ειχαν προσαρμοζαν τη ζωη τους

..θυμαμαι στην πολ. οικονομια που μαθαιναμε τον πολαπλασιασμο των αναγκων

Οι βασικες αναγκες ειναι στεγη τροφη και ενδυση ,προσβαση σε υπηρεσιες παιδειας και υγειας οταν αυτες δεν καλυπτονται μιλαμε για σκληρη φτωχεια

Παρ'ολα αυτα γενικα δεν διαφωνω γενικα με αυτα που λες .Εχω κι εγω την απορια γιατι ο μεσος Ελληνας θελει και παιρνει στεγαστικο για σπιτι 100 και 120 τετραγωνικων και οχι 70 ή 80;(και μετα κλαιγεται για τη δοση)

Γιατι εχει κανει τα παιδια του να πιστευουν οτι "αξιζουν " τα παντα (υλικα αγαθα) και κανει το σκ..το του παξιμαδι να τους τα εξασφαλισει;( μεσα και το i phone)

Αληθεια εχεις δει πολλα 12χρονα χωρις κινητο;

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Επίσης, δεν είναι δυνατό να διαμαρτυρόμαστε για ακρίβεια και πολύ περισσότερο για φόρους και ταυτόχρονα να μην έχει κλείσει ούτε ένα σκυλάδικο!

Λόγω του λεγόμενου πουλ-μουρ!! (εκ του "πουλάω μούρη")

Γιατί ο Lak. Γαβαλάς μπορεί να χρωστάει στο κράτος 1,4εκ για ΦΠΑ, να έχει δηλώσει πτώχευση, αλλά και στα σκυλάδικα πηγαίνει και iphone έχει και εκπομπή στην τηλεώραση.... Όπως και ο Βοσκόπουλος, που εκτός των χρεών του έχει και πολυτελή ζωή και πολυτελή δουλειά και γυναίκα βουλευτή (πρώην υφυπουργό!). Όπως και ο Ψωμιάδης, που όλοι γνωρίζουμε τι χρωστάει και τι ζωή κάνει.... Αυτά από τους διάσημους...., βάλε τώρα και τους λιγότερο διάσημους....., φαντάσου πόσους "κλέφτες" γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του κράτους και δεν τους παίρνουν τα χρωστούμενα, αλλά προτιμούν να τα παίρνουν από εμάς τους πολλούς και άσημους, γιατί τελικά το πουλ-μουρ έχει αποτέλεσμα!!!

Και μετά μου λες να συνεχίσω να πληρώνω τους φόρους μου κανονικά όπως τόσα χρόνια για να σώσω εγώ το κράτος τώρα,χαχαχαχα.....

-Όταν ο ένας από τους 2 συζήγους έχει ελεύθερο επάγγελμα και κάποια έξοδα "βαρβατα" μη υπολογίσιμα πως να κάνεις την έρμη τη λίστα έσοδα-έξοδα ??

-Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να έχει το iphone4 :D

rQGhp3.png

χρειάζεται να πέφτουν 6 λίτρα όποτε πατάς το καζανάκι; Και με 3 λίτρα (αν είναι καλή η λεκάνη) καθαρίζει η τουαλέτα

Απλώς νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν έχει να κάνει τόσο με την εξοικονόμηση χρημάτων όσο μ' εκείνη του νερού. Να σου πω την αλήθεια για τη συγκεκριμένη χρήση εγώ προσωπικά δεν το λυπάμαι τόσο. Ιδίως επειδή προσπαθώ να καθαρίζω με απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον (και, όσο γίνεται, φυσικά, όπως: φυσικό σαπούνι, ξύδι, σόδα φαγητού, βόρακας, ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι, χυμός από λεμόνι...) αποφεύγοντας τα υπόλοιπα. Είναι κι αυτός ένας τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων και ταυτόχρονα προστασίας του περιβάλλοντος. Φιλικά!

697577wcowvfyq3s.gif

Αυτό που κάνεις δεν είναι βέλτιστο:

1. σε 4 ώρες δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί το σπίτι, οπότε ο καυστήρας δουλεύει όλες τις 4 αυτές ώρες.

2. τα καλοριφέρ με ηλεκτρικό ρεύμα δουλέουν συνέχεια.

Θα πρότεινα να ρυθμίσεις με το θερμοστάτη την κεντρική θέρμανση πχ από τις 7 το πρωί ώς τις 11 το βράδυ στους 21, και το βράδυ να το βάλεις πχ στους 19.

Αυτο που λες χαιρω πολυ το ξερω κι εγω.Ομως το προβλημα μας ειναι το εξης.Ναι μεν η θερμανση ειναι αυτονομη εν μερη ομως.Ειμαστε διπλοκατοικια κ αν αναψω εγω καλοριφερ ταυτοχρονα αναβουν κ του κατω διαμερισματος κ το αντιστροφο.Οποτε δεν μπορω να το εχω ολη μερα οπως λες γιατι οι αλλοι δεν θελουν.Τωρα θα μου πεις γιατι δε ζητας να κανουν πληρη αυτονομια;Το εχουμε συζητησει και την ανοιξει που θα κανουν ανακαινιση στο κατω διαμερισμα θα φτιαξουν κ την αυτονομια.Ελπιζω δλδ. Παρολα αυτα το σπιτι ειναι πολυ ζεστο.Εχουν κανει ειδικη επιστρωση σε τοιχους κ ταρατσα για υγρασια.Να φανταστεις σημερα εχουμε 20 βαθμους μεσα χωρις να το εχω αναψει.

