Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κατα την διαρκεια του υπνου.......

Recommended Posts

θα ηθελα να ρωτησω κατι :( ειναι 3 μερες τωρα που ενω νυσταζω πχ στις 12 το βραδυ πεφτω στο κρεβατι και κοιμαμαι μετα απο 4 ωρες... ολες αυτες τις ωρες τις περναω μαυρες:( μια κρυωνω μια ζεστενομαι.και το χειροτερο εχω τρομερη δυσφορια.δεν μπορω να ανασανω κανονικα.σαν να εχω κατι βαρυ στο στομαχι μου ενα πραγμα.εχει συμβει σε καμμια κατι παρομοιο ??πρεπει να παρω τον γιατρο τηλ??? ειναι κατι σοβαρο ή να το αφησω και θα περασει??? φιλια πολλα σε ολες και ευχαριστω για το χρονο σας!!

line_m121_beg_40_time_1250136000_text_ef20e3e9efeae1f220eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

mimoula μην αγχωνεσαι κι εγω τα ιδια περναω και χειροτερα γιατι το κατουρημα το κανει ολο το σκηνικο αφορητο!!! Καθε μερα κοιμαμαι γι αυτουςσ τους λογους συνολο τρεις ωρες και οι καλυτερες ειναι οταν φευγει ο αντρας μου και παιρνω τα μαξιλαρια ολα αγκαλια!!! Αλλα εσυ σε ποια βδομαδα εισαι??? Εγω παντως ουτε καθηστη μπορω να κατσω πολλες ωρες :?

mimoyla και εγω τα ιδια κουταλαω ολη μερα απο την νυστα και οταν παω για υπνο εκτος απο το κατουρημα, δεν βολεβωμαι γυρναω αρεστερα δεξια.. και καταληγω στην κουζινα να πεινω τσαι η γαλα μπας και ηρεμησω.... εχω και κραμπες στην κοιλια και ακομα πιο δυσκολα.. :( υπομονη.. τι να κανουμε.. για τα απιστευτα νινακια μου!!!

Αχ κι έλεγα μήπως μόνο εγώ υποφέρω.....

Δεν αντέχω άλλο....θέλω να κοιμηθώ επιτέλους!!!! :cry::cry:

Ξαπλώνουμε κατά τις 12 και μέχρι τις 2,30-3 στριφογυρνάω στο κρεβάτι...και 7 η ώρα έχει εγερτήριο για δουλειά...ΠΙΚΡΑ!!! :(:(

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κοριτσια μονο εμενα εχουν πρεστει τα ματια μου απο τον πολυ υπνο :D αφου οταν ερχεται η ωρα 12 η κακουργα λεω να κρατηθω να μην κοιμηθω και παλι κοιμαμε αλλα την αλλη μερα ειμαι σαν ναρκωμανης πρισμενη απο τον πολυ υπνο... :oops::oops::oops: και παλι νυσταζω αλλα κοιμηθω θα ειμαι σαν πρισμενη παλι.... ξυπναω και το βραδυ κανα δυο φορες να δω τι κανει ο αντρας μου γιατι τις προαλες επλενε την μηχανη και το αυτοκινητο στις 3 η ωρα τα ξυμερωματα :shock::shock::shock: .... ευτυχως που εχω και εκεινον και δεν κοιματε να φροντιζει το μωρακι το βραδυ για να κοιματε η μανουλα............ :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Eγώ για εννιά μήνες κοιμόμουν για 2-3 ώρες κάθε βράδυ..Δεν ξέρω πως την έβγαλα καθαρή. Στην αρχή το αναπάντεχο της εγκυμοσύνης, μετά αρχίσανε οι σκέψεις για το μωρό που θα ρθει και πως θα το φροντίζω (αν θα είμαι καλή και άλλα χαζά τέτοια).. Αφήστε, είχα μάθει τα δρομολόγια των λεωφορείων, των αεροπλάνων που ακουγόνταν μέσα στην ησυχία...

Γιαυτό mimoula μην στεναχωριέσαι, είναι λογικά όλα αυτά.

και εγω δεν κοιμάμαι καλά ..απο νωρίς ΄περιπου στις 11-11:30 μεχρι τις 5 αν είμαι τυχερή.σήμερα ξυπνησα 3:30...τουαλέτα και μετα να ζεσταίνομαι και να πονάει το στομάχι μου ..αλλά εχω στανταρ καούρες τετοιες ώρες ..και κατα καιρούς περιεργα όνειρα :roll: μπορεί 6 το πρωι να ανοίξω και τηλεόραση μέχρι να παέι 7 να σηκωθώ για τη δουλειά :cool: ελάχιστα βράδυα έχω κοιμηθεί μονοκόματα μέχρι τις 7 το πρωι :!:

0sb2p3.png

Εγώ γενικά κοιμόμουνα μια χαρά..μέχρι πριν από 2 εβδομάδες. Δεν βολεύομαι, ούτε δεξιά ούτε αριστερά...ούτε ανάσκελα! Νομίζω ότι υπάρχει μια πλάκα πάνω στο στήθος μου. Ξυπνάω 2-3 φορές το βράδυ και άντε πάλι να ξανακοιμηθώ!! :(

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Εγώ υποφέρω από καούρες σχεδόν κάθε βράδυ.Εχω κόψει το βραδυνό,τρώω το απογευματάκι κάτι και πάλι τα ίδια...Τί φρυγανιές,τί δυο δάχτυλα coca-cola,τί χαμομήλια,για μία-δύο ώρες τουλάχιστον είμαι κάθε βράδυ ξύπνια!Πάω να ξαπλώσω και μετά...ξανά...μια από τα ίδια!Έτσι θα πάω μέχρι τον ένατο;;;Φοβάμαι ότι θα κοιμάμαι όρθια κατά τη διάρκεια της μέρας στο τέλος!!!

