Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μη ντρεπεστε .. φωναξτε το .............

Recommended Posts

Diana Dee, κοριτσακι μου και ο,τι σκεφτομουν να διευκρινησω...ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ ΘΕΟΣ,ΜΟΝΟ ΜΕ EYE LINER :!::!::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .

Αν μου την πεσει ο Ρουβας (χαχαχαχαχαχαχαχχα :lol::lol::lol::lol::lol: ),χαρισμα σου,κουκλα μου,αληθεια,θα χαλασουμε τις καρδιες μας τωρα :?: .

Ενταξει,παραδεχομαι οτι εχω λιγο παραξενα γουστα.

Σε εναν αντρα εχω πετυχει μονο.Στον αντρα μου,τον κουκλο μου.

Επισης,δωστε μου ελαφρυντικα,μ'αρεσει και ο Brad Pitt.Το εσωσα :?::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε συ φιλενάδα.... δεν το περίμενα απο σενα

Εισαι τρελιάρα τελικά :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρδουλα μου,εντελως :!: .Ειδες πως ξεγελαει το ιντερνετ :?::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Δεν σου αρεσει,Χριστινουλα μου :?: .

Ε,καλα,απο μενα μην περιμενεις να ακουσεις για αντρες τυπου Ρουβα.Αφου θεωρω τον Κοργιαλα πολυ πιο ομορφο απο τον Ρουβα,φαντασου.....

αααα!κι εμενα μου αρεσει ο κοργιαλας.κι εγω ειμαι αυτου του τυπου αντρων σαν κι εσενα αλλα ο σακης ειναι σακης!παλια δεν μου αρεσε καθολου.οσο μεγαλωνει ομως ειναι....μμμμμ

Διαφημίσεις

Α,βρε Demi,δεν παιζεσαι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .

Καλα,Χριστινουλα μου,επι εποχης μακαροναδων με κιμα,ειχε απιστευτα χαλια ο ανθρωπος....Σιγουρα τωρα εχει στρωσει...καπως (μην βαρατε,πλακα κανω).

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

http://img.pathfinder.gr/clubs/images/30/90530/1.jpg

ΕΛΑ !!!!!!!! ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Εμένα πάντως για άντρα δεν με πείθει... :roll:

Ναι,βρε Αντιγονουλα μου,δικιο εχεις κι'εγω τωρα που το κατεβασα απο το you tube και τον ειδα 5-6 φορες,ειναι μωρο ακομα....Τι μωρο,το τρισεγγονο μου ειναι.

Δεν πειραζει,οταν θα φτασω στην ηλικια που ο αντρας μου θα κυνηγαει πιπινια θα εχει φτιαξει,για να παρω κι'εγω την εκδικηση μου.Ελπιζω να του αρεσουν οι γριες κοτες :lol::lol::lol::lol::lol: .

ε.. χμ.. christianaki δεν εννούσα ακριβώς αυτό .... :wink::roll:

Α,για φουστα μπλουζα εννοεις :?::roll::roll::roll: .

ΛΕΣ :?: .

Αλβερτος Αινσταιν

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ

Πριν λίγη ώρα ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται ότι εισήχθη στο νοσοκομείο. Δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό ακόμα γιατι και πως. Ισως να είναι απλά λόγο του άγχους των ημερών κάτι. Φαίνεται πως υπάρχει όμως ανησυχία για τον αυριανό ελληνικό τελικό για την επιλογή του τραγουδιού

Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:15 μμ

Διαφημίσεις

Αμαν το γλωσσοφαγανε το μωρο!!! Τι να επαθε??? Περαστικουλια σου Σακη μας!!!! Και μην μου αγχωνεσαι!!! Αυτη την φορα την πρωτια την εχουμε σιγουρη!!!! :D

• 2 εβδομάδες μετά...

διαβασα στη ζουγκλα, οτι ειναι λεει, παλι εγκυος η ζυγουλη.. αμαν!! τς τς τς!!

ρε, ειναι απαραδεκτες μερικες.. στο καπακι ρε κοπελια!!! ελεος!!! οι προφυλακταδες πρεπει να πεινασουν δηλαδη?

ρε, ειναι απαραδεκτες μερικες.. στο καπακι ρε κοπελια!!! ελεος!!! οι προφυλακταδες πρεπει να πεινασουν δηλαδη?

αχ τον σακη λυπαμαι....

Διαφημίσεις

αχαχαχα ποια μιλάει :lol:

Άμα οι πελάτισσες είναι σαν εσένα, εμένα και την Zυγούλη σίγουρα θα πεινάσουν.

Μπορείς να το πεις και σαν αίνιγμα... τι κοινό έχουν το φυστικακι και η Ζυγούλη.... ?

Θα τον ξεζουμίσει αυτή το τεκνό....

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...