Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παλλίνδρομη πριν 2 χρόνια...μετά? άγχος

Recommended Posts

Θέλω να πω μια μεγάλη καλημέρα σε όλους όλες στο Forum...Δυστυχώς είναι μια πολύ δύσκολη εποχή αυτή που περνάω και δεν ξέρω που αλλού να ζητήσω βοήθεια...Νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς...Πριν 4 χρόνια περίπου αρχίσαμε να προσπαθούμε για παιδάκι..μετά από 2 χρόνια και πολύ άγχος ήταν πραγματικότητα πια το θετικό τεστ...Δυστυχώς δεν κράτησε πολύ...στη 9η εβδομάδα η εγκυμοσύνη μου καταλήγει σε παλίνδρομη...και η ψυχολογία μου κατέληξε στα τάρταρα...Από τότε...όλα χάλια...αρρώστιες, προβλήματα...προσπάθειες άγχος κλάμματα...εξετάσεις ορμόνες... έχω φτάσει σε σημείο ο κύκλος μου να έχει σμπαραλιαστεί. Δεν έχω βρει και κάποιον γιατρό που να μπορώ να εμπιστευτώ. Ο καθένας και άλλη γνώμη. Είμαι 34 χρονών ο χρόνος με κυνηγά; Έχω φτάσει σε σημείο να ακούω ιστορίες ή διαβάζω στο forum και να νομίζω ότι θα συμβούν και σε μένα...Μη γελάσετε αλλά μου έχει γίνει έμμονη ιδέα ότι οι τελευταίες ανωμαλίες του κύκλου προέρχονται από πρόωση εμμηνόπαυση!!!...Σκέφτομαι την εξωσωματική αλλά νιώθω μόνη...Οι άντρες συνήθως δεν καταλαβαίνουν...Είμαι απογοητευμένη και ψυχικά χάλια...Είχα περάσει και από κατάθλιψη μικρότερη και τώρα νιώθω να έχω ανάγκη τα φάρμακά μου φυσικά όμως απαγορεύονται...Κλαίω συνέχεια δεν είμαι καλά...Όλες γύρω μου είναι έγκυες (καλά να είναι) και νομίζω ότι κάποιος κάνει πλάκα με τα νέυρα μου...Οι άλλοι μου λένε υπομονή όλα θα πάνε καλά...Ο σύζυγός μου ότι πια το έχω κάνει μεγάλο θέμα και τον τρέλλανα...εγώ δεν τρελλαίνομαι? Με έχει πάρει πολύ από κάτω...Βοήθεια....Ευχαριστώ...

Διαφημίσεις

Θέλω να πω μια μεγάλη καλημέρα σε όλους όλες στο Forum...Δυστυχώς είναι μια πολύ δύσκολη εποχή αυτή που περνάω και δεν ξέρω που αλλού να ζητήσω βοήθεια...Νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς...Πριν 4 χρόνια περίπου αρχίσαμε να προσπαθούμε για παιδάκι..μετά από 2 χρόνια και πολύ άγχος ήταν πραγματικότητα πια το θετικό τεστ...Δυστυχώς δεν κράτησε πολύ...στη 9η εβδομάδα η εγκυμοσύνη μου καταλήγει σε παλίνδρομη...και η ψυχολογία μου κατέληξε στα τάρταρα...Από τότε...όλα χάλια...αρρώστιες, προβλήματα...προσπάθειες άγχος κλάμματα...εξετάσεις ορμόνες... έχω φτάσει σε σημείο ο κύκλος μου να έχει σμπαραλιαστεί. Δεν έχω βρει και κάποιον γιατρό που να μπορώ να εμπιστευτώ. Ο καθένας και άλλη γνώμη. Είμαι 34 χρονών ο χρόνος με κυνηγά; Έχω φτάσει σε σημείο να ακούω ιστορίες ή διαβάζω στο forum και να νομίζω ότι θα συμβούν και σε μένα...Μη γελάσετε αλλά μου έχει γίνει έμμονη ιδέα ότι οι τελευταίες ανωμαλίες του κύκλου προέρχονται από πρόωση εμμηνόπαυση!!!...Σκέφτομαι την εξωσωματική αλλά νιώθω μόνη...Οι άντρες συνήθως δεν καταλαβαίνουν...Είμαι απογοητευμένη και ψυχικά χάλια...Είχα περάσει και από κατάθλιψη μικρότερη και τώρα νιώθω να έχω ανάγκη τα φάρμακά μου φυσικά όμως απαγορεύονται...Κλαίω συνέχεια δεν είμαι καλά...Όλες γύρω μου είναι έγκυες (καλά να είναι) και νομίζω ότι κάποιος κάνει πλάκα με τα νέυρα μου...Οι άλλοι μου λένε υπομονή όλα θα πάνε καλά...Ο σύζυγός μου ότι πια το έχω κάνει μεγάλο θέμα και τον τρέλλανα...εγώ δεν τρελλαίνομαι? Με έχει πάρει πολύ από κάτω...Βοήθεια....Ευχαριστώ...

