Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

Recommended Posts

Φιλενάδες μου σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας!

Ειμαι 19,5 εβδομάδων και προς το παρόν από το μωρο μου νιώθω μόνο σαν να περπατάνε μυρμηγκάκια στην κοιλιά μου. Τα νιώθω παντού και κυρίως τις πρωινές ώρες που είμαι στο γραφειο. Τόσα μυρμηγκάκια που ξύνομαι από φαγούρα! Μέχρι εδω καλά. Όμως όλοι μου λένε (θειες, γιαγιάδες κτλ) "μα καλά ακόμα δεν το έχεις καταλάβει να κινείται ?". Με έχουν αγχώσει ρε κορίτσια. Μια ξαδέρφη μου από την 18η εβδομάδα καταλάβαινε κινήσεις. Εγώ γιατί όχι? ο γιατρός μου είχε πεί ότι θα το νιώσω από την 19η εως την 21 εβδομάδα. Λέτε να μην είναι καλά το μωρό μου? :cry:

Διαφημίσεις

Φιλενάδες μου σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας!

Ειμαι 19,5 εβδομάδων και προς το παρόν από το μωρο μου νιώθω μόνο σαν να περπατάνε μυρμηγκάκια στην κοιλιά μου. Τα νιώθω παντού και κυρίως τις πρωινές ώρες που είμαι στο γραφειο. Τόσα μυρμηγκάκια που ξύνομαι από φαγούρα! Μέχρι εδω καλά. Όμως όλοι μου λένε (θειες, γιαγιάδες κτλ) "μα καλά ακόμα δεν το έχεις καταλάβει να κινείται ?". Με έχουν αγχώσει ρε κορίτσια. Μια ξαδέρφη μου από την 18η εβδομάδα καταλάβαινε κινήσεις. Εγώ γιατί όχι? ο γιατρός μου είχε πεί ότι θα το νιώσω από την 19η εως την 21 εβδομάδα. Λέτε να μην είναι καλά το μωρό μου? :cry:

Eγω την ενοιωσα πρωτη φορά την 22η εβδομάδα. Εως τότε ούτε "μυρμηγκακια" ουτε τίποτα!! Μην ανησυχείς.. Οπως βλεπεις η δικιά μου μια χαρά είναι :wink: (Και μην ακούς τους άλλους γιατί και εμενα με ειχαν τρελά νει και ανησυχούσα αδικα όπως και εσυ!!)

Μια χαρά είναι το μωράκι σου . Μην ακούς κανέναν. Απλά κινείται και εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Θα έρθει η ώρα που θα το καταλάβεις για τα καλά πίστεψέ με! Μην φοβάσαι και μην ακούς κανένα μια χαρά είναι το μωράκι σου.

κοπελα μου μην ακουσ και επηρεαζεσαι απο θειεσ+γιαγιαδεσ...οπου να ναι θα το νιωσεισ κι εσυ για τα καλα!!!αυτο διαφερει απο γυναικα σε γυναικα !!κατα την γνωμη μου σε 1-2 εβδομαδεσ θα τρωσ κατι κλωτσιεσ που θα απορεισ που βρηκε τοση δυναμη!!!!

αν παλι δεν εχεισ καθυσυχασει με τα λογια μασ , πηγενε και κανε εναν υπερηχο που θα δεισ οτι στην πραγματικοτητα το ζουζουνι κλωτσαει και μαλιστα πολυ , απλα εσυ δεν το νιωθεισ!!!

ειδες ρε γμτ πως σε αγχώνουν όλοι? κι εμένα κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, όποιος κι αν είναι, λέει: Τι? ακόμηδεν κλότσησε? Περιεργο...

και σε κάνουν να νιώθεις ότι υπάρχει πρόβλημα χωρίς λόγο. εμενα μέχρι κι οτι μήπως τα ποδια του έχουν πρόβλημα μου έχουν πει... Ευτυχώς που στους υπέρηχουν βγαίνουν όλα κάλά. Εγώ έχω να πω ότι όσο κι αν μας πάρει μέχρι να νιώσουμε την πρώτη κλοτσιά, θα τη νιώσουμε κάποια στιγμή και θα είναι υπέροχο. Μέχρι τότε ας ευχαριστηθούμε τον ύπνο (με τις κατουρο-διακοπές του μόνο! χαχαχαχα).

Τα μωράκια μας είναι μια χαρά. Αφού το βλέπουμε και κινήτε στο υπερηχογράφημα, κάποια στιγμή θα κουνηθεί και στην κοιλιά - δε μπορει!

Πόπο τελικά πρέπει να μην ακούς άνθρωπο σε όλη την εγκυμοσύνη σου για να είσαι ήρεμη. Όσο ακούς ταράζεσαι!

Gxp7p3.png yBZjp3.png

Διαφημίσεις

Η αλλη μου ελεγε απο την 12η εβδομαδα "καλα δεν καταλαβαινεις τιποτα?" :shock: Ελεος. Ειμαι 20.5 και τωρα το νιωθω πλεον για τα καλα. Μπορει να το ενιωσες και να μην εδωσες σημασια. :wink:

lcWup3.png

Με το καλό το μωράκι σου!

