Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ: ΑΓΧΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΕΣ!

Recommended Posts

Ένα νέο θέμα λίγο γενικότερου περιεχομένου για τις εγκυούλες που έχουν όρεξη για κουβέντα για να μοιράζονται τα άγχη και τις αγωνίες τους! Καλωσήρθατε!!!

39of6754xr8myz8h.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΗΣΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Από ανησυχίες, φόβους και έννοιες άλλο τίποτα!

Με την ευκαιρία, ξέρει καμία αν έχεις αρρυθμίες επηρεάζεται σε κάτι το μωρό?

Στρεσαρίστηκα σήμερα τρομερά στο γραφείο και άρχισε μια αρρυθμία άλλο πράγμα. Εκανα μισή ώρα να συνέλθω!

squsqusbu20090629_-8_George.png

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΕΣ ΣΥΓΧΥΣΕΙΣ. Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΥΠΟΥΣ..ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ. (ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ)

Αχ, ρε κορίτσια κανείς δεν σέβεται την εγκυμοσύνη σου αν δεν είναι δικό σου πρόσωπο.

Εμένα στην δουλειά με έχουν φορτώσει με ακόμα περισσότερα πράγματα κι όταν διαμαρτυρηθώ μου λένε "αφού μια χαρά είσαι, έρχεσαι στην δουλειά, αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα φαινόταν!!"

Αλλά σήμερα που σωριάστηκα στον καναπέ του γραφείου τα χρειάστηκαν!

Α.... ΠΕΖΗ εγώ για γειτόνισα έχω την πεθερά μου... Οχι ότι μου δημιουργεί προβλήματα αλλά είμαι σίγουρη ότι με ματιάζει. Μόλις πέσει το μάτι της πάνω μου κάτι παθαίνω!

Διαφημίσεις

εγω στη δουλεια έχω πέσει σε νιρβάνα ....( παλια ήμουν μεσα στα νευρα ) ελπίζω να το κρατήσω :lol::lol:

τους 2 πρωτους μήνες δευσκολευτηκα πολύ , αγχωθηκα ..τωρα ηρέμησα , μου πέρασαν και τα ψιλοπονάκια όλα καλά νομίζω :wink:

βλέπω το μωρό μου να έρχεται και κάνω όνειρα :lol:

στεναχωριέμια μόνο γιατι παντρευεται ο αδερφός μου 2 μήνες μετά τη γένναα ..και θα είμαι σαν τη χοντρή του θησαυρού :oops:

Αστα... κι έχω να αντιμετωπίσω την γκρίνια της μάνας μου ότι πήγα και γκαστρώθηκα και δεν μπορώ να την βοηθήσω στις ετοιμασίες...

:lol::lol: και σε έμας μόλις έκλεισαν τα παιδια ημερομηνίες και έδωσαν προκαταβολές ..μετα απο 20 μέρες έμαθα για την εγκυμοσύνη :!: όλα καλά θα πάνε ...και το κάθε πράγμα στην ώρα του :!:

με το καλό να γεννήσεις ... :wink:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ!

Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!

Και στους γάμους θα πάμε και μια χαρά θα είμαστε!

Εμένα η αδελφή μου παντρεύεται στην Πάρο. Θα μπορώ να πάρω και το νεογέννητο μαζί?

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΗΣΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ!!!

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου Πεζή μου! Έτσι το βλέπω κι εγώ. Έχει από όλα αυτό το θαύμα που συμβαίνει μέσα στις κοιλίτσες μας! Σ' ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα και να το κρατήσεις υγιές στην αγκαλιά σου το μωράκι σου όταν έρθει η ώρα η καλή!!! :D

39of6754xr8myz8h.png

Το βλέπω να γεμίζει σελίδες αυτό το θέμα, δόξ το Θεό από άγχη άλλο τίποτα!

Πείτε μου οι πιο προχωρημένες, να σε πονάει η κοιλιά χαμηλά σα να σε τσιμπάνε βελόνες είναι οκ? Μεχρι τώρα ένιωθα πόνους σαν περιοδου αλλά πιο ήπιους βέβαια, τώρα νιώθω σουβλίτσες εκεί κάτω, πολύ συχνά.