Καταρχας δεν σε πηραν τα χρονια, υπαρχουν κοπελες στο forum που ειναι και δεκα χρονια μεγαλυτερες σου και προσπαθουν και τα καταφερνουν.Το οτι επαθες καποτε καταθλιψη δεν σημαινει οτι το ξαναπερνας τωρα.Αν πραγματικα δεν νιωθεις καλα μιλησε με καποιον ψυχολογο , κοιτα να ηρεμησεις, πηγαινε κανενα ταξιδακι με τον αντρουλη σου και μετα αποφασισε τι θελεις να κανεις.

Καλώς ήρθες καταρχήν,

καταλαβαίνω πως νιώθεις παρομοια ιστορία έχω και εγω στην προσπάθεια μου για το δευτερό.

Από ότι γράφεις έχεις κάνει εξετάσεις έχουν δείξει κάτι ; τι σας είπαν οι γιατροι; ο άντρας σου έχει εξεταστει και αυτός ( δεν φταιμε πάντα εμείς )

Είσαι μικρή ακόμα να αγχώνεσε για την ηλικία σου και για προωρή εμμηνοπαυση, αν όλες σας οι εξετάσεις είναι οκ δες το πιο χαλαρα ηρέμησε και θα έρθει.

Το φορουμ αυτό είναι ιδιαιτερα γουρλίδικο και εμενα με έχει βοηθήσει αφανταστα όσο αφορα το ψυχολογικό κομμάτι όλες είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, τους φόβους, τις χαρές και τις απογοητευσεις δυστυχως.

Σου ευχομαι ότι καλύτερο

kalispera se ole :D

Eimai nea sto forum omws ta exw diavasei sxedon ola!!! Ki egw eixa mia palyndromh prin 2 xronia kai apo tote prospathoume xwris apotelesma :cry: Exw kanei ena soro eksetaseis tipota.... :?::?::?: Gyrw stis 13.01.2009 ekana kai diagnwstikh ysteroskopisi kai mou Brhkan kapoies mikres symfyseis mallon apo thn periodo. Mou eipe oti den einai kati sovaro kai na prospathhsoume pali gia 1-2 mhnes mia pou meta apo ysteroskopish mporeis na meinei egkyos pio eukola :? Gia na doume...an kai den elpizw kai poly. Me exei parei apo katw kai pleon den mporw na pistepsw oti yparxei tetoita pithanothta.. Thn Kyriakh perimenw thn akatanomasth kai apo to symptomata pou vlepw, sigoura tha erthei :(:( Euxomai se oles oses prospathoun syntoma me ena mwraki sthn aggalia tous :!:

βρε wanted μου ψυχραιμια βρε κοριτσακι μου σε καταλαβαινω αλλα ηρεμα και ολα θα προκυψουν !!!!Εξετασεις μετα την παλινδρομη κανατε???? Γιατι μια φορα εγκυος παντα εγκυος , αρκει να μην εχεις κατι γυναικολογικο. Και η ηλικια σου μια χαρα ειναι , αλλες κοπελες πολυ μεγαλυτερες απο εσενα και προσπαθουν για το πρωτο και σκεφτονται και για δευτερο τριτο....Θα σου ελεγα λοιπον με ψυχραιμια και ηρεμια να κανεις καποιες εξετασεις και μετα να βαλεις βουρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Wanted μου διάβασα την ιστορία σου και πραγματικά νομίζω ότι σε καταλαβαίνω σε πολλά σημεία. Είμαι βέβαια μικρότερη από εσένα αλλά η αδερφή μου είναι στην ηλικία σου και μου λεέι ακριβως τα ίδια πράγματα.

Καταρχήν είναι δεδομένο οτι οι άντρες μας μας αγαπούν και μας καταλαβαίνουν αλλά μην περιμένεις να νιωθεί ότι ακριβώς και εσυ. Ακόμα και βιολογικά να το πάρεις ο αντρας θα νιώσει τα περισσότερα από αυτά που νιώθεις εσύ αφού έρθει το μώρο. Εχεις ακούσει πολλούς άντρες να λένε ότι χτύπησε το βιολογικό τους ρολοί?

