Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ::ΟΕΟ!

angi

Recommended Posts

Απο τοτε που εγινα μανουλα,ονειρευομαι τα επομενα χρονια....

Οταν ο μπεμπουλης θα περπατησει,θα τρωει μονος του,θα μιλαει και θα συζηταμε,θα παει σχολειο,θα σπουδασει,θα γνωρισει κανενα κοριτσι,θα το φερει σπιτι.......ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ!!!Μεχρι εδω!

Τωρα;

Θα εμαι καλη πεθερα;Φοβαμαι πως θα ειμαι λιγο παραξενη.Αλλωστε ποια δεν εχει ψηλα τον πυχη για το βλασταρι της;

Μηπως τελικα μου κανει κακο που εχω πεθερα αστερι και εγω γινω τυραννος;

Θα μου τον προσεχει;Θα μαγειρευει;Θα του εχει τα ρουχαλακια του καλοσιδερωμενα οπως η μαμαααααα;Πολυ φοβαμαι οτι θα προσπαθησω να παρω τον ελεγχο στα χερια μου,να επιβαλλω την ταξη (μηπως το κανω ακομη κι αν υπαρχει ταξη ομως;).

Η χειροτερη πεθερα θα ειμαι κοριτσια!Η πιο θανασιμη απο ολες! :twisted:

Εσεις ομως....ΤΙ ΠΕΘΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ;ΡΙΞΤΕ ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ! :lol::lol::lol:

FWusp3.png

Διαφημίσεις

:roll::roll::roll: σωστή ερώτηση :lol::lol::lol:

... η πεθερά μου είναι ενας άνθρωπος πολύ αγαπητός , όπου σέβετε απόλυτα το γεγονός οτι ο γίος της εχει την δική του οικογένεια :D

(κάπου έχω γράψει για την γιαγιά Ελένη ...)

ελπίζω να της μοιάσω :cool: (αν και δεν το βλέπω... :P )

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Εγω παλι πιστευω οτι θα ειμαι καλη πεθερα , θα χαιρομαι αμα αγαπανε τα παιδια μου οι συντροφοι τους και περνανε τελεια μαζι τους , εξαλλου αυτο θελει καθε μαμα να περναει καλα το παιδι της , και περναει καλυτερα οταν δεν το δυσκολευει εκεινη τη ζωη .Θεωρω οτι επειτα απο οσα περασα απο τη μαμα μοιυ μεχρι να φτασουμε να ηρεμησουμε , θα ειμαι μια μαμα οπου θα σεβαστει απολυτα τις επιλογες των παιδιων μου αρα κατα συνεπεια και τους ανθρωπους που θα εχουνε διπλα τους . Μακαρι να εχουνε υγεια και εμεις μαζι τους για να φτασουμε να τους χαρουμε παντρεμενους και να ακουσουμε μωρακια να μας φωναζουνε "γιαγια" !!!!

παιδια σκυλα κ εγω νομιζω θα γινω! :oops::oops::oops:

εγω το εχω καπως στο μυαλο μου....στην αρχη δε θα τον θελω με τιποτα! μετα θα νευριασω που δε με ακουει η κορη μου, μετα θα κανω μουτρα, μετα θα με διαολοστειλει ο μπαμπας της κορης μου, μετα αφουου τους εχω κανει το βιο αβιωτο θα δω οτι ο γαμπρουλης μου θα ειναι ενα πολυ καλο παιδι αφου θα τον εχει διαλλεξει η κορη ΜΟΥ! :lol::lol::lol::lol::lol:

το ΜΟΥ το πιασατε? :lol::lol::lol:

Η πεθερά μου είναι υπόδειγμα πεθεράς

Κακιές εμπειρίες απο πεθερές δεν έχω

Δεν αγχώνομαι για το τι πεθερά θα γίνω, γιατί το μόνο που θέλω είναι να περνάει καλά το παιδί μου. Αφου λοιπόν ο γάμος θα είνια δικιά του επιλογή εγω το μόνο που θα έχω να κάνω θα είναι να τους βοηθάω όσο μπορώ και μου επιτρέπετε

Αυτό που φοβάμαι εγω είναι ο στρατός που δεν θα είναι δική του επιλογη εκεί είναι που θα χρειαστώ υπογλώσσια...

Ενα άλλο που φοβάμαι είναι αν μου φέρει νύφη αλλοδαπή (αλβανίδα συγκεκριμένα) sorry αν θίξω κάποιες απλά εγω δεν τις συμπαθω για δικους μου λόγους.

