Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4,5 ΜΗΝΕΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΛΙΠΙΣΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟ.

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ, ΦΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΚΛΠ. ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΙ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑΖΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΑΚΙ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ. ΕΦΑΡΜΟΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ. ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6πμ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ 1ώρα ΚΑΙ 45λεπτά ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ (ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ, ΝΑ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ" ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ...

ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΨΕΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ??

ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ??

SOS, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!

ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ!!

Διαφημίσεις

Καποιο λογο εχει που δεν θελει να παει νομιζω......

Μηπως να ρωτουσες αν θελει να παει σε αλλο παιδικο?

Τι ψεμματακια σου ειπαν απο το σταθμο?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

το θεμα ειναι πολύ σοβαρό !!!!!!!!!

για να μην θέλει τοσο πολύ το παιδί

κατι γίνεται . να το ψάξεις το θέμα πιο πολύ.

και σίγουρα να αλλάξεις παιδικό.

ενα παιδί 3 χρονο για να κανει τετοια για τοσους μήνες νομίζω οτι κατι δεν παει καλα .

Απαραδεκτος ο παιδικός για μένα.

Den koitas στην ενοτητα των παιδικων σταθμων? Εχει κι εκει παρομοια θεματα........μια κοπελα αντιμετωπιζε το ιδιο προβλημα πριν κατι μηνες.

Νομιζω πρεπει να συζητησεις με τον μικρο τους λογους που δεν θελει να παει........

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

το θεμα ειναι πολύ σοβαρό !!!!!!!!!

για να μην θέλει τοσο πολύ το παιδί

κατι γίνεται . να το ψάξεις το θέμα πιο πολύ.

και σίγουρα να αλλάξεις παιδικό.

ενα παιδί 3 χρονο για να κανει τετοια για τοσους μήνες νομίζω οτι κατι δεν παει καλα .

Απαραδεκτος ο παιδικός για μένα.

Melina_m, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ φοβάμαι ότι κάτι δεν πάει καλά στο σχολείο αλλά όλοι μου λένε ότι είμαι υπερβολική.

Αν αλλάξουμε τώρα παιδικό δεν θα τον βάλουμε πάλι σε μια νέα διαδικασία προσαρμογής που θα τον δυσκολέψει ακόμη περισσότερο?

Ο μικρός μου λέει διάφορα... ότι η κυρία τον αφήνει μόνο του στην τουαλέτα και φοβάται, ότι δεν τον αφήνει να κόψει με το ψαλιδάκι και άλλα διάφορα που οι δασκάλες του είτε τα αρνούνται είτε μου λένε πως έγιναν μόνο μία φορά και με κάποια δικαιολογία.

Ο άντρας μου μου λέει ότι δεν θα του κάνει κακό και λίγη αυστηρότητα.

Πραγματικά θα ψάξω και για κάποιο νέο παιδικό, με περισσότερη προσοχή. Και αν κάποιος γνωρίζει να μου συστήσει από προσωπική εμπειρία κάποιο παιδικό στη Λάρισα ας μου γράψει...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...