Προσπάθησε όσο μπορείς να μην τον πιέζεις πολύ ψυχολογικά γιατί το τελευταίο που θέλουμε είναι να επηρεστεί το σπέρμα του .Και πίστεψεμε το σπέρμα του άντρα επηρεάζεται δραματικά πολύ από την ψυχολογία του.

Τωρά θα μου πεις εσύ που θα βρεις τη δύναμη και σε ποιον να στηριχτείς?

Κι την όμως την έχεις μέσα σου και μπορείς να τα γυρίσεις τα πράγματα.Προσπάθησε να πισμώσεις λίγο και να αρχίσεις να λες συνέχεια μέσα σου κάθε φορά που σε πέρνει από κάτω "όχι εμείς θα τα κατεφέρουμε θα κάνουμε παιδάκι"

Οσο για τους γιατρούς βρισκομαστε στην ίδια φάση με έσας έχουμε χασει την εμπιστοσύνη μας στους γιατρούς αλλά συνέχισε να ρωτάς και να ψάχνεις για σωστό γιατρό γιατί και αυτό θα βοηθήσει στην ψυχολογία σου.

Οσο γαι την ηλικία σου ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ έχεις πολύ ακόμα

και μην με αναγκάσεις να σου γράψω τα παραδείγματα στην οικογένεια μου.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ :lol::lol::lol::lol:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια...εξετάσεις έχω κάνει πολλές μόνο η σαλπιγγογραφία έμεινε...από τη μεριά του συζύγου μέτρια αλλά όχι άσχημα...ήταν να πάω για σαλπιγγογραφία και ούτε αυτό μπορώ να κάνω λογω μεγάλης ανωμαλίας του κύκλου αυτό το μήνα...Συνέχεια αλλάζω γιατρούς και όλοι λενε υπομονή...πόσο ακόμη; έχουν σπάσει τα νεύρα μου...Η ψυχολογία μου δεν είναι καλή γενικότερα. (Έχω επιβαρύνει πολύ την ψυχική μου υγεία μετά το θάνατο αγαπημένου προσώπου). Ξέρω ότι υπάρχουν χειρότερα αλλά εγώ θέλω να δω τα καλύτερα...

Ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια...εξετάσεις έχω κάνει πολλές μόνο η σαλπιγγογραφία έμεινε...από τη μεριά του συζύγου μέτρια αλλά όχι άσχημα...ήταν να πάω για σαλπιγγογραφία και ούτε αυτό μπορώ να κάνω λογω μεγάλης ανωμαλίας του κύκλου αυτό το μήνα...Συνέχεια αλλάζω γιατρούς και όλοι λενε υπομονή...πόσο ακόμη; έχουν σπάσει τα νεύρα μου...Η ψυχολογία μου δεν είναι καλή γενικότερα. (Έχω επιβαρύνει πολύ την ψυχική μου υγεία μετά το θάνατο αγαπημένου προσώπου). Ξέρω ότι υπάρχουν χειρότερα αλλά εγώ θέλω να δω τα καλύτερα...

Είσαι ευχαριστημένη απο τον γιατρό σου;;; Ρωτάω, γιατι τελικά αυτός είναι το Α και το Ω για την ψυχολογία μας! Μου κάνει εντύπωση που μέχρι τώρα δεν έχεις κάνει σαλπιγγογραφία... Μπορεί να υπάρχει ένα μικρό θεματάκι εκεί και να λυθεί! Αλλά όπως και να έχει, είσαι ακόμα μικρή (είμαστε σχεδόν συνομήλικες) και σκέψου πως έχεις τουλάχιστον 7 γόνιμα χρόνια μπροστά σου (περίπου άλλες 85 προσπάθειες)!!! :-) Μην τρελλαίνεσαι, στο 2009 ζούμε! Θα κάνεις παιδάκι με κάποιο τρόπο, κάποια στιγμή! Πίστεψε στον εαυτό σου και θα γίνει! Θεώρησέ το ως δεδομένο οτι θα γίνεις μανούλα, αφού έστω και μια φορά έμεινες έγκυος! Ηρέμησε, ξέχασέ το για λίγο τελείως (ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται να σταματήσεις τις προσπάθειες για λίγους μήνες) και σκέψου πως το παιδάκι που θα έρθει δεν θα θέλει να έχει...τα απομεινάρια μιας μάνας, αλλά την μάνα του υγιή!

Τα καλύτερα σου εύχομαι!