Α και κάτι ακόμα! Οταν ξαπλώνω ιδίως έχω ένα....σα γρομπαλάκι εκεί κάτω που εξέχει και είναι σκληρό. Τι είναι βρε κορίτσια, η μήτρα ή τα έντερά μου :?: Και το γεγονός ότι πολλές φορές είναι σα πέτρα είναι κακό? Μήπως να τηλ στο γιατρό?

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

Διαφημίσεις

Πείτε μου οι πιο προχωρημένες, να σε πονάει η κοιλιά χαμηλά σα να σε τσιμπάνε βελόνες είναι οκ? Μεχρι τώρα ένιωθα πόνους σαν περιοδου αλλά πιο ήπιους βέβαια, τώρα νιώθω σουβλίτσες εκεί κάτω, πολύ συχνά.

Α και κάτι ακόμα! Οταν ξαπλώνω ιδίως έχω ένα....σα γρομπαλάκι εκεί κάτω που εξέχει και είναι σκληρό. Τι είναι βρε κορίτσια, η μήτρα ή τα έντερά μου :?: Και το γεγονός ότι πολλές φορές είναι σα πέτρα είναι κακό? Μήπως να τηλ στο γιατρό?

Γεια σου honey , η κοιλητσα χαμηλα ποναει στην αρχη σαν πονους περιοδου εμενα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο , και θελει ηρεμια και ξεκουρασει. Για τις τσιμπιες στην κοιλια αν ειναι κοντα στον ομφαλο ειναι και αυτες φυσιολογικες γιατι τις εχω και εγω αλλα εγω ειμαι 7,5 μηνων. τωρα για τα αλλα δεν ξερω να σου πω οποτε για να εισαι εσυ σιγουρη παρε τον γιατρο τηλ.

honey μου εγω δεν θυμαμαι σε ολη την περιοδο της εγκυμοσυνης να πονουσα καπου... και παντα αυτο οφειλονταν ειτε στο μεγαλωμα της μητρας, ειτε στις κινησεις του μωρου, αργοτερα σε συσπασεις και τωρα που οι πονοι μου ειναι πιο εντονοι ειναι λογω του βαρους του μωρου που με πιεζει προς τα κατω. Σχετικα ομως με το γρουμπουλακι να παρεις οπωσδηποτε το γιατρο σου τηλ. σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και με το καλο το πωρακι σου.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου Πεζή μου! Έτσι το βλέπω κι εγώ. Έχει από όλα αυτό το θαύμα που συμβαίνει μέσα στις κοιλίτσες μας! Σ' ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα και να το κρατήσεις υγιές στην αγκαλιά σου το μωράκι σου όταν έρθει η ώρα η καλή!!! :D

:lol::lol::lol::lol::lol:...ΕΠΙΣΗΣ!!!!!!!!!

ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ.. ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΡΜΠΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

Από ανησυχίες, φόβους και έννοιες άλλο τίποτα!

Με την ευκαιρία, ξέρει καμία αν έχεις αρρυθμίες επηρεάζεται σε κάτι το μωρό?

Στρεσαρίστηκα σήμερα τρομερά στο γραφείο και άρχισε μια αρρυθμία άλλο πράγμα. Εκανα μισή ώρα να συνέλθω!

Σίγουρα θα ήταν καλό να αποφεύγεις να ταράζεσαι αλλά δεν νομίζω ότι θα συνέβη κάτι σοβαρό στο μωράκι σου, θα το είχες καταλάβει. Εύχομαι στο εξής να είσαι ήρεμη και να μην σε ταράζουν! Καλωσήρθες!

