Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 6 months later...

μαμαδες γεια σας....πρωτη φορα μπαινω κ ειμαι κ καινουρια μαμα!!!! εχω ακουσει κ εγω σχετικα με τουσ παλμους,τι να σας πω εδω κ 2 εβδομαδες το μικρο μ φασολακι εχει 178 με 180 παλμουσ,τωρα θα δειξει σε 3 εβδομαδες που θα κανω την αυχενικη τι θα εχω....νομιζω εχω κοριτσακι ομως:).γερο να ναι παντως αυτο θελω να ακουσω.φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 150 ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΕΝΩ ΑΠΟ 150 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ.

Το πρόβλημα με τις έρευνες είναι ότι μπορούν να αποδείξουν τα πάντα, ακόμα και ότι είσαι ελέφαντας.

Δεν έχω ιδέα πόσους παλμούς είχε το δικό μου μπεμπέ, πάντως έχω ρωτήσει 2 γυναικολόγους και 4 μαίες αν ισχύει αυτό με τους παλμούς, και όλοι μου έχουν πει όχι. Αν ίσχυε, δεν θα το είχαν προσέξει;;

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει το φύλλο βάση των παλμων αλλα μου είχε πει μη το δενεις κ κομπο αλλα μάλλον κοριτσάκι πρέπει να είναι κ έπεσε μέσα, απλά δεν είναι απόλυτο νομίζω.

Μπα δε νομιζω οτι ισχυει, οταν ηταν εγκυος η μαμα μου σε μενα ο γιατρος ειχε πει οτι βαση των παλμων μαλλον ειμαι ...αγορι:P.

Επισης στην εγκυμοσυνη μου ειχα μεγαλη χοριακη και ειχα αγορακι;)

DlkKp2.png

aoJjp3.png

• 1 month later...

γεια σασ σε ολεσ:P,σε εμενα τελικα δεν ισχυει αυτο ειχα συννεχεια 180 παλμους κ πανω, τελικα εχουμε τον αντρουλι μασ κ οχι κοριτσακι.επισισ τα κινεζακια ελεγαν κοριτσι, τα διαφορα τεστ κοριτσι,το ψαλιδι μαχαιρι κοριτσι,το μονο που μου εβγαλε αγορι εινε το δαχτυλιδι πανω απο την κοιλια μ,γιατι κ ο σταυροσ στο χερι κοριτσι μ εβγαλε:P.....ηθελαν ολα το φασολακι μου κοριτσι:P

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 150 ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΕΝΩ ΑΠΟ 150 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ. QUOTE]

εμάς πάντως με 164 παλμούς στην αυχενική για αγοράκι φαίνεται μέχρι τώρα(ξεκάθαρα θα έλεγα) :mrgreen:

bGMQp3.png?6xqcHzTu

• 1 χρόνο μετά...

Επαναφέρω ένα παλιότερο θέμα για να ρωτήσω αν όλες όταν είχατε ακούσει πρώτη φορά καρδούλα ήταν τόσοι πολλοί οι παλμοί.

Εμένα στην 6η εβδ.+6 ημ. ήταν μόλις 116 παλμούς αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι όλα καλά.

Εκτός αν μου το είπε απλά για να μην αγχώνομαι.

Πρέπει να ανησυχώ?

Επαναφέρω ένα παλιότερο θέμα για να ρωτήσω αν όλες όταν είχατε ακούσει πρώτη φορά καρδούλα ήταν τόσοι πολλοί οι παλμοί.

Εμένα στην 6η εβδ.+6 ημ. ήταν μόλις 116 παλμούς αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι όλα καλά.

Εκτός αν μου το είπε απλά για να μην αγχώνομαι.

Πρέπει να ανησυχώ?

Μάλλον καλά σου είπε ότι όλα είναι καλά. Στην εγκυμοσύνη μου η γιατρός μου μου είχε πει ότι οτιδήποτε ανάμεσα σε 120 και 180 είναι φυσιολογικό. Είσαι πολύ οριακά πιο κάτω οπότε μάλλον καλά σου είπε. Θα ξαναπάς σύντομα να το ξαναδείτε;

Μάλλον καλά σου είπε ότι όλα είναι καλά. Στην εγκυμοσύνη μου η γιατρός μου μου είχε πει ότι οτιδήποτε ανάμεσα σε 120 και 180 είναι φυσιολογικό. Είσαι πολύ οριακά πιο κάτω οπότε μάλλον καλά σου είπε. Θα ξαναπάς σύντομα να το ξαναδείτε;

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Το ραντεβού που ακούσαμε την καρδιά ήταν 21/3 και το επόμενο 15/4. Τη Δευτέρα που μας έρχεται δηλαδή.

Και δεν περνάνε οι άτιμες οι μέρες!!!!

Ελπίζω αν ανησυχούσε να μου έλεγε να πάω νωρίτερα...τι να πω...

Το άγχος θα με φάει...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
σε ποιο μηνα της εγκυμοσυνης μπορει ο γυναικολογος να πει με σιγουρια το φυλο του παιδιου?[/QUOT

Αν το μπεμπακι ειναι σε καλη θεση μπορει να φανει στην αυχενικη διαφανεια , αλλα οχι με απολυτη σιγουρια .

Στη β' επιπεδου (5ος μηνας) φαινεται πια ξεκαθαρα !

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

• 2 χρόνια μετά...

Κοριτσια γεια σας!! Αυτη ειναι η πρωτη μου δημοσιευση :) ειματε στην 7w και χθες πηγαμε για υπερηχο. Ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη. Οι παμοι ηταν στους 168. Γερο να ειναι και οτι να ναι!! Τι λετε να ειναι; εγω μεσα μου θα ηθελα αγορακι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...