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετε κοριτσια

τωρα ποιος χαιρεται με τις αυπνιες που μας δερνουν αυτο ειναι αλλο καπελο. Να καταθεσω κ γω την εμπειρια μου καθως απο την αρχη αυτης της εβδομαδας αρχισαν οι καουρες ολη τη μερα..δε μπορω να φαω τιποτα και μετα να μη βγαλω ταλαιπωρια. το ψυγειο εχει μονιμως 3 λιτρα γαλα μεσα και γω σκεφτομαι να αγορασω αγελαδα αμα συνεχισω ετσι. Ειναι το μονο που με ανακουφιζει για λιγο. Οι καουρες εκαναν την εμφανιση τους και το βραδυ που ξυπναω με εντονο καψιμο στο λαιμο -και οπως ειχε πει και μια αλλη κοπελα εδω μεσα- αισθανομαι σα δρακος!!!! :twisted::twisted: τι μαξιλαρια βαζω για να ειμαι ψηλα...τι εχω κοψει το βραδυνο....Με ποιανει μια ζεστη ενας ιδρωτας! Απο δεξια εχω προβλημα με το νεφρο μου δε μπορω να κοιμηθω - λογω ουρολοιμωξης- απο αριστερα μουδιαζει η κεντρικη αρτηρια της καρδιας - ο γιατρος μου το πε - ανασκελα με κοπαναει στο κλοτσο το bebe....πως το βλεπετε τη παλευω μεχρι το τελος?

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Ξεκάρφωτη είμαι εγώ. Μπήκα για να βοηθήσω με το θέμα των καούρων. Το gaviscon που διαφημίζει η τηλεόραση με τους άσπρους "πυροσβέστες" που σβήνουν τις καούρες (και μόνο να τη βλέπεις αυτή τη διαφήμιση ανακουφίζεσαι!! :lol: ) είναι φάρμακο το οποίο επιτρέπεται και στην εγκυμοσύνη και κατά το θηλασμό. Το πήρε ο άντρας μου που έχει καμιά φορά καούρες και θα ρωτήσω και το γιατρό μου αν αργότερα το χρειαστώ αν θα μπορώ να το παίρνω. Πάντως στις οδηγίες γράφει ότι μπορούν να το λαμβάνουν και έγκυες. Δε χάνετε τπτ να ρωτήσετε το γιατρό σας!

Χαιρετε κοριτσια

τωρα ποιος χαιρεται με τις αυπνιες που μας δερνουν αυτο ειναι αλλο καπελο. Να καταθεσω κ γω την εμπειρια μου καθως απο την αρχη αυτης της εβδομαδας αρχισαν οι καουρες ολη τη μερα..δε μπορω να φαω τιποτα και μετα να μη βγαλω ταλαιπωρια. το ψυγειο εχει μονιμως 3 λιτρα γαλα μεσα και γω σκεφτομαι να αγορασω αγελαδα αμα συνεχισω ετσι. Ειναι το μονο που με ανακουφιζει για λιγο. Οι καουρες εκαναν την εμφανιση τους και το βραδυ που ξυπναω με εντονο καψιμο στο λαιμο -και οπως ειχε πει και μια αλλη κοπελα εδω μεσα- αισθανομαι σα δρακος!!!! :twisted::twisted: τι μαξιλαρια βαζω για να ειμαι ψηλα...τι εχω κοψει το βραδυνο....Με ποιανει μια ζεστη ενας ιδρωτας! Απο δεξια εχω προβλημα με το νεφρο μου δε μπορω να κοιμηθω - λογω ουρολοιμωξης- απο αριστερα μουδιαζει η κεντρικη αρτηρια της καρδιας - ο γιατρος μου το πε - ανασκελα με κοπαναει στο κλοτσο το bebe....πως το βλεπετε τη παλευω μεχρι το τελος?

Πω πω, εσύ από τώρα χάλια ε;Κάνε υπομονή!Ίσως υποχωρήσουν αργότερα!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

αυτο φοβαμαι ομως οτι ειναι πολυ νωρις για να τα εχω αυτα. Δε θα επρεπε να εμφανιστουν προς το τελος της εγκυμοσυνης? Υπαρχει περιπτωση να υποχωρησουν δηλαδη? Να ελπιζω? :cry::cry::cry:

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πώ μωρέ..δεν ξέρω!Κάποια γνωστή μου είχε συνέχεια καούρες μέχρι το τέλος. Σε εμένα εμφανίστηκαν μόνο για μια βδομάδα στη φάση που είσαι εσύ και μετά τίποτα.

Και για να σε κάνω να γελάσεις και να το δείς λιγάκι διαφορετικά, λένε ότι όσες έχουν καούρες τα παιδάκια τους γεννιούνται με αρκετά μαλλάκια!!! :wink:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Κορίτσια δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως αυτή η γνωστή μου που είχε φοβερές καούρες (πήγε για πρόκληση 2 βδομάδες πριν την τελική ημερομηνία γιατί δεν άντεχε), έκανε ένα κοριτσάκι με πολύ μαλλί, αλλά και αρκετό "τρίχωμα" στο σώμα, το οποίο βέβαια έπεσε μέσα σε 10 μέρες...

5Nstp3.png

vgDUp3.png

οχι βρε κοριτσακι μη ζητας συγνωμη για μενα καλυτερα η γνωση παρα η αγνοια...για ολα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενες

:):)

Δεν έχεις άδικο. :D Απλά να μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά είναι "εικασίες" και όχι κάτι ιατρικά αποδεδειγμένο! :wink:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...