Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιπικτικές ενέσεις, σας τις γραφουν στο Ικα?

Recommended Posts

πηγα στο κεντρο μανας παιδιου στην καλλιθεα, και δεν μου τις γραφει ο γιατρος εκει, γιατι πρεπει να τις γραψει αιματολογος λεει.

μπορει καποια απο τις κοπελες να με ενημερωσει?

μια αλλη γνωστη μου σε αλλο ικα τις γραφουνε κανονικα και ο γιατρος της επισης δεν ειναι του ικα, απλα παει με τη συνταγη και τις γραφουνε, βεβαια εχει κανει εξωσωματικη αλλα δε νομιζω να εχει σχεση.

Διαφημίσεις

Η έγκυος δεν πληρώνει φάρμακα!

Τα καλύπτει τουλάχιστον το ΙΚΑ όλα!

Ακόμη και τις "ταινίες" για το έλεγχο του ζαχάρου!

Όπως λέει η Jean, συμφωνώ απόλυτα!

Εγώ είχα κάνει ένα σαματά στο ΙΚΑ...

Από τότε με το μου με έβλεπαν με εξυπηρετούσαν ΑΜΕΣΩΣ!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

εχω βαρεθει τις τελευταιες μερες να πληρωνω τζαμπα λεφτα... και εχω εκνευριστει που ταλαιπωρουμε... αμαν ποια!!

και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη με κοπο τις εγραφε αλλα τις εγραφε.. τωρα με τιποτα εχει αλλαξει λεει η εγκυκλιος.

Βλακείες να τους πεις!

Η νύφη μου γέννησε πριν λίγο καιρό!

Της έγραφαν τα πάντα!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Διαφημίσεις

να αλλαξεισ ικα η να κανεισ φασαρια!!εμενα επειδη ο γυναικολογοσ του ικα ειναι λιγο καπωσ και δεν θελω να εχω σχεσεισ μαζι του(στην προηγουμενη εγκυμοσυνη για να μου γραφει αδειεσ+φαρμακα ηθελε να πηγαινω στο ιατρειο του για υπερηχουσ...) τωρα σε αυτην την εγκυμοσυνη παω στον παθολογο του ικα και παρολο που ειναι γυναικολογικα(εγκυμοσυνησ) μου τα γραφει ολα!!!και τισ αντιπηκτικεσ!!!!ειναι πανακριβεσ αν δεν σου τισ γραψουν και πασ και τισ αγορασεισ..

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 300ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΙΚΑ Η' ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ.

Εμένα κορίτσια μου τις γράφει η οικογενειακή γιατρός και δεν χρειάζεται καν να πηγαίνω στο ΙΚΑ. Μεγάλη εξυπηρέτηση!! Ξέρω πως δεν το κάνουν όλοι οι οικογενειακοί όμως αλλά σίγουρα τις γράφουν οι γυναικολόγοι στο ΙΚΑ. Αν όχι πας στον διευθυντή και κάνεις μια ωραιότατη φασαρία και στις γράφει ο ίδιος! Δοκίμασέ το!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΕΣ Κ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΑΡ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ..... ΒΛΑΚΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙ. ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

as1cCBH0g410030MzAyNTNifDAyMjUxNjJifA.gif

as1cCx00g410010Nzc3NzZzbHp8MDE2N3N8d2UgYXJlIG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Τις αντιπηκτικές ενεσεις ( innohep) μου τις συνταγολογει ο ιδιωτης αιματόλογος, Μέχρι τώρα δύο φορές που χρειάστηκε να ανανεωσω τη συνταγη, την πρώτη πήγα στο κεντρο μανας και παιδιου όπου τις εγραψε ο εκεί γυναικολόγος , τη δεύτερη μου τις έγραψε ο γυναικολόγος μου που τυγχάνει να είναι και στο ΙΚΑ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ :DΔΩΡΕΑΝ!!!

Διαφημίσεις

ειναι υποχρεωμένος να σου τις γράψει

δεν πλήρωσα ΤΙΠΟΤΑ σε 'όλη την εγκυμοσύνη

Όλα ήταν Δωρεάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ζήτα προισταμένους, διευθυντές να δείς τι καλά θα στις γράψει

Κ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΕΣ Κ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΑΡ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ..... ΒΛΑΚΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙ. ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

στο ικα καλλιθεας?

πηγα στο διευθυντη του ικα και το μονο που εκανε ηταν να πει σε ενα συναδελφο να μου γραψει 2 κουτια στα οποια δεν σημειωσε το δωρεαν και πληρωσα και τη συμμετοχη παλι... :(

αυριο εχω κλεισει ραντεβου σε αλλο ικα θα σας ενημερωσω....

στο ικα καλλιθεας?

πηγα στο διευθυντη του ικα και το μονο που εκανε ηταν να πει σε ενα συναδελφο να μου γραψει 2 κουτια στα οποια δεν σημειωσε το δωρεαν και πληρωσα και τη συμμετοχη παλι... :(

αυριο εχω κλεισει ραντεβου σε αλλο ικα θα σας ενημερωσω....

Καλέ ποια συμμετοχή? Η συμμετοχή κατά την κύηση είναι 0%! Εγκυμονείς ή τις κάνεις για άλλους λόγους?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

αν δεν σου σημειωσει ο γιατρος που στις γραφει το δωρεαν πανω στη συνταγη, δε πα να εχεις και την κοιλια τουρλα?μια χαρα πληρωνεις τη συμμετοχη, εξηγησα αλλωστε παραπανω.

τεσπα το προβλημα λυθηκε , πηγα σε αλλο ικα οπου ηταν ενας πολυ καλος κυριος και με εξυπηρετησε χωρις να με ρωτησει και να γκρινιαξει στο παραμικρο,

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.