Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποπλάνησε την 8χρονη συμμαθήτρια της κόρης του

angy

Recommended Posts

10 Φεβρουαρίου 2009, 08:46

Συνελήφθη χθες τo απόγευμα από άνδρες της Ασφάλειας δυτικής Αττικής 42χρονος πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε οκτάχρονο κοριτσάκι, συμμαθήτρια της κόρης του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 42χρονος ανάγκαζε το μικρό παιδί να βλέπει υλικό παιδικής πορνογραφίας, με φωτογραφίες και βίντεο που είχε στο κινητό του και στη συνέχεια υποχρέωνε το κοριτσάκι να κάνει πράξη αυτά που έβλεπε.

Ο ίδιος φαίνεται να το είχε επαναλάβει στο παρελθόν, αλλά μόλις χθές το 8χρονο παιδί είπε στους γονείς του τι είχε συμβεί.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 42χρονου και κατάσχεσαν υπολογιστές με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο παιδεραστής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

πηγή: http://www.zougla.gr/news.php?id=23708

Θέλω να δω πόσα χρόνια φυλακή θα φάει...Αν τελικά πάει :evil:

Διαφημίσεις

Μα καλά η γυναίκα του δεν πήρε χαμπάρι τίποτα???

Δεν ξέρω κουράστηκε η ψυχή μου να διαβάζει τέτοιες ειδήσεις!

Και πάλι θα πω ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΙΚΙ!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Eκτος απο ολα αυτα που ειπατε σκεφτομαι ακομα κατι...

Γιατι ποτε κυριες κ κυριοι δεν κατονομαζουν αυτα τα αποβρασματα τις κοινωνιας? Ποιο απορρητο καλυπτει τετοια ζωα?

Αυριο θα ειναι παλι εξω κ μπορει να αγγιξει κ αλλα παιδια.

Δεν πρεπει να γνωριζουμε ποια ειναι αυτα τα (να μην τα πω ζωα γιατι εχουμε καταλαβει επιτελους ολοι οτι τα ζωα ειναι καλυτερα απο το ειδος μας).?

Δεν πρεπει να ξερω εγω οτι ο ταδε ειναι εγκληματιας????

Γιατι ποτε κυριες κ κυριοι δεν κατονομαζουν αυτα τα αποβρασματα τις κοινωνιας? Ποιο απορρητο καλυπτει τετοια ζωα?

Δεν πρεπει να γνωριζουμε ποια ειναι αυτα τα (να μην τα πω ζωα γιατι εχουμε καταλαβει επιτελους ολοι οτι τα ζωα ειναι καλυτερα απο το ειδος μας).?

Αντε ντε !!!! Μη βραχει η ουρα του γαιδαρου !!!!!!!!!!

Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο :evil:

Λιθοβολισμος και λιγο τους πεφτει!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Έχεις απόλυτο δίκιο Χριστίνα. Νομίζω μάλιστα πως για τέτοιου είδους εγκλήματα (γιατί περί εγκλημάτων πρόκειται)με θύματα παιδιά ο νόμος ορίζει πως επιβάλλεται να δημοσιοποιούνται τα ονόματα - πράγμα που δυστυχώς δε γίνεται...

*

Διαφημίσεις

επειδη αναφερατε αν η γυναικα του δε ηξερε τιποτα απλα να σας αναφερω γιατι ξερω εναν απο τους αστυνομικους που τον πιασανε οτι οτιεκανε το εκανε οταν λειπανε η γυναικα του και τα παιδια....εφευγε η γυναικα του να παει θεατρο τα πιτσιρικια αυτος επαιρνε τους γονεις του κοριτσιου και καλα να ερθει να παιξει και τα υπολοιπα τα καταλαβαινετε....μενανε αρκετα κοντα στην ιδια οδο στο 5 η μικρη στο 11 αυτος......η μικρη φοβοτανε και δεν ελεγε τιποτα....ενα χρονο γινοτανε αυτο.....οι γονεις γνωριζονταν με αυτους αλλαωστε τα παιδια ητανε συμαθητες και δε μπορουσαν να φανταστουν οτι ο ανρθωπος που τρωνε μαζι και βγαινουν εξω μαζι κανει αυτο που κανει.. :cry::cry::cry::cry::cry:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Η γυναίκα του σύμφωνα με τις ειδήσεις του alpha τον συνόδεψε στα δικαστήρια , του συμπαραστέκεται κιόλας! Τι να πώ είναι και μάνα!! - ντροπή της , το κινητό του συζήγου δεν το είχε κοιτάξει ποτε? Γιατί και σ αυτό ο μ-----ς είχε βίντεακια που έδειχνε στο παιδάκι. Το pc , to laptop , τίποτα δεν έλεγχε η κυρία?Η κοινωνία μας έχει ξεφτιλιστεί εντελώς. .

