Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

Recommended Posts

καλησπερα.ανοιγω αυτο το θεμα γιατι πλεον εχω φτασει σε απογνωση.δυο χρονια τωρα σχεδον οσο ειναι το μωρο μου δεν εχω καταφερει να εισπραξω το επιδομα ανεργιας που δικαιουμαι και μαλιστα το δικαιουμαι επι2. το φλεβαρη του 2007 το γραφειο που δουλευα εκλεισε.ημουν εκει απο το νοεμβριο του 2000.ο εργοδοτης αρνηθηκε να με αποζημιωσει και με εκβιασε να υπογραψω οτι το εκανε για να μου δωσει την απολυση.εγω αρνηθηκα και ξεκινησα δικαστικο αγωνα.κατεθεσα τα χαρτια στον οαεδ και περιμενα απαντηση.ο οαεδ ζηταει απολυση απο τον εκαθαριστη η τελεσιδηκη αποφαση δικαστηριου.δεν εχω τιποτα απο αυτα.το θεμα εχει κολλησει στην αθηνα.ξαναδουλεψα φετος και δικαιουμε ξανα επιδομα αλλα αν δεν βγει τοπρωτο δεν μπορει να βγει το δευτερο και μαλιστα τωρα θα επερνα διπλα δωρα.παρακαλω ολα τα μελη ολους τους επισκεπτες οποινδηποτε που να γνωριζει και να μπορει να με φερει σε επαφη με καποιο καναλι να μου στειλει πμ.μονο ετσι βρισκεις το δικιο σου.και ερωτω εγω αν ημουν νυπαντρη μητερα και ειχα μεγαλη αναγκη αυτο το επιδομα τι θα εκανα?πως θα ζουσα το παιδι μου?η αν δουλευει καποια κοπελα στον οαεδ και μπορει να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες.ειμαι σε απογνωση.ισως μπω και στο καραβι και παω εκει αλλα φοβαμαι μηπως τα κανω χειροτερα γιατι με τετοια αγανακτιση που εχω δεν ξερω αν θα κρατησω την ψυχραιμια μου.χτες σκεφτηκα να ζητησω τη βοηθεια σας.ελπιζω να βρεθει λυση.ευχαριστω θερμα εκ των προτερων.

Διαφημίσεις

καλημερα!ξεχασα να γραψω οτι δεν μπορω να παρω χαρτι απο εκαθαριστη γιατι εκαθαριστης δεν υπαρχει και δεν ξερω ποτε θα υπαρξει και αν θα διορισουν τελικα οι πρωην εργοδοτες.ζηταω τη θοηθεια σας!

Μήπως γίνεται με εξώδικο ή εντολή Εισαγγελέα να σου δώσουν αυτό το χαρτί? Δεν μπορεί να μην καλύπτεσαι νομικά. Ό,τι σου βγάλει το δικαστήριο θα το πάρεις έντοκα.

Διαφημίσεις

καλημερα.ευχαριστω για τις απαντησεις.το δικαστηριο τους προτεινε εκκαθαριστη αλλα αυτοι δεν εχουν διορισει και δεν βλεπω να το κανουν κια ποτε.ο δικηγορος μου δεν μπορει να κανει κατι αλλο απο το να περιμενει την εκδικαση της εφεσης.εγω θελω να το σπρωξω οσο μπορω και αν μπορω γιατι περιμενω 2 ολοκληρα χρονια και εχω κουραστει πολυ.ζητησα να παρω ενα εγγραφο απο τον οαεδ που να αναφερει ολο το ιστορικο περιληπτικα για να μπορω να το στειλω σε καναλια και οπου μπορω.θα το εχω τη δευτερα γιατι ειναι μια υπαλληλος που ασχολειτε με αυτο και με παει απο αυριο σε αυριο.χτες πηγα και ειδα οτι το εγραφε αλλα πρεπει να το δει ο διευθυντης που θα γυρισει τη δευτερα.σκεφτειτε κατι οτιδηποτε μπορει να με βγαλει απο την απιστευτη ταλαιπωρια.καμια φορα σκεφτομαι να τα παρατησω.σε δεκα χρονια τι να τα κανω.τωρα τα θελω που δεν βρισκω ουτε δουλεια.ευχαριστω!συγνωμη για την αγανακτιση.