XO0jp3.png

Δεν μπορώ να πω ότι είναι ευχαριστημένη αφού συνέχεια αλλάζω γιατρούς...Μένω επαρχία και εδώ είναι δύσκολα να βρεις κάποιον...που να εμπιστέυεσαι..Πρέπει να ηρεμήσω αλλά πως?

Διαφημίσεις

Προσωπικά, θα έκοβα τις προσπάθειες για λίγο καιρό (2-3 μήνες). Έτσι δεν θα έχεις ...κάτι να περιμένεις κάθε μήνα! Βγές έξω, πήγαινε για ψώνια, πήγαινε εκδρομές, κανένα ταξίδι, ξεκίνα μια ασχολία που πάντα σου άρεσε κλπ! Στην τελική, αν αισθάνεσαι τόσο επιβαρυμένη, δες έναν ειδικό χωρίς να πάρεις φάρμακα! Πάνω απ' ολα είναι η υγεία σου και ο εαυτός σου! Σε παρακαλώ να το καταλάβεις αυτό! Πάνω απ' όλα είσαι εσύ!

XO0jp3.png

Έχεις δίκιο μου έχει γίνει έμμονη ιδέα...έχω πάρει 10 κιλά από φάρμακα και από διέξοδο στο φαγητό...Νιώθω ότι δεν έχω δύναμη να αντιδράσω...Θ απροσπαθήσω να ξυπνήσω τον ευατό μου να πάω γυμναστήριο, συλλόγους κ.λ.π. αλλλά δεν θέλω να αφήσω το χρόνο να περάσει ...νιώθω ότι έχασα ήδη πολύτιμο χρόνο...

Έχεις πολύυυυυυ χρόνο μπροστά σου! Κινητοποίησε τις άμυνές σου! Κάνε αυτά που ήθελες και δεν είχες τον χρόνο να τα κάνεις! ΄

Τη χαρά στη ζωή μας δεν την φέρνουν μόνο τα παιδιά!!! Αλοίμονο! Υπάρχουν πολλοί τομείς που μπορούν να σου δώσουν χαρά! Ο γάμος σου, η δουλειά σου, τα ενδιαφέροντά σου, οι φίλοι σου κλπ κλπ! Ζήσε τη ζωή σου (γιατι σου ανήκει) ΟΣΟ καλύτερα μπορείς και γέμισέ την! Μην κάθεσαι και κλαίγεσαι όλη μέρα γιατι δεν μένεις έγκυος... Το οφείλεις στον εαυτό σου να τον κάνεις ευτυχισμένο! Κι αν έρθει και το παιδί...ήρθε! Μην εξαρτάς όμως την ευτυχία σου απο ένα παιδί! Δεν είναι πανάκεια το παιδί!

XO0jp3.png

Αχ, πόσο δίκιο έχεις candycandy...Πόσο θέλω να ζήσω τη ζωή μου...Θα προσπαθήσω να θυμάμαι τα λόγια σου καθημερινά...Και εγώ το πίστευα αυτό η ζωή μας ανήκει και είναι μοναδική...Κάπου το έχασα στην πορεία και πρέπει να ξαναβρω τον ευατό μου.. :?:?:?

Αχ, πόσο δίκιο έχεις candycandy...Πόσο θέλω να ζήσω τη ζωή μου...Θα προσπαθήσω να θυμάμαι τα λόγια σου καθημερινά...Και εγώ το πίστευα αυτό η ζωή μας ανήκει και είναι μοναδική...Κάπου το έχασα στην πορεία και πρέπει να ξαναβρω τον ευατό μου.. :?:?:?

Για να μην αισθάνεσαι άσχημα θα σου πώ πως πάνω κάτω όλες οι γυναίκες, που δεν συλλαμβάνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάπως έτσι αισθανόμαστε (εσύ έχεις συλλάβει έστω και μια φορά)! Αλλά τελικά, νομίζω πως αδικούμε τους εαυτούς μας. Λειτουργούμε λές και δεν είμαστε άνθρωποι αλλά αναπαραγωγικά μηχανήματα... Προσωπικά, αρνούμαι να δεχτώ πως η αξία μου και η ευτυχία μου τελικά καθορίζονται απο το αν μπορώ να μείνω έγκυος και να κάνω ένα παιδί...ή όχι! Έχω πολλούς στόχους, όνειρα και σχέδια για τη ζωή μου! Ένα απο αυτά είναι και το παιδί. Αλλά δεν είναι το παν! Νομίζω πως και με εσένα συμβαίνει το ίδιο...

