Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 3ΧΡ. ΚΑΙ 21 ΜΗΝΩΝ?

Recommended Posts

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΩ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ 17 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΥΛΟ?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ (3 ΧΡΟΝΩΝ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 15 ΜΗΝΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ..ΤΟ ΧΟΡΟΠΗΔΗΤΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΝΤΕΦΙΑ..ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΕΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ..ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΠΑΣΟΥΝ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ..ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΑΛΑ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ

http://www.littletikes.com/toys/classic-whale-teeter-totter.aspx?Ne=1&N=26+142

Να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!!!!

Εμενα του αρεσει να κανουμε τα ζωα. (εμενα δεν τρελενει αυτο...)σ'αυτο συμμετέχει και η μικρή για λίγο. Αλλοτε παιζουμε κρυφτό ή κυνηγητο.

εγω σκεφτομουν κατι περισσοτερο ομαδικο και ήρεμο.

μήπωσ περιμενω πολλα?

Εκεινα τα ωραια τα τουβλακια (ειναι απο μαλακο πλαστικο, κατι σαν σιλικονη) εμας παντως μας εσωσαν! Επισης ζωγραφικη και πλαστελινες(εκανα ζυμαρι μονη μου με αλευρι και αλατι).Μου ειχε δανεισει μια φιλη ενα παιχνιδακι που πετουσε μπαλακια στον αερα και το ειχα βολευτει πολυ(υπαρχει και κατι παραπλησιο σε ελεφαντακι που πεταει πεταλουδες).

Στα δυσκολα παντως με εσωζε το νερο.Χειμωνα στην μπανιερα, καλοκαιρι πισινουλα στο μπαλκονι.Σαπουνοφουσκες, μπολικα παιχνιδια, βαρκουλες και εγω καθομουν διπλα (απλα προσθετα που και που λιγο ζεστο νερο).

Υπομονη, θα μεγαλωσουν! :lol:

Διαφημίσεις

Τον ελεφαντα με τις πεταλουδες τον εχουμε, αλλά η μικρή δεν τα πολυκαταφέρνει. Η διάρκεια του παιχνιδιού ειναι πολύ λίγη αφού οι πεταλούδες βγαίνουν πολύ γρήγορα. Ετσι περισσότερη ώρα ψάχνουμε τις πεταλούδες απ'οτι να τις κυνηγάμε με τις απόχες...

Δοκιμάσαμε και τον κροκόδειλο που κλείνει το στόμα του όταν πατήσεις το δόντι που τον πονάει. Αν και ειναι απο τεσσάρων χρονών, η κόρη μου τα πάει μια χαρά...

Το παιχνίδι της κόρης μου ειναι να σαρώνει τα πάντα στο περασμα της και να βάζει όλα τα παιχνίδια στην μέση, χωρίς να παίζει με κάτι. Φυσικά το δωμάτιο ειναι μετά σαν βομβαρδισμένο τοπίο...

Οσο για ζωγραφική...αποφευγω να τησ δίνω μπογές γιατί τις βαζει στο στόμα κλπ.

Αντιμετωπίζει κανείσ κάτι ανάλογο??