Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Novalac 1ης βρεφικής ηλικίας- ημερομηνία λήξης;

Recommended Posts

Θηλάζω αποκλειστικά εδώ και 5 μήνες αλλά έχω ένα κουτί Novalac επειδή μας το συνέστησε η πρώτη παιδίατρος. Εκείνη δεν υποστήριζε το θηλασμό και γι' αυτό την άλλαξα. Όμως εδώ και 5 μήνες έχω δώσει τεχνητό γάλα στην φασαριόζα μου 3-4 φορές.

Σήμερα όμως πρόσεξα ότι στο κουτί γράφει ότι 3 εβδομάδες αφού ανοιχτεί πρέπει να πετιέται! Όμως δε μου φαίνεται χαλασμένο αλλά δε θέλω και να το ρισκάρω να το δωσω στο παιδί. Να το πετάξω; Δε με συμφέρει όμως να πάρω καινούργιο κουτί αφού είναι ζήτημα αν θα της δώσω τεχνητό γάλα 1-2 φορές ώσπου να πάει 6 μηνων και να το πετάξουμε αναγκαστικά, αφού είναι 1ης βρεφικής ηλικίας.

Κανένας με παρόμοια εμπειρία;

:?

Διαφημίσεις

και να σου φαινεται ενυαξει καλυτερα να το πεταξεις.ρωτα και σε φαρμακειο απο τη στιγμη που ανοιγεται εχει διαρκεια μονο 1 μηνα :cry:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΩΡΕ,ΔΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ....ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ!

Πετα το . Καλυτερα 10 € το μηνα για γαλα και να πανε αχρηστα παρα να παθει κατι το μικρο σου

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Δίκιο έχετε, κορίτσια. Το πέταξα. Δεν ήταν τόσο για τα 10 ευρώ που θα δινα να πάρω άλλο όσο που δε θέλω να δίνω ούτε σεντ στις εταιρείες με τα βρεφικά γάλατα.

Διαφημίσεις