Συνήθως στην πρώτη εγκυμοσύνη αργείς να το ακούσεις το μωράκι...Στη δεύτερη, δεν είναι οτι κινείται παραπάνω, απλά ξέρεις πώς είναι οι κινήσεις του και το καταλαβαίνεις νωρίτερα...Μην αγχώνεσαι! Και μην ακούς κανέναν...Εγω και τους δυο τους είχα αιστανθεί παρα πολύ νωρίς, αλλά σιγουρεύτηκα οτι δεν ήταν τα έντερά μου ή η ιδέα μου μετά την 20η εβδομάδα!

Απαξ και το ακούσεις, μετά θα νοιώθεις συνέχεια το τρελό πανηγύρι και δεν θα μπορείς να ησυχάσεις (ΚΑΙ απο χαρά και προσμονή!!! ;) )

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Μα τι κόσμος αναίσθητος είναι αυτός που κυκλοφορεί ελεύθερος... :mad:

Γράφτους στα παλιά σου τα παπούτσια και άκου μόνο τον γιατρό σου που ξέρει τι σου λέει και σου λέει όπως είπες ότι έχεις ακόμη 1-2 βδομάδες περιθώριο μέχρι να το νιώσεις πρώτη φορά! :)

39of6754xr8myz8h.png

Διαφημίσεις

μην ανησυχεις κοριτσι μου !

εγω ειμαι εγκυος στο τριτο... αυριο μπαινω στην 22η εβδομαδα και μολις πριν 10 μερες το ενιωσα κανονικα!!!

με ειχαν πρηξει απο τη 12η εβδομαδα!!

το ακουσες? το ακουσες ???

τους ελεγα

οχι, δεν το ακουσα, αλλα αν συνεχισετε ετσι... το μονο σιγουρο ειναι το θα τ΄ακουσετε εσεις και απο την καλη και απο την αναποδη!!!!!!!

αιντε πια!!! :evil:

Εγώ για πολύ καιρό δεν είχα νιώσει κλωτσιά-κλωτσιά. Αυτό που ένιωθα μονίμως ήταν ένα τέτοιο γαργαλητό σαν τα μυρμηγκάκια που λες. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, είδα ότι είχε τη συνήθεια να "περπατάει" τα δαχτυλάκια της - χεριών και ποδιών ... υποθέτω ότι ήταν ακριβώς αυτό που έκανε και μέσα στη μήτρα. Ευχαριστώ, παιδί μου, που δεν κλωτσούσες τότε δυνατά, γιατί τώρα με έχεις ταράξει :lol:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Μα τι μανία είναι αυτή που τους πιάνει όλους....όλη την ώρα η ίδια ερώτηση: το άκουσες?

εγώ τους απαντούσα: ναι το άκουσα στον υπέρηχο. χτυπαγε δυνατα η καρδιά του!!!!!!!

και μετά μου έλεγαν:α!δεν ενοούσα αυτό....εννοούσα αν κουνιέται!

Μην αγχώνεσαι καθόλου!

πλησιαζει η ωρα που θα το ακουσεις.

και αν δεν ησυχάζεις...η καλύτερη λύση να πας να κανεις εναν υπερηχο, να σου λυθεί η απορία για το αν ειναι καλα.

αυτο είχα κανει στην αρχη της εγκυμοσυνης, όταν με ειχε φαει το αγχος για το αν ειναι καλα το μωρο!Σηκωθηκα Σάββατο βράδυ και πήγα για υπέρηχο!

Ήταν όλα καλά και ηρέμησα....

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

ολεσ λιγο εωσ πολυ τα ιδια αντιμετωπιζουμε η αντιμετωπισαμε!!!εμενα ακομα με ρωτανε!!!η δε πεθερα μου...<<το ειδεσ στον υπερηχο?σχηματιστηκε???>>καμια φορα θα τησ πω οχι καλε στον εννατο το συναρμολογουν και στο δινουν!!!!!!ετοιμη ειμαι να το πω!!!!και τησ εχω εξηγησει οτι απο 2 μηνων ειναι σχηματισμενο αλλα μετα απλα αναπτυσεται!!!αλλλα!!!!τα μυαλα τουσ!!!!

Διαφημίσεις

Πωπω Θεέ μου... Όλες τα ίδια ακούμε και τα ίδια τραβάμε τελικά. Η χαζομάρα σε ολο της το μεγαλείο. Και εγώ έτσι είχα σκάσει που άργησα να το καταλάβω. Γίνεται όταν μένουμε έγκυος να μας κλείνουν σε μια γυάλα να μην ακούμε καμία? (γιατί τη ζημιά, γυναίκες την κάνουν...)

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Μην ανησυχείς μια χαρά είναι το μωράκι σου! Όλες τραβάμε αυτές τις χαζές ερωτήσεις. Όχι τίποτε άλλο σε αγχώνουν και από πάνω. Μη δίνεις σημασία. Εγώ περίπου στην 20η βδομάδα νομίζω ότι το κατάλαβα και μη φανταστείς τίποτε το φοβερό ή καθημερινό! Που και που έδινε το στίγμα του. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο έντονα θα το καταλαβείς.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011