Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδοοφθαλμίατρος στην Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σας...

Έχουμε κι εμείς ένα πρόβλημα με τον μικρό μας και σκεφτόμαστε να πάμε στον Ζιάκα.

Γνωρίζετε πόσο χρεώνει την επίσκεψη?

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

μπασιακος απλα αργουν τα ραντεβου......

αλλα αν ειναι επειγον σε κλεινει αμεσα...

εγω φυσικα τον χρειαστηκα πριν 2 χρονια...... τωρα δεν ξερω πως δουλευει....

Παιδιά εγώ για τον Μπασιάκο έχω να πω τα καλύτερα. Μπορεί να μην είναι ομιλητικός, όμως δεν είναι "δήθεν". Δεν τον έχω για τίποτα παραδόπιστο μια και την πρώτη φορά πληρώσαμε και κατόπιν που παρακολουθούσε την κόρη μου σε μια θετραπεία απο χαλάζιο δεν έπαιρνε τίποτα. Απλά έτσι είναι ο τύπος του θα τον έβαζα στη λίστα με τους σωσόύς γιατρούς.

Εγώ εχω αλλη απορία. Αρχικά σ'αυτόν πηγαίναμε γιατι παρατηρήσαμε εναν στραβισμό, ο οποίος μας είπε μετα απο εξέταση και για υπερμετροωπία πως δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, όμως εγώ πάλι το ματάκι του το βλέπω να ξεφεύγει κάποια στιγμή. Πήγαμε όταν ήταν 3 και τώρα είναι 5. Αν και τον εμπειστεύομαι απόλυτα, αναρωτιέμαι ποτε θα στρώσει τελείως. Τι εμπειρία έχετε εσείς πάνω σε παρόμοιο θέμα;

κοιτα συμπτωση..... ;)

εμενα στον μπασιακο με πηγαιναν οι γονεις μου απο 3 χρονων .

καλος εναι ,αλλα εγω προσωπικα τον εκοψα γιατι εγινε πανακριβος καθε χρονο κ πιο ακριβα.....εβαλε κ μια συνεργατιδα την τελευταια φορα που πηγα κ με εξετασε εκεινη γεγονος που δε μου αρεσε καθολου εγω ειχα κλεισει ραντεβου με εκεινον .

παντως καθε φορα που πηγαινα ειχε μικρα παιδακια... βεβαια απο στομα σε στομα οταν διαφημιζουν καποιον αυτο γινεται .

Διαφημίσεις

Τελικά πόσο χρεώνει την επίσκεψη ο Ζιάκας, μπορεί κάποια μανούλα να μας πει;

Καλησπέρα,

Το κόστος της επίσκεψης ειναι: 70 Ευρω

(Πηγαίνω στον συγκεκριμένο παιδοοφαλμιατρο καθε 4-6 μήνες την μικρή μου και την παρακαλουθεί απο 18 μηνών. Είμαι πολύ ευχαριστημενη!!)

Εγώ πάω την μεγάλη μου που έχει μυωπία στην Λεϊλοπούλου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το τηλ. είναι 6977911624 και το ιατρείο της είναι στην Εθνικής Αντιστάσεως.

74Qtp3.png2SeRp3.png

Εχω κλεισει κ εγω ραντεβου στον Μπασιακο για τελη Μαιου (τρεισ μηνες πριν το εκλεισα) για την μικρη μου που ειναι 16 μηνων.Ειχα ακουσει τα καλυτερα αλλα απο οτι διαβασα εδω οι αποψεις διαφοροποιουνται.Αντε να δουμε....

i55Ip3?r=1285530151

Παιδιά εγώ για τον Μπασιάκο έχω να πω τα καλύτερα. Μπορεί να μην είναι ομιλητικός, όμως δεν είναι "δήθεν". Δεν τον έχω για τίποτα παραδόπιστο μια και την πρώτη φορά πληρώσαμε και κατόπιν που παρακολουθούσε την κόρη μου σε μια θετραπεία απο χαλάζιο δεν έπαιρνε τίποτα. Απλά έτσι είναι ο τύπος του θα τον έβαζα στη λίστα με τους σωσόύς γιατρούς.

Εγώ εχω αλλη απορία. Αρχικά σ'αυτόν πηγαίναμε γιατι παρατηρήσαμε εναν στραβισμό, ο οποίος μας είπε μετα απο εξέταση και για υπερμετροωπία πως δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, όμως εγώ πάλι το ματάκι του το βλέπω να ξεφεύγει κάποια στιγμή. Πήγαμε όταν ήταν 3 και τώρα είναι 5. Αν και τον εμπειστεύομαι απόλυτα, αναρωτιέμαι ποτε θα στρώσει τελείως. Τι εμπειρία έχετε εσείς πάνω σε παρόμοιο θέμα;

Παιδιά έχω κλείσει ραντεβού με Ζιάκα για δεύτερη γνώμη θα σας ενημερώσω σύντομα.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Καλημέρα σας!