39of6754xr8myz8h.png

εγω στη δουλεια έχω πέσει σε νιρβάνα ....( παλια ήμουν μεσα στα νευρα ) ελπίζω να το κρατήσω :lol::lol:

τους 2 πρωτους μήνες δευσκολευτηκα πολύ , αγχωθηκα ..τωρα ηρέμησα , μου πέρασαν και τα ψιλοπονάκια όλα καλά νομίζω :wink:

βλέπω το μωρό μου να έρχεται και κάνω όνειρα :lol:

στεναχωριέμια μόνο γιατι παντρευεται ο αδερφός μου 2 μήνες μετά τη γένναα ..και θα είμαι σαν τη χοντρή του θησαυρού :oops:

Κι εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να διατηρούμαι ήρεμη στην δουλειά (αν και έχω γίνει πλέον αρκετά ευέξαπτη) και για την ώρα κουτσά στραβά τα καταφέρνω. :mad: Μου δίνεις κουράγιο που λες ότι μετά είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί χτες το απόγευμα τρελάθηκα στην ναυτία πάλι... Εύχομαι λοιπόν από δω και πέρα να σου έρθουν έτσι όλα πιο εύκολα όπως λες. Καλωσήρθες στο θέμα!!!

39of6754xr8myz8h.png

καλημέρα!αχ βρε Σοφία μου τί θέμα άνοιξες :lol: από άγχη κ φοβίες άλλο τίποτα!το παλεύω βέβαια όσο μπορώ αλλά όχι πάντα με μεγάλη επιτυχία!!!εύχομαι όλες μας να έχουμαι σύντομα τα μωράκια μας στην αγκαλιάμας!!!

6tvGp2.png

Εμένα παντρεύεται η αδερφή μου 20 μέρες μετά την γέννα...

Υπάρχουν και χειρότερα όπως βλέπεις...

Άντε βρε κορίτσια, θα φορέσετε ένα κομψό ριχτό φόρεμα και θα σας ρωτάνε συνέχεια για την εμπειρία της μητρότητας. Ποιός νομίζετε θα κάτσει να ασχοληθεί με το αν παχύνατε; Όταν θα έχετε ζήσει το θαύμα της ζωής; Πόσες θα ζηλεύουν... :lol:

39of6754xr8myz8h.png

καλημέρα!αχ βρε Σοφία μου τί θέμα άνοιξες :lol: από άγχη κ φοβίες άλλο τίποτα!το παλεύω βέβαια όσο μπορώ αλλά όχι πάντα με μεγάλη επιτυχία!!!εύχομαι όλες μας να έχουμαι σύντομα τα μωράκια μας στην αγκαλιάμας!!!

Καλημέρα Φραμπαλά μου! Είσαι καλύτερα; Καλωσήρθες κι εσύ στην παρέα! Εμένα οι περισσότεροι φόβοι μου έχουν σαν βάση την προηγούμενη αποβολή μου στα τέλη του καλοκαιριού αλλιώς πιστεύω θα ήμουν πολύ πιο ήρεμη... Βέβαια δεν είχε προχωρήσει τόσο εκείνη η εγκυμοσύνη. Φιλιά!

39of6754xr8myz8h.png

Καλημέρα κορίτσια. μόλις μιλόυσα με τη μαμά μου και της έλεγα για τις αγωνίες που έχω! :D Όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο πιο πολύ αγχώνομαι για το πως θα πάνε όλα καλά.!

marye, εγώ θα γεννήσω και μετά απο 15 μέρες θα κάνω ταξίδι 450km. Όποτε αν είσαι καλά, που θα είσαι, πάρε το μωράκι σου και πήγαινε στο γάμο της αδερφής σου!Θα είναι και καλοκαίρι, οπότε και ο καιρός καλός. Βέβαια ρώτα και ένα παιδίατρο για καλό και για κακό!! :wink:

honey όπως σου είπαν και οι άλλες καπέλες, τα πονάκια είναι φυσιολογικά. Μεγαλώνει η μήτρα, αλλάζει το σώμα μας όλο. Κάποιες κοπέλες παρατηρούν και πόνους περιόδου όταν αλλάζουν μήνα. δες το και αυτό!!

:D

5Nstp3.png

vgDUp3.png