Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

STIN 30 EBDOMADA +4 MERES POSO PREPI NA EINAI TO VAROS TOU?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Απο το ψευδόνυμο να υποθέσω ότι δεν είσαι εσυ η...εγκυμονούσα...? :?:shock::D:D:D:D

πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα?το βάρος του από όσα γνωρίζω και εγώ γιατί ειναι το πρώτο μου και εμένα,ειναι καλό.Και θα πάρει ακόμα το λιγότερο 1 κιλό αν υποθέσεις ότι το συνηθως όλα τα μωράκι γεννιούνται πάνω απο 3 κιλά.Οπότε εεεεχει περιθώριο ακόομα! :lol:

GEIA,KAI EUXARISTO POU APANTISES...

EIMAI O SIZIGOS KAI THA GENISOUME ME KESARIKI GIATI EINAI O PLAKOUNTAS XAMILOS KAI MAS EIPAN OTI TA AGGEIA EINAI PANO STON TRAXILO KAI TIN EXOUN KRATISI MESA TIN GINEKA MOU GIA NA TIN PARAKOLOUTHOUN...ELPIZOUME NA PAME KANENA MINA AKOMA...GI AUTO ANISIXO,EPIDI THA GENNISOUME PROORA....

Μ'άρεσε το "...θα γεννήσουμε..." :D Να μη ανησυχείς.Σίγουρα είναι και σε καλά χέρια.Αν φτάσει τις 36 εβδομάδες+1 μέρα έστω και μία μόνο μέρα το μωράκι δεν θεωρείται πρόωρο.Πάντος όπως και να έχει ακούτε τις συμβουλές των γιατρών και όλα θα πάνε καλά.Αυτο που λές αν καταφέρει να κρατηθεί ένα μήνα ακόμα να φτάσει όσο γίνεται πιό κοντα στισ 36 εβδομάδες είναι ότι καλύτερο.σε πιό νοσοκομείο ή μαιευτηριο είναι?ποιος την παρακολουθεί??

EIMASTE KIPRO,PIGENAME MEXRI PRIN ENA MINA SE IDIOTIKI KLINIKI,AN AKOUSES GIA TIN LEGEONELA KAI OLA AUTA TA AISXI POU GINAN...EKEI MAS PARAKOLOUTHOUSAN KAI EMAS...APOFASISAME NA PAME KAI SE DIMOSIO NOSOKOMEIO TO OPOIO EINAI PARA POLI KALA,MAKARIO LEGETE,EKEI KATALIGOUN OLOI OTAN IPARXI PROBLIMA...PIGAME NA PAROUME MIA DEUTERI GNOMI KAI MAS KRATISAN MESA GIATI THEOROUN OTI EINAI EPIKINDINO LOGO PLAKOUNTA XAMILA KAI AGGEIA...PARAKOLOUTHUN TO MORO 8 FORES TIN MERA,SINEXEIA,ANA PASA STIGMI IPARXOUN GIATROI NA SE VLEPOUN..ENO STIN KLINIKI POU PIGENAME OUTE ANAFERAN OTI EINAI EPIKINDINO,OUTE TIPOTA,APLA EIPAN OTI AN PROKIPSI KATI,PX AIMORAGIA NA TIN FERETE AMESOS...NA MAS POUN NA MINI SPITI,NA PERIORISTI NA MIN DOULEUI...TIPOTA,MONO NA EISPRETOUN LEFTA..

Διαφημίσεις

Y.S NAI,THELO NA EIMAI KONTA SE OLA,NA ENIMERONOME GIA TIN EKSELIKSI,NA BOITHO,NA SIMPASXO,NA STIRIZO KTL... :))))

Μπράβο βρε Θανάση που είσαι κοντά στη γυναίκα σου και τη στηρίζεις! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είναι τα πρώτα μου μωρά (δίδυμα) και δεν ξέρω για το βάρος στις 30 εβδομάδες, απλά σου γράφω για να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να αποκτήσετε ένα υγιέστατο μωράκι!

Με το καλό λοιπόν και να είστε πάντα έτσι με τη γυναίκα σου, ενωμένοι και αγαπημένοι!

UmGGp3.png

Καλημέρα και με το καλό να έρθει το μωράκι σας! :D

Βαθμός ανάπτυξης εμβρύου:

week weight

30 1500

31 1700

32 1900

33 2200

34 2400

35 2700

36 3000

37 3200

38 3300

39 3400

40 3500

Όλα θα πάνε καλά, μην φοβάσαι για τίποτα. Εφόσον έχεται ιατρική υποστήριξη, όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Με το καλό λοιπόν να υποδεχτήτε το μπεμπάκι σας!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

Thanasi να μην ανυσηχεις,την έχουν σε στενή παρακολουθηση από ότι βλέπω,και να σου πω την αλήθεια καλύτερα σε νοσοκομείο,υπάρχουν όλα τα μέσα και ότι και να χρειαστεί αντιμετωπίζεται.Λίγο υπομονη να κάνει όλα καλά θα πάνε θα δεις,στο τέλος έχει φτάσει,λίγο υπομονή να καθισει στ κρεβάτι,και σε λίγο καιρό θα αγκαλιάζετε το μωράκι σας.Να μας κρατάς ενήμερες!Καλημέρα! :)

Θαναση, εγω ειχα κανει υπερηχο ακριβως στις 30+4 και η μπεμπα ηταν 1660 gr. Γεννηθηκε 3500 κιλάκια στις 40 εβδομάδες (από την 36η οι υπερηχοι την εδειχναν πάνω από 3 κιλά). Μην ανησυχεις. Μια χαρα βάρος εχετε. Ακόμα και πιο νωρίς να γεννησει το μωράκι θα ειναι μια χαρα από βαρος.Μπραβο σου που προσεχεις τη γυναικα σου. Σιγουρα σε χρειάζεται πολύ τωρα. Να προσπαθήσεις να την εμψυχωνεις γιατί εφόσον νοσηλευεται σίγουρα η ψυχολογία της θα είναι χαλια. Καλή συνεχεια, ευχομαι ότι καλύτερο και να εχετε στην αγκαλια σας ενα υγιέστατο παιδακι.

sas euxaristo gia to endiaferon kai to tharros pou mou dinete...einai to proto kai agxonomaste ligo...alla me tin boithia tou theou ola tha pane kala...einai poli simantiko na ksereis oti iparxoun anthropoi pou se stirizoun kai se boithoun kai sas euxaristo pou to kanete kai sas euxome mesa apo tin kardia mu na eiste panta kalakai ta morakia sas na einai panta me ena megalo :lol: gemata agapi kai igeia!!!!

oti xrisimi pliroforia exete an thelete enimeronete me gia na matheno...

Θαναση με το καλο και το μωρακι σας, εγω ειμαι 30+3 δηλαδη 2 μερες διαφορα με σας και ειναι καπου εκει το βαρος του γιου μου οποτε μην ανυχηχεις ειναι πολυ καλο.