Διαφημίσεις

Νομιζω το μεγαλυτερο προβλημα υπαρχει μεταξυ πεθερας και νυφης και οχι πεθερας και γαμπρου. Αρκει βεβαια ο γαμπρος να ειναι καλη περιπτωση. :lol: Η μανα του ανδρα δυστυχως βλεπει τη νυφη σαν αυτη που της τυλιξε το γιο, και ηξερε αυτη μια αλλη καλυτερη περιπτωση νυφης αλλα ο γιος δεν την ηθελε, και αν την ακουγε και την επαιρνε και περνουσε καλυτερα απ αυτη που εχει τωρα μπλα μπλα μπλα. :? Δεν ξερω αν υπαρχει αντιστοιχο πεθερου με γαμπρο (που του πηρε την κορουλα μπλα μπλα μπλα) αλλα πιο πολυ για πεθερες λεμε και οχι για πεθερους. :D

lcWup3.png

:roll::roll::roll: σωστή ερώτηση :lol::lol::lol:

... η πεθερά μου είναι ενας άνθρωπος πολύ αγαπητός , όπου σέβετε απόλυτα το γεγονός οτι ο γίος της εχει την δική του οικογένεια :D

(κάπου έχω γράψει για την γιαγιά Ελένη ...)

ελπίζω να της μοιάσω :cool: (αν και δεν το βλέπω... :P )

:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Συμπεθέρααααααααααααααααααααααααααααα

μη το λες, μη το λες!!!!

να σου φερω εγω τον αντρα μου να σου πει για τη πεθερα του.....

Το καλο στην δικη σου περιπτωση ομως ειναι οτι αναγνωριζεις τα δικια του αντρα σου!

Για φαντασου να ησασταν απο τα ζευγαρια που λενε:Καλα τι σου φταιει η μαμα μου;;;;! :lol:

FWusp3.png

Διαφημίσεις

μωρε εγω τα αναγνωριζω, αυτος τα δικα μου δικια τα αναγνωριζει? :roll:

ασε ειμαστε οικογενειακως πεθεροπληκτοι! :lol::lol::lol:

Ειναι αμοιβαιο το θεμα!!Να ειστε αγαπημενοι και ολοι οι αλλοι λεπτομερειες.

FWusp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια

Και εγώ το έχω ένα αγχος για το τι πεθερά θα γίνω.....

Απο τη μια μεριά σκέφτομαι ότι θέλω το καλύτερο για το παιδί μου και απο την άλλη ότι απλά πρέπει να διαλέξει ο ίδιος τη σύντροφό του όπως έκανα και εγώ (παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των γονιών μου, τώρα τον λατρεύουν τον αντρα μου)....

Αυτό παντως που νομίζω ότι όλες οι μανάδες πρέπει να κάνουν είναι να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να χτίζουν γερές βάσεις για τη διαμορφωση του χαρακτήρα τους....

Εξάλλου, το πιο συννηθες φαινόμενο είναι ότι τα παιδιά παντρεύονται ανθρώπους που έχουν τα χαρακτηριστικά των γονιών τους (χαρακτηριστικά που τους είναι οικεία).

Βέβαια, τώρα που έχω και εγώ ένα γιο, πολλές φορές καταλαβαίνω τι μου έλεγε η μητέρα μου πριν μερικά χρόνια.

Παντως να ξέρετε ότι όλες οι αγορομάνες σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο....

line_m122_beg_41_time_1201237200_text_6f20706170616b6f732065696e616920.gif

εγω δεν αγχωνομαι...

εχω σκοπο να ξανανιωσω σε καμια 20αρια χρονια...

θα αφησω τον αντρα μου να ασχολειται με τα παιδια του και τους αντρες/γυναικες τους..

εγω θα κυνηγαω πιπινια...

δεν θα ασχολουμαι με τετοια.......

εγω δεν αγχωνομαι...

εχω σκοπο να ξανανιωσω σε καμια 20αρια χρονια...

θα αφησω τον αντρα μου να ασχολειται με τα παιδια του και τους αντρες/γυναικες τους..

εγω θα κυνηγαω πιπινια...

δεν θα ασχολουμαι με τετοια.......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ δεν νομίζω ότι θα ασχοληθώ!!!!!

καλά παιδιά να είναι και ας κάνουν ό,τι θέλουν...

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω νομιζω εξαρταται απο τον ανθρωπο.Αν τα παιδια μου περνουν καλα τι προβλημα να εχω; η δικη μου πεθερα και στα νιατα της δαι......ας ηταν κατα γενικη ομολογια αμα ο ανθρωπος δεν χωνευει τα εντερα του τι περιμενεις;ολοι εχουμε τις παραξενιες μας αλλα οταν γιαγια καταριεται παιδια και εγγονια βραστα και αστα.......

Εγώ για να πω την μαύρη μου αλήθεια νομίζω ότι θα είμαι πολύ καταπιεστική πεθερά.Έχω δύο κόρες αλλά επειδή από 7 χρονών έχασα την μαμά μου και μας μεγάλωσε με τον αδερφό μου ο μπαμπάς μου ο οποίος αν και άντρας και άσχετος μέχρι τότε από τα πάντα ,έφτασε στο σημείο να τα κάνει όλα και με το παραπάνω έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις και τώρα από τον άνδρα μου και υποθέτω και αργότερα από τους γαμπρούς μου.