Με την καθορισμένη εξέταση από οφθαλμίατρο πριν την εγγραφή στην Α΄Δημοτικού, ανακαλύψαμε ότι ο μεγάλος μου γιος έχει υπερμετρωπία 1,5 βαθμό.

Ο γιατρός του σύστησε γυαλιά και ασκήσεις με καλύπτρα ματιού. Το ένα μάτι του είναι μια χαρά ενώ το άλλο "τεμπέλιασε".

Οι πρώτες μέρες της προσαρμογής με τα γυαλιά πέρασαν πολύ δύσκολα και ακόμα πιο δύσκολα οι ώρες που έπρεπε να φοράει την καλύπτρα στο "καλό" μάτι του.

Βλέποντας όλες αυτές τις δυσκολίες άρχισα να αμφιβάλω με την κρίση μας, αν κάναμε καλά που δεν πήραμε δεύτερη γνώμη από ειδικό παιδό-οφθαλμίατρο και αμέσως μπήκαμε στην διαδικασία να βάλει γυαλιά.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κανέναν καλό παιδό-οφθαλμίατρο στη Θεσσαλονίκη.

Σας ευχαριστώ.

ΚΑΛΗΕΜΕΡΑ,

DAFFY ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ, ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 7 ΤΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ pOST ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ 2-3 ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η 3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΑ.

ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΠΛΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ Π.Χ. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΛΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΧΑΖΟΛΟΓΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΥΠΙΚΟΣ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 16 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΑΙΟ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ. ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΙΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΥΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.

LOAE.jpg.png

Σε ευχαριστώ πολύ xoam6897.

Και η παιδίατρος μας μου έδωσε μερικά ονόματα και πρώτο ήταν αυτό του Μπασιάκου, οπότε θα πάρω να κλείσω ραντεβού.

Ευχαριστώ.

• 4 months later...

Duffy αν παρακολουθείς ακόμη το θέμα: έχω υπερμετρωπία από τα 2,5 μου, 7 βαθμούς. Η καλύπτρα είναι λίγο δύσκολη τις πρώτες μέρες, την φορούσα και εγώ όταν ήμουν μικρή, αλλά αυτή με έσωσε και δεν φεύγει το μάτι μου – ο ρατσισμός στο σχολείο είναι πολύ πιο δύσκολος και αυτός είναι που κάνει την καλύπτρα πολύ επώδυνη. Δυστυχώς, τα παιδιά είναι από την φύση τους σκληρά, ελπίζω τώρα πια βέβαια να είναι πιο συνηθισμένα σε συμμαθητές με γυαλάκια και καλύπτρες. Πίεσε τον να την φοράει, μία μέρα θα σε ευγνωμονεί.

Τώρα για τους παιδο-οφθαλμιάτρους, χθες πήγα στον Μπασιάκο, πέρυσι είχα πάει στον Κοζέη και πρίν από αυτόν στον δικό μου οφθαλμίατρο, τον Οκονομίδη. Η κόρη μου είναι σχεδόν τριών και από μηνών γύριζε λίγο το ματάκι της. Ο δικός μου μου είχε πει δεν έχει τίποτε, βρεφικός στραβισμός. Ο Κοζέης ότι έχει λίγη υπερμετρωπία αλλά όχι πολύ. Ο Μπασιάκος μου είπε ότι το παιδί μου δεν βλέπει καθόλου – ότι απλά αγναντεύει και ότι δεν στραβίζει απλά γιατί έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια για να δει.

Περιττό να πω πόσο έχω ταραχτεί. Η κόρη μου με κοιτάει στα μάτια σαν μεγάλος άνθρωπος, κυνηγάει τα μυρμήγκια στα μωσαικά μπαλκόνια της γιαγιάς της – δεν βλέπει τίποτε? Γνωρίζει ανθρώπους από μακριά, ξέρει όλες τις λεπτομέρειες από τις εικόνες στα παραμύθια…ξεχωρίζει γράμματα και δεν βλέπει τίποτε? Στον Μπασιάκο κατά την εξέταση είχε μαρμαρώσει, απαντούσε όλο δεν ξέρω, κατά την εξέταση των 5 λεπτών – δεν έχει τον τρόπο του με τα παιδιά και δεν το προσπαθεί πολύ. Μου είπε να βάλουμε σταγόνες και να ξαναπάμε, μάλλον εκεί θα βασιστεί. Με κλόνισε όμως το βιαστικό του πορίσματος. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω, ίσως βάλω σταγόνες και πάω μόνο στον Κοζέη, γλυκύτατος άνθρωπος, ή και στους δύο την ίδια μέρα. Θα σας πως όλους για να έχετε όση περισσότερη πληροφόρηση γίνεται.

s-age.png

• 4 months later...

Γεια σε όλες τις μανούλες!

Βρίσκομαι και εγώ σε αναζήτηση παιδοφθαλμίατρου και θα ήθελα να ρωτήσω ο τριανταφυλλίδης χάρης πόσα χρήματα παίρνει?

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Εγώ πάω την μεγάλη μου που έχει μυωπία στην Λεϊλοπούλου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το τηλ. είναι 6977911624 και το ιατρείο της είναι στην Εθνικής Αντιστάσεως.