Και μην ξεχνάς πως υπάρχουν και άνθρωποι με παιδιά που είναι δυστυχισμένοι (και πολλές φορές ευθύνονται τα ίδια τα παιδιά γι αυτό)!

Οι άνθρωποι συνήθως κυνηγάμε και επιθυμούμε αυτό που ΔΕΝ έχουμε (επειδή απλά είμαστε αχόρταγοι) και τείνουμε να πιστεύουμε πως ΑΝ το είχαμε θα κατακτούσαμε την ευτυχία, αγνοώντας παράλληλα πως και μόνο το γεγονός οτι είμαστε υγιείς και "είμαστε εδώ"αποτελεί τη μέγιστη ευτυχία...

Φρόντισε λοιπόν τον εαυτό σου, κυνήγησε τα όνειρά σου (όλα όμως) και θα δείς πως όλα καλά θα έρθουν!!!

XO0jp3.png

Διαφημίσεις

candycandy τι ειπες τωρα βρε κοριτσι μου ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειναι σαν να μιλησες για ολες μας !!!!!!!!!!!!!!Ολες ετσι αισθανομαστε και οχι μονο εμεις αλλα και τα αγορια μας !!!!!!!!!!!!!!Απλα δεν σας εχει συμβει : Οταν μια κοπελα απο το κοντινο συγγενολοϊ ή απο την παρεα μας οταν μεινει εγκυος να λυσαξουμε και μεις να γινουμε μανες ....γιατι αυτη να χει και οχι εγω κτλ.....και στην πραγματικοτητα να μη το επιθυμουμε τοσο αλλα μονο και μονο επειδη εχει η Μαρια , η Σοφια ,κ.ο.κ. !!!!? Γι΄αυτο κοριτσακια μου οποτε ερθει ....και θα ρθει !!!!Το χω ζησει και σας καταλαβαινω...Η καταθλιψη το αγχος ο τσακωμος και η μιζερια με τον αντρουλη σας θα οδηγησουν αλλου και οχι στο ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ !!!!

Πόσο δίκιο έχετε το ξέρω...και το ξέρετε...Είμαστε άνθρωποι και είμαστε στη ζωή με σκοπό να τη ζήσουμε όχι μόνο να αναπαράγουμε...Πόσο μίλησαν στην ψυχή μου τα λόγια σας...Πραγματικά πριν μπω σε αυτό τον κυκαιόνα ένιωθα ευτυχισμένη παρ΄όλα τα προβλήματα και τις στεναχώριες...Τώρα λες και η ζωή μου περνά χωρίς νόημα...Θα προσπαθώ να θυμάμαι τα λόγια σας κορίτσια...ειδικά candy candy τα δικά σου...Έχω κλείσει ραντεβού με το γιατρό μου γιατί δεν έχω περίοδο εδώ και 40 μέρες (δεν είμαι έγκυος σίγουρα)... και εδώ και πολύ καιρό είναι η πρώτη φορά που παρακαλώ να έρθει... Τελικά εκείνο που αξίζει είναι να είμαστε καλά...Είναι σημαντικό να παίρνω κουράγιο από όλες εσάς που νιώθετε όπως εγώ...Ευχαριστώ για άλλη μια φορά...

Πραγματιοκά όμως πόσο δίκιο έχετε και πόσες αισθανόμαστε έτσι. Εχουμε χάσει το νόημα τησ ζωής ενώ το ξέρουμε έχουμε εγκλοβιστεί στα παιχνίδια που παίζει το μυαλό μας.

Προσπαθώ πολύ και ξέρω πως και εσείς προσπαθείτε να απαλλαγείτε από όλες τις κακές και απαισιοδοξες σκέψεις στο θέμα του παιδιού. Προσπαθώ να το παλέψω και εγώ ελπίζω να τα καταφέρω και είμαι σίγουρη ότι τότε θα έρθει το μωράκι μου και θα μείνει. Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες κορίτσια!!!! Μου δείνεται πολύ κουράγιο και βοηθάτε πραγματικά όλες πολύ. :wink::wink::wink::wink::wink::wink:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Θα διαβάζω συνέχεια τα λόγια σας κορίτσια και εδώ και σε άλλες δημοσιεύσεις να παίρνω κουράγιο και δύναμη... Ακόμη δεν ξέρω τι γίνεται με τα ορμονολογικά μου , είμαι σε άγνοια, αλλλά προσπαθώ να τα δω όλα με λιγότερο πανικό...Σιγά σιγά ελπίζω να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να τα βάλω όλα σε σειρά...