Το παν για οικονομια ειναι το κομπιουτερακι και το Youtube. Α, και τα φόρα! Και εξηγούμαι:

1. Κομπιουτεράκι: Με το που πληρωθουμε, πληρώνονται κάρτες (περασμένα λάθη συζύγου), δόση αυτοκινητου, ενοικιο. Με αυτα που μένουν υπολογίζουμε 60 ευρώ για ψώνια εβδομάδας ΠΑΝΤΑ με λίστα. Το φαγητό ειναι κανονισμένο συμφωνα με μενου εβδομάδας και έτσι δεν κάνουμε τυχαίες αγορές. Το μονο μείον που εχω εντοπίσει ειναι να πηγαινει ο καλος μου μονος του στο σουπερ μαρκετ. Θα μου πάρει ξηροκάρπια, τα πιο ακριβα, ψάρι το πιο ακριβο κλπ. Γι αυτο κοιτάω να πηγαίνω μονη μου και να παιρνω αυτα που χρειάζομαι. Ακόμα προσπαθω να (του) κόψω αναψυκτικα και μπυρες γιατι τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Το αυτο και για τα κορνφλέικς. Εννοείται ότι μαγειρευω καθημερινα, σε χύτρα οποτε μπορώ και γίνεται. Γλυκακι φτιάχνω καθε βδομαδα με τα χεράκια μου, το ίδιο και κέικ, πίτσες κλπ. Παλια ζύμωνα κιολας αλλά επειδή ο καλός μου προτιμα παξιμάδια και γω δεν τρωω ψωμι, το σταμάτησα. Τα απορρυπαντικα τα εχω κόψει γιατι μου μυρίζουν. Βάζω ΠΑΝΤΟΥ άσπρο ξυδι!

2.Υoutube: μαθαινεις πως να κανεις πράγματα μονος σου...Απο μεταποιήσεις, βαψιματα κλπ. Εγω έμαθα πως να έχω ένα μικρό μποστανάκι στο μπαλκόνι μου.

3.Φορα (πληθ. φορουμ). Ήδη απ' όταν ήμουν στο Λονδινο το 2004 ήξερα για το ebay και ψωνιζα cd κλπ όταν εδω οι τιμές ηταν απλησίαστες. Τσουκου τσουκου διαβάζοντας και ρισκάροντας έμαθα για όλες αυτες τις αγορές μεσω ιντερνετ. Τι να πω;;;ότι πηρα νυφικο απαιχτο με 160 ευρώ;;;(1600 ζητουσε ο οικος). Οτι την προηγουμενη βδομάδα αγόρασα ψηφιακη μιση τιμη απ' ότι στην Ελλάδα με τα μεταφορικα;;; Ότι έμαθα ότι μέχρι και βρεφικο γαλα 1ης ηλικίας και πάνες μπορείς να πάρεις απεξω σε πιο συμφέρουσες τιμες;Διαβάζω και ενημερώνομαι για το κάθετι και κοιτάω οι αγορές μου να ειναι οι πιο συμφέρουσες. Πλην σουπερ μαρκετ, τα υπολοιπα τα αγοράζω διαδικτυακα!

Διαφημίσεις

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο δυσκολευόμαστε. Εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας έχω συνεταιριστεί με το κράτος και δουλέυω μόνο γι'αυτό.Δηλαδή το αγαπημένο μας κράτος απαιτεί να συναιτεριστούμε. Εγώ δεν θέλω. Φ.Π.Α. , ΟΑΕΕ και τέτοια ωραία ......

Σήμερα μας ήρθε και το αξιολάτρευτο χαράτσι της ΔΕΗ. 1050 ευρόπουλα........ σαν ανέκδοτο ακούγεται..... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!!!! Που ότι αποφασίζουν αυτοί, πρέπει εμείς τα κορόϊδα να το πληρώνουμε!

Τα έχω πάρει χοντρά!!!!

sj3dp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο δυσκολευόμαστε. Εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας έχω συνεταιριστεί με το κράτος και δουλέυω μόνο γι'αυτό.Δηλαδή το αγαπημένο μας κράτος απαιτεί να συναιτεριστούμε. Εγώ δεν θέλω. Φ.Π.Α. , ΟΑΕΕ και τέτοια ωραία ......

Σήμερα μας ήρθε και το αξιολάτρευτο χαράτσι της ΔΕΗ. 1050 ευρόπουλα........ σαν ανέκδοτο ακούγεται..... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!!!! Που ότι αποφασίζουν αυτοί, πρέπει εμείς τα κορόϊδα να το πληρώνουμε!

Τα έχω πάρει χοντρά!!!!

Και το ''ωραιο'' ειναι οτι αν αυριο τους την δωσει θα πουν φορολογούμε και αυτο και το αλλο και το παραλλο και εμεις θα πρεπει να βρουμε και να τα δωσουμε....

καθε μερα κατι καινουργιο βγάζουν...ημαρτον.

Δεν εχει πάτο το πηγαδι....οσο ριχνουμε θελει και αλλο..κι αλλο...κι αλλο.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Το θέμα είναι τι κάνουμε??? Απο οτι βλέπω δεν γίνεται να μην το πληρώσουμε. Το 80% του πληθυσμού το έχει πληρώσει. Δεν έχουμε περιθώριο εξαίρεσης αλλά ούτε και λεφτά για να το πληρώσουμε......

sj3dp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...