Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

β χοριακή

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ξερει να μου απαντησει καμια?

Η χοριακή πρέπει οπωσδήποτε να διπλασιάζεται κάθε δύο μέρες. Εσένα δεν διπλασιάστηκε απλά αυξήθηκε κατά 748 μονάδες. Δεν βλέπω τον αριθμό της χοριακης που εκανες την Πεμπτη ικανοποιητικό. Με το γιατρο σου μιλησες?

vpCFp2.png

ξερει να μου απαντησει καμια?

Επισης, με αυτες τις τιμες που δινεις μαλλον εισαι μεταξυ 4ης-5ης εβδομαδας ετσι? Οποτε λογικα δεν εχεις παει ακομα για τον πρωτο υπερηχο. Οποτε να υποθεσω οτι δεν εχετε αποκλεισει το ενδεχομενο εξωμητριου. Μακαρι να μην ειναι εξωμητριο ουτε να παλινδρομησει,στο ευχομαι ολοψυχα αλλα αυτος ο αριθμος δειχνει πως κατι τετοιο παει να γινει. Μακαρι να βγω ψευτρα

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

Το βρήκα σε ένα site

Πινακάκι με τις τιμές της χοριακής ανά εβδομάδα κύησης (είναι ενδεικτικές τιμές, καθώς διαφέρουν αναλόγως με το εργαστήριο και τη μέθοδο ανάλυσης):

3 εβδομάδες: 5 - 50 mIU / ml

4 εβδομάδες: 5 - 426 mIU / ml

5 εβδομάδες: 18 - 7.340 mIU / ml

6 εβδομάδες: 1.080 - 56.500 mIU / ml

7 - 8 εβδομάδες: 7, 650 - 229.000 mIU / ml

9 - 12 εβδομάδων: 25.700 - 288.000 mIU / ml

13 - 16 εβδομάδων: 13.300 - 254.000 mIU / ml

17 - 24 εβδομάδων: 4.060 - 165.400 mIU / ml

25 - 40 εβδομάδων: 3.640 - 117.000 mIU / ml

Αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης: <5,0 mIU / ml

Γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση: <9,5 mIU / ml

Σημείωση: Όταν οι μονάδες είναι κάτω από 1.200 mIU / ml, η hCG συνήθως διπλασιάζεται κάθε 48-72 ώρες

Μεταξύ 1.200 και 6.000 mIU / ml ορού, η hCG συνήθως χρειάζεται 72-96 ώρες για να διπλασιαστεί.

Πάνω από 6.000 mIU / ml, η hCG χρειάζεται συχνά πάνω από τέσσερις ημέρες για να διπλασιαστεί.

Άρα με βάση αυτό τουλάχιστον το site θέλει τουλάχιστον 3 ημέρες να διπλασιαστεί ενώ εσύ είσαι στις 2!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

δεν μου εξηγησε ο γιατρος τιποτα,γι'αυτο δεν ξερω τι να υποθεσω.το μονο που μου ειπε οτι η μητρα κανει μια καμπυλη που δηλωνει εγκυμοσυνη,εψαχνε την κουκκιδα δεν την εβρισκε...μετα την βρηκε αλλα δεν ηταν ενθουσιασμενος.δεν μπορω να καταλαβω.τι να πω?μου ειπε να παω μετα απο 3 ημερες .να δουμε τι θα μου πει

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλησπέρα,

Σας στέλνω για να με βοηθήσετε σχετικά με τις τιμές της χοριακης....

Είχα τελευταία περίοδο 18/9 αλλά έχω κυκλο 34 ημερών. Εκανα σήμερα τεστ

Κ βγήκε θετικό (ισχνή γραμμή)... Μετά πήγα κατευθείαν

Για εξέταση β χοριακης και το αποτέλεσμα είναι 7!!!!!

Εχω διαβάσει πολλά σε φόρουμς κ έχω αγχωθει

Λίγο. Καταρχήν είμαι έγκυος; Και δεύτερον είναι όλα καλά;

Δεν αντέχω να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα να δω το γιατρό ...pls βοήθεια!

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

Σας στέλνω για να με βοηθήσετε σχετικά με τις τιμές της χοριακης....

Είχα τελευταία περίοδο 18/9 αλλά έχω κυκλο 34 ημερών. Εκανα σήμερα τεστ

Κ βγήκε θετικό (ισχνή γραμμή)... Μετά πήγα κατευθείαν

Για εξέταση β χοριακης και το αποτέλεσμα είναι 7!!!!!

Εχω διαβάσει πολλά σε φόρουμς κ έχω αγχωθει

Λίγο. Καταρχήν είμαι έγκυος; Και δεύτερον είναι όλα καλά;

Δεν αντέχω να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα να δω το γιατρό ...pls βοήθεια!

Ευχαριστώ

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ 7 ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΜΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΗΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

ευχαριστώ πολύ!!!!!

διάβαζα οτι χαμηλή χοριακή είναι πιθανή ένδειξη προβληματικής εγκυμοσύνης (παλίνδρομη ή εξωμήτρια κύηση; )

Είμαι λίγο άσχετη και έχω χαθεί λίγο γιατί μου φαίνεται περίεργο να έχει γίνει σύλληψη την 28η μέρα του κύκλου!!!!!

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ 7 ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΜΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΗΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...

Σήμερα είχα αρκετό καφέ αίμα....είναι ένδειξη αυτόματης αποβολής; Δεν πρόλαβα να χαρώ και τώρα.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...