υ.γ. Δεν έχει κόρη, αλλά δυο αγοράκια 3 και 5 ετών, οπου ούτε αυτά τα σκέφτηκε και ρεζίλεψε την καταγωγή τους με την αχαρακτήριστη ζωή του.

οι ανθρωποι δε πανε καλα!!!εχουμε ξεφυγει εντελως!!!!πρωτον απορω γιατι στην ελλαδα δεν βαζουν ολους αυτους σε ηλεκτρικη καρεκλα????η καλυτερα θανατικη ποινη???αλλα πρωτα πιστευω πως θελανε γδαρσιμο για αρχη,,,,μετα αλατι....μετα λιθοβολισμο....και μετα κοψιμο της........μπιπ!!!!!και μετα θανατο!!!τελος!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!ΣΚΟΤΩΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ.......ΣΚΟΤΩΜΑ.....

Πόσοι είναι τέλος πάντων? Κάθε μέρα κι από ένας????? Θα τρελαθώ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

το καλυτερο τωρα που θα μπει φυλακη ειναι ο γνωστος "νομος" εκει μεσα... οι χειροτεροι δολοφονοι να ειναι κλεισμενοι μεσα, οταν μαθαινουν για τετοια σκηνικα τους δινουν να "πιασουν το σαπουνι"... γι'αυτο εχουν αργοτερα πολλες αυτοκτονιες στις φυλακες απ'ολους αυτους τους βιαστες...

me and my men...

QJZup3.png

bxuCp3.png

Δείτε την φάτσα του μ....κα!

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=937789&catID=16

Για εμένα πρέπει και την γυναίκα του να την βάλουν μέσα!

Τα παιδιά του λυπάμαι!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!

Κάποια στιγμή, άκουσα μια συνέντευξη κάποιας ψυχολόγου στην ΝΕΤ.

Είπε: Ότι, ο εγκληματίας δεν είναι απαραίτητο να είναι ψυχικά άρρωστος. Και ούτε εμείς οι υγιείς δεν μπορούμε να κάνουμε αποτρόπαια εγκλήματα.

Απλά, επειδή δεν μπορούμε να το δικαιολόγησουμε στο μυαλό μας, βάζουμε αυτήν την ταμπέλα.

Δεν θυμάμαι το ονομά της αλλά θα το βρω και μάλιστα σκέφτομαι να αγοράσω και το βιβλίο της που εξηγεί περισσότερα!

Για να επανέλθω :

Εάν δεν τυραννηθεί σε αυτόν τον επίγειο κόσμο εύχομαι να σαπίσει στην κόλαση και αυτός και όποιος άλλος ήξερε και δεν έκανε τίποτα!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΙΚΙ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Να επανέλθει η θανατική καταδίκη στην κατηγορία αυτή των εγκληματιών!!!

Κρίμα στην οικογένεια αλλά και η γυναίκα του έπρεπε να ελέγξει όπως και η μάνα της μικρής έπρεπε να κάνει εφόδους στο σπίτι που άφηνε την μικρή. Σε κανένα σπίτι που αφήνουμε το παιδί μας δεν πρέπει να ησυχάζουμε. Να μπουκάρουμε και να βλέπουμε αν όλα είναι καλά. Τι πάει να πει έλειπε η γυναίκα του με τα παιδιά και η μικρή πήγαινε στο σπίτι του? Σήμερα δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη πουθενά.

Θάνατος σε αυτόν που καταστρέφει το αύριο της ζωής και το μέλλον της γής. Θάνατος και λίγο είναι......

Lvek.jpg.png