Φοβάμαι λοιπόν ότι θα αντιμετωπίζω τα αρσενικά που θα παντρευτούν τις κόρες μου με τα μυαλά που έχω και τώρα (αν όχι χειρότερα) και για να πω την αλήθεια με τρομάζει η σκέψη πολύ!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

Τι λετε βρε κοριτσια; οι μανες που εχουν αγορια δεν ξερω τι παθαινουν απο εμας εξαρταται να μεγαλωσουμε τα παιδια μας σωστα.Οσο για τον στρατο ο γιος μου πηγε φανταρος χωρις να ειναι ο πατερας του εδω γιατι ειναι ναυτικος. ας προσεχουμε για να μην τους κανουμε την ζωη δυσκολη οπως μερικοι απο μας που ειναι πεθεροπληκτοι

Εγώ είμαι βέβαιη ότι όσο έχω τον άντρα μου και περνάμε καλά και έχουμε τα ενδιαφέροντά μας και τις παρέες μας,δηλαδή τη δική μας ζωή, δεν θα έχω πρόβλημα με τη νύφη, όπως δεν έχει και η μητέρα μου και η νύφη της. Όπως έχω πει κι αλλού, ο άντρας της ζωής μου είναι αυτός που παντρεύτηκα και όχι αυτοί που γέννησα. Αυτοί, αν τους μεγαλώσω σωστά, θα βρουν τη γυναίκα της ζωής τους, όταν το κρίνουν σκόπιμο, θα μου τη φέρουν χωρίς να με ρωτήσουν και θα με υποχρεώσουν να την αγαπήσω, γιατί δεν θα σηκώνουν κουβέντα για την επιλογή τους. Όπως έκανε και ο μπαμπάς τους δηλαδή... :wink: .

εγω αγχωνομαι για αρχη για το οτι θα εχω 2 φανταρους να περιμενω... ναι στεναχοριεμαι απο τωρα... σνιφ κλαψ...

Εγώ από τώρα φαντάζομαι το ροζουλί μπάνιο μου γεμάτο ... ξυριστικά και με πιάνουν τα γέλια. Πού είναι εκείνο το topic που είχαμε μαζευτεί οι αγορομάνες και λέγαμε τον ... πόνο μας :lol::lol: ? Μήπως να το ξεθάψουμε?

fistikaki καλημερα!!

το ξανανιωμα εννοείται!!!

θα είμαι μια super sexy πεθερα!!!!!

Μπορεί να μην κυνηγάω πιπινάκια (που παρεπιπτόντος δεν έχουν κάτι κακο...) αλλά το σίγουρο είναι ότι θα θέλω να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι το παιδί μου θα έχει μεγαλώσει για να εκμεταλλευτώ .....

τον πατέρα του :evil::lol::roll::evil: .

Βρε παιδιά,τι άγχος κι αυτό που σας έχει πιάσει!!!!!!!!!!!Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θ'αποκτήσουμε νυφούλα θα περάσει πολύυυυυυυυυυς καιρός.Γιατί λοιπόν δεν χαίρεστε το σήμερα χωρίς τέτοια άγχη του μέλλοντος???????Αισθάνομαι ότι κάνοντας τέτοιες σκέψεις οδηγούμαστε σε μία φάση να νοιώθουμε και ότι πλέον είμαστε και μεγάλες....Τρέξτε,τραγουδήστε,παίξτε,κάντε τρελλίτσες με τα παιδιά σας γιατί αυτά μας κρατάνε νέους.Κι αφήστε το θέμα "Πεθερά" να έρθει στην ώρα του .Τώρα είμαστε μαμάδες νέες,φρέσκιες και δυνατές,γεμάτες όρεξη και κέφι για τα ζουζούνια μας!!!!!!!!!!!!

καλά όταν λέω ότι αγχώνομαι ... δε σημαίνει ότι με πιάνει και το στομάχι μου.....

απλώς ότι αναφέρω τις σκέψεις που κάνω!!!!! και τις ανησυχίες που έχω!!!

Άλλωστε la vita e bella!!!!

Kαι εγώ πάντως σε λίγο καιρό (πρώτα ο θεός) θα γίνω μια “συνειδητοποιημένη” αγορομανα. Eχω φροντίσει από τώρα (ακόμα δεν τον είδαμε) να σκεφτώ και να επιληφθώ των παρακάτω θεμάτων.

1) την καταστροφή όλων των μοτοσικλετοβιομηχανιων (honda.kavasaki κλπ). :roll:

2) την κατάργηση του στρατιωτικού (μέχρι τώρα ήμουν αντίθετη). :roll:

3) την στενή παρακολούθηση των θηλυκών που περιφέρονται σε ακτίνα 15 μέτρων από τον γιο μου. Στο 3 θα βοηθήσουν και οι 2 αδερφές του που από τώρα συμφωνούν ότι ο μπέμπης θα είναι ο άντρας της ζωής μας. :roll:

Από το 3 καταλαβαίνεται ότι θα είμαι και μια πολύ καλή πεθερά. :lol: Αρκεί η νύφη μου να είναι όμορφη – μορφωμένη- έξυπνη να αγαπάει τον γιο μου, τα παιδιά και φυσικά να με λατρεύει. Για λεφτα δεν είπα τιποτα για να δείτε πόσο λογικά και αντικειμενικά τα βλέπω τα πράγματα...

:lol:

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...