Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΡΟ?????

Recommended Posts

κοριτσια βοηθηστε με !!!! υπαρχει τετοια περιπτωσει τωρα που ειναι στην κοιλια να παθει κακο??? απο τις πολλες τουμπες?? σημερα μπηκαμε στο 8 λεω να τον κλεισω με το καλο ολων και να μπω για καισαρικη!!!! φοβαμαι!!! τι να κανω? μου εχει κοπει ο υπνος συνεχως τον κουναω τον χτυπαω απαλα να δω οτι ειναι καλα!!! ο γιατρος ειπε οτι δεν παθενει τιποτα αλλα οταν θυμαμαι την οικονα στον υπερηχο με τον λορο γυρω στο λαιμο του τρελενωμαι!!!

Διαφημίσεις

μην τρελαίνεσαι καλέ...ο λώρος δεν είναι κορδόνι, είναι μαλακός και γλυστράει ..και με 3 περιτυλίξεις έχουν γεννηθεί παιδιά...!Συν του ότι τις πολλές τούμπες τις κάνουν μέχρι τον 6ο, μετά στενεύουν τα πράγματα..

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ, ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΩΡΟ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.

ΜΑΡΙΑ

LOAE.jpg.png

Καλημέρα! Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι και ξέρω πως όπως και όλες μας, μέχρι να γεννηθεί το μωράκι μας και να δούμε πως είναι καλά, ανησυχούμε για τα πάντα!

Έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και "μίλα" με το μωράκι σου γιατί σε ακούει και ξέρει πως ανησυχείς γιαυτόν :D

Εγώ του μιλούσα κάθε μέρα, και όταν ανησυχούσα για το αν είναι καλά, μου έδινε μία κλωτσήτσα και μετά ηρεμούσα :D

Με το καλό να υποδεχτείς τον μπεμπάκο σου!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Εμενα γεννηθηκε με δυο περιτυλίξεις και με τον ιδιο τον λωρο να εχει κομπο επανω...ανα πασα στιγμη θα μπορουσε να σταματησει η τροφοδοσια του αλλα ευτυχως ηταν μακρυς και τον κράτησε. Ουτε μου ειπε ποτε η γιατρος για τις περιτυλιξεις...δεν ξερω φαινοντουσαν ή οχι :roll:

Παντως νο προμπλεμ! :D

Διαφημίσεις

Οταν ημουν εγκυος στην πρωτη εγκ..ειχα κι εγω τις ιδιες ανησυχιες..οταν μιλησα με τον τοτε γυναικολογο μου , μου ειχε πει οτι ΟΛΑ τα μωρακια ειναι τυλιγμενα με τον λωρο τους σαν κοκορετσακια (αλλα περισσοτερο κι αλλα λιγοτερο) και αυτο δεν ειναι καθολου επικινδυνο. Το επικινδυνο οπως μου ειχε πει θα ηταν να δεθει ο λωρος κομπος (οπου αυτο ομως φαινεται απ τον υπερηχο..δεν υπαρχει καλη αιματωση) και ειναι τοσο σπανιο ..που στον ιδιο δεν ειχε συμβει ποτε σε καμια εγκ :wink:

Το οτι ηταν μπλεγμενο στο λωρο και το πηραν με καισαρικη ηταν (γιατι πλεον εχουν ψιλοσταματησει να το λενε τοσο πολυ) μια δικαιολογια για να πηγαινουν την γυναικα για καισαρικη και να μην περιμενουν αλλο...

Το να μπεις για καισαρικη χωρις να υπαρχει καποιος λογος τοσο νωρις...μπορει να δημιουργησεις αλλα προβληματα στο μωρο σου και θα σου ελεγα ν αφησεις την φυση να κανει την δουλεια της και το μωρακι σου οποτε ειναι ετοιμο κι ωριμο να γεννηθει ωστε να μπορεσει ν ανταπεξελθει (γιατι προωροτητα και καισαρικη εγκυμονουν κινδυνους ..μης πας για μαλλι και βγεις κουρεμενη :? ?)

Mια χαρά τα λένε τα κορίτσια.

Στον δικό μου απ' την αυχενική διαφάνεια είδε ο γιατρός περιτύλιξη με τον ομφάλιο λώρο (ένας απ' τους λόγους που έκανα δυο φορές αυχενική). Μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι είναι λογικό, τυλιγεται, ξετυλιγεται, ξανατυλίγεται, έτσι πάει σε όλη την εγκυμοσύνη. Και ο δικός σου που είναι τώρα μπλεγμένος, μπορεί να ξετυλιχθεί και να ξαναμπλέξει κοκ.