είναι παιδοοφθαλμίατρος αυτή... ξέρετε κανέναν στην καλαμαριά...

• 4 weeks later...

Η κόρη μου (32 μηνών)εδώ και μια εβδομάδα παρατηρώ οτι το αριστερό της μάτι μπαίνει στην εσωτερική γωνία του ματιού οταν εστιάζει πολύ κοντά και δεξιοστροφα σε κάτι.Εκλεισα ραντεβού με τον Τριανταφυλλίδη. Τι να περιμένω κορίτσια? Προετοιμάστε με...

Καναμε επεμβαση διανοιξης δακρυικου πορου στον Ζιάκα μου τον συστησε μια κοπελα που δουλευει στο οφθαλομολιγκο κεντρο Βορειου Ελλαδος και ξερει ολους τους παιδοοφθαλμιατρους της Θεσσαλονικης απ την καλη κι απ την αναποδη. Παρα παρα πολυ καλος γιατρος και εκπληκτικη συμπεριφορα με τα παιδια. Σαν νηπιαγωγος τους φερεται και το ιατρειο του θυμιζει παιδικο σταθμο.Ουτε ιδιαιτερα πολλα χρηματα πηρε για την επεμβαση και εκοψε ΟΛΟ το ποσό στην αποδειξη οχι σαν κατι κλεφταραδες....

Στον Κοζεη πηγε μια γνωστη που ολοι οι γιατροι της ειχαν πει οτι το προωρο μωρο της θα εμενε τυφλο και το εκανε να κερδισει το 100% της ορασης του.Κι αυτη η κοπελα ειχε γυρισει ολους του παιδοοφθ.στην πολη...καταλαβαινετε.

• 7 months later...

Ο τετράχρονος γιος μου έκανε ,πριν λίγες μέρες,την επέμβαση διάνοιξης δακρυ'ι'κού πόρου.Τώρα τσιμπλιάζει λίγο το ματάκι του κι ανησυχώ...Βέβαια συνεχίζουμε κανονικά τη θεραπεία 20 ημερών.Εσείς σε πόσο καιρό διαπιστώσατε πως πέτυχε η επέμβαση?Αν μπορείτε απαντήστε μου σας παρακαλώ.Ευχαριστώ!

• 3 years later...
  • 2 weeks later...

Giotako καλησπέρα. Ο κ. Κοζέης στη Θεσσαλονίκη (κλινική ophthalmica, βασιλίσσης όλγας).

Βέβαια θα πρέπει να ξέρεις ότι έχει μεγάλη λίστα αναμονής. Εγώ πήγα το γιο μου εκεί πριν απο δυο βδομάδες και μας εξέτασε η παιδοοφθαλμίατρος κ. Μπασδεκίδου Χρυσάνθη η οποία είναι επίσης πολύ καλή.

Giotako καλησπέρα. Ο κ. Κοζέης στη Θεσσαλονίκη (κλινική ophthalmica, βασιλίσσης όλγας).

Βέβαια θα πρέπει να ξέρεις ότι έχει μεγάλη λίστα αναμονής. Εγώ πήγα το γιο μου εκεί πριν απο δυο βδομάδες και μας εξέτασε η παιδοοφθαλμίατρος κ. Μπασδεκίδου Χρυσάνθη η οποία είναι επίσης πολύ καλή.

Σ ευχαριστώ πολύ. ..αυτόν μας σύστησε κ η παιδίατρος. ..κ αν επιτρέπεται πόσο σας πήρε επισκεψη;

• 3 years later...

Κατά τον έλεγχο στο σχολείο από οφθαλμίατρο,βρήκαν στον γιο μου (7ετών) υπερμετροπία μόνο στο αριστερό μάτι περίπου 2 βαθμούς. 

Ξέρουμε κάποιον καλό παιδοφθαλμίατρο στην Θεσσαλονίκη, γιατί είμαι από επαρχία; 

Ευχαριστώ. 

• 2 years later...
On 12/2/2010 at 1:40 ΠΜ, Minnie! είπε:

Koρίτσια για να μην σας βάζω σε δειλήματα και μενα το αγοράκι μου τωρα ειναι στα 5, έπασχε από στραβισμό(τωρα όχι) και αρχή υπερμετρωπίας 0,75 στην ουσία τίποτα έτσι;;;;;;;;

Λεω ότι δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημενη από τον Μπασιάκο και τελικά πηγα σε άλλον γιατρό, καναμε επέμβαση και διορθωθηκε το πρόβλημα.

Κορίτσια το παν ειναι να ειναι ''ανθρωπος'' πάνω απ΄όλα να σου εμπνεει εμπιστοσυνη και να ''μιλαει'' σε καθετι ερωτήσεις που κανουμε και όχι να σε κρατάει σε αποσταση.

Καλησπερα σας, και το κοριτσακι μου εχει στραβισμο και ειμαστε για επεμβαση, θα μπορούσατε να μου πειτε σε ποιον γιατρο πηγατε;; πρεπει να διαλεξω γιατρο και ειμαι πραγματικά σε δίλημμα