Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα γενεθλια της αθηνουλας μου!

μαριαννα

Recommended Posts

Καλημερα,σημερα εχει τα πρωτα της γενεθλια η ζουζουνα μου!το παρτακι μας ομως θα το κανουμε στις 22/02 κυριακη κατα τις 6 λεω.θα ηθελα τη βοηθεια σας για το μενου μας,σκεφτομαι να κανω στρουντελ κοτοπουλο,μινι παστιτσακια με σφολιατα κιμα και μπεσαμελ σε αλουμθνενια κουπακια,μια πιτα σε φορμα με κιμα σπανακι μπεσαμελ που κοβεται ευκολα κομματια,τυροπιτακια λουκανικοπιτακια,σουβλακια κοτοπουλο με λαχανικα και μακαρονοσαλατα.Μου φαινονται ομως λιγα γιατι θα ειμαστε περιπου σαραντα ατομα και οι περισσοτεροι ενη΄λικες εχετε καμια αλλη προταση?

Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν επαναλμβανομαι!

Καλη σας μερα!!! :lol::D:lol::D:lol::D:lol::D

eNortjK1UrIwN7EwUrIGXDAS5QKp30.png

Διαφημίσεις

Μαριαννα,

καταρχην να την χαιρεσαι την μικρη σου.

Θα βρεις παραπολλες ιδεες και ολοκληρωμενες συνταγες στο ΖΥΜΕΣ-ΠΙΤΕΣ-ΠΙΤΣΕΣ της Αφροδιτης λιγο πιο κατω απο την δικη σου δημοσιευση.

Επισης στις συνταγες θα βρεις πολλες ιδεες για παιδικα παρτυ.

Καπου θα βρεις και πως να φτιαξεις την τουρτα μονη σου.

Ελπιζω να βοηθησα.

FWusp3.png

Μαριάννα χρόνια πολλά για την Ανθούλα σας! :D

εμένα πάντως μου φαίνονται όλα οσα λές καταπληκτικά , ίσως να εφτιαχνές και κάτι με πατάτες ...

για πες λεπτομέριες για τα μινι πατσιτσάκια ... :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Καλε Αφροδιτακι , περιμανα τα φωτα σου

οταν ζητησα λεπτ.για τα κανελονια .

Μαλλον δεν το ειδες ε??

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Μαριάννα χρόνια πολλά για την Ανθούλα σας! :D

εμένα πάντως μου φαίνονται όλα οσα λές καταπληκτικά , ίσως να εφτιαχνές και κάτι με πατάτες ...

για πες λεπτομέριες για τα μινι πατσιτσάκια ... :D

αφροδιτη μου ευχαριστω για τις ευχες!ειναι πανευκολα!λοιπον:

παιρνω στρογγυλα σφολιατακια(κανακι γιατι ψηνοντιαι τελεια τα αλλα λασπωνουν) αλουμινενια κουπακια (αυτα τα sanitas) τυρι ρεγκατο,κιμα,μπεσαμελ(εγω κανω μονη μου).με μισο κιλο κιμα κανω 20.

λοιπον αλειφουμε με λιγο λαδακι το εσωτερικο απο το κουπακι και βαζουμε την σφολιατα ετσι ωστε να καλυπτει τα τοιχωματα απο το κουπακι μεχρι πανω,μετα βαζουμε τον κιμα(βαζω 2 αυγα στον κιμα και ρεγκατο για αυτο προσεχουμε το αλατι,συνηθως στον κιμα τριβω και καροτακι για να ειναι πιο πλουσιος και πιο σπυρωτος)την μπεσαμελ στο τελος και ελαχιστο λιωμενο βουτυρακι για να παρει ωραιο χρωμα.(αν δεν βαλεις το βουτυρο σε αυτην την φαση διατηρουνται μια χαρα στον καταψυκτη,εγω εχω παντα και αν ερθει καποιος απροειδοποιητα τα βγαζω και τα ψηνω οπως ειναι παγωμενα)τωρα για θερμοκρασια 180-200 βαθμους περιπου ωρα δεν μπορω να σου πω σιγουρα αναλογα με το ποσο δυνατος ειναι ο φουρνος σου.οσο ψηνονται και η μπεσαμελ και η σφολιατα φουσκων πολυ για αυτο μην τα παραγεμισεις με μπεσαμελ γιατι θα χυθει ολη απο εξω,μολις τα βγαλεις πεφτουν λιγο.βγαινουν πανευκολα απο το κουπακι και γεμιζουν αρκετα ενα πιατο :wink::wink:

eNortjK1UrIwN7EwUrIGXDAS5QKp30.png

Διαφημίσεις

εγω παλι θελω...να το φαω!!!!!Δεν θελω να το κανω!!Να το κανει αλλος και να το φαω εγω.... :shock::shock::shock:

Ααα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!Ημαστε ολιγον μεγαλυτερες!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...