Εκτός αν ο γιατρός σου σου πει κάτι διαφορετικό, καλό θα ήταν να μείνει ο μικρούλης εκει μέσα όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν δεν έχεις άλλο λόγο, μην τον βγάλεις με το ζόρι μόνο για την περιτύλιξη.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!δεν μου ειπε να τον βγαλουμε πιο νωρις για το λωρο, να μπω στον 9 και δυο βδομαδες και μετα τον βγαζουμε με καισαρικη γιατι το θελω εγω περισσοτερο (αν δεν εχει ερθει μονος του) και επειδη φοβαμαι να το κανω φυσιολογικα που ειναι μπλεγμενος και επειδη το ηθελα εξ αρχης. σας ευχαριστω παντως ολες σας..!! :lol:

Σε μία εγκυμοσύνη χωρίς προβληματα υγείας, δεν μπορούμε να βγάλουμε τα μωρά όποτε θέλουμε εμείς! :roll: Μπορούμε να τα βοηθήσουμε να το πάρουν απόφαση μόνα τους :wink: άποψή μου έτσι; Με το καλό το μικρούλι σου!

1. ακουμπησε κατι παγωμενο στην κοιλια σου

2. Φαε κατι γλυκο

3. Τριψε με λιγο ουζο την κοιλια σου.

Θα κουνηθει θελει δεν θελει. Κανε ενα απο τα 3 ξαπλωσε και θα δεις.

Ο 1ο μου ηταν διπλοτυλιγμενος και ο 2ο 1 φορα. Και οι 2 με φυσιολογικο τοκετο. Ολες οι μανουλες εχουμε ενα αγχος αν ειναι καλα οσο ειναι μεσα. Αν βεβαια ειναι να σε πανικοβαλει συζητησε με τον γιατρο σου τις πιθανοτητες.

Αν θελεις να γεννησεις με καισαρικη οταν ερθει η ωρα μπορεις αλλα οχι νωριτερα. Δεν θα εχουν προλαβει να ωριμασουν τα πνευμονακια του, θα ειναι πιο ευαισθητος σε ολα. Γενικα ακουσε τον γιατρο σου. Οτι σου πει.

ΥΓ. Ο λορος ειναι σφιγμενος γυρω απο τον λαιμο του?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Και μένα είχε διπλή περιτύλιξη και γέννησα φυσιολογικά :wink::wink:

Μάλιστα όταν μου το είπε ο γιατρός δεν μου έκανε εντύπωση γιατί είναι πολύ συνηθισμένο, το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι που λέω στο γιατρό μου ααα δηλαδή θα γεννήσω με καισαρική και μου λέει όχι βέβαια φυσιολογικά!!!

Μακάρι να γεννήσεις και εσύ φυσιολογικά είναι μοναδική εμπειρία, άσε το μωράκι να αποφασίσει πότε θέλει να βγεί στον κόσμο, όσο δεν έχεις άλλο πρόβλημα είναι χαζομάρα να μπείς χειρουργείο!!! :wink::wink:

Κορίτσια , διαβάζω αυτά που γράφεται και τρελάινομαι. Νοιώθω οτι πιάστηκα εντελώς κορόιδο. Ενώ ήμουν φανατική του φυσιολογικού, χωρίς φαρμακα κλπ, με βάλαν καισαρική με διάφορες ασταθείς και γελοίες (όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων) δικαιολογίες . Μιά από αυτές ήταν και οτι το μωρό ήταν τυλιγμένο με το λώρο. Και ήταν η μόνη που δεν ήξερα οτι δεν ευσταθεί μέχρι σήμερα. Νοιώθω τόσο κοροιδο.

Κορίτσια , διαβάζω αυτά που γράφεται και τρελάινομαι. Νοιώθω οτι πιάστηκα εντελώς κορόιδο. Ενώ ήμουν φανατική του φυσιολογικού, χωρίς φαρμακα κλπ, με βάλαν καισαρική με διάφορες ασταθείς και γελοίες (όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων) δικαιολογίες . Μιά από αυτές ήταν και οτι το μωρό ήταν τυλιγμένο με το λώρο. Και ήταν η μόνη που δεν ήξερα οτι δεν ευσταθεί μέχρι σήμερα. Νοιώθω τόσο κοροιδο.

Τ οτι κατα κανονα συνηθως αυτη η δικαιολογια ειναι γελοια ειναι γεγονος...ΑΛΛΑ ...δεν μπορεις να ξερεις εκ των υστερων τι θα γινοταν αν ...

Με λιγα λογια...τι θα του ελεγες του γιατρου εκεινη την ωρα??Γιατρε δεν σε πιστευω και θα εφευγες??

Καλο ειναι ναι μεν τα τους ελεγχουμε απο πριν..αλλα ξερουν καλυτερα το θεμα..και ευκολα αμα θελουν μας κοροιδευουν....δεν κοροιδεψαν εσενα μονο...αλλα το 80% των γυναικων που γεννανε σημερα..

Αυτο εγινε και το σημαντικο ειναι οτι εχεις το παιδακι σου γερο στα χερια σου..οποτε ξεχνα το τροπο και αν σ ενδιαφερει τοσο πολυ ψαξε για καποιον γιατρο που αναλαμβανει φυσιλογικο μετα απο καισαρικη...και μην σκεφτεσαι το παρελθον :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...