Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ROLLY POLY???

Recommended Posts

Γεια σας !! Σας παρακαλώ ψάχνω να βρω το τηλεφωνο του παιδοτοπου Rolly Poly ....μηπως κάποια από εσάς το γνωρίζει ;;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Διαφημίσεις

Γεια χαρά! Εγώ έχω πάει σ΄αυτον τον παιδότοπο μία φορά και είναι πραγματικά εξαιρετικός (αν δεν σας αρέσουν οι... φουσκωτές υπερπαραγωγές). ΄Εχει πολλά παιχνίδια (σπιτάκια, μουσικά όργανα,μικρές τσουλήθρες κ.α.), μια μικρή αίθουσα με κουζινικά και όλα τα απαραίτητα για τις μικρές μας νοικοκυρούλες, και άλλη μια αίθουσα για παραμύθια και ζωγραφική. Επίσης πολύ φιλικό προσωπικό που ασχολείται πραγματικά με τα παιδιά, 2 αίθουσες για τους γονείς (η μια για καπνιστές που χωρίζεται απ΄τον χώρο παιχνιδιού με τζαμαρία) και καταπληκτική ζεστή σοκολάτα!

Παρόλο που προτιμώ να πηγαίνω τη μικρή μου στην παιδική χαρά ακόμα και το χειμώνα, ο συγκεκριμένος παιδότοπος είναι ιδανικός για τα χειμωνιάτικα απογεύματα που σκοτεινιάζει νωρίς (καθημερινά είναι ανοικτός 5-9μμ και Σ/Κ απ΄το πρωί)

h49jewyfi5z2tl74.png

καλημέρα και ευχαριστώ ....δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σκέφτομαι να πάω για να δω μήπως κάνω εκεί το πάρτυ της μικρής μου γιατί παιδότοποι με φουσκωτά κλπ δε μου αρέσουν καθόλου!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

ακριβως οπως τα ειπε η lillou.Τελειος παιδοτοπος διαφορετικος, το προσωπικο αψογο. Πολύ κοντα στο ΚΑΤ απο την πισω μερια. Ξέρετε κανέναν αλλον σε αυτο το στυλ?

• 2 weeks later...

Αν και απαντάω λίγο αργά θα ήθελα να προσθέσω ότι έχοντας δει το poly rolly από μέσα (λόγω συνεργασίας) έχω να πω μόνο καλά λόγια . Μου έκανε εντύπωση ότι ψάχνονται αρκετά όσον αφορά τους διασκεδαστές που καλούν για τα παιδικά πάρτυ που οργανώνουν ενώ και η συμπεριφορά τους απέναντι στα παιδιά είναι άψογη.ελπίζω να βοήθησα έστω και λιγάκι :D